DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages < 1 2 3 4 5 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Cat mai rezista Dsn-ul, Ce or sa ajunga masinile noastre

fuzzzy
post 4 Apr 2011, 12:24
Post #61

Membru autentic

Group: Members
From: BucureSHIT!

Nu prea va inteleg... 3 stele, 5 stele, 7 stele... verzi? Va ganditi ca acele teste se fac pe un autoturism nou? Supernova NU se mai fabrica de cativa ani buni... nu avem cum sa facem comparatia cu alte "table" fiindca oricum peste 90% din masinile noastre au rugina ascunsa sau la vedere... deci halal comparatii...

Voi luati testele ca atare, dar nu va ganditi la situatiile din traficul nostru, care este putin diferit fata de traficul extern... si poti sa faci un logan praf cu o supernova sau solenza putin mai bine chituita si atunci ce ar trebui sa spunem, ca loganul e praf? Depinde de mai multi factori pe care nu prea ii putem lua in calcul complet...

Nu mai visati la stele verzi ncap...

--------------------
reno clio hb '02 - X-xXx-XxX
"Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
andreiy
post 4 Apr 2011, 12:32
Post #62

Membru autentic

From: Pitesti

QUOTE(ianys_andrey @ 4 Apr 2011, 11:44)
nu.de ce mor atatia oameni cand se lovesc de pom,stalp,cap de pod etc?compara o masina lovita frontal de alta ,si alta izbita de un pom (majoritatea se rup in doua).si cand se fac testele euroncap se fac impacturile de corpuri statice cu 65 km/h cum zicea un cindeva mai sus.practic ei vor sa vada cum se comporta la o viteza mult mai mare.
*

Impactul dintre un autoturism in miscare si un corp rigid, static (pom, stalp), este mai puternic decat un impact dintre doua autoturisme aflate in miscare, din pricina faptului ca, autoturismul, absoarbe aproape integral forta impactului. In cazul unui impact intre doua autoturisme (care sunt facute sa se deformeze pt a amortiza impactul) forta care se va exercita asupra lor va fi mai mica, impartindu-se, aproximativ in mod egal, celor doua autoturisme implicate.

This post has been edited by andreiy: 4 Apr 2011, 12:33

--------------------
Dacia SuperNova 2002
Imi place stilul tau, tunezi si apartamente?
+
vladut88
post 4 Apr 2011, 13:18
Post #63

Membru autentic

From: Beius judetul bihor

+ ca daca lovesti un stalp suprafata de contact este mult mai mica ,intra mai afund ,la impact cu alta masina suprafata de contact este mult mult mai mare ,nu se deformeaza asa mult

--------------------
dacia ARO SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA 2004 1994 - bh 10 twa
I hate BMW
+
danciusergiu84
post 4 Apr 2011, 13:40
Post #64

Membru autentic

QUOTE(andreiy @ 4 Apr 2011, 13:32)
Impactul dintre un autoturism in miscare si un corp rigid, static (pom, stalp), este mai puternic decat un impact dintre doua autoturisme aflate in miscare, din pricina faptului ca, autoturismul, absoarbe aproape integral forta impactului. In cazul unui impact intre doua autoturisme (care sunt facute sa se deformeze pt a amortiza impactul) forta care se va exercita asupra lor va fi mai mica, impartindu-se, aproximativ in mod egal, celor doua autoturisme implicate.
*

bine spus, viteza de impact e una, daunele diferite... in cele doua cazuri...

This post has been edited by danciusergiu84: 4 Apr 2011, 13:41

--------------------
ex Dacia ex Nova GTi 2000
+
ZTV
post 9 Apr 2011, 23:41
Post #65

fost membru activ pe Daciaclub

Am vazut un accident cu dsn si cielo. Era in februarie 2011 pe ruta Arad - Timisoara, fereasca Dumnezeul cum arata DSN-ul. DSN-ul prost intretinut este sinonim cu cuvantul sicriu de tabla. Sub nici o forma nu asi mai lua DSN sau SLZ. Este depasita moral si fizic. In afara de motor si cutia de viteza, este la fel sau chiar mai rau decat 1310.

