DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

315 Pages « < 256 257 258 259 260 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto

Victoras2001
post 1 Feb 2009, 13:51
Post #7711

Membru autentic

Group: Members

Io injur la volan de te tavalesti pe jos daca ma auzi. Da o fac cu geamu' inchis. tongue.gif Nu e zi de la Dumnezeu sa nu introduc ceva nou in repertoriu. radmasa.gif
Sa vezi ce blesteme stiu... radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

This post has been edited by Victoras2001: 1 Feb 2009, 13:52

--------------------
ZAZ Zaporojež 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
luck33ro
post 1 Feb 2009, 14:11
Post #7712

Membru autentic

QUOTE(titiDSN @ 1 Feb 2009, 13:32)
Inainte de toate trebuie sa spun ca sunt incepator in ale condusului..[...]
La noi in tara nu cred ca se vor schimba lucrurile prea rapid din cauza ca exista multa indiferenta si nesimtire. Ar trebui facute cat mai multe anunturi si reclame cu circulatia pe drumuri. Politia sasi faca treaba cum trebuie..adica si fata de aia mai mari..nu doar fata de oamenii simpli.
*

Bravo Titisor, asa taticule, invata-i pe shumakerii astia cum se conduce civilizat ... wise_guy.gif
------
adaugat de mine (os): evita citarea prea lunga. Am eliminat eu de data asta partea cu pricina.

--------------------
+
C@talin
post 1 Feb 2009, 14:32
Post #7713

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

Al meu care a implinit de curand 101.000 km a consumat super putin la ultimul drum Brno - Braila, luna asta.
Incarcat full, 3 persoane, forja continua fara mila, cauciucuri de iarna, consum mediu undeva la 5,5%.
Autostrada 120 - 130 - 140 continuu - papa 6% si peste, maxim 6,5%.
Romania - 60 - 70 - 90 (cel mai mult) - 100 pe alocuri - undeva la 4,5%.
Un scumpic Matizelul, daca stii sa-l strunesti (si asta inseamna forja la limita bunului simt) merge mai bine ca orice masina.
Mentionez ca tot drumul nu am avut incidente de nici un fel, stabilitate buna, am reusit si sa vad idiot cu Ford Fiesta rasturnat in sant dupa ce a incercat sa-mi demonstreze ca e mai Shumacher ca mine. Motociclistul din mine nu l-a dezamagit. Dupa o succesiune de curbe luate cu 80-90 la ora si stat la fundul lui, a disparut dupa o curba iar la urmatoarea era cu rotile in sus si probabil suna la salvare... (stiu ca nu e de ras, dar asta face orgoliul din taran prost)
De curand am facut upgrade cu o Mazda2 din 2003, Matizelul meu o asteapta cuminte pe sotie sa obtina permisul de conducere.
Va salut.

ia uitati aici ce om sadic laugh.gif

ps uitati aici tupeu radmasa.gif ,dumane cum naiba iau uni carnetu ? :blinck:
Care dracu` are prioritate de trecere ? eu, ca fac dreapta pe intermitent, sau ei ca au verde si nu pot opri in intersectie sa-mi dea mie prioritate?

This post has been edited by C@talin: 1 Feb 2009, 16:20

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
CriSTI68
post 1 Feb 2009, 16:26
Post #7714

Membru Valvos

From: Bucuresti

azi mergeam linisiti cu mercedesul prin bucuresti... fotografiam un "Pasat" (se gaseste la ce am gasit prin romania) cand deodata ma trezesc cu unu in dreapta, care nu stiu ce i-am facut, mergeam linistit, fara nici o treaba, regulamentar, tipul din dreapta care venea nervos, injura de mama focului, si la un moment dat vrea sa imi dea o "flegma" pe masina... darrrr.... idiotul avea geamul inchis radmasa.gif, chiar nu ii inteleg problema, cu ce am gresit de a venit asa.... era genul de sofer cu bemve care se strecura ca idiotul, poate so fi suparat ca nu l-am lasa sa se bage in scurt in fata mea cand ma depasit pe dreapta...

--------------------
Dacia Logan 2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere - EDH
Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
+
C@talin
post 1 Feb 2009, 16:41
Post #7715

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

a vrtu sa demonstreze ca pasatu e mai tare 04.gif ,banuiesc ca era ofticat ca nare si el mertzan wink.gif

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
nh1980ro
post 1 Feb 2009, 16:58
Post #7716

Membru

From: Togo-Togo.

