Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
![]() ![]() ![]() |
Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
and_rei |
![]()
|
||
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|||
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.730 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
oricum cei cu masini mai vechi cu cate o aripa ruginita sau zgariata abia asteapta un nesimtit de genul, doar asa isi schimba aripa gratis
![]() imi amintesc ca mergeam cu oltcit`ul si toti ma fereau ![]() ![]() eh...cu solenza si cu alte masini straine cu care am mai circulat se schimba povestea. parca ma citesc din priviri ca nu vreau sa am nevoie de service. acum ii feresc eu pe ei si scorul este tot 0-0 (nici un accident cu nici una din masini) |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(C@talin @ 26 Mar 2009, 20:23) stai sa vezi cand ma vad pe mine in tico da si porma raman prosti cand nu poate sa ma depaseasca sa mi se bage in fatza.sau ce liniute fac pe drumu taberei cateodata nasol ca dupa 50 ma face Azi dadusi fum unei octavia pana la 50 porma l-am lasat sa se duca da omu se chinuia cred ca era vrun 1.4 obosit Uite unde era racer-ul.. mai omule.. stai naibii linistit.. prea te dai in stamba in ultimul timp.. Presupun ca faci parte din categoria: "eram frate, sa mor yo, eram pe autostrada, si cum mergeam eu, cu bagaboantele in spate, una mai frumoasa ca alta, sa mor yo, si cu baietzii mei de de cartier, de dupa blocuri, sa mor yo, mergeam noi asa lejer, nu aveam decat 180 km/h, sa vezi frate, numa' masini de masini am depasit, bmw-uri, mertane tata, audi, pffff, ce fraieri aia, pai se pun ei cu "masina" mea, cu stilul meu unic de condus" Poveste reala !! Ma "amuz" cand vad oameni din astia, care ei sincer cred ca "dau fum" altor masini, mult mai puternice. Oamenii aia nu se pun la mintea voastra, va vine sau nu sa credeti, nu toti oamenii cu masini puternice se cred raceri. Sunt multi care merg linistit, cu toate ca ar putea merge foarte tare. Asa ca nu ar fi rau sa coborati cu picioarele pe pamant. Si lasati impresiile astea de raceri, daca va duc pe o pista va faceti de ras, cred ca scoateti cel mai prost timp posibil. E atat de usor sa apesi pedala de acceleratie la fund in linie dreapta, mai ales cu o masina ce nu are prea multi cai putere. Asta ca tot e topic de ce "raceri" pardon, "soferi" care ma enerveaza. This post has been edited by sonycu: 27 Mar 2009, 22:03 |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Pai apesi pedala la fund si mergi la aspiratie in linie dreapta...senzatie majora..cu 40 la ora..
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
QUOTE(sonycu @ 27 Mar 2009, 21:01) Uite unde era racer-ul.. mai omule.. stai naibii linistit.. prea te dai in stamba in ultimul timp.. Sunt multi care merg linistit, cu toate ca ar putea merge foarte tare. Asa ca nu ar fi rau sa coborati cu picioarele pe pamant. Si lasati impresiile astea de raceri, Asta ca tot e topic de ce "raceri" pardon, "soferi" ma enerveaza. pai tu tocmai de c@talin ai gasit sa te legi ? ![]() ![]() si sa stii ca mergind cu un tico cu 100 km/h , simti mai multa adrenalina decit daca ai merge cu un bemveu cu 200 km/h. ![]() |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
in ultima vreme imi amintesc in ultima clipa sa apas pedala aia de frana sau macar sa mai las de acceleratie cand vad la 15 metri in fata mea un jeep care mai mult ca sigur are un B in fata iesind din intersectia cu drumul fara prioritate si care vireaza stanga sa dreapta. Imi amintesc dupa ce vad ca idiotul incepe sa transpire si mi se face mila.
