DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages « < 2 3 4 5 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Tinerete incontro?, twilightul viitorului nostru....

giany911
post 7 Jul 2010, 21:22
Post #91

Aproape util

Group: Members
From: Bucuresti

coffee_spitsk.gif

--------------------
Dacia Berlina 2000
Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
eXtenSion
post 8 Jul 2010, 22:38
Post #92

Membru autentic

Apropo, unde sunt tinerii normali? Unde socializeaza? Ca manelistii o fac in discoteci, snobii/parvenitii in cluburi, tocilarii/lingaii in tot felul de ligi care nu fac absolut nimic pentru studenti samd. Dar ceilalti, care sunt normali? Unde sunt?

--------------------
facebook groups e mult mai naspa decat un forum
+
Filip
post 8 Jul 2010, 23:25
Post #93

Forumist

Repara la Dacie! smile.gif D`oh ce intrebare usoara!

PS: Glumesc! radmasa.gif

This post has been edited by Filip: 8 Jul 2010, 23:26

--------------------
Renault Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v 1998 ,1999, 2006
Fara Dacie viata e pustiu.
+
kog
post 8 Jul 2010, 23:26
Post #94

epuri orijinali

From: Lipova - Arad

nu stiu cat sunt de normal, dar deobicei sunt acasa, seara merg la "sala" la ping-pong

--------------------
Dacia 1310 1989 TLX - AR-05-DGF
Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos...
"ti ciuda ca consum putin?" by argon
+
Filip
post 8 Jul 2010, 23:28
Post #95

Forumist

Mie-mi place sa ma joc GTA 4 pe consola PS3 conectata prin cablu HDMI la un LCD (are vecinu` ca eu nu-mi permit)! mellow.gif

This post has been edited by Filip: 8 Jul 2010, 23:28

--------------------
+
kog
post 8 Jul 2010, 23:31
Post #96

epuri orijinali

iesi din casa ca ai sa mucegaiesti

--------------------
+
turturel
post 8 Jul 2010, 23:32
Post #97

membrisor

From: Braila

ii ros deja...

raspunsul la intrebarea topicului: tinerete incotro? ..in p@la!
raspuns la intrebarea cu tinerii: unii prin parc, altii pe la servici, altii pe acasa. io in loc sa dorm ca maine am dreptul sa muncesc..stau si butonez aci. hai nb.

This post has been edited by turturel: 8 Jul 2010, 23:34

--------------------
Dacia Supernova 2003 confort
+
Filip
post 8 Jul 2010, 23:33
Post #98

Forumist

De ce sa ies din casa, la oras locuind, cand GTA4 simuleaza foarte bine traiul la oras, basca ca pot sa fur ce masina vreau, fara sa patesc nimic! smile.gif A, si sa nu spuneti ca nu socializez, ca doara nu degeaba are GTA4 si modul multiplayer... pot sa joc cu oameni de pe toate continentele! The future is bright, the future is... Play Station??? huh.gif radmasa.gif
PS: Glumesc! smile.gif)

This post has been edited by Filip: 8 Jul 2010, 23:38

--------------------
+
kog
post 8 Jul 2010, 23:37
Post #99

epuri orijinali

right...

--------------------
+
sobolan
post 8 Jul 2010, 23:56
Post #100

membru paros...

From: GL

QUOTE(Filip @ 9 Jul 2010, 00:25)
Repara la Dacie! smile.gif D`oh ce intrebare usoara!

PS: Glumesc!   radmasa.gif
*

corect mai prietene...asa o fi...eu sunt unul din aia da' nu mai sunt asa tanar... radmasa.gif

tineretea mea si poate a multora avea un farmec acum cativa ani in urma...odata...
Acum doar traim intr-o era virtuala happy.gif si chiar ca toti se cred ca in GTA(de la atata calculator) da' cand pe strada o fura dupa ureche revin violent cu picioarele pe pamant siiiiiiiiiiiiiiii... a zburat GTA din cap... radmasa.gif

mie imi place NFS shift radmasa.gif

This post has been edited by sobolan: 8 Jul 2010, 23:56

--------------------
Logan-1.5dci-2017-- Golf mk5 - syncro - 2007-- Golf mk3-2.0 GTI-1993
colectionar de fiare vechi...
+
eXtenSion
post 18 Jul 2010, 19:41
Post #101

Membru autentic

Cum schimbam societatea ca sa redevina normala? Care credeti ca sunt problemele de acum ce cauzeaza tinerii sa fie cum sunt? Dupa mine ar fi...

