DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

315 Pages « < 167 168 169 170 171 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto

nh1980ro
post 15 Oct 2007, 11:20
Post #5041

Membru

Group: Members
From: Togo-Togo.

Tiganii aia cu fiare vechi si alte chestii fac un bine Bucurestiului.
Altfel ar fi strazile pline de mobila veche si tot felul de fiare vechi, ca nu le colecteaza nici naiba.

--------------------
Kona/Renault Lana'i/Clio 3 2007/2009
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
sonycu
post 15 Oct 2007, 11:31
Post #5042

Alpinist de weekend !!

From: Bucuresti

QUOTE(beginer_driver @ 15 Oct 2007, 11:11)
Intersectia Stefan cel Mare cu.....?
Daca e cu Barbu Vacarescu......acolo mai tot timpu e masina de politie. N-au zis nimic?
*

ieri nu era.. stiu ca de regula "sta" un echipaj de politie.. dar ieri nimic.. cel putin nu la ora matinala la care am trecut eu..

--------------------
Ex Dacia Solenza, Echiparea Scala, An 2004
Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
+
Liviu-Razvan
post 15 Oct 2007, 11:35
Post #5043

Membru incepator

QUOTE(beginer_driver @ 15 Oct 2007, 11:11)
Intersectia Stefan cel Mare cu.....?
Daca e cu Barbu Vacarescu......acolo mai tot timpu e masina de politie. N-au zis nimic?
*

Ce politie maa?? radmasa.gif ce legatura are politia cu circulatia??

Mergeam acu mai mult timp seara pe la 7-8 pe la periferia bucurestiului... si vad pe unu in fata mea ca mergea omu cu nimic aprins.. nici macar o lumanare acolo... si 50m mai in fata erau parcare 2 masini de politie... una rutiera, cealalta rurala... si oamenii stateau si se uitau la mine... ce sa il opreasca p'ala ca merge pe intuneric fara lumini?? radmasa.gif

bai, la mine tot "1 singura postare" zice... de ce??

This post has been edited by Liviu-Razvan: 15 Oct 2007, 11:36

--------------------
Volkswagen Passat Variant 1995 / 1,6
+
xcss
post 15 Oct 2007, 11:54
Post #5044

Born to Be Epic

Posturile de la Cafenea nu se contorizeaza... wink.gif

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
beginer_driver
post 15 Oct 2007, 11:58
Post #5045

Membru

QUOTE(Liviu-Razvan @ 15 Oct 2007, 12:35)
Ce politie maa??  radmasa.gif  ce legatura are politia cu circulatia??
*

Politia rutiera
Daca ai fi trecut macar o data pe acolo nu te-ai mai fi tavalit de ras

--------------------
Dacia Solenza Scala - B xx FIN
+
Liviu-Razvan
post 15 Oct 2007, 12:10
Post #5046

Membru incepator

Nu stiu.... o sa trec sa vad si eu wink.gif

--------------------
+
rhunder
post 15 Oct 2007, 12:12
Post #5047

Membru autentic

Un sofer de salvare:
Dimineata nebunie in oras si pe colentina unu cu salvarea a dat drumu la sirena sa il lasam sa treaca ca e urgenta.
Faceam dreapta dupa plumbuita sa ma duc catre fundeni, asa ca imediat ce am facut dreapta m-am bagat cat am putut pe bordura sa-l las pe ala sa treaca.
Dupa 20 de m de la intersectie a inchis sirena si mergea cu 50 km/h, iar drumul era destul de liber.
am zis ok, nu o mai avea urgenta s-o fi dus altu in locul lui am intrat dupa el pe fundeni, la semafor la fundeni la fel, pusa sirena a trecut de semafor apoi pe pod a inchis-o si eu l-am prins din urma pe langa baietii cu vulcanizarea de la pod de la fundeni, sirena inchisa si mergea cu 50-60 din nou.
Am ajuns la xxl inainte sa ajunga el si cand l-am vazut ca pune sirena din nou nu m-am mai urcat pe nici o bordura, cum s-a pus verde m-am dus normal si oricum dupa ce a trecut de intersectie nu am mai auzit sirena.
Sunt curios cum a facut la morarilor ca eu am reusit sa prind si sa trec din prima.
Imi placea mai mult cand nu eram sofer: nu ma enervam, puteam sa ma uit dupa fete, si chiar si incepator era mai placut: eram prea emotionat ca sa ma mai pun la inima pe unu ca asta cu salvarea, sau pe cel cu dacia alba si numera de GL care a plecat de pe dreapta fara semnal fara nimic si apoi cat am mers in spatele lui (500 de m) a schimbat banda de 2 ori si nici macar nu a schitat un semnal ceva.
PS si chestia cu tipele de la billa nu e adevarata, de cand am luat carnetul (un an+) am verificat (de 2-3 ori pe saptamana) si nu mi-a cerut nimeni sa le iau pana la alt magazin billa, si nici portofelul nu mi-a disparut. Mai nasol e ca nici altceva nu s-a intamplat!