O Dacie Supernova costa intr-e 700 si 1800 Euro, in functie de dotari si stare, iar un passat intr-e 93 - 96 costa cam 2000, iar un mondeo chiar si putin mai ieftin. Si este net superior DSN-ului, ca si siguranta, confort.

This post has been edited by ZTV: 9 Apr 2011, 23:47

--------------------
------- xxx xxx - xxx xxx
+
Highlander91
post 12 Apr 2011, 11:49
Post #66

Membru incepator

nu compari DSN cu mondeo, ca vorbim de mere si pere. Un DSN merge comparat cu un Golf 3, sau un Vento, ambele la 1000 euro sunt mult peste DSN; Problema e inmatricularea, daca nu erau nenorocitii astia cu taxa lor, era disparuta de mult DSN.

Totusi nu inteleg de ce va plangeti de tabla la DSN, sau la Cielo romanesc? A trait 10 ani, e lipsa de gust sa traiasca mai mult... asta e durata de viata a unei masini. 10 ani.

--------------------
Ford Focus 2008 1.6benzin
+
ZTV
post 13 Apr 2011, 10:55
Post #67

QUOTE(Highlander91 @ 12 Apr 2011, 11:49)
nu compari DSN cu mondeo, ca vorbim de mere si pere. Un DSN merge comparat cu un Golf 3, sau un Vento, ambele la 1000 euro sunt mult peste DSN;[/B] Problema e inmatricularea, daca nu erau nenorocitii astia cu taxa lor, era disparuta de mult DSN.

Totusi nu inteleg de ce va plangeti de tabla la DSN, sau la Cielo romanesc? A trait 10 ani, e lipsa de gust sa traiasca mai mult... asta e durata de viata a unei masini. 10 ani.
*

[B]

Bulgaria !!! Am masina de BG, am prieteni cu masina BG. Daca ai cineva cunoscut care este de incredere merita, fara discutie.

--------------------
+
djasu82
post 13 Apr 2011, 20:10
Post #68

MEMBRU DACIA CLUB

From: Bucuresti ...

Bunicu are mondeo si fuge de ma sperie si pe mine biggrin.gif intradevar nu se compara fierul strain cu cel romanesc mai ales la securitate . Dar stai si te intrebi unde alergi cu masinile nexam autostrada , noi avem doar drumuri nationale , nu puteti spune ca a1 , a2 , a3 sunt autostrazi , vedeti in ungaria italia nu mai vorbesc de germania .

--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
+
Maskatu
post 13 Apr 2011, 20:30
Post #69

Logan 0.9 TCE

Group: Moderatori DaciaClub
From: zuzu

Asta cu masina inscrisa in bg este cu dus si intors. Sunt de acord ca taxele la noi sunt exagerat de mari, insa cand vad toti pujtanii de opshpe ani ca se duc cu 1000 de euro si aduc ursuleti panda cu 200mii+ in bord, rupte in doua si vopsite in trei nuante, nu prea mi se pare normal.

--------------------
Dacia Logan 0.9 TCE - 2019 - ---
+
and_rei
post 13 Apr 2011, 20:44
Post #70

Membru multumit de fosta lui SupeRNova

From: Bucuresti

si cu toba sport ai uitat sa precizezi biggrin.gif

@lasa ca eu azi am vazut unu la universitate cu un seria 5 ala nou inscris pe bulgaria.hai frate ai 15000e sa dai pe masina si nu ai bani sa o inscrii?in genu : telefon de 18 milioane si credit 0 radmasa.gif

--------------------
Renault Megane 2.1 Silver 2005
"Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
+
robert1991
post 13 Apr 2011, 21:42
Post #71

robert1991

From: pitesti

pai de ce sa nu economisesti un ban ? tongue.gif

dar citisem un articol cum ca ar fii castigat un nene din sibiu la Luxemburg un proces cu statul si ca ar fii discriminare cu taxele astea..
http://www.24-ore.ro/index.php?option=com_...id=10:principal
Nu o mai taia din ele ?

