Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
![]() ![]() ![]() |
Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
luck33ro |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
**
|
|||
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
dap...lasa ca si mie mi-a iesit saptamana trecuta unul in fata....eram in afara localitatii si aveam cam 110-120 km/h....si a iesit de pe un drum de tara....am pus frana cam pana la 60-70 si am schimat brusc banda..diferenta a fost ca eu eram in a 5-a si nu s-au blocat rotile dar a tremurat masina putin.....si s-a simtit ca nu i-a placut....oameni de lemn....n-ai ce le face....
![]() eu spun ca in astfel de situatii nu violenta e solutia....trebuie sa te bucuri k nu ai patit nimic si sa mergi mai departe...ca prosti ca astia sunt peste tot....daca te iei la hartza cu unu' risti sa faci mai multe probleme....1) poti sa fi reclamat la politie si 2) risti sa gasesti unul mai voinic ca tine ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Parca pe DN viteza maxima e 90km/h..
![]() Nu fac pe lupul moralist, dar cand o calcati cascati ochii bine, mai ales in apropierea localitatilor sau a drumurilor laterale pe care mai sunt si bizoni. Reduceti viteza. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
si asta e cat se poate de drept....dar sti ce e culmea?...ca se intampla cand nu te astepti....eu de obicei merg cu 90-100 inafara localitatilor....dar in ziua aia mergeam cu 120...pur si simplu asa mi-a venit mie...habar n-am cum conduce andrei...dar necuratul isi face treaba
![]() This post has been edited by Tince1290: 11 Apr 2009, 22:16 |
--------------------
-
-
-
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
QUOTE(radian @ 10 Apr 2009, 22:34) da, am iesit. Hai prin deva cu golanul si baga-te in fata mea nesimtit. Sa iti arat cu stiu sa ma misc frate. Baga-te cu impresiile taranilor de au logan si ai sa vi la vecinul meu la service, sa imi repari masina. Baga-te acordand prioitati-le din regulament si respectand nenorocoitul ala de cod al bunelor maniere si iti garantez ca ma opesc in fata ta si te invit la o cafea. domnu ians_andrei, cu supernova cred, perimteti-mi sa nu va cred. Pur si simplu cu marele dumneavoastra S, maria mea nu crede ca o suernova opreste in aia 20 de m aidumneavoastra + inca 10 m(de la mine), de la viteza de 110 la ora. Si nu cred ca ai avut tupeu sa-i dai una aluia de ti-a taiat calea. De ce? Pentru ca nu faci S mare si tragi perpendicular pe un drum de 12m cu o masina de 4,5m lungime cu tractiune pe fata. D'aia. Incearca numai in fata mea sa faci asa ceva si ai sa simti ce inseamna un pumn in gura. |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
La o cafea ma poti invita si fara sa opresti in fata mea...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(Mr_Devil83 @ 12 Apr 2009, 02:44) da, am iesit. Hai prin deva cu golanul si baga-te in fata mea nesimtit. Sa iti arat cu stiu sa ma misc frate. Baga-te cu impresiile taranilor de au logan si ai sa vi la vecinul meu la service, sa imi repari masina. Baga-te acordand prioitati-le din regulament si respectand nenorocoitul ala de cod al bunelor maniere si iti garantez ca ma opesc in fata ta si te invit la o cafea. domnu ians_andrei, cu supernova cred, perimteti-mi sa nu va cred. Pur si simplu cu marele dumneavoastra S, maria mea nu crede ca o suernova opreste in aia 20 de m aidumneavoastra + inca 10 m(de la mine), de la viteza de 110 la ora. Si nu cred ca ai avut tupeu sa-i dai una aluia de ti-a taiat calea. De ce? Pentru ca nu faci S mare si tragi perpendicular pe un drum de 12m cu o masina de 4,5m lungime cu tractiune pe fata. D'aia. Incearca numai in fata mea sa faci asa ceva si ai sa simti ce inseamna un pumn in gura. vrem o reconstituire...tre sa fie f. interesanta faza cu supernova lu James Bond din Deva ![]() |
--------------------
**
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Si din povestea asta care e bizonul?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
daca il vad vreodata pe Mr_Devil83 in spatele meu (mai am drumuri si prin Deva) trag frumos pe dreapta si il las sa treaca, eu nu vreau probleme
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Io zic sa te duci pe alt drum paralel ca daca vrea sa dea inapoi pana la magazinu din colt si intra peste tine ? Ai PUS-OOOOO atunci !!!!
