Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
![]() ![]() ![]() |
Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
luck33ro |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
**
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Am uitat sa-ti spun cum a facut cand a intrat toporu prin geamul lui. Sa vezi cum urla.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
luck33ro |
![]()
|
tomahawkul vrei sa zici
![]() |
--------------------
**
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
deci... pe mine ma enerveaza mai nou... toti...
Vreau sa imi redeschida topicul sa pot raspunde... |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
- CL 03 FLM v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;) |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.293 Joined: 24 June 07 ![]() |
Raspunde aici ca eu unul sunt atent.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
las' ca raspund pe topicul meu....
si spun acolo ca nu sunt blonda, sofez mai bine decat 90% dintre aia care au postat(am mai multi km parcursi intr-un an decat au ei de cand au luat permise), si ma bucur mult ca ma sustin... ![]() This post has been edited by LoganDeViteza: 23 Mar 2009, 22:16 |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Unde e topicul tau?
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
e inchis... astept sa imi dea si mie drept la replica...
|
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Oricum 143km/h in localitate?
![]() Si eu o mai calc, darn u peste 100km/h in localitate si nu cand e aglomerat. Meriti 90 de zile lejer. Degeaba te lauzi ca ai mai multi km condusi ca altii de pe aici, pentru ca la conduita preventiva nu te incadrezi. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
ma duc la topicul meu
|
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
burnout |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 9 June 06 ![]() |
Pe mine ma inoportuneaza de cele mai multe ori taximetristii si posesorii de cazane gen usuleti, vectre sau alti cercopiteci care au pus mana pe un rahat de masina inmatriculata in Bulgaria sau Italia si isi varsa flatulentele pe strazile din Bucuresti,
|
--------------------
BMW
M6
507 BHP BMW M6 / BMW 120d / Audi A4 1.8T
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
la taximetristi deja e lege cand ai unu in fata sau pe langa tine, fii pregatit ca sigur o sa-ti taie fata ceva
![]() ![]() Ca-ti raceri dastia am potolit pe drumu taberei ![]() ![]() Azi pe timisoarei mergeau spre plaza razoarei etc .inate de intersectia cu brasov.dupa o stradutza vad in fata cum ies in viteza multi sa faca stanga sa merga inapoi pe timisoarei zic sa franez umpic ca sigur nu o sa ma bage nimeni in seama.Bine am si facut ca a iesit un bou de era sa faca pe toti aia dupa linia de tranvai popice si sa oprit chiar in fata mea pe banda a doua pe timisoarei, de lam evitat la mustatza .Numai handicapati .Mi-a ragusit claxonu de atat timp ![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 23 Mar 2009, 22:55 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
variable_dynamics |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 976 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Urari "de bine" melteanului din Passat-ul cu numar de BV(numar de smecher), care s-a "strecurat" saptamana trecuta in ditamai intersectia blocata, mi-a harjait destul de zdravan bara din spate, a scos capul pe geam si privindu-ma cu ochi "straini si goi" mi-a zis:" Aaaa... Las' bai, ca nu se observa!" dupa care a plecat nestingherit mai departe. Image11.jpg ( Size: 111.67k )
Number of downloads: 521
Asta dupa ce in timp ce se "strecura", bovina ma injura de zor ca "n-are loc de mine"(asa e, cand ma uit in oglinda sa vad cine imi harjaie de zor bara, mai observ si cate o injuratura de tipul "cu spume la gura") Atentie! Nu blocam intersectia, ci asteptam la un semafor, DUPA intersectie. Oricum, in cel mai scurt timp, probabil (sper) ca o sa primeasca si o "felicitare" prin posta de la Politie.(am reclamat incidentul cu persoana din dreapta ca martor + poza). Numai bine. |
--------------------
EX Dacia
Nova GTi
2000 A little less conversation, a little more action.
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
haoloooo ! ce rau esti!
![]() Pe mine m-a lovit unul din spate... si cum era noapte am zis ca mergem a doua zi la politie... sia doua zi aveam treaba.. da nici el nu s-a inghesuit sa ma sune... duca-se |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
nh1980ro |
![]()
|
QUOTE(variable_dynamics @ 24 Mar 2009, 16:45) Urari "de bine" melteanului din Passat-ul cu numar de BV(numar de smecher), care s-a "strecurat" saptamana trecuta in ditamai intersectia blocata, mi-a harjait destul de zdravan bara din spate, a scos capul pe geam si privindu-ma cu ochi "straini si goi" mi-a zis:" Aaaa... Las' bai, ca nu se observa!" dupa care a plecat nestingherit mai departe. Image11.jpg ( Size: 111.67k )
Number of downloads: 521 Asta dupa ce in timp ce se "strecura", bovina ma injura de zor ca "n-are loc de mine"(asa e, cand ma uit in oglinda sa vad cine imi harjaie de zor bara, mai observ si cate o injuratura de tipul "cu spume la gura") Atentie! Nu blocam intersectia, ci asteptam la un semafor, DUPA intersectie. Oricum, in cel mai scurt timp, probabil (sper) ca o sa primeasca si o "felicitare" prin posta de la Politie.(am reclamat incidentul cu persoana din dreapta ca martor + poza). Numai bine. Eu ii bagam un levier in parbriz si-i ziceam : lasa ba ca nu se observa. Si aerul e tot transparent. P.S: Bine i-ai facut nesimtitului. 24 Mar 2009, 17:55: QUOTE(LoganDeViteza @ 24 Mar 2009, 16:49) haoloooo ! ce rau esti! ![]() Pe mine m-a lovit unul din spate... si cum era noapte am zis ca mergem a doua zi la politie... sia doua zi aveam treaba.. da nici el nu s-a inghesuit sa ma sune... duca-se Nu i-o fi placut de tine, d-aia nu te-a sunat.. ![]() This post has been edited by nh1980ro: 24 Mar 2009, 16:55 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Bai sincer io nu ma supar la tamponarile usoare cu bara ,ca doar daia ii zice bumper bar
![]() ![]() La tabla nici mie numi place ca rujineste ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
nh1980ro |
![]()
|
Mai rau e ca daca da peste plastic, tare, iti stramba si bara de fier de dedesubt.
