DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

17 Pages « < 7 8 9 10 11 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Incendiu în maternitatea Giulesti, 3 nou-nascuti morti, alti 8 cu arsuri grave

IsNa
post 20 Aug 2010, 13:38
Post #241

Membru autentic

Group: Members
From: Timisoara

QUOTE(Dan73 @ 20 Aug 2010, 01:29)
Cand platesti cu salarii de mizerie nu poti cere responsabilitate, daruire.
*

Aceasta fraza ilustreaza perfect cea ce e putred in mentalitatea romaneasca fata de munca.

Ei, Dan, responsabilitatea e o calitate umana pe care ori o ai ori nu o ai. Remuneratia compenseaza munca, nu cumpara responsabilitatea.

O fiinta umana e de asteptat sa se comporte responsabil cand are in grija alte fiinte umane (mai cu seama copii neajutorati), indiferent cat e platita, daca si-a luat acest angajament.
O fiinta umana nu isi asuma ingrijirea unor nou-nascuti dupa principiul "nu-s platita cat cred eu ca ar trebui, deci sa se descurce singuri".

--------------------
Skoda Fabia Combi + Citigo ASG 2007 / 2013
Forta sa fie cu voi !!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
b76bgaarh
post 20 Aug 2010, 13:40
Post #242

Membru autentic

From: Bucuresti

toate licitatiile sunt castigate politic...incepand de la primaria, consiliu judetean, prefect , senatori, deputati, ministri, toti intervin pt cineva... castiga cel cu spatele mai solid.

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
marius21
post 20 Aug 2010, 13:43
Post #243

Membru incepator

QUOTE(IsNa @ 20 Aug 2010, 13:38)
Aceasta fraza ilustreaza perfect cea ce e putred in mentalitatea romaneasca fata de munca.

Ei, Dan, responsabilitatea  e o calitate umana pe care ori o ai ori nu o ai. Remuneratia compenseaza munca, nu cumpara responsabilitatea.

O fiinta umana e de asteptat sa se comporte responsabil cand are in grija alte fiinte umane (mai cu seama copii neajutorati), indiferent cat e platita, daca si-a luat acest angajament.
O fiinta umana nu isi asuma ingrijirea unor nou-nascuti dupa principiul "nu-s platita cat cred eu ca ar trebui, deci sa se descurce singuri".
*

Pefecet de acord, daca nu esti bine platit cine iti da dreptul sa fi criminal?. Si nu pot sa fiu de acord cu ceea ce a spus ionutctn, in sensul ca cei vinovati trebuie pedepsiti ( atat cei cei din spital care au gresit, cat cei care raspund de sistem pentru tradare/ genocid).

--------------------
Skoda/Renault Octavia 3/Captur - B XX XXX 2016 1.6TDI Style/2016 0.9Tce Life
+
Dan73
post 20 Aug 2010, 13:50
Post #244

Membru autentic

Ei, Dan, responsabilitatea  e o calitate umana pe care ori o ai ori nu o ai. Remuneratia compenseaza munca, nu cumpara responsabilitatea.

*

Cu alte cuvinte exista unele popoare responsabile si altele iresponsabile biggrin.gif ...Si cum ar putea fi altfel daca la unii (unde cu totul intamplator medicii si asistentele sunt mult mai bine platiti si unde fug ai nostri) se intampla mai putine tragedii din astea spre deosebire de Romania?
Domnule..chestii de soiul asta se intampla mai ales in tarile subdezvoltate. Ca la noi exista si o lipsa si fuga de raspundere inca de pe vremea comunismului e altceva. Insa ma repet...e si greu sa ceri prea multa raspundere cand, la general vorbind, trebuie sa faci aceeasi treaba cu personal foarte putin cu salarii de toata jena samd.
Dar oare paramedicii din serviciul lui Arafat de ce sunt dom'le responsabili si isi fac treaba ca lumea? Aia nu-s tot romani?