1. profesiile nobile, utile societatii sunt prost platite, iar prostimea decide cine cat e platit; da, stiu ca e greu de definit cine reprezinta prostimea, dar asta nu face afirmatia mai putin adevarata;

2. pana acum normele de comportament etc. au fost "trecute" tinerilor cu forta, lucru care a facut ca acestia sa le respinga, devenind parintii generatiilor de acum... acesti parinti nu sunt in stare sa educe generatiile de acum, pentru ca nu mai merge cu forta, disparand mijloacele autoritare ale statului si parintii nici ei nu stiu exact de ce si cum ar trebui sa fie tinerii.. Deci cum scapa de parinti copiii isi pot da "drumul" sa se poarte cum vor intre ei;

3. e un cerc vicios si pe cum trece vremea capacitatea parintilor de a educa scade, a profesorilor la fel - prin `degenerarea` generatiilor (scaderea interesului pentru scoala, pentru eficienta in slujba ==> profesori/parinti de 2 bani, incapabili) -; se formeaza anturaje nocive care au ajuns sa aiba o influenta mai mare asupra formarii tinerilor decat ceilalti factori -scoala etc-;

4. cei care au cat de cat o mentalitate mai normala sunt repede inabusiti de ceilalti, care nu doar ca se comporta cum se comporta, dar nu ii tolereaza pe cei care au teluri mai inalte ca ale lor si comportamente mai normale. Iar profesorii, politia, autoritatile statului nu fac nimic in aceasta privinta. Asta o fi faimoasa "selectie naturala" cu care tot ne laudam pe forum;

5. inegalitatea sanselor... dupa 3-4 generatii de "bogatie", un copil crescut de a 4-a generatie nici nu se compara cu un copil nascut intr-o familie saraca, iar ultimul ajunge sa fie sclavul neoficial al unuia mult mai prost pregatit decat el...Iar cel prost pregatit trage ponoasele fara nicio contributie;

6. consumatorismul excesiv a fost urcat in varful societatii, inlocuind orice alte mijloace de reglare a productiei, de selectie etc;

7. neimplicarea totala a celor care ar putea reprezenta alternativa;

3`. toate cele de mai sus duc la o scarba generala a celor mai "dotati" pentru scoala, pentru societate...se trezesc ca nu isi gasesc locul nici alaturi de cei "cool", dar nici nu vor sa fie fraierii ce invata pe branci ca maine sa castige de 100 de ori mai putin decat inna. Asa ca sunt demoralizati din ambele directii.

Voi ce ziceti? care ar mai fi?

Poate gasim si metode sa schimbam ceva.. unsure.gif

Ca o adaugire... `Tineretea incotro` influenteaza economia si in feluri diferite decat cele evidente. Cum cei care termina facultatea sunt tot mai dobitoci, in marea lor majoritate, ei vor fi angajatii de la resurse umane ale firmelor ce vor lucra in romania in viitor. Si credeti ca ei va vor aprecia pentru ce stiti samd si isi vor da seama de asta? Sau vor angaja altii ca ei? Iar dupa ne miram de firmele de la noi cum dispar, cum dau faliment etc. Exemple de genul cunosc si eu, personal. Stiu cum unii angajeaza ingineri ce nici nu stiu sa scrie daN, ci decaN, dar sunt angajati pentru ca au impartit fluturase sau au vandut covrigi, iar altii care au fost la concursuri samd nici nu sunt chemati la interviuri. Cunoscand personal ambele persoane din acest exemplu, va pot spune sigur ca nu a existat o alta cauza a departajarii celor doi si nici postul nu era unul de curatare de WCuri. Am cunoscut si persoane din-acestea ce lucreaza la angajari, iar ce e in mintea multora dintre ele nu vreti sa stiti.

This post has been edited by eXtenSion: 18 Jul 2010, 19:51

Attached thumbnail(s)
Image_0718_2028_CH_34__1_.jpg ( Size: 52.13k ) Number of downloads: 240

--------------------
+
Markos
post 18 Jul 2010, 20:19
Post #102

fost programator

From: Scursurești Vale

QUOTE(eXtenSion @ 18 Jul 2010, 20:41)
Poate gasim si metode sa schimbam ceva..  unsure.gif

Fiecare în parte trebuie sa gaseasca metode în propria familie, cu propriul copil. Mai mult nu prea poti face, ca parinte.

Din pacate, ceea ce ai povestit tu mai sus e cam adevarat.

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
ydaniel
post 18 Jul 2010, 20:34
Post #103

Adrenaline junkie!

From: black sea

QUOTE(eXtenSion @ 8 Jul 2010, 22:38)
Apropo, unde sunt tinerii normali? Unde socializeaza? Ca manelistii o fac in discoteci, snobii/parvenitii in cluburi, tocilarii/lingaii in tot felul de ligi care nu fac absolut nimic pentru studenti samd. Dar ceilalti, care sunt normali? Unde sunt?
*

la munte,la o iesire pe trasee icon_mrgreen.gif pe jos,cu bicla,cu motoru,cu masina...

