DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

315 Pages « < 182 183 184 185 186 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto

C@talin
post 29 Nov 2007, 11:59
Post #5491

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

Group: Members
From: cucu

ce rau e adip 243.gif

--------------------
Range Rover V8 5.0 - B 666 IAD Vogue SE
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
adip
post 29 Nov 2007, 12:02
Post #5492

Banned

From: Melbourne, Victoria

@C@talin smile.gif
Crede-ma ca mi s-a taiat de cate jeguri pe metrul patrat fac umbra pamantului in tara asta

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
Tossi
post 29 Nov 2007, 12:22
Post #5493

Membru autentic

From: Bucuresti

Am ramas masca ieri cand am vazut ce politisti avem:

- b-dul Unirii, putin aglomerat, unul cu o masina incepe si face slalom, cu viteza bininteles, printre celelalte masini participante la trafic, printre care si un echipaj de politie; ce s-a intamplat ??? Nici un gest din parte apolitistilor, parca erau chiori.
- b-dul 13 Septembrie, altul care facea slalom printre masini si care a taiat urat fata masinii de politie iar acestia au franat putin ca sa evite o eventuala coliziune, dupa care si-au continuat nestingheriti drumul. sad.gif

Si cireasa de pe tort: un politist motociclist isi croi locprintre masinile de la semaforul de la Unirii, in fata mea un Ferrari, rosu bineinteles, la care erau atintiti mai toti ochii , inclusiv cei ai motoristului care era sa intre intr-un autobuz care isi astepta randul la semafor radmasa.gif, continuindu-si drumul asemeni celor incepatori, zig-zag, mai mai sa cada radmasa.gif

This post has been edited by b-45-wob: 29 Nov 2007, 12:22

--------------------
Renault Megane 1.5 dci - B6SSSS 2004
+
Uncle-Sam
post 29 Nov 2007, 14:18
Post #5494

MEMBRU DE PARTID

Mi-ar placea sa am o masina ca in Mad Max pt cei care depasesc coloana pe linia lui 16 de pe Dimitrie Pompei. Mor cand vor sa se bage in fata mea si nu-i las si se gaseste cate unu/una mai in fata sa ii lase

--------------------
DACIA 1100 1971 / DAEWOO - B ** *** TICO 1999
Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
+
VaderRO
post 29 Nov 2007, 16:30
Post #5495

Membru incepator

da si astia ma enerveaza care se cred mai si tari decat cei ce stau cuminti asteptandu-si randul in coloana... down.gif eu nu ii las sa reintre

--------------------
ex dacia 1300 - gl-01-chx 1979/std
+
hash
post 29 Nov 2007, 16:57
Post #5496

calculatorist

QUOTE(b-45-wob @ 29 Nov 2007, 13:22)
Am ramas masca ieri cand am vazut ce politisti avem:
*

Si ce vrei sa faca ? Sunt oameni si ei, cum la noi functioneaza din plin relatiile, orice tip cu un amarat de A6 are o 'pila' prin politie. Un scurt telefon si .. se rezolva, insa omul ala isi ia bobarnace sau risca job-ul. De 2 ori am vazut in Bucuresti schema asta, cu telefonul. Odata pentru un A8 si odata un X5.

--------------------
- - -
+
Tossi
post 29 Nov 2007, 17:04
Post #5497

Membru autentic

INADMISIBIL !!!

--------------------
Renault Megane 1.5 dci - B6SSSS 2004
+
pastrama
post 29 Nov 2007, 17:07
Post #5498

scursura umana

From: Ct

QUOTE(hash @ 29 Nov 2007, 16:57)
Si ce vrei sa faca ?
*

Sa-si faca meseria! Ca de-aia sunt platiti!

