DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

315 Pages < 1 2 3 4 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto

Ov
post 11 Dec 2003, 17:49
Post #31

Academician doctor inginer, savant de renume mondial

Group: Moderatori
From: Bucuresti

nu, era o dacie galbena (evident)...

--------------------
Dacia 1300 1972
when life gives you lemon, make lemonade
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
sstanescu
post 11 Dec 2003, 17:52
Post #32

Membru autentic

Group: Members

Nu mai zic, ca am si eu aceeasi boala pe taximetristi si pe cei cu ne-semnalizat, ne-aprins lumini, tataitzi care ies la plimbare sambata/duminica cand am treaba de trebuie sa alerg cu ochii pe ceas, etc.

Intr-o noapte, cu un taximetrist, s-a trezit ala sa faca conversatie. Am crezut ca imi da teste: "auzi, dar daca eu intru aici in intersectie si-l lovesc pe unul, sunt eu de vina", etc. "De ce, care-i nedumerirea?" "Pai vezi tu, vreau sa dau cu sete, sa-mi fac toata fata la masina, sa-mi pun si radiator nou. Am prins-o pe o vaca in spatele meu si am franat brusc de m-a plesnit rau, si m-am facut cu bara noua si mi-au facut si portbagajul care era stramb"

L-am luat la rost de a fost sa ma arunce din masina. Ca ce mi se pare anormal, sunt diliu la cap, ca asa isi tine si el masina in forma.

Asta e gandirea lor. De ei si de maidanezi am cea mai mare grija. N-am chef sa intram cumva in coliziune unul cu altul. Si pe unii si pe altii le-as curma fara remuscari suferintele.

--------------------
Dacia SupeRNova Clima - B-92-SLC
All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War
+
ashu
post 11 Dec 2003, 17:54
Post #33

Membru erectil

Io zic ca asta e ceea ce trebuie sa facem cu totii, alta arma n-avem. Cand face vreun taximetrizd o faza d-asta cu mult peste limita sa sunam la dispecerat, fie ca suntem clienti sau soferi, si sa speram ca va avea efect. Io nu cred ca daca unu din taximetristi e reclamat de cateva ori pe luna pentru incalcarea grava a regulilor de circulatie sau pentru agresiune, asta nu va avea urmari. Poate oricum nu era bine vazut prin firma respectiva si telefonul nostru ii pune capac. Cine stie?! Io zic ca merita incercat!

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
+
MojoJojo
post 11 Dec 2003, 18:01
Post #34

Membru

From: Poiana Lacului - Pitesti - Bucuresti

nu va avea prea mare efect...cei mai multi dintre patronii firmelor de taxi sunt si ei taximetristi la origini, cu exact aceleasi obiceiuri, asa ca vor manifesta foarte multa indulgenta vis a vis de taximetristii angajati de-ai lor.
si chia de-ar fi dati afara de la o companie se angajeaza a doua zi la alta.......nu exista leac pentru boala asta!!!!!!!

--------------------
Excuse me! Can u direct me to the direction of the eggs so I can locate them and purchase them and take them home with me so I can eat them on a nutritious breakfast today...and maybe tomorrow
+
ashu
post 11 Dec 2003, 18:09
Post #35

Membru erectil

Treaba ta, faci cum vrei. Io am de gand sa-i reclam, pana la urma, cine stie. Altceva ce sa fac, sa ma iau la bataie cu ei? Prefer sa-ncerc calea legala si civilizata.

--------------------
+
MojoJojo
post 11 Dec 2003, 18:15
Post #36

Membru

From: Poiana Lacului - Pitesti - Bucuresti

Prefer sa-ncerc calea legala si civilizata.

calea ar fi ca autoritatile sa reglementeze domeniul asta iar apoi legea respectiva sa fie si aplicata. Astfel nu ar mai putea obtine licenta de taximetrist & taximetrie orice golan sau batausi fara nici o alta ocupatie

--------------------
Excuse me! Can u direct me to the direction of the eggs so I can locate them and purchase them and take them home with me so I can eat them on a nutritious breakfast today...and maybe tomorrow
+
ghc
post 11 Dec 2003, 18:46
Post #37

..:::Cautatorul:::..

From: Cluj-Napoca

1. Taximetristii: n-am auzit pe nimeni care sa fi facut reclamatie la OPC. Oare ar fi de folos? Firma e clar, nu le face nimic.
Ca sa stie toata lumea, taximetristii din Bucuresti sunt oricum o specie aparte. La noi, in Cluj, te duce omul si de 20 mii (la nivelul actual: pronirea + 1 km).