--------------------
Dacia SuperNova Clima 2001 - b25wzj
Clio II 2005 1.5 DCI 65
Megane Prima 1.6 16V - temporar! :)
VW Golf V 1.9 tdi
+
OAP
post 15 Oct 2007, 12:30
Post #5048

Membru autentic

QUOTE(rhunder @ 14 Oct 2007, 15:05)
Fac multe drumuri noaptea (de fapt vin spre casa si sunt destul de obosit) si intalnesc o groaza de masini care au faza mica aprinsa si ma oliga aproape sa opresc pentru ca nu mai vad nimic. In schimb sunt masini care cu faza lunga si proiectoare nu ma deranjeaza atat.

Sunt total de acord. Eu am o problema care ma deranjaza la mine. Inca de cand am luat masina am fost semnalizat de cateva ori de catre cei intalniti in trafic, eu fiind cu faza scurta. Drept pentru care am rotit butonul ala de reglaj al farurilor in pozitia "in jos" la maxim. Totusi asta e pozitia pentru masina incarcata. Ce-i drept si acuma mai gasesc cate unul care semnalizeaza dar foarte rar. Din masina se vede clar ca farurile "bat " aproape de masina, cca 20m pe faza scurta. E vre-o chestie generala cu farurile la logan? Precizez ca am becurile originale si nu i-am facut nimic. totodata nici nu vreau sa-i deranjez pe aia de vin din fata.

This post has been edited by OAP: 15 Oct 2007, 12:34

--------------------
. . .
Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
+
LC_TM
post 15 Oct 2007, 12:41
Post #5049

Membru autentic

Nu e o chestie generala,eu nu am prins prea multi care sa ma atentioneze ca ii deranjeaza farurile mele,doar in situatiile in care eram incarcat si uitam sa le dau in jos,dar in rest nici o problema.

--------------------
Nissan/ex. Dacia Terrano II 2.7TDi/Logan 2004/2005 Ambition 1.6MPI - TM-XX-XXX
+
je_design
post 15 Oct 2007, 13:58
Post #5050

Membru autentic

QUOTE(Sony @ 14 Oct 2007, 23:00)
skyspot, ai intrat in topicul in care iti e locul! wink.gif Vad ca numarul ala de inmatriculare cu KK e ales preferential. Inseamna ca te reprezinta! biggrin.gif
*

Sony, observ ca nu ai ajuns cu alfabetul mai departe de "K". "Semnul"
pe care nu l-ai recunoscut tu se numeste litera "L". Nu e vina ta... e vina naturii, nu-i asa?

--------------------
Logan Laureat plus 2006
+
sonycu
post 15 Oct 2007, 14:02
Post #5051

Alpinist de weekend !!

QUOTE(skyspot @ 15 Oct 2007, 13:58)
pe care nu l-ai recunoscut tu se numeste litera "L". Nu e vina ta... e vina naturii, nu-i asa?
*

looool radmasa.gif radmasa.gif

hai ca asta e tare de tot radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
+
driverx
post 15 Oct 2007, 14:06
Post #5052

--- Membru cu ralanti ---

QUOTE(skyspot @ 15 Oct 2007, 14:58)
*

"L" ala de fapt e un crow bar istockphoto_353904_crow_bar.jpg bagat de tine intre cele doua "K", ca sa nu mai fie "KK".....

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
TheFastOne
post 15 Oct 2007, 18:32
Post #5053

Membru cu TDI

From: Brasov

Back biggrin.gif
In topul soferilor nesimtiti eu ii situez astazi pe cei care nu dau importanta felului in care parcheaza masina.
Unii/unele nu sunt in stare de asa ceva, de acord...
Altii sunt atat de nesimtiti incat o lasa si la 1,5 metri distanta fata de trotuar.

