RCS-RDS sau cum sa umbli pe drumuri degeaba., Niste nesimtiti, dom'le.
![]() ![]() ![]() |
RCS-RDS sau cum sa umbli pe drumuri degeaba., Niste nesimtiti, dom'le.
StefanT |
![]()
|
||
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|||
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
sa mi-l ceara frate inapoi ca nu am ce face cu mobilul lor si nici cu fixul pana la urma!am vrut sa zic doar ca ma amana de 2 ani!eu am nevoie de internet de la ei nu de telefon!
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
nu-mi vine sa cred, inca mai merge afacerea cu monitoarele?..
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Cat de plictisitor...
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Mie nu mi se pare
![]() ![]() |
--------------------
|
StefanT |
![]()
|
Te cred...
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(argon @ 29 Aug 2010, 17:56) telefonul sa se spele cu el pe cap, ala nu e telefon, am pastrat doar simul si il folosesc intr-un Nokia. Serviciul de telefonie mobila in sine e super OK, pacat de huaveiurile alea, dar de moca nu poti comenta nimic. Pocnitoarea aia de Huawei stie sa faca ceea ce Nokia-ul meu smartphone habar n-are, adica sa se inchida si sa se deschida singur la ore programate. Plus ca bateria tine lejer vreo 7 zile in conditiile in care nevasta-mea, ca ea il foloseste, il foieste zdravan cu telefoane. |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
gabynew1 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 19 November 06 From: Bucharest ![]() |
rds provider decent cu preturi decente cu angajati front end sictiriti.
am cred ca de 3-4 ani tot pachetul. merge brici- acu de vro 2 luni tot incerc sa gasesc si un stick. culmea intr-o zi nimerisem sa aiba pe stoc dar buletinul era la politie ca expirase. si nu a vrut sa imi dea pe alt act. de asta este.... mai incercam... |
--------------------
Renault
Clio Symbol
Fidji - 2003
- B-07-YTH
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Eu am avut alta belea cu ei. Aveam stick de la ei, dar nu mergea decit pe 32 bit. Si nu voiau sub nici o forma sa mi-l schimbe cu unu care sa mearga pe 64 bit (win 7/64).
Asa ca am facut reclamatie si la ei si la ANPC (scris, cu copii dupa acte), si dupa 2 saptamini ma rugau ei sa vin sa-mi inlocuiasca stikul cu unul compatibil ![]() Asa ca daca va simtiti lezati, nu ezitati sa faceti reclamatie la OPC. O merita cu virf si indesat, si mai ales indesat. This post has been edited by paulp: 30 Aug 2010, 14:55 |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Si eu am avut cateva clenciuri cu ei si de doua ori am apelat la OPC. Problemele s-au rezolvat subit, iar una din ele printr-o inginerie de mi-a stat mintea in loc. Reclamandu-i ca nu imi fac un contract pe cablu TV fara sa imi revizuiasca contractul la telefonie si net (am 200 min nationale fixe si 30 min. in retelele mobile altele decat RDS), dupa reclamatie m-au rugat sa vin cu soata sa ii faca ei contract la cablu...
PS Pentru proprietatea termenilor, nu chiar "subit, ci in doua-trei zile... |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE(StefanT @ 30 Aug 2010, 08:49) Huawei lansează telefoanele mobile Android, în trimestrul patru QUOTE Furnizorul de rețele de comunicații Huawei va lansa pe piața românească, în trimestru patru din 2010, o linie extinsă de telefoane mobile, bazată pe sistemele de operare Android, printre care modelul U8800, cu filmare HD și cu viteză de descărcare de până la 14 Mbs, se arată într-un comunicat al companiei Huawei. Click here to find out more! Noul model va beneficia de întreaga gamă de aplicații a sistemului de operare Android de la Google. 'Vorbim de tehnologie de ultimă oră, la prețuri la fel de interesante ca și specificațiile. Practic, un smartphone decodat, bazat pe Android, capabil să lucreze în orice rețea, este un gadget de calitate pe care și l-ar dori mulți dintre cei care îndrăgesc acest sistem', a spus directorul Huawei pentru România, Jeff Wang. Oferta din această toamnă va cuprinde trei direcții - terminale de tip smartphone, terminale de fashion, precum și terminale cu capabilitati dual-sim. http://www.doingbusiness.ro/ro/stiri-aface...rimestrul-patru cum e cu huawei-urile ? incep sa se bata de la egal la egal cu numele consacrate... |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
StefanT |
![]()
|
...si presupun ca o sa aiba pe acest sector aceleasi rezultate mirobolante ca si pana acum. Cei care "incep" sa se bata cand toti ceilalti au, nu prea prezinta interes.
Nu neg ca e un brand de calitate, dar nu pe partea de terminale de voce GSM. |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Nici HTC nu insemna mai nimic acum 10 ani in comparatie cu Nokia, Ericsson, Motorola, Bosch sau Sony.
P.S.: HTC nu produce monitoare. This post has been edited by Richelieu: 30 Aug 2010, 21:29 |
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.755 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(StefanT @ 30 Aug 2010, 22:16) Nu neg ca e un brand de calitate, dar nu pe partea de terminale de voce GSM Un telefon trebuie sa iti asigure convorbiri audio/video/sms/mms. Atat. De ce crezi ca ar da ei un telefon scump unuia care cersete monitoare pe un forum?This post has been edited by IRONICK: 30 Aug 2010, 21:35 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
nu se zice telefon sau monitor.
se zice terminal, respectiv display ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Vad ca sunteti rai cu Fane Monitor sau Display ca nu stiu cum e corect si m-a ametit grecul.