2. Cu problemele din trafic nu se poate generaliza de genul: taximetristi, femei, incepatori. Tot ce ar trebui e ca fiecare sa aiba putin respect fata de celalalt. Dar cand vezi cate un rrom de 100 de kile cum trece scuipand pe dacia ta din BMW-ul lui ultimu racnet... chiar de dimineata am vazut unu cu un Frontera: a plecat de pe trotuar direct pe banda a doua, fara sa se asigure. In spatele lui scrasnet de frane si claxoane de tot felul. Raspunsul lui a fost sa puna frana brusca din 5 in 5 metri.

3. Cea mai nashpa perioada de condus o consider duminica: ies tot felul de soferi de duminica cu permis de 10 ani si cu un total de 1000 km parcursi (intotdeauna pe acelasi traseu). Doamne fereste daca apare vreun indicator in plus sau se face sens unic...

Am prins-o pe o vaca in spatele meu si am franat brusc de m-a plesnit rau

Saptamana trecuta era sa-i fac spatele lui unu', dar nu era taxist... frana brusca in mijlocul intersectiei goale.

--------------------
ZKR (Logan by Dacia) BaLaureate 3.14 1907 toamna - CJ-01-GHC
+
asarban
post 11 Dec 2003, 18:57
Post #38

Membru autentic

Group: Banned

Stati ca am ajuns acasa si mi-am schimbat "preferintele"
Cel mai tare ma enerveaza imbecilii (taximetristi, RATBisti, civili,militari, mame cu copii in brate, indiferent de tipul masinii) care intra in intersectie chiar daca E EVIDENT CA NU AU CUM SA O TRAVESSEZE !!!!
Dar daca "ei are verde"
Apa cenzurat-i regulamentu ma-sii ca nu scrie maaare ca pentru prosti ca NU SE INTRA IN INTERSECTIE chiar daca ai verde daca nu o poti traversa imediat!
Au tras dungile alea galbene prin oras, rezultatul?? Incercati sa traversati orasul seara pe la ora 5! Sa vezi cum intra boul pe verde, sau mai rau pe galben sau si mai rau pe rosu si se opreste mot in mijlocul intersectiei in fundul altui imbeciul!
Dar nici aialalti nu stau degeaba noooo, desi vad ca idiotul e protapit nimeni nu zice hai dracului sa mai stam sa plece boul si trecem noi, noooo, romanul isi cunoaste DREPTURILE! E verde, pot sa trec!
Obligatiile nu exista!
Si se baga si celalati si se blocheaza in primul idiot care acuma ar pleca dar nu mai are pe unde! Si dai clacsoane!!!
Si se face verde iar pentru idiot dar nici el nu mai poate pleca si nici aia din spatele lui si tot asa!

--------------------
Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
+
litza
post 12 Dec 2003, 12:40
Post #39

Membru autentic

From: Bavaria, DE

Zilele trecute m-a evervat la culme un tigan (ca asa arata la fatza) cu un Mertzan negru TM-24-PSD. Ce el are cedeaza trecerea la intrare in giratoriu insemna ca tre sa cedeze unei amarate de Dacii? S-a bagat ca o balega in mijlocul drumului si nici macar nu s-a bagat si inainta cu 5 km/h pana l-au lasat toti ca au vazut ce era JMECHER. Daca vedeam nr inainte poate nici nu franam! icon_twisted.gif mama lor icon_evil.gif

--------------------
Dacia Solenza 2003-2018
+
ashu
post 12 Dec 2003, 14:51
Post #40

Membru erectil

Da mai Litza, asta voiam sa spun si io de taximetristi. Ei nu respecta nici o regula de circulatie nu ca s-ar grabi, ci asa de fun cred. Fiindca se intampla de atatea ori sa vii tu pe strada cu prioritate, vine din dreapta un taxiu si se baga in fata ta, dupa care merge cu mersu lui de 30 la ora, nu o calca ca sa te incomodeze cat mai putin. Si tu franezi ca sa nu intri in el dupa care stai si te tarai dupa el. Mor cand ii vad facand asa. Daca tot nu te grabesti de ce ...beeep .... cenzurat .... beeep ..... beep....... beeeeeeeeeeeeeeep de macac de preerie ce esti imi mai tai fata si nu astepti sa trec, ca oricum ma vezi venind cu viteza si tu oricum abia iti misti rotile pe strada. icon_evil.gif Si alta treaba pe aceeasi tema e cand desi e verde in fata ei abia merg cu 30 - 40 la ora, eventual si incetinesc, se pune galben-rosu si ei trec, tu ramanand bine-nteles la semafor. Pai de ce ma nu te-ai grabiot de la bun inceput daca ai vazut verde, asa il prindeai si tu si eu si cel de dupa mine si oricum e mai grav sa treci pe galben sau pe rosu decat sa depasesti viteza legala. Cateodata mi se pare ca s-a produs o eroare la conceperea lor si le-au fost facute conexiunile invers la creier, ar trebui dusi la reparat undeva sa functioneze si mintea lor normal.