QUOTE(C@talin @ 1 Feb 2009, 14:10)
stim eu demult cand am facut scoala,ca pe un drum cu doua benzi pe sens sau mai multe,cand trece o masina pe langa cealata,nu se mai num,este depasire tongue.gif.deci poti face manevra pe ce parte vrei biggrin.gif,aka jaloane 243.gif

In schimb exista pericolul sa se scoale bunul simt in ala de sta aiurea pe bada 2 si sa se dea pe banda 1, fara semnal daca se paote.. icon_mrgreen.gif
Si atunci devine cam riscanta manevra asta. Cel mai bine incerci sa-l convingi pe bizon sa se dea la o parte (cu semnal stanga).

Mai e o categorie care ma enerveaza, si anume cei care se uita in oglinda, vad ca ai Dacie si nu se mai dau la o parte, desi ei marg cu 100 la ora si tu poate ai chef sa mergi ceva mai repede.
Sau sunt unii care se dau la o parte si cand ajungi in dreptul lor accelereaza, ca sa-ti arata ce C0@ie au ei. E plina lumea de imbecili...

This post has been edited by nh1980ro: 1 Feb 2009, 16:59

--------------------
Kona/Renault Lana'i/Clio 3 2007/2009
+
CriSTI68
post 1 Feb 2009, 17:15
Post #7717

Membru Valvos

niste soferi cretini... cand merg cu loganul imi taie calea imi da flash-uri
cand merg cu mertul imi dau fleshuri
cand merg cu mat(z)a imi dau flashuri
cand merg cu dacia se arunca in fata mea isi rup gatul....

mentionez cu toate masinile din dotare nu depasesc 50 - 60 in oras, numai soferi frustrati in tara asta, fratioare mergi incet, ajungi mai repede decat sa iti rupi gatul depasind gonind, ajungi tot acolo, in siguranta.... parerea mea

--------------------
Dacia Logan 2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere - EDH
Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
+
turturel
post 1 Feb 2009, 19:45
Post #7718

membrisor

From: Braila

Referitor la Dl luk..nu caut sa invat pe nimeni sa conduca civilizat..doar incer sa o fac pt mine. Cand am luat masina la inceput am facut cateva gafe grave si mam linistit..nu mia mai trebuit. Ma luasem cu un tip cu o slz la intrecere prin oras printre masini..si ajunsesem deodata pe la vreo 90-100 km/h..da..pt cateva clipe am fost un discreerat..si cand am ajuns unul langa altul..fiecare pe banda lui..in fata noastra cate o masina pe fiecare banda care a franat la o trecere de pietoni si cand am vazut ca deabia mam oprit in timp util cu scartaitul de rigoare si masina a tras un pic spre bordura..vreau sa spun ca mam speriat in asa hal incat acum mai mult de 50 km/h in oras nu pup...apoi amandoi neam continuat drumul cu max 35-40 km.h pe banda intai..eu am tras la mine la bloc..el a mers linistit inainte. Nu mai imi trebuie in viata mea..never ever by forever!!!

This post has been edited by titiDSN: 1 Feb 2009, 19:47

--------------------
Dacia Supernova 2003 confort
+
radian
post 1 Feb 2009, 20:21
Post #7719

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

QUOTE(titiDSN @ 1 Feb 2009, 19:45)
...am fost un discreerat...
*

Ce-ai fost bre? wacko.gif

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
Victoras2001
post 1 Feb 2009, 20:27
Post #7720

Membru autentic

N-ai auzit de discuri reerate? blush.gif

--------------------
ZAZ Zaporojež 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
luck33ro
post 1 Feb 2009, 20:32
Post #7721

Membru autentic

se accepta..e rigionalism tongue.gif
Altfel omu e constient si responsabil. bravo lui, fara gluma acum smile.gif

--------------------
+
turturel
post 1 Feb 2009, 20:51
Post #7722

membrisor

tampit..diliu..turbat..inconstient..cred ca acum mai merge. da am fost si nu mia placut..pt o clipa. ma gandesc acum la astia care sunt asa zi de zi..cum or rezista?

--------------------
+
koldun
post 2 Feb 2009, 00:05
Post #7723

un om

From: CT

Or rezista pana li se duc dracu' discurile reerate!

Succese! wink.gif

--------------------
Renault Captur TCe 0.9 2016
Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson
+
nh1980ro
post 2 Feb 2009, 00:45
Post #7724

Membru

QUOTE(titiDSN @ 1 Feb 2009, 21:51)
tampit..diliu..turbat..inconstient..cred ca acum mai merge. da am fost si nu mia placut..pt o clipa. ma gandesc acum la astia care sunt asa zi de zi..cum or rezista?