--------------------
Renault Megane IV 2018 Business - B -- ---
+
ti3sto
post 13 Apr 2011, 22:24
Post #72

Membru autentic

From: Bucuresti-Berceni

N-ai ce sa-i faci, dacia e dacie, si n-o sa scape de titulatura asta nici vand o sa-si faca decapotabile. Deja loganele din 2004 arata ca o supernova din 2003 la rugina, cum o sa fie peste 3 ani? cand o sa aibe varsta la a mea? din 2000?.

Masina asta o salveaza cutia si motorul. in rest e un esec total.

--------------------
Dsn SuperNova 2000 1.4
-----------Tractari Auto Non Stop -------
Cel mai mic pret, Bucuresti 100Lei

Tel :0769797963
+
Maskatu
post 14 Apr 2011, 07:55
Post #73

Logan 0.9 TCE

Ce va place sa vorbiti din fabule. Loganurile cu rugina sunt extrem de putine, si de obicei rugina a iesit la cele ce au fost lovite si nu au fost reparate la timp. Primul lot de loganuri a avut tabla cea mai netratata insa chiar si asa nu o sa vezi logan cu amortizoare sarite prin portbagaj, sau cu praguri gaurite. Ai ciocanit vreodata pragul unui logan sa vezi cat de groasa este tabla pe langa dsn? Nu mai exagerati atat ca nu-i frumos. Arata-mi si mie un logan din 2004 sa arate asa
http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...t&id=1627711412
http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...t&id=1627711413
http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...t&id=1627664538
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=2522704
Si exemplele pot continua.

--------------------
+
djasu82
post 14 Apr 2011, 17:58
Post #74

MEMBRU DACIA CLUB

Compara tu loganu cu una straina si ai sa vezi cat de groasa e tabla la una straina fie ea din 83-2011 pana si sn are in unele locuri tabla mai groasa de e si mai micuta fata de logan.
Sincer sa fiu loganul e o investitie proasta , scump si prost , intra unu in tine fereasca cel de sus daca mai scapi cu viata s-a vazut recent cum sar tablele dintr-un logan - nu mai vb de sn acestea sunt masinile romanesti.
Investietie minima , costul de achizitie destul de mare daca e full option si performante slabe fata de unu straina de aceeasi cilindree.
Eu va sfatuiesc daca vreti masina buna strangeti bani si cumparati ceva strain .

--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
+
ZTV
post 14 Apr 2011, 21:54
Post #75

eu nu asi lua masina noua nici in ruptul capului, am in familie audi a4 din 2003 putin peste 122.000 (pt carcotasi verificat la Audi Timisoara, detin tot istoricul masinii), in stare excelenta atat mecanic cat si estetic, are 1.9 TDI, 116 caluti. Am dat putin peste 5000 pe ea. Ce jaf de logan puteam sa iau cu 5235 de euro ? Cu dublu climatronic, jenti, 4x gem electric, abs, comp. bord, ........
Merge ca noua, fara gram de rugina,.... nu asi da pt 3 logan full option, nou-noute.

This post has been edited by ZTV: 14 Apr 2011, 21:55

--------------------
+
Maskatu
post 14 Apr 2011, 21:55
Post #76

Logan 0.9 TCE

De la super nova iar am ajuns la audi, vw si germania. Tipic...

This post has been edited by Maskatu: 14 Apr 2011, 21:56

--------------------
+
ZTV
post 15 Apr 2011, 08:48
Post #77

scuze ! ai dreptate, am fost off.......

--------------------
+
robert1991
post 15 Apr 2011, 12:53
Post #78

robert1991

Maskatu supernova are tabla de pe capota mai groasa decat cea de pe logan ! Mi-am luat acum logan din 2006 la 2700 E ! djasu ce straina luam la banii astia si din ce an ? Macar la asta pot sa ii mai fac casco , ma gandesc sa ii fac dar nu stiu...pe cand la 2700 E gaseai un 2000 , 2001 ! Fiecare cu parerea lui ! Nu zic ca Loganul e masina buna ! De ex a mea are cateva punctulete de rugina dar nu o sa ajunga ca supernova ! sunt de la zgaraituri d-astea nu ca ploua in ea etc.. Macar asta nu mai troncane ca SN si nu ploua in ea !