Ar trebui sa se inteleaga ca eu vorbesc despre situatia generala a sistemului sanitar care conduce la tragedii nu excluziv despre cazul de la Giulesti. De 20 de ani si mai bine chiar, sistemul satitar e subfinantat si vrem sa avem calitate bazata numai pe "responsabilitate" si simtul datoriei. Basme.
De 20 de ani medicii sunt prost platiti pe motivul ca se descurca ei cu spaga si vrem acum moralitate in sistemul de sanatate. Multi au dat la medicina manati tocmai de mirajul spagii nicidecum pt salarii.

This post has been edited by Dan73: 20 Aug 2010, 14:00

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
daciafan
post 20 Aug 2010, 13:53
Post #245

/

QUOTE(Dan73 @ 20 Aug 2010, 13:50)
...
Dar oare paramedicii din serviciul lui Arafat de ce sunt dom'le responsabili si isi fac treaba ca lumea? Aia nu-s tot romani?
*

cel ce-i conduce nu este roman...

This post has been edited by daciafan: 20 Aug 2010, 13:53

--------------------
/ / /
+
Dan73
post 20 Aug 2010, 14:02
Post #246

Membru autentic

Nu are importanta...conteaza ca sistemul acela (serviciul ala) e bine organizat.
Crezi ca nu gasesti un roman in tara asta care sa se ridice la nivelul lui Arafat? Daca nu si asta crezi ca e solutia sa aducem straini. Oricum, nu Arafat alearga la urgente in masina daca e sa merg pe logica unor colegi tongue.gif

Dom'le...serviciul lui Arafat merge bine pentru ca omul ala e un bun organizator, pt ca prin nu stiu ce minuni a atras niste bani. Nu as putea sa spun cat la suta se datoreaza asta originii lui si locului de nastere. Sigur ca eficienta lui se datoreaza poate si faptului ca acolo domnesc alte reguli decat alea bazate pe "lasa-ma sa te las", insa repet...oamenii de acolo sunt tot romani.
In oglinda e serviciul sanitar...prost organizat, foarte prost finantat. Dupa ce ca era cum era cei mai buni pleaca cu miile in strainatate.
Nu am auzit nici macar o data despre smurd ca si-ar fi abandonat pacientii.

Asistenta aia va fi judecata si va raspunde pt neglijenta ei criminala. Credeti ca vor disparea tragediile din sistem? Eu ma indoiesc foarte tare.

This post has been edited by Dan73: 20 Aug 2010, 14:36

--------------------
+
UXE
post 20 Aug 2010, 14:57
Post #247

Modelator

si colegii lor de la spitalul colentina se distreaza

This post has been edited by UXE: 20 Aug 2010, 14:58

--------------------
Renault Symbol - UXE 2006 1.4 8v
Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
+
fansuv
post 20 Aug 2010, 17:14
Post #248

Membru autentic

TOTI ALESII DIN ROMANIA sa se trateze numai in Romania.

Lege de stat! Atunci sa vedeti conditii in spitale. Interzis prin lege- ca la declaratiile de avere.

Numai cazuri cu totul speciale sa se trateze in alte tari.
Operatiile care se fac curent sa fie facute doar in tara.

SA VEDETI ATUNCI CONDITII!

This post has been edited by fansuv: 20 Aug 2010, 17:14

--------------------
logan 1.6 2007
+
adi_ar
post 20 Aug 2010, 17:34
Post #249

Membru autentic si conservator

Group: Moderatori
From: Arad

*

aplauze.gif

QUOTE(daciafan @ 20 Aug 2010, 13:53)
cel ce-i conduce nu este roman...
*

De parca asta ar conta!
Acolo cine nu se adapteaza la mentalitatea si atitudinea lor, este exclus! Nu sunt posturi unde odata ajuns, poti sa motai linistit si sa-ti vezi de interese!