Ei, dupa aia vin pe forum si se plang ca ambreiajul i-a tinut 30.000km si le consuma masina 15%.. smile.gif

--------------------
+
psychoo
post 2 Feb 2009, 08:42
Post #7725

Membru

From: Timisoara

QUOTE(Alex G. @ 1 Feb 2009, 00:09)
Am descoperit o noua specie de soferi care ma enerveaza: cei care merg fix in fundul meu (la 20-30 cm in spatele masinii mele). Am impresia ca se baga in sufletul meu si tot timpul stau cu frica sa nu intre in mine la o frana. Sunt tot mai multi in Iasi. Si nu depasesc, doar merg foarte, foarte aproape.
[...]
Alex
*

eu la astia le`o coc de cate ori am ocazia. daca imi "sufla`n ceafa" accelerez putin, ma uit in retrovizoare si cand il vad ca se apropie de curu` meu pisc frana atat cat sa se aprinda stopurile nu sa si incetinesc. sa vezi atunci cum se aud roti fluierand si pe urma o sa ai o distanta suficienta in spate. poate asa realizeaza si ei ca se poate sa franeze cel din fata intr`o situatie neprevazuta.
pe mine ma enerveaza la culme "c0|osii" adica astia cu rable straine care accelereaza cand ii depaseste o dacie (sau oltcit...atunci mult mai multi se incordau). dar eu fiind mai diliu, daca vad ca mi se apropie ceva din contrasens in loc sa pun frana sa ma repliez (botul masinii lui este la portiera mea spate, si daca pune si el frana avand chef de misto-uri ies sifonat) trag de volan spre el. ori ne frecam masinile ori iese in decor. eu nu am chef sa pup frontal vreun nevinovat, mai bine arunc dobitocul in sant(z), poate din cauza mea nu apuca sa omoare pe nimeni.
stiu, sunt putin extremist dar imi sare tandara cand vad atata inconstienta si imbecilitate. mentionez ca am efectuat manevra doar de 2 ori pana acum. prima data cand aveam saracul oltcit incarcat cu 4 persoane, depasire de la 90 la max 140 cat a ajuns si cel in cauza era un put(z)oi cu un opel astra decapotabil (tip vechi) cu 2 pitzipoance langa el care se amuzau copios pe faptul ca accelerau in paralel cu mine si din fata venea tirul. cred ca dupa manevra le`a pierit umorul . nu i`am scos de pe strada, dar dupa chestia asta au ramas bine in urma (incetinit).
da...stiu. sariti pe mine acum sa imi ziceti ca nu e bine ce am facut. stiu si eu asta. dar situatia o cere. adica pe drum european in afara localitatii dau de unu` care merge cu 90. eu merg cu 100. ma inscriu in depasire, ala accelereaza. ok, zic eu, hai ca poate merge mai tare ca mine si nu ma incurca. ma repliez in spatele lui doar ca sa vad ca incetineste. ajunge la 70 la ora pe urma la 50 pe urma la 40 (inafara localitatii!!!). semnalizez, ma bag in depasire, accelereaza si el. ma repliez iara, din nou incetineste. apai cenzura cenzurat stai asa!
in situatii de genul asta mi`as dori un ak-47 si un sticker care sa zica "daca esti cocalar ascunde`te!"
scuze pt monolog, dar e luni si a trebuit sa`mi descarc nervii laugh.gif

--------------------
Ford Focus Titanium, 2.0 TDCI, 2013
You deserve what you tolerate!
+
luck33ro
post 2 Feb 2009, 11:01
Post #7726

Membru autentic

Din pacate ai dreptate: manevrele respective la depasire sunt necesare si regulamentare. In nici un caz nu alegi o lovitura frontala cu un nevinovat daca cel depasit are chef de "glume". Daca tot e sa mori mai bine mori cu nemernicul de gat dry.gif
Cei care accelereaza in momentul in care ii depasesti pot fi incadrati usor la tentativa de crima cu premeditare!!

--------------------
+
dariusz
post 2 Feb 2009, 16:20
Post #7727

Membru autentic

From: baia-mare

QUOTE(psychoo @ 2 Feb 2009, 09:42)

scuze pt monolog, dar e luni si a trebuit sa`mi descarc nervii  laugh.gif
*

pai tu iesi nervos din weekend ? nu e bine biggrin.gif

--------------------
dacia supernova 2002 europa - mm 13 ral
membru cooperant
+
psychoo
post 2 Feb 2009, 16:26
Post #7728

Membru

From: Timisoara

nu dar ma enervez cand realizez ce mult mai e pana la urmatorul weekend radmasa.gif

