Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
![]() ![]() ![]() |
Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
nh1980ro |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
|
||
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|||
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
Liviu-Razvan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 25 August 07 ![]() |
QUOTE(beginer_driver @ 15 Oct 2007, 11:11) Intersectia Stefan cel Mare cu.....? Daca e cu Barbu Vacarescu......acolo mai tot timpu e masina de politie. N-au zis nimic? Ce politie maa?? ![]() Mergeam acu mai mult timp seara pe la 7-8 pe la periferia bucurestiului... si vad pe unu in fata mea ca mergea omu cu nimic aprins.. nici macar o lumanare acolo... si 50m mai in fata erau parcare 2 masini de politie... una rutiera, cealalta rurala... si oamenii stateau si se uitau la mine... ce sa il opreasca p'ala ca merge pe intuneric fara lumini?? ![]() bai, la mine tot "1 singura postare" zice... de ce?? This post has been edited by Liviu-Razvan: 15 Oct 2007, 11:36 |
--------------------
Volkswagen
Passat Variant
1995 / 1,6
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Posturile de la Cafenea nu se contorizeaza...
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
beginer_driver |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 1 December 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B xx FIN
|
|
Liviu-Razvan |
![]()
|
Nu stiu.... o sa trec sa vad si eu
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat Variant
1995 / 1,6
|
|
rhunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 15 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Un sofer de salvare:
Dimineata nebunie in oras si pe colentina unu cu salvarea a dat drumu la sirena sa il lasam sa treaca ca e urgenta. Faceam dreapta dupa plumbuita sa ma duc catre fundeni, asa ca imediat ce am facut dreapta m-am bagat cat am putut pe bordura sa-l las pe ala sa treaca. Dupa 20 de m de la intersectie a inchis sirena si mergea cu 50 km/h, iar drumul era destul de liber. am zis ok, nu o mai avea urgenta s-o fi dus altu in locul lui am intrat dupa el pe fundeni, la semafor la fundeni la fel, pusa sirena a trecut de semafor apoi pe pod a inchis-o si eu l-am prins din urma pe langa baietii cu vulcanizarea de la pod de la fundeni, sirena inchisa si mergea cu 50-60 din nou. Am ajuns la xxl inainte sa ajunga el si cand l-am vazut ca pune sirena din nou nu m-am mai urcat pe nici o bordura, cum s-a pus verde m-am dus normal si oricum dupa ce a trecut de intersectie nu am mai auzit sirena. Sunt curios cum a facut la morarilor ca eu am reusit sa prind si sa trec din prima. Imi placea mai mult cand nu eram sofer: nu ma enervam, puteam sa ma uit dupa fete, si chiar si incepator era mai placut: eram prea emotionat ca sa ma mai pun la inima pe unu ca asta cu salvarea, sau pe cel cu dacia alba si numera de GL care a plecat de pe dreapta fara semnal fara nimic si apoi cat am mers in spatele lui (500 de m) a schimbat banda de 2 ori si nici macar nu a schitat un semnal ceva. PS si chestia cu tipele de la billa nu e adevarata, de cand am luat carnetul (un an+) am verificat (de 2-3 ori pe saptamana) si nu mi-a cerut nimeni sa le iau pana la alt magazin billa, si nici portofelul nu mi-a disparut. Mai nasol e ca nici altceva nu s-a intamplat! |
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
2001
- b25wzj Clio II 2005 1.5 DCI 65
Megane Prima 1.6 16V - temporar! :) VW Golf V 1.9 tdi |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(rhunder @ 14 Oct 2007, 15:05) Fac multe drumuri noaptea (de fapt vin spre casa si sunt destul de obosit) si intalnesc o groaza de masini care au faza mica aprinsa si ma oliga aproape sa opresc pentru ca nu mai vad nimic. In schimb sunt masini care cu faza lunga si proiectoare nu ma deranjeaza atat. Sunt total de acord. Eu am o problema care ma deranjaza la mine. Inca de cand am luat masina am fost semnalizat de cateva ori de catre cei intalniti in trafic, eu fiind cu faza scurta. Drept pentru care am rotit butonul ala de reglaj al farurilor in pozitia "in jos" la maxim. Totusi asta e pozitia pentru masina incarcata. Ce-i drept si acuma mai gasesc cate unul care semnalizeaza dar foarte rar. Din masina se vede clar ca farurile "bat " aproape de masina, cca 20m pe faza scurta. E vre-o chestie generala cu farurile la logan? Precizez ca am becurile originale si nu i-am facut nimic. totodata nici nu vreau sa-i deranjez pe aia de vin din fata. This post has been edited by OAP: 15 Oct 2007, 12:34 |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
Nu e o chestie generala,eu nu am prins prea multi care sa ma atentioneze ca ii deranjeaza farurile mele,doar in situatiile in care eram incarcat si uitam sa le dau in jos,dar in rest nici o problema.
