Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
![]() ![]() ![]() |
Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
Liviu-Razvan |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 25 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Passat Variant
1995 / 1,6
|
|||
je_design |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 27 August 06 ![]() |
|
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
beginer_driver |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 1 December 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Liviu-Razvan @ 14 Oct 2007, 01:28) Maine (sau azi, depinde cum vrei s-o iei) ma duc pana la constanta... hmm... si avand in vedere ca o sa ma intorc duminica dupa-amiaza in bucuresti, am pus un pariu cu taica-miu... el a zis ca la intoarcere o sa intalnim minim 10 prosti... eu zic ca doar vro 5. Voi ce ziceti? ![]() O sa pierzi ![]() De fapt o sa pierdeti amandoi ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B xx FIN
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vali vtk @ 13 Oct 2007, 23:41) nu eram cu Leonu ![]() QUOTE(skyspot @ 14 Oct 2007, 00:48) maine (astazi) va dau nr. lui de telefon. pe bune! si care aveti minute/centi si vreti sa va descarcati, aveti pe cine! te stiam mai sarac cu duhu, dar chiar asa de nesimtit nu te credeam ![]() This post has been edited by bj: 14 Oct 2007, 11:30 |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
rhunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 15 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Cand am invatat legislatie pentru examen stiu ca erau o groaza de intrebari care se refereau la alte lumini decat cele puse de farica, dar nu mai retin daca se era pe undeva o referinta la faptul ca farurile trebuiesc obligatoriu reglate.
Fac multe drumuri noaptea (de fapt vin spre casa si sunt destul de obosit) si intalnesc o groaza de masini care au faza mica aprinsa si ma oliga aproape sa opresc pentru ca nu mai vad nimic. In schimb sunt masini care cu faza lunga si proiectoare nu ma deranjeaza atat. Nu vreau sa incep o noua polemica, dar majoritatea celor cu faruri orbitoare sunt cei cu dacia. L-am intalnit pe unu care avea un far pe faza lunga si unu pe faza scurta si cand i-am dat un flash, mi-a dat si el ca sa-mi demonstreze ca nu are faza lunga (si s-a aprins faza scurta la farul unde era lunga si lunga unde era scurta). Nu m-am prins cum a facut, dar oricum bateau aiurea rau de tot. Aseara am prins si ploaie pe drum si combinata cu farurile celor din trafic era groaznic. Ca sa nu mai spun ca cel putin 20% din masini erau si cu proiectoarele aprinse, si cel putin 30% cu lampa de ceata aprinsa. Si acum intrebare: voi de cand conduceti ati vazut cumva contral rar care sa verifice cum sunt reglate farurile? |
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
2001
- b25wzj Clio II 2005 1.5 DCI 65
Megane Prima 1.6 16V - temporar! :) VW Golf V 1.9 tdi |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
QUOTE(rhunder @ 14 Oct 2007, 15:05) ... L-am intalnit pe unu care avea un far pe faza lunga si unu pe faza scurta si cand i-am dat un flash, mi-a dat si el ca sa-mi demonstreze ca nu are faza lunga (si s-a aprins faza scurta la farul unde era lunga si lunga unde era scurta). Nu m-am prins cum a facut, dar oricum bateau aiurea rau de tot. ... Asta facea probabil parte din vasta categorie care ii include si pe cei carora cand franeaza li se aprind becurile de marsarier si alte inovatii specifice bunilor electricieni ce lucreaza pe Dacii 1300... |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Practica asta se facea la vechile berline si anume se inversa firul de faza lunga cu cel de faza scurta.
Cel mai tare era la berlinele cu 4 faruri care aveau becuri cu halogen H7 (adica aveau cate 2 filemanete pe bec) Si dac amai puneai si 4 becuri de 120W fiecare era durere. Cred ca n-ar strica sa facem o sesizare la Politie sa se mai ocupe si de treaba asta. Eu vad zilnic destui care merg cu proiectoarele aprinse desi e inca ziua si vremea e frumoasa afara (ceata e doar in capul soferilor), degeaba le aprind si eu proiectoarele pentru scurt timp ca nu se sesizeaza. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Proiectoarele aprinse concomitent cu lampile de ceata o adevarata feerie.