--------------------
VolksWagen Golf Mk4 Variant Highline 2004 1.9 TDI 131 CP - BV 11 WUW
STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
+
LemonDemon
post 15 Oct 2007, 18:35
Post #5054

Membru autentic

Ca sa nu dea cu spoilaru' de bordura biggrin.gif

--------------------
None None N/A
+
TheFastOne
post 15 Oct 2007, 18:48
Post #5055

Membru cu TDI

Nici vorba, omu avea gip biggrin.gif

--------------------
STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
+
LemonDemon
post 15 Oct 2007, 18:50
Post #5056

Membru autentic

Gip(sy) King?

--------------------
None None N/A
+
radian
post 15 Oct 2007, 18:51
Post #5057

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

QUOTE(Liviu-Razvan @ 15 Oct 2007, 11:35)
... bai, la mine tot "1 singura postare" zice... de ce??

Pai, o sa inceapa sa ti le contorizeze dupa ce inveti sa vorbesti respectuos...

Bai...

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
rhunder
post 15 Oct 2007, 19:33
Post #5058

Membru autentic

Videanu ( ei bine nu ca sofer ca nu m-am intalnitcu el in trafic, dar tot ma enerveaza)

--------------------
Dacia SuperNova Clima 2001 - b25wzj
Clio II 2005 1.5 DCI 65
Megane Prima 1.6 16V - temporar! :)
VW Golf V 1.9 tdi
+
TheFastOne
post 15 Oct 2007, 19:46
Post #5059

Membru cu TDI

QUOTE(LemonDemon @ 15 Oct 2007, 18:50)
Gip(sy) King?
*

Exact radmasa.gif

--------------------
+
Cornel001
post 16 Oct 2007, 12:34
Post #5060

membru belit

si prin gaurica aia de la crowbar (L) iese KK ?

--------------------
Lodgy 6.0 MPI 2035
It's now safe to turn off Romania
+
Sony
post 17 Oct 2007, 08:14
Post #5061

Membru autentic

From: Ban Land

Io cred ca a vrut R intre cei doi de K (KRKlac) 04.gif , dar era dat. wink.gif

In dimineata asta era un gabor in intersectia dintre Drumul Taberei si Drumul Sarii. Cred ca era scolit la Cacademia din Aleea Privighetorilor ca ne delecta cu triluri de fluier. Dar degeaba se chinuia privighecioara sa fluidizeze circulatia ca se gasea cate un autobuzier sa intre pe galben-rosu si sa ramana blocat in intersectie.
Cred ca saptamana asta s-a imbolnavit soferul de pe loganul alb B-12-AOP. De obicei rula in viteza cu girofarul proptit pe plafon si depasea coloana din intersectia sus mentionata fix la ora 8:20.

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
Liviu-Razvan
post 17 Oct 2007, 08:19
Post #5062

Membru incepator

QUOTE(radian @ 15 Oct 2007, 18:51)
Pai, o sa inceapa sa ti le contorizeze dupa ce inveti sa vorbesti respectuos...

Bai...
*

Scuze... ma grabeam sa plec...

--------------------
+
Alydor
post 17 Oct 2007, 08:30
Post #5063

Pressar

Mult "respect" si "sarbatori fericite" Tampitei blonde (cu T mare si scuze de pleonasm) cu audi A6 Bv-84 - nush cat, care ieri semnaliza sa intre in peco mol cum se merge spre bucuresti, trecand peste linia dubla continua, si care era sa intre in mine tragand puternic de volan cand si-a dat seama ca nu poate sa faca la stranga. Si pana la urma tot ea cu gura mare ca de ce nu ma uit EU pe unde umblu... A reusit sa ma enerveze in trafic dupa cateva zile de liniste...

Scuze si multumiri celui care era in dreapta mea si care la randul lui a tras dreapta ca sa nu intre in mine...

Suma respectelor, Alydor

This post has been edited by Alydor: 17 Oct 2007, 08:31

--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
+
sonycu
post 17 Oct 2007, 08:39
Post #5064

Alpinist de weekend !!

adaug la lista deja existenta:

* ma deranjeaza ca sa nu spun enerveaza ca apoi ma enervez eu, cei care ies la intimidare de pe stradute laterale.. ma gandesc serios sa pun in functiune dacia 1300 a lui bunicu' si sa ies la "agatat" bulangii/nesimtiti/frustrati si nu in ultimul rand pe cei prosti de-a dreptul..