--------------------
+
djasu82
post 15 Apr 2011, 15:20
Post #79

MEMBRU DACIA CLUB

Pai si la anu crezi ca mai iei tu 2600 de euro pe logan ? Eu strangeam un ban si cumparam ceva strain , de la dacie tot la dacie ai ajuns pare involutie. La 2006E nu luai ceva strain de doamne ajuta dar daca mai strangeai inca 2000 de E sau 1500E cu siguranta te lipeai de ceva bun la mana a doua > masina nu e o investitie parerea mea.
Ma rog acuma tu sti cel mai bine sper sa nu ai probleme cu loganu si daca tot l-ai cumparat felicitari.

--------------------
+
robert1991
post 15 Apr 2011, 16:32
Post #80

robert1991

djasu o tin pe asta pana mai strang vreo 2 mii si dupa iau o straineza..in plus , eu am pus doar 500 E , restul au fost cadou de la parinti ! ce era sa le zic ? mai strangeti 2000 si dupa vorbim ? biggrin.gif

2700 nu mai iau pe ea peste un an dar nu cred ca o sa scada asa mult preturile incat sa nu iau un 2400 pe ea.. vedem noi..mai e pana atunci..

--------------------
+
ZTV
post 15 Apr 2011, 19:19
Post #81

skoda octavia model elegance din 2003, 1.9 tdi 90 caluti, chiar azi am vazut la 4300 euro

--------------------
+
vallyyy
post 15 Apr 2011, 20:17
Post #82

Dacia Clubber

QUOTE(ZTV @ 14 Apr 2011, 21:54)
eu nu asi lua masina noua nici in ruptul capului, am in familie audi a4 din 2003 putin peste 122.000 (pt carcotasi verificat la Audi Timisoara, detin tot istoricul masinii), in stare excelenta atat mecanic cat si estetic, are 1.9 TDI, 116 caluti. Am dat putin peste 5000 pe ea. Ce jaf de logan puteam sa iau cu 5235 de euro ? Cu dublu climatronic, jenti, 4x gem electric, abs, comp. bord, ........
Merge ca noua, fara gram de rugina,.... nu asi da pt 3 logan full option, nou-noute.
*

Intr-adevar ai dreptate in unele privinte ,dar cand e sa trecem la costuri de intretinere audi ala nu o sa poti sa-l intretii cu banii care intretii loganul .Eu am ales opel ,mi s-a parut o marca ceva mai ieftinuta ,insa crede-ma m-am uitat la diverse piese pentru solenza lu' bunicu si apoi m-am uitat la cele de opel , se vede o diferenta de pret la intretinere .Desigur cand vorbesc intretinere ma refer strict la elemente de directie si motoare .Ca asa mi-am luat duze de insignia cu 20 de lei si duzele de logan originale sunt 40-50 de lei

This post has been edited by vallyyy: 15 Apr 2011, 20:20

--------------------
Dacia 1300 Fost dacist
+
and_rei
post 15 Apr 2011, 20:38
Post #83

Membru multumit de fosta lui SupeRNova

From: Bucuresti

legat de rugina la logan.ma plimb mai toata ziua prin oras si vad mii de masini.in ultima vreme am vazut multe loganuri cu rugina.la capota,la aripile spate,la imbinarea pragului (am vazut ca e din 2 bucati mai pe spate asa).am vazut si noul logan cu rugina la portiera spate.deci orice e posibil biggrin.gif

--------------------
Renault Megane 2.1 Silver 2005
"Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
+
ZTV
post 15 Apr 2011, 22:06
Post #84

acuma, nici nu vreau sa dau cu noroi in Logan, am dat suficient. Este o masina corecta la pretul de vanzare (nou sau sh). Eu am vrut cu A4 sa am o masina de clasa mai buna. Atat . Pana acuma nu a avut nici un fel de problema, am fost cu ea de 2 ori in Franta, o-data in Germana, Bulgaria, Serbia, Moldova,.... merge impecabil !!!
Iar o alta problema la Logan nou ( nu neaparat numai la Logan), sa zicem ca am 6000 de euro in mana, cumpar un Logan nou. Cheala, cheala,... confort 0, nu are nici macar airbag pasager. Ok, ma incanta idea ca e noua, sa zicem ca dupa 2 ani vreau sa iau si eu ceva mai buna, o dau. Oare mai iau pe ea 2500 euro? Nu prea cred. Iar eu sunt sigur ca pe A4 fiind e din 2003, pot sa iau macar 3500 euro pe ea. Pierd si eu, nu cat pe Logan ....si am o satisfactie cand o conduc.
Eu sunt foarte multumita si de Ford, sotia mea e inebunita dupa A4, fata de Citroen C2 care am avut inainte.