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 1.5 dCI 2005
iGO 9.6.29.357899
+
marius21
post 20 Aug 2010, 17:45
Post #250

Membru incepator

Nu inteleg cum cineva poate sa sustina ca aisitenta/asistentele sa nu fie pedepsite( sunt din ce in ce mai multe indicii ca asistentele sunt pricipalele vinovate in acest caz, este inadmisibil ca in timpul orelor de program sa petreaca). Daca cineva da cu masina peste un pieton pe trecerea de pietoni e devina tot sitemul pentru ca nu avem strazi?. E aberant. Vinovatiile sunt individuale si aceasta logica poate fi aplicata si in cazul conducartorilor sistemelor neperformante.

--------------------
+
rtBK
post 20 Aug 2010, 18:02
Post #251

Unique like everyone else

eu ma intreb cum de n-au sarit sigurantele... chiar asa putem sa ardem ca sobolanii in case ( noaptea ) sau sa gasim casa scrum? ... in mod sigur acolo erau mai multe probleme..

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
bygy007
post 20 Aug 2010, 18:11
Post #252

Membru autentic

From: BUCURESTI

pentru ca din ce am vazut eu nu erau din cele de calitate

--------------------
RENAULT CAPTUR E-Tech full hybrid 145 - B 07 BGY 2024
din subteranele Bucurestiului
+
Dan73
post 20 Aug 2010, 18:19
Post #253

Membru autentic

QUOTE(marius21 @ 20 Aug 2010, 17:45)
Nu inteleg cum cineva poate sa sustina ca aisitenta/asistentele sa nu fie pedepsite( sunt din ce in ce mai multe indicii ca asistentele sunt pricipalele vinovate in acest caz, este inadmisibil ca in timpul orelor de program sa petreaca). Daca cineva da cu masina peste un pieton pe trecerea de pietoni e devina tot sitemul pentru ca nu avem strazi?.  E aberant. Vinovatiile sunt individuale si aceasta logica poate fi aplicata si in cazul conducartorilor sistemelor neperformante.
*

Fii amabil si spune cine ma rog sustine asa ceva radmasa.gif
Nici eu nu pot sa inteleg cum de poti trage concluzia ca cineva ar sustine ca asistenta sa nu fie pedepsita daca s-a dus la petrecere in loc sa supravegheze copii.
Daca Doamne fereste dau peste cineva pe trecerea de pietoni iar trecerea aia nu mai avea vopsea ca lumea pe ea iar semnul era ascuns de crengi, cum adesea se intalneste in Bucuresti..DA...e m-as gandi ca administratorul drumului are si el partea lui de vina si nu e deloc aberant precum crezi. Asta ca sa punem lucrurile in ordine ca nu vad cum poti face supozitia ca ar putea da cineva peste altcineva pe o trecere de pietoni care se afla pe o strada lipsa radmasa.gif
Ce o fiu asa greu de inteles ca asistenta sanitara de calitate se face cu o buna organizare, se face cu bani investiti cu cap, ca si un invatamant de calitate.... Cat timp nu avem asa ceva o sa avem parte de fenomene ca cel de la Giulesti din ce in ce mai des exact ca in lumea a 3-a
Degeaba apelati la constiinta si responsabilitatea oamenilor atat timp cat in sistem raman in majoritate doar cei care se multumesc cu 1000 de lei pe luna si care isi rotunjesc veniturile din spaga.
Faceti ca Basescu care se ratoia la o profesoara precum ca nici nu merita mai mult decat are la ce calitateare invatamantul, uitand ca foarte multi din cei care ar fi putut continua cu succes activitatea la catedra a unor buni profesori pe care i-a avut tara asta au plecat masiv din tara tocmai din cauza unui sistem subfinantat ca si cel al sanatatii, tocmai pt ca in tara nu li se aprecia corect valoarea.
Se pun boii inaintea carului. Adicatelea "ia responasabilizati-va ma voi pe 1000 de lei, nu mai plecati aiurea pe 2000- 3000 de euro si stati sa faceti invatamant (sanatate) de calitate si apoi daca consideram o sa va platim si mai bine. radmasa.gif

This post has been edited by Dan73: 20 Aug 2010, 18:48

--------------------
+
autom
post 20 Aug 2010, 19:24
Post #254

membru pompier

From: Bucuresti-sa traiesti!!!!