--------------------
Tedei - -
+
C@talin
post 29 Nov 2007, 17:11
Post #5499

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

QUOTE(hash @ 29 Nov 2007, 17:57)
Si ce vrei sa faca ? Sunt oameni si ei, cum la noi functioneaza din plin relatiile, orice tip cu un amarat de A6 are o 'pila' prin politie. Un scurt telefon si .. se rezolva, insa omul ala isi ia bobarnace sau risca job-ul. De 2 ori am vazut in Bucuresti schema asta, cu telefonul. Odata pentru un A8 si odata un X5.
*

nu neaparat isi ia bobarnac ca la oprit pala,doar ca politisti se mai ajuta intre ei blush.gif

This post has been edited by C@talin: 29 Nov 2007, 17:12

--------------------
Range Rover V8 5.0 - B 666 IAD Vogue SE
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
Alex G.
post 29 Nov 2007, 22:09
Post #5500

Membru autentic

Dom'le pe mine ma enerveaza majoritatea soferilor de 'tomobile care circula ca in jungla prin Iasi. Cred ca mai util mi-ar fi un tanc.

Eu am observat un lucru foarte ciudat:

- atunci cand circul cu Dacia 1300 primesc multitudine de claxoane, flash-uri etc.
- cand merg cu Renault-ul Laguna, cu toate ca am aceeasi viteza ca si cu Dacia si respect aceleasi reguli de circulatie ca si cu Dacia, nu mi se intampla asa ceva. De asemenea daca reduc viteza chiar si pana la 30km/h tot nu mi se intampla sa primesc flash-uri.

Din pacate la noi va mai curge multa apa pe Dunare pana sa se deschida mintea incuiata a romanului. Pardon, mai bine pe Prut! Ca tot comunisti am ramas majoritatea, in gandire.

Sa speram ca lucrurile se vor imbunatati desi slabe sanse (se trece pe rosu, nu se da prioritate, etc.).

La cat mai putine incidente rutiere,
Alex

--------------------
- - -
+
brigada_diverse
post 29 Nov 2007, 22:53
Post #5501

Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D

From: Constanta

daca ar participa mai multi la cursurile de legislatie(care sa fie tinute de un profesor comepeten, sa participe mai ales la capitolul "conduita preventiva"....si daca ar aveaun instructor competent(pe mine nu ma lasa sa fac chestii ilegale, gen scos din viteza, oprit motorul, depasit vitezele sau sa nu semnalizez, ceea ce apreciez) ar iesi soferi mai buni....
am uitat sa mentionez: sa li se ia permisul celor care l-au "cumparat"

--------------------
Dacia ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI
Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST!
+
danielliviu
post 29 Nov 2007, 23:06
Post #5502

citesc mult si scriu putin...

From: Galati

Si eu am facut scoala recent si vai de instructorul ala....
Dupa ce i-am spus ca platesc sedinte suplimentare doar sa fie bine, el aprecia ca sunt pregatit. Am picat cu brio la traseu si in caonsecinta am luat ore suplimentare la alt instructor. Mare diferenta! cand a zis ca sunt pregatit, am luat fara probleme permisul. Si dupa 1 an si 16000 km inca nu am avut nici o problema cu politia.

--------------------
Dacia Logan - xxx 2006, 1,4 MPI LAPL
+
Como
post 30 Nov 2007, 09:21
Post #5503

Membru autentic

Azi m-a enervat Golf-ul IF04FUF care m-a depasit pe banda 1 la Universitate cand cobori pe Elisabeta la intersectia cu Academiei, unde 3 benzi se transforma in 2. A fost ambitia lui sa treaca de mine, i-am dat un claxon si a oprit brusc in fata mea.
Cred ca o sa-mi iau un suv de 20 de ani cu bulbar si fara frane.

This post has been edited by thecagero: 30 Nov 2007, 09:21

--------------------
Ford Focus 1.6 Ti-VCT, Ex-Logan
“In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
+
tatabobu
post 30 Nov 2007, 12:52
Post #5504

membru

Am gasit categoria care ma enerveaza mai rau decat cei care depasesc, cei care se baga pe rosu in intersectie, cei care-ti taie fata, cei care ies "la japca" de pe o straduta laterala...
Sunt acei neoameni cu rahat in loc de creier, nenorocitii fara pic de simt al responsabilitatii fata de faptele proprii, scursurile umane care sunt in stare sa loveasca un alt vehicul si sa plece ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Pe astia imi doresc sa-i vad legati de garduri, cu cate o haita de caini infometati si intaratati in jurul lor.