--------------------
Ford Focus Titanium, 2.0 TDCI, 2013
You deserve what you tolerate!
+
Alex G.
post 2 Feb 2009, 18:45
Post #7729

Membru autentic

Azi iarasi un imbecil m-a enervat. Ieseam de pe un drum laturalnic, fara prioritate. Ma asigur, inaintez, ma asigur inca odata si inca odata si dau sa fac stanga. Nu spun ca atunci in jumatea aia de secunda un imbecil cu nu stiu ce masina (nu-mi amintesc daca era Matiz sau Skoda din aia mica sau ceva Ford clasa mica) era cu mana infipta in claxon in fundul meu. Acea straduta dintre bolcuri nu era potrivita pentru a rula cu masina cu viteza aceea. Parerea mea (20-25km/h ajung).

Eu las pe altul daca e in situatia asta. Il las fiindca stiu ca e greu sa iasa daca vine vre-un flux de masini.

Alex

--------------------
- - -
+
IcsPe0001
post 5 Feb 2009, 10:15
Post #7730

Doar interesat... nu si pasionat:D Pasionat de informatica...:x

am auzit o vorba la tv....
SOFERUL BUN NU SE SIMTE IN TRAFIC
asta spune totul...!

--------------------
Dacia Solenza Avantage 1.9D 2004 / Renault Symbol 1.2 16v 2009
+
luck33ro
post 5 Feb 2009, 10:27
Post #7731

Membru autentic

E f. adevarat. Mai e si cealalta vorba: soferul bun foloseste cel mai putin frana de serviciu.
Cand ii vad pe multi ca-si schimba placutele de frana la 20000km nu ma mai mira haosul din circulatia din Bucuresti sleep.gif

--------------------
+
nh1980ro
post 5 Feb 2009, 12:14
Post #7732

Membru

...si claxonul.. smile.gif

--------------------
+
Lord Hades
post 5 Feb 2009, 17:50
Post #7733

Memento Mori

From: Brasov

QUOTE(tonicelli @ 1 Feb 2009, 14:23)
Extras din codul rutier
Art.42. - Cānd circulatia se desfasoara pe doua sau mai multe benzi pe sens, acestea se folosesc de catre conducatorii de vehicule īn functie de intensitatea traficului si viteza de deplasare, avānd obligatia sa revina pe prima banda ori de cāte ori acest lucru este posibil, daca aceasta nu este destinata vehiculelor lente sau transportului public de persoane.
De aici tragem concluzia ca unii ar mai trebui sa foloseasca si banda 1 smile.gif)
*

Codul rutier e plin de tampenii biggrin.gif si asta e una din ele.

Eu, om cu frica legii, merg relaxat cu 60! In localitate. Tu berbec, posesor de herghelie, si posesor de sosea in capul tau te plantezi in spatele meu cu flashuri ca de rev si nunta. Vrei viteza? Rupe-ti linistit proprietatea in gaurile de pe banda 1!

Eu sofer regulamentar, ma incadrez din timp pe banda 2, pregatit de un viraj stanga. Tu cretinoid din nastere faci scandal sa iti fac loc. Iete fraiere ca nu iti fac si cand mai am 15m incep sa semnalizez. Aaaa, acum ai descoperit ca exista si banda 1? Ups, stai ca esti cretin si ma depasesti pe contrasens (sunt si dinastia).

Daca am o masina in fata, nu stau sa il frec pe ala cu flashuri, vreau sa merg cu 100, il depasesc prin dreapta (tehnic vorbind, tot depasire e si asta), si imi vad de treaba.

Intr-o zi am executat manevra mai sus amintita pe langa neste posesori de VeudubluVeu (VW)... si ma asteptam sa ii vad cum le sare tandara sa se ia dupa mine, amuzandu-ma in gandul meu ce teapa o sa isi ia ca eu peste 200m fac stanga. Totusi nu s-au luat dupa mine ... pacat tongue.gif

--------------------
OOOO A3 2010 / Vorsprung Durch Technik - BV03:-)
"Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
+
Andrul
post 5 Feb 2009, 19:36
Post #7734

Membru'

Adica i-ai depasit prin dreapta ca sa faci stanga in 200m?

--------------------
Dacia Logan 2005 Ambition - B-XX-XXX
+
turturel
post 5 Feb 2009, 19:49
Post #7735

membrisor

QUOTE(nh1980ro @ 2 Feb 2009, 00:45)
Ei, dupa aia vin pe forum si  se plang ca ambreiajul i-a tinut 30.000km si le consuma masina 15%.. smile.gif
*

ei uite ca nu sunt asa..am fost pt o clipa in seara aceea. nu fac parte din clanul pustilor cu masina lu' tasu'. masina o am din aprilie 2008 si am facut 10 mii km cu ea pana acum. e luata sh prin credit bancar.