--------------------
+
razvancc
post 12 Dec 2003, 16:36
Post #41

membru...de partid

From: cateodata...bucuresti!!!

1. TAXIM*ISTII
2.nesimtitii, fie ei barbati sau femei
3. cateodata, eu pe mine smile.gif ...daca ma 'ntelege-ti[/b]

--------------------
renault/nissan megane sedan/navarra 1.6 16v/ 2.5 turbo
Gratitude is merely the secret hope of further favors.
+
djtzeava
post 13 Dec 2003, 14:00
Post #42

membru bosorog :D

From: beler

bi! M-am jurat odata ca o sa dau peste ei cu masina daca nu mai semnalizeaza ,
ce draq atata lene au in ei sa semnalizeze :? in + ca se misca ca melci noaptea si te fac sa astepti in intersectie (N) minute sa treaca 183.gif
aaaaaa si mai e ceva, schimba 5 viteze pana la 40km/h

--------------------
dacia /bmw/vw supernova europa/318/passat 2.0tdi 11-01, 06-98, 04-07
b27upz,b28wpz,b280wpz
+
djtzeava
post 13 Dec 2003, 14:02
Post #43

membru bosorog :D

From: beler

de nu imi iau un hummer si dau peste ei ..... f****-as in ei icon_evil.gif icon_twisted.gif icon_evil.gif icon_twisted.gif
Imi fac o lista cu toti imbecilii din trafic si o sa o public aci

--------------------
dacia /bmw/vw supernova europa/318/passat 2.0tdi 11-01, 06-98, 04-07
b27upz,b28wpz,b280wpz
+
DomnulK
post 14 Dec 2003, 00:27
Post #44

ex kAndrei

Da shi aia care sunt angajatii RATB , soferii cu papucuri, dube....

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.6 MPI 2004
Asfalt Uscat!
+
Bobo
post 15 Dec 2003, 11:21
Post #45

Membru autentic

bey, nu va mai enervati ca am mai discutat chestiile astea.. noi sa fim sanatosi.. vreti sa ajungem toti pe distonocalme peste 3 ani?
io bag claxoane calm, ori iau o moaca de prost si gata...vad ca inca ma tine calmul pe care mi l-am impus de cateva luni...

--------------------
+
fion98
post 19 Dec 2003, 16:27
Post #46

Membru autentic

asta pana nu intrii in conflict serios cu vreunul dintre ei
icon_mrgreen.gif

F :wink:

--------------------
Dacia LOGAN - IL-xx-DIO
--
+
db
post 19 Dec 2003, 17:13
Post #47

Membru incepator

Nu cred ca exista o categorie aparte de soferi ma enerveaza. Ceea ce ma enerveaza este proasta crestere si mojicia! si asta poate fi gasita, la blonda patinata cu jeep care se suie pe tine daca nu-i faci loc si tragand in disperare de masina sa ajunga in fata ta eventual sa te depaseasca pe dreapta, la taranul care intra cu nonsalata pe contrasens si-ti spune sa te dai inapoi ca trebuie sa treaca el, la baietasul care iti ia fata facand slalom printre masini ca pana la urma sa fie la o masina in fata ta la stop!
Toata lumea ii injura pe taximetristi dar este slujba lor sa se deplaseze mai repede. In alte tari taxiurile si autobuzele au benzi speciale, mergand pana la stradute dedicate lor exclusiv sau cu acces interzis pentru ceilalti intre dieferite ore functie de importanta.

--------------------
Renault Megane 2000 Coupe
+
Ov
post 19 Dec 2003, 17:16
Post #48

pai au locuri speciale ca sa nu enerveze pe altii icon_mrgreen.gif

--------------------
Dacia 1300 1972
+
igs
post 19 Dec 2003, 17:17
Post #49

Membru incepator

pai sa le faca si aici benzi speciale si sa mearga pe ele !
in alte tari exista benzi si pt biciclisti, de ce nu fac si la noi, ca nu mai pun piciorul pe masina decat cand ies din bucuresti ?
revenind la problema cu taximetristii, nimeni nu zice sa se deplaseze repede, dar sa nu ma incurce pe mine !

--------------------
+
db
post 19 Dec 2003, 17:18
Post #50

Membru incepator

altii intra pe locurile lor... icon_mrgreen.gif

--------------------
+
Marty
post 19 Dec 2003, 17:19
Post #51

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

In Paris, exista anumite tronsoane de drum pe care au poteca lor, separata (taxi-urile si mijloacele de transport in comun), adica pe banda 1 circula numai ei. Sa vezi distractia dracu' cind vrei sa faci tu dreapta, ca tu faci de pe banda 2 si trebuie sa dai prioritate la tot cirnatu' care vine pe banda 1, din spate..... laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
ashu
post 19 Dec 2003, 17:23
Post #52

Membru erectil

Probabil ca nu mergi prin Bucuresti, db. Tocma asta e, ca desi iti taie fatza, apoi abia se partzaie pe ei cu 30-40 la ora pe banda 3. Ca sa nu mai zic ca la plecarea de la semafor abia abia accelereaza, ca sa economiseasca benzina probabil. Plus ca faza cu nesemnalizatu n-are legatura cu grabitu. Deci argumentu ca treaba lor e sa se grabeasca nu sta deloc in picioare, da deloc. De fapt ce fac ei este sa incurce traficu.