Eu sunt mai calm de felul meu dar cateodata n-ai cum domne, efectiv n-ai cum. Azi ma duceam si eu la oras si din multiple motive se face ca locuiesc pe la vreo 7 km de oras si ca sa ajung si eu in capitala tra sa ies de pe un drum fara prioritate pe dn, viraj stanga. Asa ca merg linistit aia 500 de metri pana la intersectie, ma opresc cam la 1m distanta de prima banda pe mijlocul drumului semnalizand. Si numa vad ca in dreapta mea apare un pejo206 cu o tiganca blonda la volan. Era si femeie si baba si tiganca. 3 in 1. Si cand e drumul liber putin eu inaintez. Nesimtita de ce sa vina in spatele meu cand poate sa mearga in dreapta mea, ca o proasta. Boon si iau eu viraj stanga, mai cu intrare pe contrasens ca proasta nu stie nici sa intre pe prima banda calumea si numa vad din spate ca vine un tir tare, eu eram in a 2-a cu 40 la ora. Accelerez si semnalizez dreapta sa intru in fata ei. Cretina in loc sa ma lase sa intru accelereaza si ea. O calc da repede a 3-a si a 4-a. Norocul meu ca proasta o accelerat tare si am reusit sa revin pe prima banda. Si ajung la semaforul de la santuhalm. Pejo in fata mea, in fata lui autobuz, pe banda 2 se incadreaza tirul si restul masinilor. Se face rosu, proasta nu poate pleca tare de autobuzul din fata, eu stau mai incet. Tirul de pe 2 pleaca repede, cei de pe banda 2 la fel, aveam banda 2 libera. Si atunci o calc eu. Sa simt berlineza cum huruie. Proasta statea la juma de metru de autobuz si autobuzul opreste in statie 100 de metri mai incolo. Nu stiu prin ce minune nu si-o dat seama ca e liber in spate da o preferat sa stea in spatele autobuzului cu ochii in retrovizoare la dacia rosie care vroia sa intre in ea. In ultima clipa am tras stanga si ma uitam la baba care era sa intre in mine din vina ei, sa ma faca pe mine sa intru in ea tot din vina ei sau sa dea tirul in mine. Mai avem taximetristii care niciodata nu iti acorda prioritate cand esti in sensul giratoriu ci se baga in fata ta, numai ca sa fie jmecheri. Femeile sinucigase la volan. Impresarii cu masini de import. Mosnegii cu daciile. |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(dariusz @ 27 Mar 2009, 22:56) pai tu tocmai de c@talin ai gasit sa te legi ? ![]() ![]() si sa stii ca mergind cu un tico cu 100 km/h , simti mai multa adrenalina decit daca ai merge cu un bemveu cu 200 km/h. ![]() asai ![]() ![]() ![]() daca plec mereu primu de la semafor sii las pe toti in spate la 50 m inseamna cass racer ![]() ![]() <span class='edit'>28 Mar 2009, 05:59:</span> QUOTE(sonycu @ 27 Mar 2009, 22:01) Ma "amuz" cand vad oameni din astia, care ei sincer cred ca "dau fum" altor masini, mult mai puternice. Oamenii aia nu se pun la mintea voastra, va vine sau nu sa credeti, nu toti oamenii cu masini puternice se cred raceri. Sunt multi care merg linistit, cu toate ca ar putea merge foarte tare. Asa ca nu ar fi rau sa coborati cu picioarele pe pamant. Si lasati impresiile astea de raceri, daca va duc pe o pista va faceti de ras, cred ca scoateti cel mai prost timp posibil. E atat de usor sa apesi pedala de acceleratie la fund in linie dreapta, mai ales cu o masina ce nu are prea multi cai putere. Asta ca tot e topic de ce "raceri" pardon, "soferi" care ma enerveaza. pai nare bre cai da e sprintena o buburuza dasta ![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 28 Mar 2009, 05:13 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Imi place cand vad ca trece pe langa mine in viteza cate un TIR care are in spate un nor de 2-3 Tico-uri care graviteaza in vartej
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mr_Devil83 sper ca nu te-ai gandit niciodata sa te faci scriitor... SIncer din tot ce ai scris tu acolo am inteles ca desi esti un tip calm, iti place sa-i faci sa transpire pe cei cu masini scumpe. A, si ca i o problema cu tigancile blonde trecute de prima tinerete...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Subscriu! Poveste faina, dar fara cuprins si concluzie. Poti sa o reiei?