Degeaba le dai flashuri,claxoane,ii depasesti si aprinzi la randul tau 'ceata' ii dai avarii,opresti la primul semafor si le spui ,te trateaza cu indiferenta in cel mai bun caz,daca nu te injura. Asa ca.... mai bine ii ignori. |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
je_design |
![]()
|
|
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Ce carti citisi, bre? Smirnoff? Sau Unirea?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
je_design |
![]()
|
nu mai Sony, ca alea ti le citea mama ta ca sa poti tu adormi.
|
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Hopa. Alt revoltat...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(skyspot @ 14 Oct 2007, 00:48) maine (astazi) va dau nr. lui de telefon. pe bune! si care aveti minute/centi si vreti sa va descarcati, aveti pe cine! Oricui i se poate intampla sa aiba o clipa de neatentie si s-o "comita". Dar ce vrei tu sa faci, sa-i "aplici" vinovatului o sanctiune suplimentara chiar e o marlanie ordinara... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Pai la noi se aplica principiul: "Ia uite ce harb are asta ba, ia hai sa-l depasim" sau "ia uite asta are Dacia (indiferent de model), hai sa-l facem", asta fara sa tina nimeni cont de linie continua, depasirea interzisa, ca poate masina in care sunt are motor de 1.2l cu 60CP sau alte detalii de genul asta.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Liviu-Razvan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 25 August 07 ![]() |
Azi am fost la costanta... la ducere nu am avut nici un "incident" demn de amintit... dar la intoarcere.......
![]() Mergeam pe drumul vechi la intoarcere, si undeva dupa lehliu il vad pe unu ca incearca sa ma depaseasca... si incearca.. si incearca saracul... si mergea paralel cu mine (90km/h)... si LOGIC ca din sens invers venea masina... si stau, si stau.. si il vad p'ala ca se apropie.. da' asta de langa mine nu nu nu si nu... el vrea sa ma depaseasca... ce puteam sa fac... am calcat frana si am intrat in sant... A, cine poate sa ghiceasca numarul total de bmw-uri care l-am vazut azi in drumul dus-intors?? (raspunsul il dau maine) ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat Variant
1995 / 1,6
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
hmmmm ... fara numar?
![]() Suma lu'respectu', Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
je_design |
![]()
|
|
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
skyspot, ai intrat in topicul in care iti e locul!
![]() ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
am intrat azi intr-o depasire si cel care venea din sens opus a accelerat cat l-a tinut masina ca sa puna la "respect".
![]() ps: eram pe o straduta in bucuresti si depaseam un autobuz care mergea cu vreo 10 la ora si care a oprit in statie cand eu eram pe la jumatatea lui. |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.735 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 14 Oct 2007, 22:21) Pai la noi se aplica principiul: "Ia uite ce harb are asta ba, ia hai sa-l depasim" sau "ia uite asta are Dacia (indiferent de model), hai sa-l facem", asta fara sa tina nimeni cont de linie continua, depasirea interzisa, ca poate masina in care sunt are motor de 1.2l cu 60CP sau alte detalii de genul asta. Da, asa e. Unii cand vad Dacia se umfla orezu-n ei ca au masina straina, chit ca are >20 ani vechime si e intr-o stare tehnica deplorabila. Ultimul specimen de genu' asta avea un Audi 80 de pe care cadeau tablele, masina era verde dar una din aripi (dreapta fata) era neagra, scotea fum albastru de 5 metri lungime si dupa ce l-am depasit (ca n-aveam de gand sa-i respir vaporii de ulei) a calcat-o pana la 80-90 kph (eram in localitate la intrare si limita era de 70) sa-mi arate ca el nu sta dupa Dacia. Nu am vrut sa-mi pun mintea cu prostu' si am facut prima la dreapta cand am avut ocazia, desi stiam ca ocolesc vreun km si stau la inca un semafor. @skyspot: ca ala ti-a facut masina muci si esti suparat pe el inteleg. Ca i-ai pus poza si numarul de inmatriculare pe forum inteleg foarte greu. Dar ca vrei sa-i dai si numarul de telefon nu inteleg nici sa ma pici cu ceara. Cum ar fi sa dam toti numerele de telefon ale celor care desi au gresit cand ne-au lovit masina nu au avut de gand sa provoace un accident? Tu n-ai gresit niciodata? N-ai lovit nici o masina? Nu-ti doresc, dar sa stii ca mai devreme sau mai tarziu toti o "comitem". |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
pai ala cu audi 80 vroia sa mearga mai repede. asa ra trebui gandit.ca altfel ne imbolnavim de nervi .
