RCS-RDS sau cum sa umbli pe drumuri degeaba., Niste nesimtiti, dom'le.
![]() ![]() ![]() |
RCS-RDS sau cum sa umbli pe drumuri degeaba., Niste nesimtiti, dom'le.
Ake |
![]()
|
||
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
pai în Deva nu poti face congestie.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Normal, nu sta nimeni pe internet, toti sint in trafic !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu fac upload cam 100Gb in fiecare zi. Download, nu stiu, depinde. In unele zile nimic, in alte zile de si cate 2-300Gb.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
nu am stiut ca te poate cauta politia daca faci prea mult down...
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(yhattori @ 16 Nov 2010, 18:03) fugi bre d-acilea! functie de cit trafic ai facut in ultimele x y z secunde/minute/zile te baga in alta clasa de serviciu in cisco-ul lor. aia care downloadeaza in draci sint trimisi la inceputul cozii in caz de congestie, pisi care pune niste poze noi pe hi5 e scoasa in fata. De unde știi asta? Chiar acum am recitit contractul RDS (am ceva probleme cu ei, pentru că mi-au schimbat tipul de abonament la telefon fără acordul titularului) și este specificat că viteza nu este limitată indiferent de traficul lunar. Succes! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Dar in acelasi timp cel putin partea de metro nu este garantata, deci daca o reduc si faci gura, iti spun treaba asta si s-a rezolvat problema. Legal.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
În contract nu spune că este garantată sau că NU este garantată.
Scrie așa: "Traficul serviciului Digi Net este nelimitat pentru toate tipurile de abonamente, iar tipul serviciului pentru care poate opta beneficiarul depinde de infrastructura RCS&RDS prin care va fi furnizat serviciul." L.E.: Aici scrie așa: QUOTE Treci pe Digi Net Fiberlink! Intra in reteaua de internet a RCS & RDS, pentru ca * Intri in cea mai mare retea nationala de abonati la internet! * Comunici cu viteze de retea metropolitana - pana la 100 Mbps! * Ai conexiune permanenta si trafic nelimitat! [...] Deci se scot într-o oarecare măsură cu chestia asta, dar ei tot trebuie să dovedească faptul că au încercat să-ți ofere viteza maximă de 100 Mbps ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 17 Nov 2010, 21:17 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Eu am adus în discutie limitarea (ca viteza) a torentilor, de catre unii provaidari. Si care exista, desi evident ca nu apare chestia asta în niciun contract. Pentru ca torentii în sine sunt ilegali.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 17 Nov 2010, 21:18) Eu am adus în discutie limitarea (ca viteza) a torentilor, de catre unii provaidari. Si care exista, desi evident ca nu apare chestia asta în niciun contract. Pentru ca torentii în sine sunt ilegali. Mai citește te rog o dată postul 96 ... eu i-am răspuns lui yhattori. Succes! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Merced |
![]()
|
Absolut fals. Torentii NU sunt ilegali. Ilegal este 99% din materialul transferat cu ajutorul lor.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(cosmin_2300 @ 17 Nov 2010, 21:19) Mai citește te rog o dată postul 96 ... eu i-am răspuns lui yhattori. ai dreptate. QUOTE(Merced @ 17 Nov 2010, 21:19) Absolut fals. Torentii NU sunt ilegali. Ilegal este 99% din materialul transferat cu ajutorul lor. ma rog, ai înteles ideea, sunt convins. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
Normal.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Ake @ 17 Nov 2010, 21:02) Habar n-aveam ca exista atatea filme HD. In plus, sa vezi 365 de filme pe an, ar trebui sa fii toba de cultura. Nu vad chiar in fiecare zi, mai ales ca nu agreez televizunea si posturile de la noi, si altfel nu as avea la ce sa ma uit. FIlme HD apar cate 3-4 pe zi si nu oricum ci subtitrate in romaneste. Iar cand iau d'astea New_Bitmap_Image.jpg ( Size: 222.95k ) Number of downloads: 522 vezi si tu cat au, se face la sfarsitul lunii traficul fara sa petrec prea mult in fata tembelizorului. *nu le-am luat pe alea neaparat, era un screen intamplator. This post has been edited by argon: 17 Nov 2010, 21:34 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
am si eu o rugaminte , stie cineva pe unde este bagata grila posturilor cu frecventele din bucuresti ( pentru analogic), un link ceva?
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
Uite, aruncati' un ochi pe aici poate gasesti ceva interesant ..