Intr-o seara m-au taiat toate transpiratiunile. Ma infiltrez pe o straduta din spatele unui bloc, ceva pe la 50m, blocata pe un sens de masini parcate. Lumea civilizata, daca vede ca o masina (sau mai multe) au intrat deja pe strada, stau frumos in celalalt capat si asteapta sa treaca lumea. E, in seara respectiva, un BOU (alaptat cu prea mult lapte de vaca, de aici a devenit bou, nu e vina lui) se infiltreaza fara sa ii pese ca subsemnatul era deja la jumatatea strazii. Eu hotarat sa trec rapid, ii dadeam putin gaz, dar nu prea mult. Cand colo, ochii vad, mintea refuza sa creada: un BOU vine din sens opus. Apas frana in disperare: zapada&ghetza+pneuri de zapada(pfiu)+ABS online(aici am inceput sa transpir serios)+panica la greu=sentimente de nedescris. Pentru restul exista mastercard(reparatia limuzinei din dotare). Cu chiu cu vai ma infiltrez printre bordura si BOU. Rezist cu greu tentatiei de a sparge 2 geamuri odata (al meu si al lui), si scapa nesimtitul cu nasul nespart. Succesuri! |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
luck33ro |
![]()
|
Ba incetati dracu cu succesurile astea ca o sa ramana asa pana la urma...
![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
C@talin |
![]()
|
ehe lasa si tico face ca roller costeru cand e vant puternic afara si trec tiruri
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pai? In timp ce Tico graviteaza, Matizul este absorbit ca de gaura neagra?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() PS: sa mai zicem ceva de damas care si cand sta pe loc daca bate vantu se rastoarna |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
luck33ro |
![]()
|
Ba astia glumetii, incetati ma cu MAtizu ca ala e greu ca Loganu ... are 900 kg fata de 600 cat are Tico
![]() |
--------------------
**
|
|
C@talin |
![]()
|
pe mine ma enerveaza matizurile pe sosea,nopatea farurile alea au fost proiectate cand erau coreeni dropsati cu ceva sau fumati,ca cat de reglate or fi tot in copaci bat
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
QUOTE(radian @ 28 Mar 2009, 11:19) Mr_Devil83 sper ca nu te-ai gandit niciodata sa te faci scriitor... SIncer din tot ce ai scris tu acolo am inteles ca desi esti un tip calm, iti place sa-i faci sa transpire pe cei cu masini scumpe. A, si ca i o problema cu tigancile blonde trecute de prima tinerete... n-as face pe nimeni sa transpire daca ar putea sa respecte si ei putin regulile alea nenorocite de circulatie si daca ar putea circula civilizat pe drum. Culmea este ca multe masini cu numere straineze respecta regulile astea nenorocite de circulatie si daca limita de viteza pe un drum e de 70km/h iar in fata lor e o berlineza trecuta de a 3-a tinerete stau in spatele ei, nu a o problema cu ea si nici nu calca acceleratia la podea doar sa ii arate aluia cu dacia ce bolid are el. Asta e o practica specifica taranozaurului roman. Acum vreo saptamana aveam chef de aventura, asa ca mergeam pe banda 2 cu 130km/h, la viteza mai mare pur si simplu nu ma simt confortabil in masina, asta e cam viteza ei maxima si ma rog, circulam linistit, pe banda 2. Trecusem de vreo 10 secunde de o dacie break alba si eram doar eu si acel break pe drum. Cand dintr-o data vad in retrovizoare ca un tampit ii da flash-uri breakului care circula regulamentar pe banda 1, cu vreo 70km/h. il claxoneaza si apoi vine pe banda 2 tare. Pac in spatele meu, 2 flash-uri, eram convins ca asta face asa ca nu ma uitam in oglinzi, apoi un claxon nesimtit si numa ce il vad pe urangutan calcand linia continua si cum ma depaseste el pe mine pe contrasens, revine pe banda 2 undeva pe la 100 de metri in fata mea si apoi prostanul pune frana brusca pentru ca sunt niste denivelari nesimtite care daca le iei cu 70 la ora iti dau senzatii tari. Eu am incetinit din timp, mers calm, cam la 300 de m e o intersectie cu semafor, vad ca breakul vrea sa vireze dreapta asa ca il las sa ajunga in dreapta mea, sa isi faca manevra printre gropile si canalele lui peste iar dupa ce el ajunge pe banda de refugiu revin si eu pe prima banda, al 2-lea la semafor. Cand inaintam spre semafor, vad in codalaul de pe banda 2 (deh, asa e la noi in ardeal, toti trebuie sa stea pe banda 2 sa faca o coada de 1 km), urangutanul cu seat leon-ul rosu, care ma depasise ca nesimtitul ignorand orice regula de circulatie, de bun simt, de siguranta si de politete rutiera. Nu prea o rezolvat nimic cu impresiile lui. Numarul de inmatriculare avea un B in el, deci m-am resemnat pentru ca de obicei cu masinile care au un B acolo la judet numai practicile astea le cunosc. Astea si claxonatul la semafor indiferent de situatie. Adica daca e galben miticul deja claxoneaza, iar daca intersectia aia e blocata idiotul tot se arunca in mijloc, blocand astfel chiar pe toata lumea, loveste din reflex de 2 ori butonul claxonului iar apoi se face mic de tot in scaun, isi da seama ca e dobitoc si se calmeaza. Ei, mare a fost mirarea mea cand vad dupa vreo 2 zile masina in oras, observ ca de fapt e numar de leasing si apoi ma mai intanlesc de cateva ori cu ea in trafic. |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
radian |
![]()
|
Mai nene, vad ca ai numere de HD, zi-mi si mie cam pe ce drumuri circuli tu linistit cu Dacia 1300 cu 130 la ora? Nu de alta, dar s-ar putea sa fiu si eu pe aproape, si pe cuvant ca nu as fi la fel de linistit sa te stiu prin preajma...