--------------------
DACIA 1300 1995
Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
+
luck33ro
post 30 Nov 2007, 13:16
Post #5505

Membru autentic

QUOTE(VaderRO @ 29 Nov 2007, 08:24)
cel mai mult ma ener  veaza soferii care incep sa dea flashuri si sa clacsoneze cand semaforul e inca pe galben...si cei nervosi care dau flashuri sa te dai deoparte atunci cand mergi cu viteza legala...
*

Faptul ca mergi pe mijlocul drumului chiar daca ai viteza legala nu inseamna ca trebuie sa stea toti dupa tine (asta e o mare magarie - incurci cu buna stiinta circulatia)...in lege scrie ca deplasarea vehiculelor se face numai pe banda dreapta. Banda de la axul drumului este pentru depasiri. Nu e problema ta fiindca ei risca amenzi sau puncte in permis. dry.gif
Observ ca exista o frustrare la multi "sa nu ma depaseasca cutare" ...E o obsesie f. periculoasa! Din atitudinea asta apar liniutele, scandalurile, accidentele, samd.... Stati calmi si nu va mai enervati . Cel care depaseste neregulamentar o face pe barba lui. Incercati sa-i lasati sa-si faca damblaua, oricum nu veti fi voi cei care ajungeti in spital! smile.gif

This post has been edited by luck33ro: 30 Nov 2007, 13:22

--------------------
+
han_1.6 mpi
post 30 Nov 2007, 13:23
Post #5506

Membru autentic

From: bucuresti

bine si daca omul are treaba pe banda din stanga pentru ca urmeaza sa vireze in urmatoarea intersectie stanga ? eu cred ca cei mai idioti nu sunt aia care merg asa cum spui tu ci aia care merg cu masina pe doua benzi: cu marcajul drumului intre roti si nu s-ar da la o parte nici morti.

ps: azi nu m-a enervat nimeni . tongue.gif

edit: mi-am adus aminte: aseara mi-a taiat fata unu care pentru asta si-a luat un claxon scurt de la mine si care m-a pus la respect cu o frana brusca de la 60 la ora la 0 km la ora. l-am depasit si mi-am vazut de drum. si nu era vreo semecherie de masina....ci o rabla romaneasca plina de chit si rgina cu accesorii de tiuning.

This post has been edited by han_1.6 mpi: 30 Nov 2007, 13:29

--------------------
dacia,ford, logan,mondeo - B-00-000
protejati biciclistii in trafic!
+
luck33ro
post 30 Nov 2007, 13:25
Post #5507

Membru autentic

Desigur ca e vorba de circulatia la drum lung nu in oras... tongue.gif

--------------------
+
bj
post 30 Nov 2007, 18:03
Post #5508

membru de nevoie

QUOTE(luck33ro @ 30 Nov 2007, 13:16)
.in lege scrie ca deplasarea vehiculelor se face numai pe banda dreapta. Banda de la axul drumului este pentru depasiri.
*

nici eu nu ii inteleg pe aia care se pun stapani pe banda a 2a. Am intalnit tot tipul de oameni: de la cei care nu s-ar dezlipi de banda a 2a (zici ca pe prima sunt puse cuie si pioneze si doamne fereste sa nu faca vre-o pana) pana la cei care stau tot timpul cu ochii pe oglinzi, se dau pe banda 1a pentru a fi depasiti si apoi reintra pe a 2a wacko.gif

eu personal mersul pe prima banda il consider si o chestiune de lene si de confort: de ce naiba sa stau pe banda a 2a pentru a trebui sa ma asigur continuu si din spate, cand pot sa merg mult mai linistit pe banda 1a si sa ma asigur din spate doar in momentul in care depasesc?