--------------------
Oriunde, oricand... ARO!
Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita!
+
Filip
post 18 Jul 2010, 21:58
Post #104

Forumist

Nu stiu nene, eu vreau sa ma fac notar, sa vina oamenii la mine! Vorba aia, lasati platitorii de taxe sa vina la mine! laugh.gif Ce poate fi mai frumos decat sa iti pui stampila si semnatura pe niste acte pe care nici macar nu le-ai redactat (s-a ocupat notarul stagiar sau secretara de asta), si sa incasezi 1500 lei (la o succesiune medie sa zicem). Deci ce poate fi mai frumos. Si tu sa stai tolanit si indesat intr-un luxos fotoliu de piele, savurand bomboane Raffaello (ca daca as fi notar mi-as permite sa-mi iau o cutie pe zi). Deci, ce poate fi mai frumos? Si mi-as lua si Duster 4x4 pe motorina, si Logan 1.6 16v, asta ca sa gust ce e mai bun din ambele spectre (otto si diesel). Viata nene. laugh.gif

--------------------
+
slider2
post 18 Jul 2010, 22:01
Post #105

doar membru si atat

filip atat am de zis: doh.gif

--------------------
symboala neagra 2008
mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
+
Filip
post 18 Jul 2010, 22:04
Post #106

Forumist

Pai stiu domle`, stiu, si eu sufar. Stiu. Nu-mi permit decat 2 cutii de Raffaello pe luna. Si o cutie de Finetti. Pai asta-i viata? doh.gif Imi iau o galetusa la 500g si mananc cu paine cand ma uit la televizor. smile.gif

--------------------
+
sobolan
post 18 Jul 2010, 22:07
Post #107

membru paros...

From: GL

hmmm...stai sa vezi de ce fu**i ai parte pana ajungi notar tu...sa stregi la popou matele pe altu,sa fii secretara lui biggrin.gif si apoi daca o vrea vreunu sa se incurce cu tine ca mai au si oamenii aia nepoti,rude etc....
eu iti urez mult succes !!!

--------------------
Logan-1.5dci-2017-- Golf mk5 - syncro - 2007-- Golf mk3-2.0 GTI-1993
colectionar de fiare vechi...
+
Filip
post 18 Jul 2010, 22:10
Post #108

Forumist

Eh, e la stadiu de vis, oricum. Dar si odata ajuns, ESTI AJUNS! Imi aranjez tot neamu` care vine dupa mine! icon_mrgreen.gif Adica ii incurajez sa devina si ei notari, nu va ganditi ca pun pile pt. ei si alte marlanii. laugh.gif

--------------------
+
eXtenSion
post 19 Jul 2010, 13:28
Post #109

Membru autentic

Eu speram ca tu esti corect, ambitios, harnic, de neinduplecat in toate directiile, nu doar in cea a refuzarii cocalarismului etc. Sper ca nu ma insel, desi pare. tongue.gif

This post has been edited by eXtenSion: 19 Jul 2010, 13:30

--------------------
+
HondaD
post 19 Jul 2010, 13:53
Post #110

Enigmele Dacieii...

From: Dej,Cluj

baiatul cu berlina care intrece orice alta masina diesel pana in 90cp si prinde 170km/h pe gps radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif
tare faza ....
PS. legat de film, deocamdata numa primele 2 leam vazut, dar primu chiar mia placut, doar din al 2-lea devine telenovela radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
Renault Megane Estate Gt-Line 1.33 140cp 2018
Grand Scenic 2011 1.6dci 130cp 330k
Master 2019 2.3 dci 170cp
Trafic 2013 2.0dci 115cp 180k
2 x Megane 1.4 16v 1999 480k & 190k
Ex 1310 1.4 1993
+
einstein1984
post 19 Jul 2010, 13:57
Post #111

fan Dacia

From: Bucuresti

Nimeni nu vrea sa munceasca, toti vor sa primeasca pe degeaba, sa castige la loto, sa faca "combinatii" etc.

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit masina - negru pe alb
+
slider2
post 19 Jul 2010, 18:02
Post #112

doar membru si atat

@einstein nu este bine sa generalizezi. ceea ce spui tu este adevarat pentru multa lume, dar nu pentru toti.
uite eu de exemplu acum exact o saptamana, deci luni 12.07 mi-am sustinut licenta. miercuri 14.07 la ora 8 eram la serviciu in prima zi de munca din viata mea.
si eu as vrea sa fiu patron, sa nu am griji dar deocamdata sunt realist...

--------------------
symboala neagra 2008
mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
+
bion
post 19 Jul 2010, 18:04
Post #113

Membru autentic

From: TM

Te-ai mai dus si joi 15.07 la ora 8 unsure.gif ?