QUOTE(Mr_Devil83 @ 28 Mar 2009, 23:43) Da' stiu ca ai o intuitie... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
luck33ro |
![]()
|
Deci miticul era de-al tau ... cu ocazia asta afli ca majoritatea masinilor bengoase cu numar de B sunt de leasing si sunteti intre voi aia calmii si corectii
![]() |
--------------------
**
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
O fi fost vreunul stramutat..
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
radian |
![]()
|
Adica vrei sa insinuezi ca are omul Dacia 1300 din 1984, luata in leasing pe 30 de ani?
![]() This post has been edited by radian: 29 Mar 2009, 00:05 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
luck33ro |
![]()
|
Dacia nu face Seat parca ,...
![]() |
--------------------
**
|
|
radian |
![]()
|
Si nici plopul micsunele...
![]() Cred ca discutam despre "subiecte" diferite. Oricum, important este sa comunicam... ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
C@talin |
![]()
|
QUOTE(radian @ 29 Mar 2009, 00:56) zi-mi si mie cam pe ce drumuri circuli tu linistit cu Dacia 1300 cu 130 la ora? Da' stiu ca ai o intuitie... bre radiane nu ai citit prima fraza? Omu avea chef de aventuri ![]() ![]() ![]() ![]() 29 Mar 2009, 01:33: QUOTE(Mr_Devil83 @ 29 Mar 2009, 00:43) This post has been edited by C@talin: 29 Mar 2009, 00:33 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
![]() radian: deva - santuhalm, santuhalm - simeria, is portiuni unde poti sa mergi linitit cu 130km/h. @C@talin rade si tu de omu necajit ![]() In general merg intre 70 si 90, ca omul civilizat si intre 40 si maxim 60 in localitati. luk33ro e adevarat ca sunt multi mitici autohtoni si pe la noi. N-am descoperit nimic nou cu asta, ii vezi zilnic pe drum. Dar sunt cativa marcanti. M-ati auzit pomenind ceva de taranul cu dacie 1310 care a intors langa piata fara sa se asigure si era sa intru eu ca boul in el. Pe asta nu l-am vazut decat in ultima clipa pentru ca desi era noapte, cretinul nu avea absolut nici o lumina aprinsa, ah...spun minciuni, ii functionau semnalizarile. Dacia era gri inchis iar eu ca un mitic nesimtit ce am fost nu m-am putut abtine sa calc putin acceleratia si sa ma apropii la vreo 20 de metri de el pentru a-i multumi cu o binemeritata faza lunga. De fapt vreo 3. Sau de dobitocii care la intersectia unde viram la stanga ca sa iesim si noi la oras pur si simplu m-au inconjurat unul in stanga, unul in dreapta pentru ca in opinia lor o berlina abia se taraie pe dum. Vrea sa le multumesc pe aceasta cale baietilor smecheri cu opelul visiniu si un pasat break gri metalizat. Voi cum procedati cu specimenele astea? |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
luck33ro |
![]()
|
Blana si rugaciuni...
![]() |
--------------------
**
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 02:07 |