Accident, mi-am luat-o.
![]() ![]() ![]() |
Accident, mi-am luat-o.
bmwh548 |
![]()
|
||
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
- -
|
|||
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Bai psychoo, scoate tu capul pe geam la masina ta de 1.6m si lasa-l pe ala cu tirul de 2.55m sa isi vada de treaba, ca n-ai tu incaltat si suit pe masa inaltime cat are capul tractor latime. Chiar daca stiu cat de urat e cu camionul sau orice masina care nu are vizibilitate in viraje, stiu totusi ca trebuie sa intri cu ea dreapta in orice intersectie tocmai pentru a te putea asigura.
This post has been edited by giany911: 26 Jun 2010, 23:34 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.717 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
tocmai asta vroiam sa subliniez. nu trebuia sa se afle tiristul in ipostaza de a nu vedea nimic. iar daca ai ajuns in aceasta situatie pe un drum circulat intens, decat sa te bagi la ghici cu ditamai animalu` de masina mai bine te dai jos si rogi pe cineva sa te dirijeze sau te muti pe scaunul pasagerului si tragi de oglinzi ca sa vezi unde te intereseaza.
daca victoras nu incetinea, tiristul era cercetat pentru ucidere din culpa cu dosar penal si risc de a nu mai vedea rasaritul prea curand. |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Am trecut ieri pin intersectia cu pricina, chiar de doua ori: o data inspre Focsani si de acolo spre Ploiesti. Se gasise un intreprinzator sa uscheasca semnul de parcare, ramasese doar stilpul pe loc.
Ideea e ca e un pom e la doar 2-3 metri de stilp, nu se vede-n poze. Bai Gigi Tricameral, cu cit te chinui mai tare sa te dai destept, cu atit mai mult dovedesti cit esti de limitat. Continua, eu ma distrez! ![]() This post has been edited by Marty: 27 Jun 2010, 10:33 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
|
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pictorase, bine ca n-ai decolat ca Webber
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(membru_DC @ 26 Jun 2010, 23:28) pai ce motiv ai avea sa fi suparat pe TIRist..... daca vrei sa ierti pe cineva, gandeste-te la ala cu duba ![]() Victoras2001 ![]() PS: daca ala cu TIR-ul declara cele intamplate (faza cu soferu' de duba), s-ar putea sa se complice situatia pentru tine, adica RCA-ul TIRistului sa nu fie de acord cu despagubirea pe motiv ca in accident a fost implicat indirect si un al III-lea autovehicul si ca trebuiau luate declaratii la postul de politie de pe raza localitatii unde a avut loc accidentul si de la acesta... ![]() [...] pun pariu ca nu sti ce numar de inmatriculare avea si datele de identificare ale soferului... ![]() PS: abordeaza-l pe Klaus pe PM, din cate-l stiu, el e cel mai capabil de aici sa te invete ce trebuie si ce NU trebuie sa faci/declari pentru a scapa cu bine din incurcatura asta ![]() Mai nene. Ala cu TIR-ul nu-i Dumnezeu. Cine si ce treaba are cu duba? Nu-l "abordez" pe Klaus. Ma gandesc ca s-ar putea sa-i placa maimutele, nu maimutii. 27 Jun 2010, 17:55: Intrebare. Masina reparata. Are 56 000. Reviziile la zi. Care e pretul corect? This post has been edited by Victoras2001: 27 Jun 2010, 16:55 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pai depinde cum vrei s-o dai. Reparata, dar spui omului ca a avut accidentu' asta? Daca nu spui poti sa ceri si tu vreo 3700 de euro, daca ii zici automat o dai de la 3000 in jos.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Io spun. Arat si poze.
N-am intrebat bine. Cat facea inainte si cat face acum? Pana la ce scor pot vorbi cu asiigurarile? Mi-a zis Marty c-a vazut una identica cu 4100. Normal, nelovita. This post has been edited by Victoras2001: 27 Jun 2010, 17:01 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
D-aia si zic ca nelovite nu prea mai fac mai mult de 4000. Ala vroia 4100 dar de luat probabil ca a luat 3800. Sa zicem ca nelovita ai cere si tu atat, dar lovita mai mult de 3000 nu prea face. Deja la 3000 am vazut Clio Symbol-uri de prin 2002-2003, unele pareau nelovite.
![]() Ce planuiesti sa iei in locul ei? Edit: Lovita si reparata, sper ca s-a inteles bine. ![]() This post has been edited by Merced: 27 Jun 2010, 17:05 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Planuiesc o p... Ma gandeam la un Suzuki SH. Adica ceva ieftin si 4X4. Vitara, Jimny, chiar si samurai. Sau... habar n-am. Ceva solid si 4X4. Nu stiu ce. Sap...
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Merced |
![]()
|
N-as lua Samurai pentru masina de zi cu zi. Ma rog, eu as fi luat, da' pentru un om serios ca tine, nu merita. L-am vazut pe unu' mergand prin niste gropi, mai avea putin si-l arunca prin plafon. E o masina de teren.
Jimny in schimb ar fi o varianta. Totusi nu vrei ceva mai sigur din punct de vedere al "stelelor"? Astea numai solide nu-s, in Samurai daca erai intr-un accident de genu' asta nu stiu daca mai discutam acum pe net... |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Pai nu mai deschideam topic, ca nu-l nimerea.
![]() E clar ca p-asta n-o mai tin. E clar si ca n-am bani de una noua. This post has been edited by Victoras2001: 27 Jun 2010, 17:21 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Iei pejou' rosu din Deva.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Merced |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Cum e viata asta. S-ar putea sa dau mai putin pe troaca decat am dat pe bicicleta.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
"schimb bicicleta shukara pe Logan neavariat. Rog seriozitate"
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Pai cat e bugetul? Nu e suficient pentru un Logan SH ceva mai nou si bineinteles neavariat?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Dar daca dai avans la un Logan nou in rate sau leasing?
Nu ar fi mai bine? Si stai linistit cu Suzuki,mai ales daca vrei SH. Daca doamne fereste ai ceva probleme cu ea,o sa te coste de o sa te rupa! This post has been edited by M.C.: 27 Jun 2010, 17:45 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Decat sa repari Loganul, sa-l vinzi ca sa iei alt Logan, mai degraba o repari si mergi in continuare.
|
--------------------
.
.
.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu mai bine schimbi Loganul cu un cap tractor de cisterna?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Merced |
![]()
|
Adica Logan diesel?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Breaku' meau a fost mult mai tavalit decat loganu' tau si merge bine mersi si acum. Daca e facut cu simt de raspundere, n-ai de ce sa-l vinzi. Daca vrei sa-ti iei Suzuki, ia-ti totusi Vitara Long. E mai spatioasa, merge mai bine pe sosea si nu te face de ras nici in teren. Jimny e micut inauntru. E drept ca si motorul de 1.3 e ideal pentru taxe si impozite, mai ales ca se prevad vremuri tulburi.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Merced |
![]()
|
Grand Vitara adica.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca s-a referit la Samurai, banuiesc ca vrea o masina de bani putini, adica primele modele. Eu stiu ca asa se numeau, Vitara Long...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Merced |
![]()
|
Sincer nici macar un Samurai inmatriculat in stare cat de cat ok nu gasesti in 2000 de euro.
Reparatia nu se stie daca se face cum trebuie, cam asta e beleaua... ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Apropo', Jimny diesel are motorul de 1.5 care e si pe Logan...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Numai rotile asteia fac 3000
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 21:31 |