--------------------
+
db
post 19 Dec 2003, 17:23
Post #53

Membru incepator

revenind la problema cu taximetristii, nimeni nu zice sa se deplaseze repede, dar sa nu ma incurce pe mine !

si cum sa faca asta cand toate benzile sunt ocupate si se deplaseaza cu acceeasi viteza?
Nu pot sa spun ca-mi place cum conduc taximetristii, odata mancasem inainte si mi-a parut rau dupa cursa cu taxiul...
Dar totusi, crezi ca daca le-ar face benzi dedicate te-ai mai lovi de ei asa des in trafic? Nu cred.

--------------------
+
Marty
post 19 Dec 2003, 17:27
Post #54

db, in Paris nu sarea nici unul de banda continua care le delimita poteca (trebuia sa fii nebun, se circula excelent pe poteca taximetristilor), in Bucuresti punem pariu ca s-ar sui si in pomi daca s-ar putea ? Se pare ca si-au gasit niste gene comune cu militienii ca traiesc intr-o simbioza perfecta. Toti militienii sunt prieteni cu toti taximetristii si "vitzavercea"

--------------------
+
Ov
post 19 Dec 2003, 17:28
Post #55

ba din cate stiu io, la regulament parca zicea ca n-ai voie sa te deplasezi incet fara motiv, parca avea o legatura cu fluenta traficului si cu incurcatul celorlalti.

--------------------
Dacia 1300 1972
+
db
post 19 Dec 2003, 17:29
Post #56

Membru incepator

ashu, nu-ti dau dreptate, daca merg regulamentar cu 50+5 la normal ca incurc pe cineva! este scris undeva ca viteza regulamentara in oras este doar in zonele de radar? sau regula se aplica functie de situatii? exista cumva o norma de accelerare in stop?

--------------------
+
Marty
post 19 Dec 2003, 17:32
Post #57

db, totusi, daca mergi cu 50+5 km/h, macar ai bunul simt si fa asta pe banda 1. OK ?

--------------------
+
db
post 19 Dec 2003, 17:35
Post #58

Membru incepator

Marty, tu ai stat prin Elvetia, respectau oamenii viteza legala sau era la mica intelegere?
De obicei merg in "ritmul soselei", oricum nu sunt melc dar nici vitezoman.

--------------------
+
Marty
post 19 Dec 2003, 17:41
Post #59

Pe autostrada nu respecta nimeni (poate 1% din participantii la trafic rulau dupa cum le dictau semnele care le impuneau limitele de viteza). Pe landstrasse (sosele), respectau mai multi. Oricum, cei care respectau viteza mergeau pe banda 1, sa nu deranjeze pe ceilalti care vroiau sa mearga mai tare. Cind nu erau 2 benzi, se depasea intr-o frenezie. In oras la fel: la mine (orasel mic, 40 de mii de locuitori), se mai respecta viteza, n-aveai pe unde sa-i dai, dar, daca intilneai pe unu' care d-abia se tiraia, il depaseai DAR NUMAI PE LINIE INTRERUPTA (eu locuiam in capul unui deal, linga un spital; la prinz ma duceam acasa sa maninc si tin sa te anunt ca am stat de citeva ori dupa niste mortaciuni de babe cu niste masinute electrice, care se duceau la spital. Fiind linie continua, nu depasea nimeni, dar nici ele nu se dadeau pe banda biciclistilor)!; In Zurich, oras mare, se merge cu niste viteze de te durea capu' (bineinteles, pe unde se putea).

--------------------
+
ashu
post 19 Dec 2003, 18:32
Post #60

Membru erectil

db, pai parca ziceai ca merg asa ca se grabesc, ca asta e treaba lor? Acum cum se grabesc ei cu 50 la ora, a? Se pare ca ajungi tot la parerea noastra, ca ei gatuiesc traficul mai mult.
In plus ia zi-mi, daca e voie cu 50 si ei merg cu 40 e frumos? Si asta pe banda trei! In plus chiar daca ei merg cu 50, pai pana ajung la viteza asta nene le ia o vesnicie. Io nu zic ii dea blana, da nici asa nene, zici ca pleaca dricu de pe loc.

--------------------
+
315 Pages < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd June 2025 - 23:30
Forum Renault