Mi-am luat masina cu 750 de euro, Peugeot 405 1.9D 1988
![]() ![]() |
Mi-am luat masina cu 750 de euro, Peugeot 405 1.9D 1988
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce-are ma, doar e diesel
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ii lipsesc vreo 200 de cai si muuult cuplu ca sa prezinte un torque steer de genu' asta in mod normal.
Serios, poa' sa fie din diferential? M-o fi blestemat asa de rau Filip de ajung sa schimb si cutia? Si nu-mi permit una noua de origine. ![]() This post has been edited by Merced: 8 Oct 2010, 21:27 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Cu roata suspendata e destul de greu sa vezi jocul la pivot!
Se poate "impana" datorita faptului ca trenul de rulare este scos din pozitia lui normala de lucru iar arcul si bara antiruliu tensioneaza toate elementele cu care se afla in legatura.Ai putea sa incerci sa pui masina pe niste platouri oscilante si sa urmaresti eventualele jocuri cu masina aflata in pozitia normala de rulare.Parerea mea. |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(Merced @ 8 Oct 2010, 21:26) Ii lipsesc vreo 200 de cai si muuult cuplu ca sa prezinte un torque steer de genu' asta in mod normal. Serios, poa' sa fie din diferential? M-o fi blestemat asa de rau Filip de ajung sa schimb si cutia? Si nu-mi permit una noua de origine. ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(marian-j @ 8 Oct 2010, 21:31) Cu roata suspendata e destul de greu sa vezi jocul la pivot! Se poate "impana" datorita faptului ca trenul de rulare este scos din pozitia lui normala de lucru iar arcul si bara antiruliu tensioneaza toate elementele cu care se afla in legatura.Ai putea sa incerci sa pui masina pe niste platouri oscilante si sa urmaresti eventualele jocuri cu masina aflata in pozitia normala de rulare.Parerea mea. sau cu levierul chiar daca e suspendata. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.334 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Recent am avut un trocanit la megane ... am ridicat masina de 2 ori ... cu leviere, rangi ... totul era ok ... pana am mers la un amic (coleg de-a lui Marian
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Asta-i bancu' cu rotula... țâr, țâr...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Coane argon,eu incercam sa indic o cale mai usoara de diagnosticare.
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Merced |
![]()
|
QUOTE(Filip @ 8 Oct 2010, 22:33) Adevaru' e ca masinile care nu merg, e si greu sa se strice. In patru luni a mers masina asta mai mult ca auveu' tau in doi ani. ![]() Revenind, sa zicem ca e pivotul cu joc [mare], explica comportamentul la accelerari bruste urmate de frana de motor? |
--------------------
Ford
Ka
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
e departe pitestiul de timisoara
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.334 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu mai degraba suspectez un capat de bara ... sau ambele .. alea fiind uzate ar explica comprtamentul descris de tine ... oricum daca ai acces la un stand ITP se vede cel mai bine...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
argon |
![]()
|
poate fi si palierele din capul telescoapelor..cine stie de cand nu au fost schimbate, si ce joc au.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Merced |
![]()
|
Nu prea am unde sa duc masina sa aiba si platouri oscilante, eu pe unde am mai mers la statii de ITP trageau cu levieru'.
Sa vedem ce amuzanta o sa fie cautarea pivotului potrivit la o masina improvizata ca a mea. link |
--------------------
Ford
Ka
|
|
argon |
![]()
|
ia lemforder:)
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Merced |
![]()
|
Imi pare rau ca n-am tras niste poze cand am dat jos roata.
Oricum iti dai seama ca Lemforder luam. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
cj98czh |
![]()
|
Swag, Ruville iarasi sunt niste producatori buni ... Swag pun eu de obicei ... calitate buna/pret ok
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Merced |
![]()
|
Da, sunt ok Swag, exact cum zici tu, pret/calitate. Oricum sunt vreo 100 de lei ambele, plus facut directia.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Eu as banui capetele de bara dar le simteai la mana si cu masina suspendata.
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
Merced |
![]()
|
Ce mi s-a parut ciudat la ele, ma rog, la cel de pe dreapta ca pe partea aia am demontat, a fost ca se misca usor cu mana acel "pivot". Nu stiu cum sa explic ca sa se inteleaga mai bine, dar miscam foarte usor tot ansamblul ala.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Deci pejou paseste stg. dr stg dr
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Merced |
![]()
|
Nu e varza geometria, la mers constant cu rotile umflate corespunzator, nu trage lateral.
Lonjeroane mancate? ![]() Probabil la acel cap de bara e problema. N-o sa mai merg cu masina pana saptamana viitoare, cand o sa-i cumpar unele noi si o sa fac si geometria ulterior. Sa vad cum o sa stau cu banii, ca as lua si pivoti daca tot umblu, si neaparat burdufi la caseta de directie. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
2xGI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 993 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
are dreptate bion!!! ia-ti un AUV-u
![]() |
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
- momentan Treanta 2 niciodata sa nu spui niciodata
|
|
Merced |
![]()
|
Daca aveam auveu', avea dreptate bion, era lonjeronu' mancat.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Am avut la un cazan problema identica. I-am schimbt toata directia si ansamblul fata si abia atunci a incetat sa paseasca
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Merced |
![]()
|
Ce cazan mai exact domnule bion?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
bion |
![]()
|
Prin acceptiunea generala cazan este cognomenul pentru DACIA 1300
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(bion @ 9 Oct 2010, 09:38) Total gresit si eronat! Mercedesul e cazan! Dovada: tuning_51.jpg ( Size: 35.11k ) Number of downloads: 301 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(Merced @ 8 Oct 2010, 23:48) Nu e varza geometria, la mers constant cu rotile umflate corespunzator, nu trage lateral. Lonjeroane mancate? ![]() Probabil la acel cap de bara e problema. N-o sa mai merg cu masina pana saptamana viitoare, cand o sa-i cumpar unele noi si o sa fac si geometria ulterior. Sa vad cum o sa stau cu banii, ca as lua si pivoti daca tot umblu, si neaparat burdufi la caseta de directie. Barem te-ai uitat vreodata sub masina? De cand o ai? Eu ultima data m-am uitat sub masina acum nici o saptamana, si lonjeroanele sunt ok, la caroserie trebuie sa schimb doar oala rotii de rezerva. Uite eu promit ca intr-o saptamana, cel mult 2 iti pun poze cu ce e pe sub masina mea. Faci si tu la fel? ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Pai sa vedem peugeotul lui e galvanizat
(GALVANIZÁ, galvanizez, vb. I. Tranz. 1. A acoperi o piesă metalică cu un strat subțire de zinc, prin cufundare într-o baie de zinc topit, spre a o face mai rezistentă la coroziune; p. gener. a acoperi o piesă metalică cu un strat subțire din alt metal, depus prin electroliză. ) Cred ca glumesti ![]() Un battle promitator ,tabla de dacia 1310 contra tabla peugeotului ,oare cine va castiga ![]() This post has been edited by vallyyy: 9 Oct 2010, 13:53 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 15:11 |