Pe mine m-a pocnit unu cu duba usor in spate si mi-a facut o indoitura mica pe bara de fier, chiar daca plasticul de deasupra nu s-a indoit. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
nu sunt suparat pe cei care imi taie fata !!! ...numai pe cei care dupa ce imi taie fata , merg cu 15 .. 20 km /h
![]() ![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
variable_dynamics |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 976 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(C@talin @ 25 Mar 2009, 11:47) Bai sincer io nu ma supar la tamponarile usoare cu bara ,ca doar daia ii zice bumper bar ![]() ![]() La tabla nici mie numi place ca rujineste ![]() Nici pe mine nu ma deranjeaza asa mult tamponarile barei(nu ma incadrez la "disperati de viata frate sa nu fie nimic pe bara lu scumpa"). Ma deranjeaza NESIMTIREA insa... Numai bine. |
--------------------
EX Dacia
Nova GTi
2000 A little less conversation, a little more action.
|
|
C@talin |
![]()
|
Am vazut o faza tare un audi s5 si un fiat vechi din ani 70, opreste la trecere si din spate il loveste fiatu incet .trag pe drepta se uita ala cu S5 in portbagaj vede ca nu e nimic rau si pleaca fiecare in treeaba lui
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
exact acelasi lucru l-a patit si un vecin de-al meu cu o skoda superb.il lovise la semafor din spate o slz si i-a zgariat bara un pic.chestia e ca cel cu slz nu stia ca el avea stopul spart (lovit acasa in parcare) si uite asa a cazut vina pe solenzar
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
luck33ro |
![]()
|
Pai sa-i multumeasca frumos solentarului ca si-a scos stopu moca
![]() |
--------------------
**
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Si eu am un stop spart si bara zgariata! Nu vrea nimeni sa ma ajute sa le repar pe asigurarea lui?
![]() Ma enerveaza berbecii care cand dau de putina zapada merg pe mijlocul drumului cu 20km/h. Si noroc cu zapada, ca uite asa s-au mai calmat taximetristii ieeeeee, totusi pacat ca nu tine decat - zile. PS: in brasov ninge de rupe, nush ce-i cu vremea asta. |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
C@talin |
![]()
|
bine ca nu mai e zapada ca berbeci din bucuresti dabia stiu sa merga pe uscat,cand e ploaie si zapada parca e zona de razboi pe sosea .
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
nh1980ro |
![]()
|
QUOTE(Lord Hades @ 25 Mar 2009, 20:37) PS: in brasov ninge de rupe, nush ce-i cu vremea asta. Pai inchideti si voi usa la frigider.... ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
C@talin |
![]()
|
Da sa stii parca atunci ii apuca sa merga mai tare si mai in slalomuri nu am inteles nici pana acuma de ce ii transforma in handicapati pe uni ploaia,aaa cred ca stiu se grabesc sa ajunga cu masina in garaj sa nu cumva sa inceapa sa rugineasca .
![]() In buc daca e ploaie si e si ora de varf e jale :| |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Eu m-am obisnuit cu dobitocii. Incerc sa ii evit, sa nu ii bag in seama, sa trec pe langa ei si sa imi vad de treaba mea.
Dar uneori nu ai cum; ieri eram la semafor incadrat pentru verde, plec usor in coloana ( nu am lasat spatiu mare intre mine si cel din fata mea ), incep sa virez stanga ( destul de incet insa nu exagerat de incet - trebuia sa trec o linie de tramvai ) si deodata ma aud cu claxoane din stanga spate . Ma uit in oglinzi, unul cu o Astra o luase pe contrasens si ma claxona pentru ca nu il lasasem sa se bage. In sfarsit, se baga in spatele meu si pe urma incepe sa ma injure si sa imi dea flashuri. Ridic din gaz si pun semnal dreapta. Nu m-a depasit decat dupa vreo 10 secunde . ![]() Alta faza de ieri, voiam sa fac stanga sa intru pe drumul principal, din stanga nu venea nimic, din dreapta venea de departe un Matiz rosu cu o proasta la volan. Ma bag incet si raman pe partea stanga a drumului. Tipa avea loc sa ma depaseasca prin dreapta sau putea sa ramana in spatele meu, pentru ca era coada la semaforul din fata si deci oricum nu avea unde sa se duca mai departe. Ea a preferat sa franeze in curul meu, sa imi dea flashuri si sa ma injure. Eu am luat masuri imediat, m-am pus pe mijlocul benzii si am inceput sa merg cu 1a la relanti . ![]() Ah, si tot ieri era sa intre unu' in mine pe sensul giratoriu. Am franat si i-am bagat lunga, poate s'o fi prins si el ca a gresit. ![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
C@talin |
![]()
|
in giratoriu multi cred ca au prioritate cand vor sa iasa
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
luck33ro |
![]()
|
Ce memorie au unii... Pai stau eu sa-mi obosesc creierii sa tin minte toti nesimtitii, care-i intalnesc in trafic, ce prostii au facut? Nu merita handicapatii sa-mi uzez eu neuronii ptr. ei
![]() |
--------------------
**
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 12:35 |