Accident, mi-am luat-o.
![]() ![]() ![]() |
Accident, mi-am luat-o.
tribunul |
![]()
|
||
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Attached thumbnail(s) 07052010.jpg ( Size: 241.45k ) Number of downloads: 738 |
||
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ba, cand o fi sa dau coltu', il dau si-n AMG. Sau credeti ca mi-e rusine?
Maine sper sa aflu ce si cum. Dar asta e o masina lovita, iar masina lovita nu mai e o masina nelovita. ![]() 4X4 mi-am dorit mereu. Care o fi si cum, om vedea. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Duster?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Nu e bani pentru d-astea.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Vinzi casa de la monteoru
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Nu, ca nu vreau sa ma umplu de taxiuri.
![]() E cazu' sa va spun ca am ajuns acasa si nu puteam da fotoliile jos de pe masina, asa bine erau legate? ![]() This post has been edited by Victoras2001: 27 Jun 2010, 22:11 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
pina la urma , au fost blestemele lui filip ??
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pictoras, e un Clio Symbol de vinzare la mine-n cartier, cred ca-i 2002-2003, ceva de genu', 1.4 benzina, cica 11800 km (da' cred ca i-a scapat un 0), vrea 2300 pe el. Iti fac lipeala daca vrei.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Si aduci tu facturi si chitante de la fotoliile alea Ferrari?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Acum am terminat. Am dus cazanu' cu platforma la Elcar Gid. Am facut toate cele. Astept telefon diseara sau maine dimineata, sa-mi spuna daca o repara sau e dauna totala. Din ce-a vazut agentul, o cam dadea in dauna totala. Sa vedem.
ideea e ca io n-o mai pastrez, chit c-o repara. E haita. N-o mai indreapta nimeni, niciodata. E imposibil. ![]() Mi-a spus sa-i trimit pozele pe mail. Nu stiu la ce le trebuie, dar am sa i le trimit. pe amiabila scrie clar in dreptul meu "nevinovat", iar in dreptul aluia "vinovat". Apoi am specificat ca m-a lovit ignorand semnificatia indicatorului "STOP". De ce sa ma blesteme Filip? ![]() Ba, stiu ca se tavalesc cativa pe jos de bucurie, dar asta e. In viata nu-i poti multumi pe toti. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cred ca erau piele Louis Vouitton. 16 posete iesau din ele.
Insista pe dauna totala, din aia nu mai iese masina care sa tina drumul drept. Un amic de-al lui fii-miu a indoit putin cadrul la un bike. asigurarile n-au vrut initial, dar producatorul i-a trimis scris ca raspunderea pentru punerea in circulatie a unei motociclete care are si 0.1 mm deviere la cadru e a lor si e penala, daca devine cazul.Sigur, Yamaha nu e Dacia, dar totusi... This post has been edited by corbex: 28 Jun 2010, 15:40 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Asta cu producatorul mi se pare o idee buna. Mai greu e de pus in practica, dar sa vedem.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Pai nu producatorul face inspectia tehnica.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 28 Jun 2010, 15:46) Pictoras, vezi ca mi-emi lipseau 100 de euro ca sa-mi dea SLZ dauna totala. Cit ne-am kkt pe noi, cit am incercat, nimic, n-aveam de unde scoate. Pina la urma si-a dat seama nenea de la service ca eu ma prezentasem in nume propriu la constatare si trebuiau sa mi se aplice preturi de client PF, nu de asigurator. Si uite asa mi-a sarit devizul cu 1500-2000 de euro. ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
tribunul |
![]()
|
100 euro = una lobitura de ciocan
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
|
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(corbex @ 28 Jun 2010, 16:35) Insista pe dauna totala, din aia nu mai iese masina care sa tina drumul drept. Astea de unde le mai scoateti? Am vazut o droaie masini rupte si refacute, la care nu iti dadeai seama ca o fost vreodata varza. Asta in comparatie cu alea ... parca ar fi doar putin zgariata. Ca nu o sa mai aiba aceeasi siguranta in caz de un accident ... ii partea a doua, dar nu ca nu o sa mai tina drumu drept. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Problema nu-i de tinut drumu' drept.
Problema-i ca a ramas canapeaua de la fotoliile alea, iar dac-o pune sus pe Loganu' reparat, risca sa se surpe cu totu' ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
Nici lu' Sharon Stone cracita si fara chiloti nu-i faceau atatea poze. Agentul are peste 30, fara exagerare. Apoi inca 30 din partea aluia de-a preluat-o. Pe agent l-a marcat asa de tare evenimentul, c-a uitat sa-mi spuna ca mai trebuie s-o si predau.
Nu stiu cum stau lucrurile, dar in cazul in care mi-o repara au spus ca mergem cu ea in proba. Nu-mi place cum merge, n-o iau. Un singur lucru e clar. A mea n-o sa mai fie. ![]() ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
De-o femeie nu-ti parea atat de rau
![]() Da-l dracu' de logan obosit. Nu mi-a placut niciodata masina asta, e pur si simplu un mijloc de transport pentru mine. O cutie pe roti in care nu te ploua... This post has been edited by vis-a-vis: 28 Jun 2010, 17:27 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Obosita e Negresa ta.
![]() Ca e o cutie in care nu te ploua sunt de acord. D-aia am si luat-o in detrimentul skodei. Si d-aia nici nu ma intereseaza vreo masina bengoasa, nu ca as avea cu ce s-o cumpar. This post has been edited by Victoras2001: 28 Jun 2010, 17:30 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Recunosc, dar macar aia are personalitate...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Femeia, betia si cantul
Sunt trei ale lumii placeri Cu ele inconjuri pamantul Cu ele obtii tot ce vrei. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
uite te poti arunca pe una ca asta daca iti da dauna totala http://www.daciaclub.ro/-VAND-Renault-Clio...04-t185653.html
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Alex4u @ 28 Jun 2010, 19:28) uite te poti arunca pe una ca asta pe naiba, are 120 de kile, o face praf daca se arunca pe ea. This post has been edited by Markos: 28 Jun 2010, 18:35 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Dauna totala!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 02:05 |