http://inromaniasepoate.blogspot.com/2010/...ds-digital.html |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE RCS&RDS chiar vrea să cumpere UPC, într-o tranzacție de 300 mil. dolari. Achiziția ar crea un "monstru" în telecom Operatorul de telecomunicații RCS&RDS, controlat de omul de afaceri din Oradea Zoltan Teszari, 41 de ani, este la un pas de a-și cumpăra rivalul UPC, fostul Astral, cu care se bate de peste 15 ani pe piața de cablu într-o tranzacție care s-ar ridica în jurul a 300 de milioane de dolari. Conform unor surse de pe piață, Teszari - care deține 43% din RCS&RDS - este în proces de selecție a băncii de investiție care trebuie să-i asigure finanțarea pentru această tranzacție care dacă s-ar realiza, ar schimba fundamental toată piața telecom românească, care este extrem de fragmentată și cu o concurență acerbă. Ceilalți acționari ai RCS&RDS sunt fondurile de investiții Epic și Quadrant și câțiva oameni de afaceri români și manageri ai firmei. Teszari a avut discuții începând cu finalul anului trecut cu marile bănci de investiții printre care Goldman Sachs, Credit Suisse și Morgan Stanley pentru structurarea unei asemenea tranzacții. El este acum în proces de a selecta banca cu care va merge înainte. RCS&RDS lansează net mobil și în Ungaria Discuțiile se poartă la Viena. Bancherii ar trebui să-i ofere RCS&RDS, o companie cu venituri care depășesc 700 de milioane de dolari, finanțare atât pentru achiziție, cât și pentru reeșalonarea datoriilor care trebuie plătite de RCS&RDS în perioada următoare. Anul acesta compania are de rambursat 175 de milioane de dolari, iar conform unor surse de pe piață "problema este parțial rezolvată". Liberty Global, acționarul UPC, a angajat anul trecut banca de investiții Rothschild pentru găsirea unei soluții pentru UPC România, care a cumpărat în anul 2004 operatorul local de cablu Astral cu 400 de milioane de dolari. Dacă în 2005 UPC devenea numărul unu pe piața de cablu, în "lupta de stradă" care a urmat în următorii ani RCS&RDS a învins printr-o politică extrem de agresivă de prețuri și atragerea de clienți cu orice preț. După cinci ani de luptă, RCS&RDS are de aproape trei ori mai mulți clienți pe TV decât UPC. În aceste condiții Liberty trebuie să găsească o soluție și, conform surselor citate, ar fi de acord să vândă operațiunile din România. http://www.zf.ro/business-hi-tech/rcs-rds-...telecom-8010000 |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
teuberh |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 25 March 09 ![]() |
sunt patit si eu cu ei. dupa 2 luni de asteptare mi-am cumparat singur cablul si au venit sa ma activeze
|
--------------------
Dacia
Logan
2010
- HD06SAO vand piese de origine Dacia/Renault la cele mai bune preturi
ym: teuberh |
|
madalin18 |
![]()
|
![]() Membru foarte nervos Group: Members Posts: 277 Joined: 16 April 09 ![]() |
Si-a reziliat cineva de aici contractul cu cei de la Romtelecom?
Mentionez ca s-a semnat un contract cu ei pe 2 ani acesta expirand in dec. 2009, cu cateva zile inainte sa expire contractul au sunat cei de la Romtelecom si au vorbit cu mama sa-l mai prelungeasca 2 ani(prelungirea contractului s-a facut printr-un accept telefonic din partea mamei, tata nu a semnat niciun act de prelungire). Acum doresc sa reziliez contractul cu ei deoarece platesc niste facturi astronomice pentru serviciile de care dispun, insa ma lovesc mereu de un NU SE POATE din partea lor - cica trebuie sa astept luna decembrie pana imi expira contractul deoarece acum nu il pot rezilia pentru ca am beneficiat de 6 luni de abonament redus cu 50%. Multumesc. (contractul e pe numele tatalui meu) This post has been edited by madalin18: 25 Feb 2011, 14:25 |
--------------------
Dacia
logan
2010
|
|
Markos |
![]()
|
mă Dăline, mai trăiesti, mă?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
madalin18 |
![]()
|
![]() Membru foarte nervos Group: Members Posts: 277 Joined: 16 April 09 ![]() |
Greu, dar traiesc:)
|
--------------------
Dacia
logan
2010
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE RCS&RDS si-a crescut capacitatea retelei de comunicatii prin achizitia si instalarea celui mai avansat router din portofoliul Cisco, echipament ce ar permite ca toate filmele create vreodata sa fie descarcate in 4 minute, a anuntat vineri operatorul. Investitia, a carei valoare nu a fost precizata, s-a facut pentru extinderea si dezvoltarea retelei IP (Internet Protocol), iar oficialii RCS&RDS au precizat pentru HotNews.ro ca echipamentul va ajuta la oferirea serviciilor TV prin protocolul de internet (IPTV) in Romania. CRS-3 (Carrier Routing System) este un router de mare capacitate care faciliteaza administrarea retelei de comunicatii a RCS & RDS si tripleaza capacitatile de transfer pe infrastructura companiei, spun oficialii companiei. Prin implementarea acestui proiect, gradul de incarcare a retelei operatorului este redus cu 50%, ceea ce permite livrarea de servicii pe infrastructura existenta unui numar mai mare de clienti, la o calitate mai buna. Noua platforma folosita pentru dezvoltarea retelei RCS&RDS, face posibila extinderea serviciilor de acces la Internet cu viteze de pana la 100 Mbps si faciliteaza de asemenea livrarea serviciilor de voce fixa si mobila, televiziune digitala si IPTV si de internet mobil. Conform informatiilor RCS&RDS, router-ul a carui capacitate maxima este de 322 terabiti pe secunda (Tbps) "permite spre exemplu ca intreaga colectie de carti a Bibliotecii Congresului din Washington sa fie descarcata in aproape o secunda sau ca toate filmele create vreodata sa fie descarcate in mai putin de 4 minute". Investitia in acest echipament Cisco va ajuta printre altele la livrarea cat mai extinsa in tara a serviciilor TV pe infrastructura IP. http://economie.hotnews.ro/stiri-telecom-8...ptv-romania.htm ce e cu recese-u' asta ? nu ca nu mi-ar parea bine...da' se dezvolta prea repede iar suportul tehnic sa nu lase de dorit... |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
da se laudau ei odata ca vor fi primi care baga internet pe IPv6
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
O sa treaca la IPV6 de nevoie nu ca asa vor ei.
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Se zvoneste ca RCS vrea sa-i cumpere pe UPS.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
pe cine?
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Vrea să zică UPC, da' nu i-a trecut încă mâna belită la evacuare...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Daca ii cumpara chiar nu e ok. Dispare concurenta de tot ?
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Inseamna ca te-am subestimat.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 01:44 |