QUOTE(Dan73 @ 20 Aug 2010, 14:02)
Nu are importanta...conteaza ca sistemul acela (serviciul ala) e bine organizat.

Este, in mare parte, sistem militarizat.

QUOTE(Dan73 @ 20 Aug 2010, 14:02)
Dom'le...serviciul lui Arafat merge bine pentru ca omul ala e un bun organizator, pt ca prin nu stiu ce minuni a atras niste bani.

Printre altele acest om , pe langa mult profesionalism, are si CREDIBILITATE. Respectul se castiga nu se impune. Prin zbuciumul lui, acest om si-a castigat respectul .

QUOTE(marius21 @ 20 Aug 2010, 17:45)
Nu inteleg cum cineva poate sa sustina ca aisitenta/asistentele sa nu fie pedepsite( sunt din ce in ce mai multe indicii ca asistentele sunt pricipalele vinovate in acest caz, este inadmisibil ca in timpul orelor de program sa petreaca).

Eu ma mir ca nu a fost nimeni arestat pana acum ( cel putinpreventiv pentru 30 de zile). Totusi este un caz de omor....

QUOTE(bygy007 @ 20 Aug 2010, 18:11)
pentru ca din ce am vazut eu nu erau din cele de calitate
*

Corect, sunt niste no-name-uri. Tostusi, cablarea a fost realizata FOARTE ingrijit si profesionist.

Nu am vazut la tv priza de sub aparatul de AC. Era interesant de vazut dispunerea ei. Si altceva, cu toata modernizarea tamplaria era tot cea vrece de 100 de ani.

EDIT: Priviti aici ce a partit o biata batrana.....http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=139049&hl=

This post has been edited by autom: 20 Aug 2010, 19:27

--------------------
Dacia 1100 Berlineza 1971
+
radian
post 20 Aug 2010, 21:01
Post #255

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

QUOTE(george_scala_2004 @ 20 Aug 2010, 11:53)
...de vina sint aceiasi directori directorasi care tin licitatii in care criteriul primordial este pretul cel mai mic ulterior acesta fiind marit peste limitele bugetului...
*

Acest criteriu este impus prin lege...

--------------------
dacia logan ambition - HD 06 LDM 2005
+
george_scala_2004
post 20 Aug 2010, 21:40
Post #256

Membru autentic

cerem responsabilitate de la angajati...pai bine domnilor, daca in parlament, in guvern, in alte institutii publice se poarta nesimtirea, bataia de joc, interesele de grup in dauna celor generale cei mici ce sa faca si ei ? fac ceea ce vad, ceea ce s-a perpetuat, ceea ce s-a inradacinat devenind o cutuma !

aduceti-va aminte de petreceri in scoli, in licee, in administratii financiare, in spitale. daca in celelalte nu se punea problema de pierderi de vieti omenesti in spitale asemenea "activitati" ar trebui interzise prin lege, prin regulamente, prin fisa postului in ulma instanta ! iar contravenientii dati afara pentru incalcarea atributiilor fara drept de reangajare in sistem !

spunea cineva ca pina acum nu s-a operat nici o arestare. eu zic ca macar o retinere doua dintre personajele implicate ar fi fost, in etapa actuala, suficiente. pe masura stabilirii gradului de vinovatie se poate lua ulterior si masura arestarii si condamnarii de catre instante.

insa ar trebui ca sa lasam politia, parchetul sa finalizeze ancheta si sa vedem concluziile. ceea ce nu trebuie uitat este sa nu lasam ca aceasta tragedie sa fie tratata ca si celelalte de pina acum ! trebuie sa spunem: ajunge ! din punctul asta incolo nu se mai poate asa ! sistemul de sanatate trebuie restructurat din temelii ! aici trebuie sa lucreze numai oameni cu vocatie, oameni dedicati, oameni pasionati ! chiar si pe bani putini ! exemplul pompierilor este graitor !

bani sint in sistem. 4 miliarde euro. in 2001 era 1 miliard. totusi cu atitia bani asistenta medicala este in suferinta. de ce ? va las sa ghiciti...

noapte buna ! Dumenezu sa-i ocroteasca pe ingerasii plecati atit de repede si de crutn dintre noi, pacatosii !