|
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
je_design |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 27 August 06 ![]() |
QUOTE(Sony @ 14 Oct 2007, 23:00) skyspot, ai intrat in topicul in care iti e locul! ![]() ![]() Sony, observ ca nu ai ajuns cu alfabetul mai departe de "K". "Semnul" pe care nu l-ai recunoscut tu se numeste litera "L". Nu e vina ta... e vina naturii, nu-i asa? |
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ex Dacia
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(skyspot @ 15 Oct 2007, 14:58) Sony, observ ca nu ai ajuns cu alfabetul mai departe de "K". "Semnul" pe care nu l-ai recunoscut tu se numeste litera "L". Nu e vina ta... e vina naturii, nu-i asa? "L" ala de fapt e un crow bar istockphoto_353904_crow_bar.jpg bagat de tine intre cele doua "K", ca sa nu mai fie "KK"..... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Back
![]() In topul soferilor nesimtiti eu ii situez astazi pe cei care nu dau importanta felului in care parcheaza masina. Unii/unele nu sunt in stare de asa ceva, de acord... Altii sunt atat de nesimtiti incat o lasa si la 1,5 metri distanta fata de trotuar. |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Ca sa nu dea cu spoilaru' de bordura
![]() |
--------------------
None
None
N/A
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Nici vorba, omu avea gip
![]() |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Gip(sy) King?
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Liviu-Razvan @ 15 Oct 2007, 11:35) ... bai, la mine tot "1 singura postare" zice... de ce?? Pai, o sa inceapa sa ti le contorizeze dupa ce inveti sa vorbesti respectuos... Bai... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
rhunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 15 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Videanu ( ei bine nu ca sofer ca nu m-am intalnitcu el in trafic, dar tot ma enerveaza)
|
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
2001
- b25wzj Clio II 2005 1.5 DCI 65
Megane Prima 1.6 16V - temporar! :) VW Golf V 1.9 tdi |
|
TheFastOne |
![]()
|
|
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
si prin gaurica aia de la crowbar (L) iese KK ?
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Io cred ca a vrut R intre cei doi de K (KRKlac)
![]() ![]() In dimineata asta era un gabor in intersectia dintre Drumul Taberei si Drumul Sarii. Cred ca era scolit la Cacademia din Aleea Privighetorilor ca ne delecta cu triluri de fluier. Dar degeaba se chinuia privighecioara sa fluidizeze circulatia ca se gasea cate un autobuzier sa intre pe galben-rosu si sa ramana blocat in intersectie. Cred ca saptamana asta s-a imbolnavit soferul de pe loganul alb B-12-AOP. De obicei rula in viteza cu girofarul proptit pe plafon si depasea coloana din intersectia sus mentionata fix la ora 8:20. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Liviu-Razvan |
![]()
|
|
--------------------
Volkswagen
Passat Variant
1995 / 1,6
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Mult "respect" si "sarbatori fericite" Tampitei blonde (cu T mare si scuze de pleonasm) cu audi A6 Bv-84 - nush cat, care ieri semnaliza sa intre in peco mol cum se merge spre bucuresti, trecand peste linia dubla continua, si care era sa intre in mine tragand puternic de volan cand si-a dat seama ca nu poate sa faca la stranga. Si pana la urma tot ea cu gura mare ca de ce nu ma uit EU pe unde umblu... A reusit sa ma enerveze in trafic dupa cateva zile de liniste...