btw. v-am spus ca am renuntat la flash-uri? biggrin.gif asta insa nu ma scuteste total de depasiri pe banda a 1a mad.gif (vezi primul tip de stapani de banda a 2a)

--------------------
Skoda / BMW Fabia Variant - de munca / F650 - capra - B-65-xxx exLeon, exDSN
BMW F650ST - tot un fel de capra
+
Ovidiu Comănescu
post 30 Nov 2007, 18:46
Post #5509

Membru autentic

From: Ploiesti

Pe mine ma enerveaza pustanii cu figuri si de bani gata care ies brusc din parcari fara sa se asigure, da, asa sa intamplat luni, mi-a iesit brusc in fata la cativa metri vrand sa calce linia continua dubla si sa o ia pe sens contrar dar nu a mai apucat si mi-a facut belea, caci nu am mai avut timp sa fac nimic, decat sa trag putin stanga de volan in speranta ca-l voi putea ocoli si ma va observa, dar nimic, nu am mai apucat decat sa calc frana, a fost prea tarziu ca imediat m-am trezit cu airbagurile scoase. Asta este, masina cumparata de 2 saptamani, un fiat brava 2001 era cadoul de ziua mea zace in service la mila societatii de asigurare, sper sa o rezolve, a doua zi aveam programare la RAR pentru identificare si inmatriculare, oricum traiesc cu speranta ca nu va fi dauna totala, nu-i mare lucru, dar de, asiguratorii vor sa scape repede si ieftin, dar nu-i las asa usor, grija mare neicaaa, hai bafta si s'auzim de bine.

--------------------
Dacia 1300 - PH07DEH 1977
+
VaderRO
post 30 Nov 2007, 18:54
Post #5510

Membru incepator

QUOTE(luck33ro @ 30 Nov 2007, 13:16)
Faptul ca mergi pe mijlocul drumului chiar daca ai viteza legala nu inseamna ca trebuie sa stea toti dupa tine (asta e o mare magarie - incurci cu buna stiinta circulatia)...in lege scrie ca deplasarea vehiculelor se face numai pe banda dreapta. Banda de la axul drumului este pentru depasiri. Nu e problema ta fiindca ei risca amenzi sau puncte in permis.  dry.gif

Faptul ca circul regulamentar este problema mea, si nu ma voi da deoparte pentru nimeni, daca vrei sa depasesti (sa incalci legea)fa-o pe banda 1 sau pe contrasens. Eu nu am gasit scris in regulament ca trebuie folosita banda 2 doar pentru depasiri ci ca banda 1 e pentru vehicole lente ...

--------------------
+
nh1980ro
post 30 Nov 2007, 20:40
Post #5511

Membru

From: Togo-Togo.

E mai complicat. Banda I esti obligat sa o folosesti daca e libera. Nu prea exista asa mult strazi pe unde banda I sa fie rezervata pentru vehicule lente.

Dar daca treci pe banda II pentru ca pe banda I se deplaseaza unii mai incet atunci e ok, atat timp cat te asiguri la schimbare benzii. Cei care te ajung din spate care au o viteza si mai mare vor trebui sa astepte pana se elibereaza banda I si poti sa treci pe ea.

--------------------
Kona/Renault Lana'i/Clio 3 2007/2009
+
VaderRO
post 30 Nov 2007, 22:09
Post #5512

Membru incepator

bine nenea, asa sa faci.

--------------------
+
sonycu
post 30 Nov 2007, 22:39
Post #5513

Alpinist de weekend !!