--------------------
Dacia SLZ Scala 2003 - TM54
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
bucatzel
post 19 Jul 2010, 18:05
Post #114

Membru plictisit

Group: Moderatori
From: Timisoara

@einstein
Te contrazic... Io muncesc cu drag si spor, in asteptarea momentului in care oi castiga la loto. Am pus biletul cu numerele castigatoare acu' 2 ani. Mai astept un an, si daca tot nu castig, imi iau alt bilet, cu numere proaspete, ca asa nu se mai poate.

@eXtenSion. Ma apuca durerile de cap cand tre' sa dau cuiva pe asemenea teme. Asa ca imi datorezi vreo doua algocalmine.

Mai e o singura chestie pe care n-ai pus-o in lista aia. Multi parinti de copii care ar avea cap deasupra gatului sunt mai preocupati sa " produca ceva, ca sa nu cumva sa simta copilul greutatile vietii" decat sa aiba grija de naiba face copilul ala de fapt. Da, probabil ca se va simti al naibii de bine primii 20 de ani, dar o sa-si ia o plama puternica copilul ala cand va trebui sa-si ia destinul in propriile maini.

This post has been edited by bucatzel: 19 Jul 2010, 18:05

--------------------
Dacia 1300 1981 - 3-SB-2608
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
+
Danny_bb
post 19 Jul 2010, 18:40
Post #115

Membru autentic

From: Brasov/Slobozia

QUOTE(einstein1984 @ 19 Jul 2010, 14:57)
Nimeni nu vrea sa munceasca, toti vor sa primeasca pe degeaba, sa castige la loto, sa faca "combinatii" etc.
*

Poate nu toti gandesc asa... dar foarte multi fix atitudinea asta o au. Nu mai vor sa invete sa faca nimic, sunt de parere ca munca cinstita e pentru fraieri si ii divinizeaza pe baietii "descurcareti". Simbolul succesului pentru multi dintre ei este Mercedezu 600SEL luat la "combinatie"

--------------------
Dacia Break 1.6TD 1988, Logan 1.5 dci 2006
+
Markos
post 19 Jul 2010, 18:43
Post #116

fost programator

From: Scursurești Vale

aia mai finuți merg pe haudi A8 icon_mrgreen.gif

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
C a t a l i n
post 19 Jul 2010, 18:49
Post #117

Deci... la munca, nu la taclale pe forum! radmasa.gif

--------------------
- - -
Când vrei și, și, iese nici, nici!
+
Filip
post 19 Jul 2010, 18:56
Post #118

Forumist

QUOTE(bucatzel @ 19 Jul 2010, 18:05)
@einstein
Te contrazic... Io muncesc cu drag si spor, in asteptarea momentului in care oi castiga la loto. Am pus biletul cu numerele castigatoare acu' 2 ani. Mai astept un an, si daca tot nu castig, imi iau alt bilet, cu numere proaspete, ca asa nu se mai poate.

@eXtenSion. Ma apuca durerile de cap cand tre' sa dau cuiva pe asemenea teme. Asa ca imi datorezi vreo doua algocalmine.

Mai e o singura chestie pe care n-ai pus-o in lista aia. Multi parinti de copii care ar avea cap deasupra gatului sunt mai preocupati sa " produca ceva, ca sa nu cumva sa simta copilul greutatile vietii" decat sa aiba grija de naiba face copilul ala de fapt. Da, probabil ca se va simti al naibii de bine primii 20 de ani, dar o sa-si ia o plama puternica copilul ala cand va trebui sa-si ia destinul in propriile maini.
*

Bine spus, ca degeaba poti sa ai tu milioane de euro, si te-ai chinuit o viata sa le strangi, daca copii tai iti fac praf banii dupa ce ai murit. Ce rost mai are toata osteneala. Ideea e sa traiesti nu numai tu bine, dar sa-ti aranjezi neamu` (oricat de urat ar suna asta), si sa-ti educi urmasii sa-si aranjeze si ei neamu` la randul lor, d.p.d.v. financiar. Sa fie asa o dinastie... icon_mrgreen.gif
radmasa.gif

--------------------
+
C a t a l i n
post 19 Jul 2010, 18:57
Post #119

Dinastia evreiasca...

--------------------
- - -
Când vrei și, și, iese nici, nici!
+
Filip
post 19 Jul 2010, 19:06
Post #120

Forumist

Nu-s evreu, nu ca ar fi vreo problema cu asta, da chiar nu sunt.
PS: Asta ca sa fie mentionat. icon_mrgreen.gif

--------------------
+
5 Pages « < 2 3 4 5 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th May 2025 - 13:27
Forum Renault