C a si concluzie, la vreo 2500 - 2800 cat dai pe un Logan SH , te incanta ca nu are mai mult de 5-6 ani.

--------------------
+
Maskatu
post 15 Apr 2011, 22:17
Post #85

Logan 0.9 TCE

Nu vreau sa generalizez insa bag mana in foc ca avem destui viteji pe aici care au stat in logan doar cand au mers cu el pe post de taxiu si isi dau cu parerea de zici ca ar conduce unul in fiecare zi.

Sa v-o spun eu pe aia buna. Am avut ocazia sa conduc in adevaratul sens al cuvantului logan-uri (daca ni se permite pluralul) si este o masina net superioara super novei. Din punctul meu de vedere nu exista termeni de comparatie intre ele. Este ca si cum am compara un mp3 obisnuit cu un ipod. Aparent fac acelasi lucru insa in realitate lucrurile difera.

Si nu ma refer aici doar la tehnologie, adica vezi dom'le loganu are ac mai bun, geamuri electrice, servo, etc. Ma refer stricat la functionalitatea masinii, la scopul ei de a te duci de la a la b, la calitatea pieselor si fiabilitatea lor,etc.

Cel mai "uzat" logan cu care am mers avea 100.000 km, era masina de firma, rupta mai toata ziua prin Bucuresti. Era cheala, nu avea decat airbag in volan, dar pot sa spun ca la capitolul tinuta de drum, troncaneli, etc se comporta ca o super nova cu 20-30 mii km, poate chiar mai bine. Avea schimbate discurile de frana o data, placutele de cateva ori si parca un cap de bara. In rest ulei si filtre.

Plus multe alte loganuri, echipari full sau chele. As putea sa incep sa enumar chestii de bun simt ce le are loganul si super nova nu, cum ar fi faptul ca iarna chiar BAGA CALDURA dupa 1-2 km, spre diferenta de super nova in care mori de frig in primi 5-10 km, dar nu mai stau sa fac liste ca nu are rost.

spor!

--------------------
+
vallyyy
post 16 Apr 2011, 00:33
Post #86

Dacia Clubber

QUOTE(ZTV @ 15 Apr 2011, 22:06)

sa zicem ca am 6000 de euro in mana, cumpar un Logan nou. Cheala, cheala,... confort 0, nu are nici macar airbag pasager. Ok, ma incanta idea ca e noua, sa zicem ca dupa 2 ani vreau sa iau si eu ceva mai bun, o dau. Oare mai iau pe ea 2500 euro? Nu prea cred.

*

Si eu am mers pe acelasi principiu cand am luat marca straina ,pretul la logan scade repede ,deja cand iei logan sh la revanzare pierzi cam mult ,am pe cineva, a dat opel astra G din 98,primele serii sa zic si fara AC cu 3350 euro(acum fix o saptamana) ,deci masina de 13 ani ,mi se pare ca a tinut foarte bine pretul .De la anul probabil loganul va iesi din productie , o sa scada si mai mult pretul , o sa fie cum e o solenza acum

This post has been edited by vallyyy: 16 Apr 2011, 00:34

--------------------
Dacia 1300 Fost dacist
+
robert1991
post 16 Apr 2011, 10:32
Post #87

robert1991

daca mergem pe principiul ca nu mai recuperezi banii cand o revinzi mai bine ne luam biciclete tongue.gif o sa scada preturile dar cat sa scada? doar nu o sa ajunga un preferance din 2006 sa il dai cu 2000 E ! vezi supernove la 1800 ! solenza la 2500 sau mai mult !