Scuze si multumiri celui care era in dreapta mea si care la randul lui a tras dreapta ca sa nu intre in mine... Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 17 Oct 2007, 08:31 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
sonycu |
![]() ![]()
|
adaug la lista deja existenta:
* ma deranjeaza ca sa nu spun enerveaza ca apoi ma enervez eu, cei care ies la intimidare de pe stradute laterale.. ma gandesc serios sa pun in functiune dacia 1300 a lui bunicu' si sa ies la "agatat" bulangii/nesimtiti/frustrati si nu in ultimul rand pe cei prosti de-a dreptul.. * ma deranjeaza femeile in matizuri.. am sentimentul ca respectiva masina le ia mintile.. parca nu mai gandesc.. si ieri si azi am evitat accidentul la limita.. iese frumos fata noastra de pe o straduta din dreapta si intra in bulevard de parca il detine.. o vad din timp si ii trantesc (nu o injuratura.. inca) un claxon mic sa stie sa nu se bage, dar ce naiba, ea gandeste ca are timp, culmea insa se misca foarte incet.. de la 65 la ora ajung desigur la zero.. o claxonez lung si ii arat triunghiul care o obliga la asigurare si la cedare de prioritate.. se uita scarbita la mine si isi vede de ale ei.. dau sa plec suparat ca nu e nici un politist atunci cand trebuie.. pana sa fac acest lucru aud un luuuung claxon.. scartait de roti.. ma uit si ghiciti, fata noastra era subiect principal.. nu se asigurase si s-a bagat in fata unuia cu un bmw x5.. precizez ca nu avea semne de incepator.. oricum analizand expresia pe care mi-a aratat-o am inteles ceva de gen: "ce bai, ce te agiti asa?? am gresit si eu un pic" mda.. daca o loveam lateral era.. ce era.. si astazi la fel.. alta simpatica si tanara domnisoara intr-un matiz.. * nu ii inteleg pe cei care dau claxoane, care dau flash-uri aiurea.. ce vreau sa zic.. eram pe banda a 2-a aproape de parcul herastrau si aveam tot dreptul sa fac stanga.. dau semnal si ma opresc in asteptarea unei ocazii de a face manevra.. in oglinda retrovizoare vad cum vine din departare un jeep cu nr de DB care desi avea loc pe banda 1 si m-a vazut din timp prefera sa se opreasca in spatele meu si sa imi faca un mic concert: claxoane, flash-uri, injuraturi, gesticulari.. eu sunt calm de fel dar nu m-am putut abtine.. mai ales ca gresea.. iau bata din masina si cobor.. asta avea deja spume la gura.. coboara si el.. ii zic sa se linisteasca ca el greseste.. imi zice ca se grabeste ca nu stiu ce.. iar incepe cu injurii.. imi urca sangele in cap.. asta mai mai sa ma si scuipe.. nu mai suport si rabufnesc.. ii dau un pumn in mecla.. asta sa nu ii vina sa creada.. da sa ma loveasca si el dar ma feresc la timp.. ii zic ca data viitoare folosesc bata.. constientizeaza ca vb foarte serios si se urca in masina.. pleaca in tromba.. abia mai astept frustrati din astia.. cu stima, cristi This post has been edited by sonycu: 17 Oct 2007, 08:42 |
--------------------
Ex Dacia
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Nu ii inteleg pe tampitii care vin pe saturn dinspre metro si care se agita la intersectia cu Zizinului... Sunt in stanga doua benzi pentru inainte si la dreapta si doua pentru la stanga... ieri banda din stanga de la mijlocul drumului era ocupata si pe cea de langa ea (care face tot la stanga) era un nene care semnaliza stanga dar in spatele lui era un tampit care claxona de zor sa se traga ala din fata lui ca el vrea sa o ia inainte... Benzile sunt marcate din timp cu sensul de mers deci ..... Bineinteles ca ala care vroia sa faca la stanga nu s-a miscat un milimetru si statea pasiv... Eu la astia care se incadreaza aiurea le-as lua carnetul pentru 2 luni si i-as mai pune sa dea o data examenul sa invete naibii marcajele si semnele de circulatie...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
