RCS-RDS sau cum sa umbli pe drumuri degeaba., Niste nesimtiti, dom'le.
![]() ![]() ![]() |
RCS-RDS sau cum sa umbli pe drumuri degeaba., Niste nesimtiti, dom'le.
ENERGY |
![]()
|
||
![]() Membru Clona Group: Members Posts: 27 Joined: 4 August 10 ![]() |
|
||
--------------------
D
1300
1900
|
|||
za_kristake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 628 Joined: 9 March 08 From: Sibiu ![]() |
Eu de vreo 3-4 luni astept sa vina baietii cu fibra optica sa ma conecteze. Treaba e ca ei au sunat la poarta mi-au explicat oferta(telefon cablu si internet) am acceptat,urmand ca intr-o saptamana maxim sa fiu conectat.......si inca astept. Nu ma deranja daca nu predam un telefon fix(pe rds), la cerea lor, nefiind posibila inceperea conectarii fara predarea lui.
|
--------------------
1310
L
1997
- SB
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ieftin si bun.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
AM telefon mobil, telefon fix, net mobil si net fibra cu 44 ron, si nu am avut nici o problema, echipamentele, adica telefonul fix si mobil, si modemul de net le-am primit pe loc.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
ENERGY |
![]()
|
![]() Membru Clona Group: Members Posts: 27 Joined: 4 August 10 ![]() |
Care bun...
|
--------------------
D
1300
1900
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Serviciile pot bune, rapide si ieftine.
Insa : -serviciile bune si rapide nu sunt ieftine -serviciile bune si ieftine nu sunt rapide -serviciile rapide si ieftine nu sunt bune |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
Si ca initiatorul topicului sa invete ceva totusi sa-i spunem ca "vreo" se scrie intr-un cuvant...la fel si "vreun"......si acum esti pregatit gramatical sa te lupti cu RCS RDS
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Sunt nesimtiti intr-adevar. In Arad cam au monopolul si te trateaza cum vor muschii lor. Odata am stat o luna fara net pentru ca nu binevoiau sa vina sa il repare. Daca reziliam contractul ce faceam?! ca nu prea era vreo alternativa atunci.
In rest, imi cade netul, de obicei -exista exceptii-, cum incerc sa downlodez ceva ziua, daca e vreo ploaie mai cu vant, dupa 2-3 zile chiar daca nu il folosesc etc. Odata mi-au spus sa imi iau UPS ca de aceea imi tot cade internetul. Noroc ca au remediat problema (pe retea sau unde naiba o fi fost) inainte sa ma apuc sa caut UPS-uri. Acum mi-au si dat aparat pentru digiTV, unde TVR, GSP, TVR2 imi tot sacadeaza. Chiar nu am chef sa petrec alte ore incercand sa aflu de ce. This post has been edited by eXtenSion: 28 Aug 2010, 18:07 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
MojoGaby |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 26 March 09 ![]() |
Mergeti la OPC daca mai aveti probleme si nu se sinchisesc sa le rezolve!..Am un prieten care a rezolvat o gramada de probleme de genul,si altele cu opc-ul (il tot amanau,iar in maxim 2 zile dupa ce facea sesizare la opc se rezolva)
|
--------------------
Dacia Berlina
1310
1998
|
|
razvan_3asy |
![]()
|
![]() membru cu permis :D Group: Members Posts: 569 Joined: 3 August 06 ![]() |
Exagerati
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Laureate 1.4 benzina :X B-50-HCR
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
De taxa de mentenanta, nu ziceti?
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
In Deva nu exista
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
inca
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
lasa ca a aparut respectiva taxa si in brasov, si nu ma prind de ce. pana acum nu s-a efectuat mentenanta sau ce? O tara de hoti!
|
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
am net si mobil dar telefonul fix il astept fara sa exagerez de 2 ani !
am sunat ..mi-au zis ca intr-o saptamana se rezolva si ete cum se facura 2 ani! telefonul mobil nu il folosesc!spunea cineva in alt topic ca daca nu initiezi nici un apel timp de 3 luni de pe el ti-l cer inapoi!nu stiu daca e adevarat!eu nu l-am mai folosit de vreo 6 luni! |
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
cum reziliem anticipat un contract de la ei?
a patit cineva? |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.755 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(adită @ 29 Aug 2010, 10:57) spunea cineva in alt topic ca daca nu initiezi nici un apel timp de 3 luni de pe el ti-l cer inapoi!nu stiu daca e adevarat!eu nu l-am mai folosit de vreo 6 luni! Adica tie ti se pare normal ca providerul respectiv sa plateasca numerotatia respectiva ca sa iti dea tie un numar de telefon, iar tu nu il folosesti. La fel cum tu nu folosesti telefonul mobil, altul asteapta dupa el. Ca in cazul tau cu telefonul fix. Ai dracu hoti!This post has been edited by IRONICK: 29 Aug 2010, 16:34 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Ironick, tu chiar vorbesti serios? Nu imi pot imagina cum poti gandi ca si client, ca un patron de SRL.
![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.688 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic ca are dreptate. Eu astept de vreo 6 luni un mobil si mereu nu au. De ce? Ca le tin unii acasa de bibelou.
Dar deh, asa e romanul. Aveam o baba in blob care era paralizata dar se oftica ca nu mai primeste abinament pe ratb. Nu avea cum sa-l foloseasca, dar daca era gratis trebuia sa aiba si ea. This post has been edited by einstein1984: 29 Aug 2010, 17:44 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
StefanT |
![]()
|
Eu nu cred ca de aia nu primesti. Eu cred ca nu primesti pentru ca au o politica de rahat, lipsa de transparenta, angajati care ai impresia ca sunt bugetari de la taxe si impozite.