--------------------
+
vallyyy
post 16 Apr 2011, 11:19
Post #88

Dacia Clubber

Nu te baza ca nu o sa ajunga , in special dupa ce o sa iasa din productie ,inca ceva solenza a fost considerata de multi o masina peste logan (poate ca nu e asa ,dar asa au vazut-o multi) asta i-a tinut pretul ,dar loganul nu cred ca va fi peste ce va scoate uzina .In fine nu cei care au cumparat sh pierd la masini ,ci cei care le cumpara noi

--------------------
Dacia 1300 Fost dacist
+
ZTV
post 16 Apr 2011, 21:22
Post #89

QUOTE(robert1991 @ 16 Apr 2011, 10:32)
daca mergem pe principiul ca nu mai recuperezi banii cand o revinzi mai bine ne luam biciclete tongue.gif o sa scada preturile dar cat sa scada? doar nu o sa ajunga un preferance din 2006 sa il dai cu 2000 E ! vezi supernove la 1800 ! solenza la 2500 sau mai mult !
*

hai totusi sa nu ne inbatam cu apa chioara, am fost azi la targul auto. Am vazut cateva dacii....

berlina injectata in stare excelenta din 2003....900 euro
supernova in stare distrusa (alba, europa, multe rugina) 700 euro/neg
supernova clima verde cameleon, foarte frumoasa 1600 euro/neg ( cred ca la 1400 scoteai lejer)
solenza rosu, clima (nu scala!!!), din 2004 foarte bine intretinuta... 2200 euro/neg
Logan cheala, fara nici o dotara, alba....... 2300 euro (numai tin minte din ce an de fab)
Opel Astra din 1997, break, clima, geamuri electrice, 1.7 diesel ...... 2600 euro
golf III , cheala din 1994, 1,4i.........1800 euro
Audi A4, din 2004, full option, 1.8i... wub.gif wub.gif wub.gif ...7200 euro
Daewoo Matiz, cheala + mp3 player, albastru indigo, din 2005...... 2500 euro

Cam pe astea am retinut, se ved clar ca de exemplu un Opel astra din 97 costa peste un Logan cheala. In ritmul asta Golanelul in 2 ani o sa costa 1500 euro. Deja daca comparam Matizul cam din acelasi ani este mai bine cotata si are pret de pornire mai amre decat Loganul cheal.
Din pacate Dacia nu este o investitie buna.

--------------------
+
djasu82
post 16 Apr 2011, 21:41
Post #90

MEMBRU DACIA CLUB

QUOTE(vallyyy @ 16 Apr 2011, 01:33)
Si eu am mers pe acelasi principiu cand am luat marca straina ,pretul la logan scade repede ,deja cand iei logan sh la revanzare pierzi cam mult ,am pe cineva, a  dat opel astra G din 98,primele serii sa zic si fara AC cu 3350 euro(acum fix o saptamana) ,deci masina de 13 ani ,mi se pare ca a tinut foarte bine pretul .De la anul probabil loganul va iesi din productie , o sa scada si mai mult pretul , o sa fie cum e o solenza acum
*

Compara tu loganul fie el nou cu astra G si ai da calsa cam la tot capitolul , de la tabla care inca tine dupa cum au vazut mai multi prin targuri pana la motor care e usor de intretinut , doar distributia o schimbi la 120 de mii de km si cam atat in pare , servo eletric la logan nici pana acuma nu am auzit poate la duster dar la logan nu cred.
Nu stiu in locul multora tot dupa una straina din comunitatea europeana m-as arunca , ziceti ca nemti iau loganul , simplu fiindca isi permit sa-l cumpere intr-o luna de zile avand si salariile de 6000 de euro cel mediu pe economie .
Pe mine nu ma incanta multe la el de la forma de dreptunghi adunat comprimat parca umflat pana la siguranta pasagerului care in zilele de azi e foarte esentiala datorita multor nebuni din acesta tara.
Sn daca era restilizat si asa parca se doareste sa apara ceva in genul sn ar fi ceva . Multi isi doaresc o masina micuta de servici oras usor de intretinut cea ce mai au de lucru cei de la dacia , poate cu noile modele de motoare eletrice cine stie in cati ani.

--------------------
+
5 Pages < 1 2 3 4 5 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 16th May 2025 - 00:02
Forum Renault