* ma deranjeaza femeile in matizuri.. am sentimentul ca respectiva masina le ia mintile.. parca nu mai gandesc.. si ieri si azi am evitat accidentul la limita.. iese frumos fata noastra de pe o straduta din dreapta si intra in bulevard de parca il detine.. o vad din timp si ii trantesc (nu o injuratura.. inca) un claxon mic sa stie sa nu se bage, dar ce naiba, ea gandeste ca are timp, culmea insa se misca foarte incet.. de la 65 la ora ajung desigur la zero.. o claxonez lung si ii arat triunghiul care o obliga la asigurare si la cedare de prioritate.. se uita scarbita la mine si isi vede de ale ei.. dau sa plec suparat ca nu e nici un politist atunci cand trebuie.. pana sa fac acest lucru aud un luuuung claxon.. scartait de roti.. ma uit si ghiciti, fata noastra era subiect principal.. nu se asigurase si s-a bagat in fata unuia cu un bmw x5.. precizez ca nu avea semne de incepator.. oricum analizand expresia pe care mi-a aratat-o am inteles ceva de gen: "ce bai, ce te agiti asa?? am gresit si eu un pic" mda.. daca o loveam lateral era.. ce era..

si astazi la fel.. alta simpatica si tanara domnisoara intr-un matiz..

* nu ii inteleg pe cei care dau claxoane, care dau flash-uri aiurea.. ce vreau sa zic.. eram pe banda a 2-a aproape de parcul herastrau si aveam tot dreptul sa fac stanga.. dau semnal si ma opresc in asteptarea unei ocazii de a face manevra.. in oglinda retrovizoare vad cum vine din departare un jeep cu nr de DB care desi avea loc pe banda 1 si m-a vazut din timp prefera sa se opreasca in spatele meu si sa imi faca un mic concert: claxoane, flash-uri, injuraturi, gesticulari.. eu sunt calm de fel dar nu m-am putut abtine.. mai ales ca gresea.. iau bata din masina si cobor.. asta avea deja spume la gura.. coboara si el.. ii zic sa se linisteasca ca el greseste.. imi zice ca se grabeste ca nu stiu ce.. iar incepe cu injurii.. imi urca sangele in cap.. asta mai mai sa ma si scuipe.. nu mai suport si rabufnesc.. ii dau un pumn in mecla.. asta sa nu ii vina sa creada.. da sa ma loveasca si el dar ma feresc la timp.. ii zic ca data viitoare folosesc bata.. constientizeaza ca vb foarte serios si se urca in masina.. pleaca in tromba..

abia mai astept frustrati din astia..

cu stima, cristi

This post has been edited by sonycu: 17 Oct 2007, 08:42

--------------------
+
Alydor
post 17 Oct 2007, 08:59
Post #5065

Pressar

Nu ii inteleg pe tampitii care vin pe saturn dinspre metro si care se agita la intersectia cu Zizinului... Sunt in stanga doua benzi pentru inainte si la dreapta si doua pentru la stanga... ieri banda din stanga de la mijlocul drumului era ocupata si pe cea de langa ea (care face tot la stanga) era un nene care semnaliza stanga dar in spatele lui era un tampit care claxona de zor sa se traga ala din fata lui ca el vrea sa o ia inainte... Benzile sunt marcate din timp cu sensul de mers deci ..... Bineinteles ca ala care vroia sa faca la stanga nu s-a miscat un milimetru si statea pasiv... Eu la astia care se incadreaza aiurea le-as lua carnetul pentru 2 luni si i-as mai pune sa dea o data examenul sa invete naibii marcajele si semnele de circulatie...