Ceea ce fac ei reprezinta numai bumping de cand au iesit pe piata, dar nici macar pe ala nu sunt in stare sa-l duca pana la capat. Ofera ceva minunat, insa numai pentru o parte destul de mica dintre abonati sau potential clienti! Mama l-a primit l-a usa si s-a dus peste 2 zile sa il dea inapoi, pe motiv ca ea nu il foloseste si ca daca il pierdea trebuia sa plateasca parca 70E. Daca providerul meu de servicii imi ofera ceva moka, nu mi-l ofera cu conditia sa fac trafic de X euro lunar asa ca eu sunt cel care decide daca il folosesc sau nu. Mi l-ai dat, ti-l dau inapoi cand termin contractul, intre timp il pot tine in sifonier pentru ca eu cred ca in 2011 s-ar putea sa am nevoie de el, si atunci sa nu fiu nevoit sa stau la coada ca pe vremea raposatului sa ma milogesc pentru un rht de device si niste prostii de servicii. De toata jena ce fac astia... |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
telefonul sa se spele cu el pe cap, ala nu e telefon, am pastrat doar simul si il folosesc intr-un Nokia. Serviciul de telefonie mobila in sine e super OK, pacat de huaveiurile alea, dar de moca nu poti comenta nimic.
This post has been edited by argon: 29 Aug 2010, 17:57 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
razvan_3asy |
![]()
|
![]() membru cu permis :D Group: Members Posts: 569 Joined: 3 August 06 ![]() |
Nu sunt telefoane ma daia nu va dau.
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Laureate 1.4 benzina :X B-50-HCR
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
calicule!
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
QUOTE(argon @ 29 Aug 2010, 17:56) telefonul sa se spele cu el pe cap, ala nu e telefon, am pastrat doar simul si il folosesc intr-un Nokia. Serviciul de telefonie mobila in sine e super OK, pacat de huaveiurile alea, dar de moca nu poti comenta nimic. Nu ca il ridic in slavi, dar Huawei-ul ala bate la fund toate telefoanele ieftine de la Nokia sau altii (<50 EUR). Se incarca pe USB, deci pot sa-l incarc si de la comp daca sunt la lucru si am uitat chargerul acasa sau pot folosi chargerul lui si pt alte device-uri, are si microSD si merge ca si card reader. De auzit se aude decent, spre deosebire de exemplu de un Nokia 1680 a la Cluj, pe care il tin in dulap de bun ce e. |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(StefanT @ 29 Aug 2010, 18:50) Daca providerul meu de servicii imi ofera ceva moka Se vede ca romanul a fost dresat prost. Daca nu este moka, sunt hoti. Daca este moka si produsul nu este de firma, iar sunt hoti. Te comporti la fel ca in exemplul de mai sus cu baba. Poate totusi o sa inveti ceva din el. SI nu este vorba doar de astia, vizualizeaza la modul general.This post has been edited by IRONICK: 29 Aug 2010, 22:54 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Fir-a-ti ai dracului cu telefonia voastra ca un monitor nu dati si voi moka!
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
IRONICK |
![]()
|
uitasem de asta ...
![]() ![]() ![]() This post has been edited by IRONICK: 29 Aug 2010, 22:58 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Cris_Kgs |
![]()
|
![]() "Ăla cu Dacia" Group: Members Posts: 41 Joined: 21 December 08 From: Pitesti ![]() |
De ce dracu' trebuie sa ii ridic eu in slavi nu stiu, da' ma rog, or fi astia de la Pitesti mai harnici si aia de la Botosani mai ai dracu' .
Eu de cand m-am "incurcat" cu ei nu am avut practic nici-o problema. Inainte sa ii zica RDS , ii zicea Terra Sat (cel putin in Pitesti). De la ei aveam cablu tv (defapt nu numai eu, tot orasul) si nu era nici-un bai. Nu cadea cand mi-era lumea mai draga sau stiu eu. Dupa ce n-a mai mers treaba doar cu cablul au zis sa faca si ceva telefonie, internet si ce au mai facut ei pe acolo. Asa ca am bagat internet cu ei, telefon la fel, telefon mobil iar la fel. Internetul merge ok, fara sa pice foarte des (o data la cateva luni, rezolvandu-se cu un simplu telefon la ei, baietii fiind in 10 minute la mine - nu exagerez) . Atat ma enerveaza ca atunci cand nu e curent nu pot sa folosesc telefonul, e cea mai mare hiba a lor. In fine, tin sa mentionez ca nu sunt vreun fan boy RDS, ci doar sunt pe deplin multumit de serviciile lor, pe care le prefer oricand in locul concurentei. |
--------------------
Dacia / Skoda
Solenza 1.4/Octavia 2 facelift
2005 / 2011 Posesor de Solniță fără turometru, deci feriți-vă.
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE(argon @ 29 Aug 2010, 18:56) telefonul sa se spele cu el pe cap, ala nu e telefon, am pastrat doar simul si il folosesc intr-un Nokia. Serviciul de telefonie mobila in sine e super OK, pacat de huaveiurile alea, dar de moca nu poti comenta nimic. huawei aceleasi, unele, huawei, rebranduite vodafone... huawei adica, cu alte cuvinte, daca huawei este vindut sub alta denumire, ex. vodafone, este suuuper ! in schimb daca este vindut in nume propriu sau altul - digimobil - nu e bun ! este cam aceeasi situatie cu gps-urile facute tot in china: daca sint lodestar nu sint bune ! dar daca sint wayteq sau mio sint suuper ! |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 01:34 |