![]() |
--------------------
0.00
%
|
|
StefanT |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 30 Aug 2010, 21:33) Un telefon trebuie sa iti asigure convorbiri audio/video/sms/mms. Atat. De ce crezi ca ar da ei un telefon scump unuia care cersete monitoare pe un forum? Atat ai tu nevoie. ![]() Richeleu, nereusita clona ![]() EDIT: si ca sa fim si la subiect, terminalele se impart in terminale de date, voce, etc, iar cele de voce si date se impart la randul lor in GSM, CDMA etc, ceea ce am scris reprezenta un detaliu esential cand vorbim de Huawei, care poate o parte stiu cam cu ce se ocupa "in timpul liber". Ma retrag din discutie atata timp cat o pot face in mod politicos. O seara placuta This post has been edited by StefanT: 31 Aug 2010, 00:06 |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
Richelieu |
![]()
|
|
--------------------
0.00
%
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Am si eu o intrebare: am un abonament pe 2 ani la o firma de net... as vrea sa-l reziliez... am citit undeva pe forum ca cica as putea sa-l reziliez fara sa platesc acele "taxe".... imi poate da cineva detalii? Sau mai bine, mi-ati putea da un link... ca eu caut de innebunesc pe forum...
EDIT: am gasit. Obosala + nervii isi spun cuvantul... ma scuzati ![]() This post has been edited by Iulikk: 31 Aug 2010, 00:27 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.744 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(StefanT @ 30 Aug 2010, 21:16) ...si presupun ca o sa aiba pe acest sector aceleasi rezultate mirobolante ca si pana acum. Cei care "incep" sa se bata cand toti ceilalti au, nu prea prezinta interes. Nu neg ca e un brand de calitate, dar nu pe partea de terminale de voce GSM. Am trait trei luni in China si am aflat multe lucruri interesante. Printre altele, Huawei-ul are un buget de cercetare-dezvoltare subventionat de guvernul chinez, si deranjeaza pe multi jucatori mari de pe piata chineza si internationala. Practic sunt putine "parcuri tehnologice" fara Huawei. In toate parcurile astea, unde scrie Motorola, LG, Ericsson (astia mai putin, le e frica de China ca dracului de tamaie), Alcatel-Lucent, undeva mai jos scrie si Huawei. A dracu' treaba, chiar cu telefonia se ocupa, de la partea de fixed (IP), trecand pe la radio access, apoi prin core network, si ajungand pana la terminale. Numai backhauling nu fac (inca). Pana acu' cativa ani (vreo 4-5) nu prea auzeai de Huawei, acum spune numele asta intr-o companie mare de telecomunicatii (Nokia, Ericsson, Alcatel-Lucent) si o sa auzi ca se cam face liniste in jur. Vizavi de partea cu bold, numai eu stiu cum au ajuns pe undeva pe la arabi niste echipamente de telecomunicatii valorand cateva sute de mii de euro in desert (nu era niciun monitor printre ele), dupa nici doua luni de funtionare, pentru ca oferta Huawei iesea cu cateva zeci de mii mai putin. XieXie. This post has been edited by marksman: 31 Aug 2010, 07:50 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.755 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Vezi ca ai uitat si de partea de vas care o produc cei de la Huawei. Habar nu au multi cate convorbiri se fac in Romania prin echipamente Huawei.
This post has been edited by IRONICK: 31 Aug 2010, 21:41 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Eu am un modem HuoVai de-asta de la romtelecom, pt VDSL. Arata ca porcul (chiar e urat cu spume, cand l-am scos din cutie mi-a stat inima nitel), dar merge beton
![]() Evident, a fost moca ![]() This post has been edited by Markos: 31 Aug 2010, 23:49 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Ai limitata viteza dupa un anumit trafic?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Markos |
![]()
|
nu. 20 download cu 4 upload, indiferent de trafic.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Cris_Kgs |
![]()
|
![]() "Ăla cu Dacia" Group: Members Posts: 41 Joined: 21 December 08 From: Pitesti ![]() |
Auziti, sa ma lamureasca si pe mine cum e cu stickul asta de net de la RDS.
Am inteles ca e gratuit, dar mai trebuie sa imi mai fac vreun abonament ca is total pe dinafara. |
--------------------
Dacia / Skoda
Solenza 1.4/Octavia 2 facelift
2005 / 2011 Posesor de Solniță fără turometru, deci feriți-vă.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Este gratuit daca ai abonamentul de 39 de lei, daca ai celalat abonament te costa 10 lei. Te obliga sa-ti prelungesti contractul cu 1 an si 4 luni.
http://www.rcs-rds.ro/internet-digi-net/mobil/prin-modem-usb Viteza de acces se va limita la 128 kbps viteza de download si pana la 64 kbps viteza de upload dupa primii 5 Gbytes consumati. This post has been edited by tribunul: 2 Sep 2010, 06:51 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Cris_Kgs |
![]()
|
![]() "Ăla cu Dacia" Group: Members Posts: 41 Joined: 21 December 08 From: Pitesti ![]() |
Oricum nu aveam ce face cu el ca n-am laptop, da' daca e moka l-as fi tinut si in sertar
![]() QUOTE viteze de transfer de pana la 7,2 Mbps Deci 720 KB/s ![]() This post has been edited by Cris_Kgs: 2 Sep 2010, 07:22 |
--------------------
Dacia / Skoda
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Cris_Kgs |
![]()
|
Apai am dedus, ca la abonamentul de 6 Mbps de la Romtelecom viteza de download e de 600 KB.
ps: Chiar habar n-am cum e cu B, b (stiu linkul ala, deci nu te mai obosi sa il trimiti) ps2: De ce la majoritatea posturilor folosesti "suma respectelor" ? ![]() This post has been edited by Cris_Kgs: 2 Sep 2010, 09:18 |
--------------------
Dacia / Skoda
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 15:48 |