@ sonycu
![]() poate te vedem pe la prosTV ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
QUOTE(sonycu @ 17 Oct 2007, 06:39) * nu ii inteleg pe cei care dau claxoane, care dau flash-uri aiurea.. ce vreau sa zic.. eram pe banda a 2-a aproape de parcul herastrau si aveam tot dreptul sa fac stanga.. dau semnal si ma opresc in asteptarea unei ocazii de a face manevra.. in oglinda retrovizoare vad cum vine din departare un jeep cu nr de DB care desi avea loc pe banda 1 si m-a vazut din timp prefera sa se opreasca in spatele meu si sa imi faca un mic concert: claxoane, flash-uri, injuraturi, gesticulari.. eu sunt calm de fel dar nu m-am putut abtine.. mai ales ca gresea.. iau bata din masina si cobor.. asta avea deja spume la gura.. coboara si el.. ii zic sa se linisteasca ca el greseste.. imi zice ca se grabeste ca nu stiu ce.. iar incepe cu injurii.. imi urca sangele in cap.. asta mai mai sa ma si scuipe.. nu mai suport si rabufnesc.. ii dau un pumn in mecla.. asta sa nu ii vina sa creada.. da sa ma loveasca si el dar ma feresc la timp.. ii zic ca data viitoare folosesc bata.. constientizeaza ca vb foarte serios si se urca in masina.. pleaca in tromba.. abia mai astept frustrati din astia.. Off: Nu era mai simplu sa il lasi sa se agite?Adica eu nu inteleg de ce sa ma deranjez ptr un tolomac si sa ma dau jos sa ma iau la bataie cu el,prefer sa ascult muzica si sa il las sa ma claxoneze si sa ma injure cat vrea el. On: Ieri mi-am dat seama ca exista si in Germania soferi care nu semnalizeaza trecerea de pe o banda pe alta sau care te claxoneaza asa cum a patit sonycu(am patit-o si eu ieri fara sa am vreo vina sau poate era vina mea ca trebuia sa intru pe stradela respectiva ![]() ![]() Multumiri unei Doamne cu o Skoda Fabia care m-a lasat sa intru fara sa se agite. |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
cosm!n |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 21 April 07 ![]() |
QUOTE(LC_TM @ 17 Oct 2007, 09:34) Off: Nu era mai simplu sa il lasi sa se agite?Adica eu nu inteleg de ce sa ma deranjez ptr un tolomac si sa ma dau jos sa ma iau la bataie cu el,prefer sa ascult muzica si sa il las sa ma claxoneze si sa ma injure cat vrea el. poate ca era mai simplu...dar fi sigur ca ala nu va mai da claxone/flashuri aiurea de acum incolo |
--------------------
dacia
1310 L
'99
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
@cosm!n, @all: ma mir mereu de ce lumea transporta ciomege...
@cosm!n: imi cer scuze pentru ce am sa spun: dar nu crezi ca te-ai descalificat major "luind bita"? si daca ala scotea un pistol? (asta nu e gluma, eu cunosc personal pe careva care ar reactiona asa... si partea nasoala e ca are si pistol - legal). |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(os @ 17 Oct 2007, 12:10) @cosm!n, @all: ma mir mereu de ce lumea transporta ciomege... Because this is "Rommania". si unii chiar se "crede" civilizati. |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 08:22 |