--------------------
... ... ...
“The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci.
+
marius21
post 20 Aug 2010, 22:16
Post #257

Membru incepator

QUOTE(ionutctn @ 19 Aug 2010, 13:31)
Nu sunt de acord cu cei care sunt atat de vehementi. Toate lucrurile astea au niste cauze obiective. Eu nu sunt pentru pedepsirea celor vinovati. De vina este intreg sistemul in sine..
*

QUOTE(Dan73 @ 20 Aug 2010, 18:19)
Fii amabil si spune cine ma rog sustine asa ceva radmasa.gif
Nici eu nu pot sa inteleg cum de poti trage concluzia ca cineva ar sustine ca asistenta sa nu fie pedepsita daca s-a dus la petrecere in loc sa supravegheze copii.
Daca Doamne fereste dau peste cineva pe trecerea de pietoni iar trecerea aia nu mai avea vopsea ca lumea pe ea iar semnul era ascuns de crengi, cum adesea se intalneste in Bucuresti..DA...e m-as gandi ca administratorul drumului are si el partea lui de vina si nu e deloc aberant precum crezi. Asta ca sa punem lucrurile in ordine ca nu vad cum poti face supozitia ca ar putea da cineva peste altcineva pe o trecere de pietoni care se afla pe o strada lipsa radmasa.gif

*

Era un post unde se sustinea ca cei vinovati sa nu fie pedepsiti.
Iar in ceea ce priveste lipsa de drumuri cand am scris nu avem drumuri m-am referit atat la faptul ca unele nu sunt contruite, cat si la aspectul ca altele nu se afla in starea in care ar trebui sa fie astfel incat le poti incadra mai degraba la categoria ulite ( sau la categoria incercari nereusite)

Oricum eu nu o sa mai postez pe acest topic pentru ca foarte multe idei importante au fost enuntate de cei care au postat anterior si orice post in plus va aduce cu sine si discutii adicente care nu stiu daca sunt oportune. Inca o data condoleante familiilor victimelor si sper ca ceilalti bebelusi sa se faca bine.

--------------------
+
meganus_bicorpus
post 21 Aug 2010, 08:54
Post #258

Membru autentic

From: Bucuresti si inca vreo 3 orase

QUOTE(marius21 @ 20 Aug 2010, 22:16)

Oricum eu nu o sa mai postez pe acest topic pentru ca foarte multe idei importante au fost enuntate de cei care au postat anterior si orice post in plus va aduce cu sine si discutii adicente care nu stiu daca sunt oportune. Inca o data condoleante familiilor victimelor si sper ca ceilalti bebelusi sa se faca bine.
*

Bine zis, marius21.
Si eu vreau sa-mi pun ultima postare pe acest topic urandu-le vinovatilor sa arda in foc asa cum au ars ingerasii aceia nevinovati.....condoleante familiilor indurerate care au avut parte de cel mai mare necaz de pe lume, voi aprinde o lumanare pentru sufletele micutilor..
Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!

--------------------
renault Megane Bicorp/ Laguna III 2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
+
george_scala_2004
post 21 Aug 2010, 14:26
Post #259

Membru autentic

--------------------
... ... ...
“The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci.
+
autom
post 23 Aug 2010, 19:55
Post #260

membru pompier

From: Bucuresti-sa traiesti!!!!

..............asa se uita totul........acum o saptamana era un macel, acum e doar o amintire trista.....