ps: ce imi plac mie unii cum se apuca sa accelereze in timp ce depasesc si dupa ce trec de ei se baga in depasire si apoi iar dorm in fata mea. ma refer la depasiri extraurbane. si iar depasesc daca vreau sa merg cu o anume viteza si povestea se tot repeta. ce sa faci daca realitatea din jocurile pe calculator se transpune in realitatea de pe sosea?!?! |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
NFS-ul dauneaza grav sanatati
![]() Mie imi palc daciile tunate care se chinuie sa nu te lase sa-l depasesti,de l;a atata fibra el crede ca are F22 raptor ![]() This post has been edited by C@talin: 15 Oct 2007, 08:15 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
C@talin, daca daciile alea de care zici tu mai au si stickere cu "greu de depasit II" , s-a terminat cu shecheria
![]() |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
beginer_driver |
![]()
|
Ma enerveaza:
- taximetristii - aia care merg cu farurile de ceata tot timpul - femeile (nu toate toate dar marea majoritate) - aia care claxoneaza din orice - mosii de duminica Si.....ma mai gandesc |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B xx FIN
|
|
nh1980ro |
![]()
|
QUOTE(han_1.6 mpi @ 15 Oct 2007, 00:20) am intrat azi intr-o depasire si cel care venea din sens opus a accelerat cat l-a tinut masina ca sa puna la "respect". ![]() Pe astia tre sa incerci sa-i evaluezi din timp si intri in depasire la stilul smuls, adica in momentul in care masina din fata aproape a trecut si ai loc sa depasesti , schimbi o treapta inferioara si o calci tare. Pana isi da el seama ce se intampla l-ai depasit .. ![]() Cam fortezi masina, dar chestia asta e destul de sigura ca sa nu mai apuce sa faca figuri resepctivul. (asta daca nu are nu stiu ce BMW cu 200CP). |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
stiti cine ma enerveaza cel mai rau? aia cu: "stiiiiicleeeee goooooaaaaleeee cumpaaaraaaaaaaamm" !!
noi ca si capitala ne facem de ras mereu cand apare cate un tigan cu piranda si desigur puradeii in caruta in mijlocului intersectiei.. intersectia Stefan cel Mare in cazul de ieri.. 1 cal putere.. si ala amarat si flamand.. tiganul ii da "blana" dar deh.. 1 cal e totusi 1 cal.. si cand ii numeri si coastele... ce faci cand un tigan din asta blocheaza o intersectie care si asa e in mod normal si in fiecare zi aglomerata? te dai jos si ii dai un sut la cal? ![]() cu stima, cristi |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
eu am cautat de mi-au iesit ochii un centru de colectat "stiiicleee goalleeee" ... daca-l vezi pe ala trimite-l la mine. NU mai exista centre de colectare deseuri de sticla ?!
This post has been edited by hash: 15 Oct 2007, 11:12 |
--------------------
-
-
-
|
|
beginer_driver |
![]()
|
Intersectia Stefan cel Mare cu.....?
Daca e cu Barbu Vacarescu......acolo mai tot timpu e masina de politie. N-au zis nimic? |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B xx FIN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 18:47 |