QUOTE(VaderRO @ 30 Nov 2007, 18:54)
Faptul ca circul regulamentar este problema mea, si nu ma voi da deoparte pentru nimeni, daca vrei sa depasesti (sa incalci legea)fa-o pe banda 1 sau pe contrasens. Eu nu am gasit scris in regulament ca trebuie folosita banda 2 doar pentru depasiri ci ca banda 1 e pentru vehicole lente ...
*

foarte gresit man.. foarte gresit..

iti sugerez sa nu mai vorbesti din auzite.. sau din prisma parerii personale (care in acest caz nu este deloc conforma cu litera legii)

prin urmare, orice conducator auto este obligat prin lege sa circule pe banda 1 daca este libera.. lege care este valabila atat in oras cat si in afara localitatii indiferent ca e drum national sau autostrada

observ insa ca tu esti putin incapatanat.. orice ar fi tu vrei sa circuli pe banda a 2-a.. ca asa te simti tu bine.. zicea unul mai sus de alde astia ca tine..

legea este insa lege.. nu sustin ca uneori atunci cand situatia o cere soferii mai incalca anumite reguli de circulatie.. este foarte gresit insa atunci cand se face un obicei din acest lucru..

am observat multe masini de renume.. nu trebuie sa precizez expres firme auto.. care prin prisma unui conducator auto care cunoaste legislatia rutiera circula pe banda 1.. pentru ca este libera..

ce inseamna mai exact pentru tine "masini lente"? o dacie este lenta? un audi este lent? sau poate un bmw? toate aceste masini depasesc lejer bariera celor 50 km/h esti de acord? deci absolut toate pot merge mai repede.. diferenta nu se manifesta in masina.. ci in persoana care o conduce.. asa ca daca spre ex vezi un audi pe banda 1 in opinia ta inseamna ca este masina lenta?

eu zic sa te mai gandesti si apoi mai stam de vorba..

in speranta ca ai inteles ceva iti urez multi km fara incidente.. macar pentru altii daca la propria persoana nu te gandesti..

cu stima, cristi

--------------------
Ex Dacia Solenza, Echiparea Scala, An 2004
Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
+
DSN
post 30 Nov 2007, 23:07
Post #5514

Membru

Am atâția nervi acum, încât nu o să-mi cer scuze pentru ceea ce scriu.

În seara asta, idiotul, cretinul, labagiul, mui*t*l, căcănarul cu VW Passat B-60-WNI a depășit coloana de mașini (eram pe câte 3 rânduri) pe contrasens, s-a băgat în intersecție, DEȘI AVEA ROȘU, ca și fraierii de noi, și s-a strecurat la stânga, printre mașinile ce mergeau perpendicular față de direcția mea (și a lui) de mers.

Tot în minunatul și câcatul ăsta de capitală, în cursul săptămânii, un alt jegos obosit ce încă are gene de maimuță proastă în el și conduce un Audi A6 B - nu mai știu cât - WST, a considerat că, coloana de mașini de pe centură nu e demnă de el și astfel s-a băgat pe contrasens. Cum veneau camioane din sensul opus, cum nimeni nu l-a lăsat să se replieze deoarece noi pur și simplu stăteam pe loc, cum nu avea cum să se refugieze pe partea stangă, n-a avut decât să frâneze și să blocheze drumul. Camioanele claxonau, el n-avea unde să se ducă iar noi nu ne mișcam. Până să se pună și coloana noastră în mișcare și el să aibă posibilitatea să se replieze, a durat cam 1.30 - maxim 2 minute. Nu vă mai povestesc ce coloană a reușit să strângă pe contrasens. După treaba asta, totnu s-a cumințit. A plecat mai departe, tot pe contrasens.

Să le dau carne la toți oierii, rahații, labagii etc. care fac chestia asta!

Trăim în România, și asta ne ocupă tot timpul.

--------------------
ex Renault Megane - RO break
+
nh1980ro
post 1 Dec 2007, 01:45
Post #5515

Membru

From: Togo-Togo.

In seara asta la intersectia Vasile Milea cu Timisoara era coloana formata pe 3 benzi. Politistul era in intersectie inconjurat de muuuulte masini. Si baietii care veneau pe contrasens (dupa cele 3 siruri de masini) treceau nestingheriti de politisti.