--------------------
Dacia 1100 Berlineza 1971
+
alindrgn
post 23 Aug 2010, 20:02
Post #261

mamut lânos

From: brasov

pacat ca nu si-a dat ministru demisia. ce zambete jenante a 'tras' la conferinta de presa cand a fost intrebat de demisie. e un bou. s-a spalat pe maini ca e spitalul municipalitatii, si ca primaria raspunde de cele intamplate, si de ingirijirea spitalului. dar cel mai mult vinovat tot ministerul e, ca de la el au plecat spitale care se darama. pacat de copiii aia. ma uitam la tv si nu-mi venea sa cred.

apropo...3 copii au murit atunci in incendiu, unul a murit a doua zi (noapte) la spital...si al 5lea cand a murit? ca de el nu am auzit nimic.

--------------------
Dacia Logan / Duster -- 2008 abs plus / 2017 black touch
Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
+
aphophis
post 23 Aug 2010, 20:18
Post #262

Membru autentic

citat din unul din link-urile puse de george. Banuiesc ca in acest caz tot bubulii sunt de vina:

nu am nascut la Giulesti, am nascut la Filantropia.. dar era sa-mi ramana copilul handicapat pentru ca scenariul este aproape acelasi…comoditate, iresponsabilitate, incompetenta, nesimtire.. din comoditate Dl Profesor l-a scos mai devreme.. “la rece”.. zicea dansul, ca’s in luna a 9-a .. eram de faPT intr-a opta , s-a constatAT cand am nascut un copil prematur pe care l-au lasat nesupravegheat la ATI in noaptea cand l-am nascut.. nici macar nu mi-au zis ca a facut stop respirator la terapie intensiva in acea noapte.. ca l-au gasit umflat si vanat la peste juma de ora de cand copilul dadea sa moara si horcaia.. si ca de garda la nou nascuti era o colaboratoare, o doctorita rezidenta, specialista nu mais stiu f tinerica.. din afara spitalului…. copilul era sa ajunga encefalopat .. dar am constat asta abia la 2 luni cand dupa o cazaturacand i s-a facut tomografie computerizata la spitalul 9.. o alta drama incredibila prin care am trecut si care imi va lasa cu siguranta sechele si dezgust pe viata… felicitari pentru articol.. e realist.. nu banii ne lipsesc ci responsabilitatea, credinta in Dumnezeu si moralitatea

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Dan73
post 23 Aug 2010, 22:01
Post #263

Membru autentic

Se pare ca logica ta are multiple fracturi. smile.gif
Una e vinovatia concreta in cazul concret de la Giulesti in care o asistenta a lipsit 12 minute timp in care s-a intamplat un scurt din cauza unui alt "profesionist", si alta e discutia despre un sistem de sanatate la pamant, sistem in care se intampla tragedii foarte multe. Sunt foarte de acord si chiar trebuie ca asistenta aia sa raspunda pentru neglijenta ei dar pentru situatia generala sub orice critica cine raspunde? Oricum se pare ca ea nu a fost la petrecere ci a fost chemata sa tina locul alteia care s-a dus acolo.

Daca un sistem e bine administrat si finantat corespunzator, nu e la mintea cocosului ca acesta produce mai putine rateuri?
Daca intr-o institutie oarecare salariile sunt foarte proaste ce poti spune tu despre calitatea profesionala a oamenilor de acolo?
Nu e logic ca intr-o bransa condusa bine si in care meritul si competenta primeaza si sunt rasplatite pe masura, incompetentii, iresponsabilii, neprofesionistii sa nu prea isi gaseasca locul?
Despre asta vorbesc eu...despre faptul ca la noi se intampla mult mai multe tragedii din astea fata de alte tari care aloca mult mai mult din pib ca si procent sanatatii, lasand la o parte diferenta dintre pib-ul nostru si al altora, fata de alte state care chiar dau atentie sanatatii si stiu cum se face asta.
Pentru tragediile astea care se petrec in numar mai mare comparativ cu altii din jur, pentru faptul ca mori cu zile in spitalele romanesti, pentru faptul ca trebuie sa duci pansamente si medicamente de acasa.....pentru toate astea sunt de vina altii... si nu sunt bubuli radmasa.gif Pentru toate astea nu asistenta aia e devina si nici altii ca ea, ci cei care le-au permis sa existe in sistem.
Daca te gandesti ca la noi se intampla mai multe cazuri din astea pt ca am fi un popor de iresponsabili cred ca gresesti. Dovada ca nu e asa e data de smurd. repet, acolo sunt tot romani, oricar s-ar spune ca e militarizat serviciul. Oricum u rezista argumentul.... de parca in politie totul merge nemaipomenit de bine. smile.gif

