Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
![]() ![]() ![]() |
Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
han_1.6 mpi |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Sa mor io daca ii inteleg pe pietonii care merg pe carosabil cand trotuarul e mare si gol! Mai ales cand e noapte.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Aia care merg in coloana la nunta. Am prins asa o coloana in Seica Mare, spre Sibiu. Nu le ajungea ca mergeau cu 30 la ora, mai si faceau zig-zaguri pe drum - eu n-am mai vazut d-astea...
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
cata87 |
![]()
|
![]() membru alb-violet Group: Members Posts: 590 Joined: 4 January 07 From: Timisoara ![]() |
pietonii care trec pe zebra cu 0.01 metri pe ora (cand legea zice clar ca pe zebra se trece in pas vioi)....
si cei care nu stiu sa depaseasca corect...ma intorceam sambata din sandra spre timisoara...era noapte si vad ca se apropie din spate un tedeist (am vazut dupa ce a trecut),mergea in spatele meu la max 50 de cm,a mers vreo 10 km in spatele meu pe linie discontinua,cand am intrat pe o portiune cu linie continua,atunci s-a bagat si m-a depasit pe linie continua ![]() This post has been edited by cata87: 24 Sep 2007, 20:42 |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Vineri am intalnit in cei 210 km numai nebuni
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(xcss @ 24 Sep 2007, 21:29) Aia care merg in coloana la nunta. Am prins asa o coloana in Seica Mare, spre Sibiu. Nu le ajungea ca mergeau cu 30 la ora, mai si faceau zig-zaguri pe drum - eu n-am mai vazut d-astea... ![]() aia nu`i nunta.... defapt e nunta numai ca ginerica nu stie ca e mort ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
xcss |
![]()
|
Daca gasea un sofer de TIR mai hotarat... aia era.
|
--------------------
-
-
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Bre... mi-ati adus aminte...
Acu ceva vreme eram student si posesor de D1300. Si cum veneam eu de la facultate, imi taie calea unu cu un papuc cu mortu pe platforma. Da' noroc ca am reusit sa-l evit. Instinctiv insa am apasat si pe claxon. La urmatorul semafor, ala ajunge in dreapta mea si imi zice plangand in hohote: DE ESTI DOMLE RAU CU NOI, NU VEZI CA IL DUC PE TATA LA GROAPA? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
xcss |
![]()
|
![]() |
--------------------
-
-
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Na bre stric reputatia de 666
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
xcss |
![]()
|
Tre' s-o strici in topicu' lui FireChief...
|
--------------------
-
-
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Azi doua tipe au avut un contact mai violent pe Stirbei Voda. Prima era tanara, blonda, buna si se deplasa intr-o Octavia tedei pe contrasens. A doua era batrana si traversa printre masini. Ghiciti care a fost scorul? Cand am trecut eu p-acolo, p-aia batrana o luase salvarea, iar aia tanara se smiorcaia in bratele unui mascul musculos. Daca ar fi gandit un pic inainte, poate ar fi scapat de toata tevatura asta.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
micutu82 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 2 October 05 ![]() |
Daca puteti uitati-va astazi la stirile protv de seara..eu am vazut la ora 19:00. Cf hotararii primariei municipiului bucuresti parcarile platite la adp sunt ALE TUTUROR intre orele 7:01-15:59 si nu aveti voie sa puneti stalpisori si toate prostiile ....cine nu crede sa se uite la stiri si eventual sa dea un search pe google..