Deci multa 'sanatate si fericire' poolitiei romane!

--------------------
Kona/Renault Lana'i/Clio 3 2007/2009
+
twingooo
post 1 Dec 2007, 01:53
Post #5516

Membru de partid din Republica Ceha

From: Ceska Republika, Praha 4

doamne dumnezeule...uau!si toate astea se intampla in bucuresti!ce scoala de soferi meseriasa se face domnule!ce monstri dau examen pentru plasticul roz!

lasand gluma la o parte:baieti!e ca in miorita.ciobanul e avertizat, bade vin aia, matale ai bata si caini,tot ce ai de facut e SA ACTIONEZI!dar, cum toata lumea stie, babea a preferat un ending boemic in loc de un final de filme de actiune.asa si noi:se va schimba ceva daca stam sa ne defrustratizam pe forum?

happy.gif

--------------------
Renault Espace 2.0 dci 2007, Privilege
mens sana in corpore barosano!
+
Merced
post 1 Dec 2007, 02:49
Post #5517

om al munților

Azi era sa ma fac praf de trei ori, si cu ocazia asta le multumesc participantilor la trafic care n-au habar care-s regulile de circulatie. Prima oara mergeam inainte pe drum cu prioritate, iar un destept cu un Cielo s-a gandit sa faca dreapta de pe banda a doua, lucru care poate nu m-ar fi deranjat mult ca poate se grabea omul, dar a prins pietoni pe o trecere si s-a oprit pependicular cu mine la cativa metri in fata mea. Cu greu l-am ocolit.
Apoi alt destept mi-a pus frana brusca in fata intr-o tentativa de a da prioritate celor care veneau de pe un drum principal, desi noi aveam banda noastra separata si nu incurcam cu nimic. Am bagat piciorul in frana si cred ca m-am oprit foarte aproape de el, oricum masina mea din semnatura se lasase bine de bot, posibil sa-l fi si atins un pic, dar daca el n-a zis nimic si eu n-am simtit ceva mi-am bagat picioarele si mi-am vauzt de drum.
Apoi cel mai tare a fost unul la mine in parcare, care si ala se gandea ca daca are A8 si merge pe un fel de banda a doua practic(eu eram pe partea dreapta) are dreptul sa-mi taie calea. Cand l-am vazut nici gand sa opresc, desi daca aveam 20 km/h mare minune. A franat disperat, eu m-am vazut de drum. Credeam ca vine dupa mine sa-mi zica ceva, dar cred ca s-a prins ca el ar fi fost vinovat si si-a vazut de drum.
Mai rar mi se intampla sa fiu aproape de accidente, chiar si minore, dar de trei faze intr-o zi si 20 de kilometri nu mi s-a intamplat deloc pana acum.
Dar deh, pentru orice exista un inceput. unsure.gif

--------------------
Ford Ka 2012 1.2 benzina 69 cai Titanium
it's a kind of peace.
+
Ovidiu Comănescu
post 1 Dec 2007, 02:49
Post #5518

Membru autentic

From: Ploiesti

Nu, nu cred ca se schimba nimic atata timp cat bajetii de bani gata fac cum le bese mintea ba mai mult mai au si pile pe la politie, sa se termine o data cu prostia, coruptia si figurile cu jetul pe soselele patriei.

--------------------
Dacia 1300 - PH07DEH 1977
+
VaderRO
post 1 Dec 2007, 08:38
Post #5519

Membru incepator

@sonycu daca respecti limita de viteza, nu va fi nevoie sa ma depashesti...sau esti genu care nu suporta sa aibe o masina in fata?

--------------------
+
lucian_v
post 1 Dec 2007, 09:05
Post #5520

Membru autentic

Dar vad ca est insistent rau... excl.gif

--------------------
--- --- - --- ---
+
315 Pages « < 182 183 184 185 186 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd August 2025 - 03:32
Forum Renault