This post has been edited by Dan73: 23 Aug 2010, 22:44

--------------------
+
Markos
post 23 Aug 2010, 22:03
Post #264

fost programator

From: Scursurești Vale

QUOTE(autom @ 23 Aug 2010, 20:55)
..............asa se uita totul........acum o saptamana era un macel, acum e doar o amintire trista.....
*

asa e întotdeauna.

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
Solon
post 24 Aug 2010, 08:36
Post #265

Membru autentic

Pai oricum,daca televiziunile nu mai transmit continuu de la fata locului sa aminteasca opiniei publice, se cam uita treaba!
Mai ales ca si micutii lupta sa traiasca si ca nu mai moare niciunul, nu e rost de senzational!
In maxim o saptamana, daca aia mici rezista, nu o sa se mai stie nimic!

--------------------
3 japoneze 2 nemtoaice si cam atat
+
Markos
post 24 Aug 2010, 11:43
Post #266

fost programator

From: Scursurești Vale

moama, cad capete grele mellow.gif

Procurorul sef Marius Iacob, coordonatorul anchetei de la Maternitatea Giulesti, a anuntat, luni, inceperea urmarire penala impotriva asistentei medicale Florentina Carstea, care ar fi lipsit 12 minute din salonul unde s-a produs scurt-circuitul, perioada in care izbucnit incendiul in Sectia TI unde se aflau bebelusii prematuri.
Asistenta medicala Florentina Carstea a fost retinuta, luni, pentru 24 de ore pentru ucidere din culpa si vatamare corporala grava din culpa, in legatura cu incendiul de la Maternitatea Giulesti.

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
claudiu.manda
post 24 Aug 2010, 11:47
Post #267

Think green!

From: Bucharest

Ca de obicei, se "rezolva" punctual si nu in esenta...

--------------------
Renault Clio Symbol 2008 Dinamique 1.5 dCi 85 hp
10,000 km - 22.06.2009 / 20,000 km - 25.02.2010
30,000 km - 28.11.2010 / 40,000 km - 26.08.2011
50,000 km - 08.06.2012 / 60,000 km - 04.05.2013
+
dan22y
post 24 Aug 2010, 11:50
Post #268

Membru autentic

From: B

moama, cad capete grele

Da si urmeaza Nea Caisa electricianul... care a facut legaturile eletrice...

Sistemul va ramane acelasi si dupa acest caz sad.gif . Nu vom trage invataminte. NU se va schimba nimic.

This post has been edited by dan22y: 24 Aug 2010, 11:51

--------------------
R M - B 8
+
DragosP
post 24 Aug 2010, 13:14
Post #269

Nu zic nimic...nou

Group: Moderatori
From: Lumea mea

QUOTE(Markos @ 24 Aug 2010, 12:43)
moama, cad capete grele  mellow.gif
*

Da pe poc l-ai vazut cand atragea atentia autoritatilor locale sa trateze cu seriozitate problema spitalelor? wacko.gif (acu' ca tot a scapat sau incearca sa scape de ele...)

This post has been edited by DragosP: 24 Aug 2010, 13:15

--------------------
Ceva de plastic . - BRRC .
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
george_scala_2004
post 24 Aug 2010, 13:17
Post #270

Membru autentic

QUOTE(dan22y @ 24 Aug 2010, 12:50)
Nu vom trage invataminte. NU se va schimba nimic.
*

noi am tras invataminte: cit si daca poti evita spitalele din romania ! problema e ca aia de sus nu trag invataminte ! iar factura o platim tot noi...

--------------------
... ... ...
- Antonio Gramsci.
+
17 Pages « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th July 2025 - 18:40
Forum Renault