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2004
- 123135
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(micutu82 @ 25 Sep 2007, 18:20) Daca puteti uitati-va astazi la stirile protv de seara..eu am vazut la ora 19:00. Cf hotararii primariei municipiului bucuresti parcarile platite la adp sunt ALE TUTUROR intre orele 7:01-15:59 si nu aveti voie sa puneti stalpisori si toate prostiile ....cine nu crede sa se uite la stiri si eventual sa dea un search pe google.. Am inteles ca dupa 16:00 poti suna la 9854 si vine nino-nino sa ii culeaga respectivului masinuta. Ca sa o recupereze trebuie sa dea 10 milioane. In sfarsit au luminat si ei aspectul acesta al parcarilor de resedinta. This post has been edited by giany911: 25 Sep 2007, 18:38 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Treaba cu stalpisorii e scrisa si in lege, dar de prin 1991 cand google se juca cu search-ul in nisip
![]() Poti sa ne spui si in baza carei HC a Municipiului Bucuresti e valabila informatia difuzata de ProTV? This post has been edited by vijelie: 25 Sep 2007, 20:24 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
micutu82 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 2 October 05 ![]() |
Din pacate, vijelie, n-au specificat...dar am sunat la nr 2243216, politia comunitara sector 1..si mi-au confirmat acest lucru doar ca...ca la romani respectivul nu stia exact nr articolului si m-a indrumat sa sun la nr 0800800111 nr primariei sector 1 si sa cer acolo date exact...dar m-a asigurat ca dupa ora 16:00 masinile se pot ridica..iar cu stalpisorii niciodata n-au avut voie ..si nici nu au..asa ca cei care aveti stalpisori in sector 1..v-as sfatui sa renuntati la ei
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2004
- 123135
|
|
Log-on |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 28 April 07 ![]() |
QUOTE(micutu82 @ 25 Sep 2007, 18:20) Daca puteti uitati-va astazi la stirile protv de seara..eu am vazut la ora 19:00. Cf hotararii primariei municipiului bucuresti parcarile platite la adp sunt ALE TUTUROR intre orele 7:01-15:59 si nu aveti voie sa puneti stalpisori si toate prostiile ....cine nu crede sa se uite la stiri si eventual sa dea un search pe google.. http://www.protv.ro/stiri/social/atentie-n...-vecinului.html ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS Plus 1.4
|
|
eurro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
extrem de multa BEEEEEEP si consideratie handicapatului mintal cu BMW negru, care ieri pe Calea Griviei nu m-a lasat sa trec de el si mi-a luat fata ghiolbaneste desi eram lipit de spatele salvarii cu semnalele in functiune, iar eu pe avarii si cu faza lunga, in salvare era mama care este foarte bolnava, nu doresc rau nimanui, ca sunt satul eu de el, dar ii doresc si lui o situatie din asta sa vada cum e, si i-am si facut semn ca sunt cu salvarea, multumesc prietene iti doresc la fel si tie.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Astazi am fost placut impresionat de un dambovitean. Stil de condus excelent, a dat prioritate la toti pietonii, nu mergea repede dar nici nu se taraganea. Daca ar conduce asa toata lumea nu cred ca ar exista ambuteiaje.
|
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
loganlover |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 18 March 06 ![]() |
Ma enerveaza toti pietonii.Dar am in masina un stregator dezafectat si-i mai grabesc cu cate una peste gheaba.
![]() |
--------------------
mitsubishi
lancer
2006
- B 63805 [SIZE=14][COLOR=red]Intai gandesc,apoi scriu.Cand n-am timp, sar peste prima faza.
|
|
Sony |
![]()
|
Mai bine mergi si te culca!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
ma enerveaza conducatorii de cielouri care merg cu stopurile de ceata aprinse!!!!!!!! e o moda noua sau ceva in sensul acesta?
M-a terminat unu aseara pe E85, ii dadeam din proiectoare faza lunga la greu..... nimic omul el ii dadea goarna nu stiu ce o fi crezut....... |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
vijelie |
![]()
|
Da' faza scurta la proiectoare nu ai?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
xcss |
![]()
|
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Sony |
![]()
|
Da' ala de ce avea faza lunga la stopurile de ceata?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
QUOTE(eurro @ 21 Sep 2007, 17:16) .. bou/vaca in mine sau eu in ei. si de aia stau si ma intreb de ce dracului taman tot cu bun simt si respect legile rutiere, cand atatia altii nu o fac si ii doare la bascheti. ca sa nu pierzi o zi intreaga la politie si o luna-doua sa te plimbi pana in service si-napoi This post has been edited by hash: 27 Sep 2007, 10:22 |
--------------------
-
-
-
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Ma enerveaza cretinii din categoria carora face parte si nenorocitul cu duba de care se discuta aici: http://www.reno.ro/Accident-LIVE-pe-DN7-pa...-t87646-s0.html
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Bietul om ar fi ajuns sanatos acasa daca militienii aia n-ar fi stat la panda dupa curba. De ce n-au stat inaintea curbei ? Numai militia romana e de vina pentru acest accident.
|
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 18:58 |