This post has been edited by titiDSN: 5 Feb 2009, 19:49

--------------------
+
luck33ro
post 6 Feb 2009, 12:12
Post #7736

Membru autentic

QUOTE(Andrul @ 5 Feb 2009, 19:36)
Adica i-ai depasit prin dreapta ca sa faci stanga in 200m?
*

La mintea lui orice e posibil! mai ales ca nu vrea sa respecte nici legislatia rutiera - el e mai destept si merge pe banda 2 ca asa vrea muschii lui (banda unu e mereu plina de gropi - sanki!) si normal ca il freaca grija de mersul celorlalti in loc sa-si vada de circulatul lui neregulamentar wacko.gif

--------------------
+
nh1980ro
post 6 Feb 2009, 14:58
Post #7737

Membru

Pai acum daca vine vorba de respectat legi si tu mergi pe banda 2 cu viteza maxima legala. Aici ce mai zici? smile.gif Ca nici altii, daca merg legal nu au cum sa ajunga macar sa-l depaseasca.. tongue.gif

--------------------
+
b34uen
post 6 Feb 2009, 15:17
Post #7738

Membru autentic

mergi cu viteza maxim legala, dar nu pe banda care trebuie (adica 1), cred ca trebuie mai intai sa te intereseze sa mergi corect tu si nu cum merg ceilalti.
de la un timp eu merg pe banda 1 mereu ca e cea mai libera.

--------------------
dacia logan 2008 ambition 1,5dci - B 92 ELL
1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura
4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3
5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu
6) Zambesti.
+
tarzy
post 6 Feb 2009, 15:35
Post #7739

aroist

QUOTE(Lord Hades @ 5 Feb 2009, 17:50)
Codul rutier e plin de tampenii biggrin.gif si asta e una din ele.

Eu, om cu frica legii, merg relaxat cu 60! In localitate. Tu berbec, posesor de herghelie, si posesor de sosea in capul tau te plantezi in spatele meu cu flashuri ca de rev si nunta. Vrei viteza? Rupe-ti linistit proprietatea in gaurile de pe banda 1!

Eu sofer regulamentar, ma incadrez din timp pe banda 2, pregatit de un viraj stanga. Tu cretinoid din nastere faci scandal sa iti fac loc. Iete fraiere ca nu iti fac si cand mai am 15m incep sa semnalizez. Aaaa, acum ai descoperit ca exista si banda 1? Ups, stai ca esti cretin si ma depasesti pe contrasens (sunt si dinastia).

Daca am o masina in fata, nu stau sa il frec pe ala cu flashuri, vreau sa merg cu 100, il depasesc prin dreapta (tehnic vorbind, tot depasire e si asta), si imi vad de treaba.

Intr-o zi am executat manevra mai sus amintita pe langa neste posesori de VeudubluVeu (VW)... si ma asteptam sa ii vad cum le sare tandara sa se ia dupa mine, amuzandu-ma in gandul meu ce teapa o sa isi ia ca eu peste 200m fac stanga. Totusi nu s-au luat dupa mine ... pacat tongue.gif
*

daca cumva imi faci mie chestia asta (sa semnalizezi din scurt) sa-ti pregatesti bine partea dorsala .... nu de alta dar o sa-ti trag la suturi pana o sa ajungi sa tragi parturi direct pe nas.

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
+
marksman
post 6 Feb 2009, 15:46
Post #7740

Post mortem nihil est

From: sat

Ma enerveaza soferii bulgari. Aia de pe tiruri mai exact. Ieri seara pe cand veneam de la serviciu un dobitoc din asta era sa ma turteasca intre el si balustrada de protectie pentru pietoni de pe trotuar. A trecut la cativa mm (da, am scris bine) de oglinda mea din stanga si de aripa stanga-spate. Daca nu opream (multumesc celor din spatele meu ca au fost atenti si au oprit si ei), m-ar fi facut terci.
Pai f**u-va muma-n c*r de idioti, dupa ce circulati cum circulati, de zici ca v-ati luat si sosea cand intrati la noi in tara, mai aveti si tupeul sa ziceti ca politia romana va ia carnetele pe nedrept!!

La polul opus sunt, in mod surprinzator, majoritatea tiristilor romani. Vrei sa-i depasesti, te lasa daca este loc, daca nu iti dau semnal ca nu se poate si mai incolo te lasa.

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
+
315 Pages « < 256 257 258 259 260 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 24th July 2025 - 01:29
Forum Renault