Suma respectelor, Alydor

--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
+
Alexu7
post 17 Oct 2007, 09:11
Post #5066

zân

From: Europa

@ sonycu icon_mrgreen.gif

poate te vedem pe la prosTV rolleyes.gif

--------------------
DACIA POPnituita 1310 L 1998 - B6
incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
+
LC_TM
post 17 Oct 2007, 09:34
Post #5067

Membru autentic

QUOTE(sonycu @ 17 Oct 2007, 06:39)

* nu ii inteleg pe cei care dau claxoane, care dau flash-uri aiurea.. ce vreau sa zic.. eram pe banda a 2-a aproape de parcul herastrau si aveam tot dreptul sa fac stanga.. dau semnal si ma opresc in asteptarea unei ocazii de a face manevra.. in oglinda retrovizoare vad cum vine din departare un jeep cu nr de DB care desi avea loc pe banda 1 si m-a vazut din timp prefera sa se opreasca in spatele meu si sa imi faca un mic concert: claxoane, flash-uri, injuraturi, gesticulari.. eu sunt calm de fel dar nu m-am putut abtine.. mai ales ca gresea.. iau bata din masina si cobor.. asta avea deja spume la gura.. coboara si el.. ii zic sa se linisteasca ca el greseste.. imi zice ca se grabeste ca nu stiu ce.. iar incepe cu injurii.. imi urca sangele in cap.. asta mai mai sa ma si scuipe.. nu mai suport si rabufnesc.. ii dau un pumn in mecla.. asta sa nu ii vina sa creada.. da sa ma loveasca si el dar ma feresc la timp.. ii zic ca data viitoare folosesc bata.. constientizeaza ca vb foarte serios si se urca in masina.. pleaca in tromba..

abia mai astept frustrati din astia..

*

Off: Nu era mai simplu sa il lasi sa se agite?Adica eu nu inteleg de ce sa ma deranjez ptr un tolomac si sa ma dau jos sa ma iau la bataie cu el,prefer sa ascult muzica si sa il las sa ma claxoneze si sa ma injure cat vrea el.

On:
Ieri mi-am dat seama ca exista si in Germania soferi care nu semnalizeaza trecerea de pe o banda pe alta sau care te claxoneaza asa cum a patit sonycu(am patit-o si eu ieri fara sa am vreo vina sau poate era vina mea ca trebuia sa intru pe stradela respectiva radmasa.gif ). Le-am patit pe amandoua ieri si inca nu stiu cu ce le-am gresit,nici nu vreau sa stiu,le doresc sa faca asta cand e politia prin zona biggrin.gif . Credeam ca exista treaba aia de bun simt,daca omu din fata are ceva de ocolit(pe banda 1) nu te pui sa ii sari pe banda a 2-a sa il depasesti fix cand vrea si el sa schimbe banda sa ocoleasca(iar daca iti arata asta semnalizand pune-te si claxoneaza-l cat poti si sa nu cumva sa il lasi),dar vad ca treaba asta o aplica tot mai putini soferi.
Multumiri unei Doamne cu o Skoda Fabia care m-a lasat sa intru fara sa se agite.

--------------------
Nissan/ex. Dacia Terrano II 2.7TDi/Logan 2004/2005 Ambition 1.6MPI - TM-XX-XXX
+
cosm!n
post 17 Oct 2007, 11:02
Post #5068

Membru incepator

QUOTE(LC_TM @ 17 Oct 2007, 09:34)
Off: Nu era mai simplu sa il lasi sa se agite?Adica eu nu inteleg de ce sa ma deranjez ptr un tolomac si sa ma dau jos sa ma iau la bataie cu el,prefer sa ascult muzica si sa il las sa ma claxoneze si sa ma injure cat vrea el.

*

poate ca era mai simplu...dar fi sigur ca ala nu va mai da claxone/flashuri aiurea de acum incolo

--------------------
dacia 1310 L '99
+
os
post 17 Oct 2007, 11:10
Post #5069

Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau.

Group: Moderatori

@cosm!n, @all: ma mir mereu de ce lumea transporta ciomege...

@cosm!n: imi cer scuze pentru ce am sa spun: dar nu crezi ca te-ai descalificat major "luind bita"? si daca ala scotea un pistol? (asta nu e gluma, eu cunosc personal pe careva care ar reactiona asa... si partea nasoala e ca are si pistol - legal).

--------------------
. . .
Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip!
+
OAP
post 17 Oct 2007, 11:34
Post #5070

Membru autentic

QUOTE(os @ 17 Oct 2007, 12:10)
@cosm!n, @all: ma mir mereu de ce lumea transporta ciomege...

Because this is "Rommania". si unii chiar se "crede" civilizati.

--------------------
. . .
Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
+
315 Pages « < 167 168 169 170 171 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st July 2025 - 08:22
Forum Renault