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 11 Apr 2009, 21:48) QUOTE(Tince1290 @ 11 Apr 2009, 21:54) dap...lasa ca si mie mi-a iesit saptamana trecuta unul in fata....eram in afara localitatii si aveam cam 110-120 km/h....si a iesit de pe un drum de tara....am pus frana cam pana la 60-70 si am schimat brusc banda..diferenta a fost ca eu eram in a 5-a si nu s-au blocat rotile dar a tremurat masina putin.....si s-a simtit ca nu i-a placut....oameni de lemn....n-ai ce le face.... ![]() eu spun ca in astfel de situatii nu violenta e solutia....trebuie sa te bucuri k nu ai patit nimic si sa mergi mai departe...ca prosti ca astia sunt peste tot....daca te iei la hartza cu unu' risti sa faci mai multe probleme....1) poti sa fi reclamat la politie si 2) risti sa gasesti unul mai voinic ca tine ![]() QUOTE(Tince1290 @ 11 Apr 2009, 22:15) si asta e cat se poate de drept....dar sti ce e culmea?...ca se intampla cand nu te astepti....eu de obicei merg cu 90-100 inafara localitatilor....dar in ziua aia mergeam cu 120...pur si simplu asa mi-a venit mie...habar n-am cum conduce andrei...dar necuratul isi face treaba ![]() @pentru Luck.sa nu-mi spui tu mie ca tu conduci afara cu 100 si in oras cu 50 ca nu te cred. ![]() @pt tince : pe loc n-am mai stat sa ma gandesc pentru ca deja eram un pachet de nervi si a trebuit sa ma descarc ![]() si nu a avut martori pt ca drumul era liber cuc ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
luck33ro |
![]()
|
of saracu... uite asa se naste o noua generatie de shumacheri
![]() |
--------------------
**
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
eu, dar nu conduc ca o cizma, mai mult ca un slap. (lamaile in geam)
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
Tince1290 |
![]()
|
bai....voi nu intelegeti...uni sunt facuti pentru a conduce....ca mine
![]() ![]() ![]() ![]() daca nu ma credeti...orientati-va dupa poza de la avatar...a lui andrey e intr-o parcare in timp ce a lui kog e pe camp ![]() ![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
kog |
![]()
|
![]() ![]() ![]() Si acum sa fiu mai serios. Nu stiu daca 18 ani e o varsta la care esti capabil sa iti dai seama de toate pericolele si sa gandesti rational tot timpul (nu mai zic de 16 ani). Eu fac acus' 21 de ani si inca imi sta mintea la prostii (in ceea ce priveste condusul, frane de mana, scart la semafor, etc. dar incerc sa ma controlez si sa ma obisnuiesc cu faptul ca "ai draiv Dacia" si nu o masina de 200 de cai in FlatOut2) This post has been edited by kog: 12 Apr 2009, 21:00 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Alex G. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 9 July 06 ![]() |
I-ai tras un pumn barbatului de la volan ?
Alex |
--------------------
-
-
-
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.735 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(ianys_andrey @ 11 Apr 2009, 21:41) m-am da jos si am inceput sa-l laud de toate natiile si familiile si rudele si copii si tot ce mai avea el.si ca sa vezi tupeu de galatean prost incepea sa gesticuleze din interior.i-am deschis usa si i-am bagat un pumn ( nu prea sanatos ca apucase sa inchida repede usa) apoi i-am spart paravantul de la usa continuandu-mi laudele la adresa lui.m-am urcat inapoi si mi-am continuat drumul ramas uimit de ce mi s-a putut intampla... Baiatu', daca ti-ai fi bagat mana la mine in masina ti-ai fi scos-o taiata. Ale dracu' cioburi de la geam, ca n-a rezistat pumnului tau. Mai ales ca nu erau martori. QUOTE(ianys_andrey @ 12 Apr 2009, 13:53) @pt tince : pe loc n-am mai stat sa ma gandesc pentru ca deja eram un pachet de nervi si a trebuit sa ma descarc ![]() si nu a avut martori pt ca drumul era liber cuc ![]() 5 luni de carnet? Si cati km? De fapt nu conteaza, mai vorbim dupa ce treci de suta de mii. Cam atunci apuci sa vezi si sa traiesti cam toate situatiile la volan. Pana atunci lasa-te de apucaturile astea. Azi ti-a mers, ca ala n-a avut curaj sa se dea jos la tine. Maine insa, o sa cobori la unul si o sa te intalnesti cu teava unui pistol. N-o sa stii cum sa o cotesti mai repede si sa te faci pierdut pe vreo straduta. Pe verificate. This post has been edited by Illusi0n: 12 Apr 2009, 21:32 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Va plangeti voi aici... dar eu ce sa zic care am carnetu de o saptamana si cand ma vad astia cu mamaliga in geam trec pe langa mine si pe stanga si prin dreapta, sa numai zic ca daca ma misc mai greu un pic imediat sar cu claxoane... de parca ei nu au fost la fel la inceput.... parca nici nu as exista pe sosele.
Eram azi pe o sosea cu sens unic... eu fiind pe sensul "bun" si imi apare o parasuta cu un cielo in fata (eu eram deja la iesirea de pe drumul cu sens unic, "femeia" intrase cam lungime de 2 masini pe drum) si imi face semn ca disperata sa dau cu spatele. Eu cobor geamul la masina si ii zic femeii: "E sens unic femeie... ce tot zbieri asa? Nu ai vazut semnu ca e mare cat tine... inca un pic si iti cade pe masina!", la care ea raspunde: "Bai tu sa vorbesti cand scapi de mamaliga".... auzind astea am pus masina bot in bot cu ea (ma rog.. la ceva distanta... vreo 1-2 metri) si am oprit motoru zicandu-i ca eu nu ma dau la o parte. Sa fi vazut ce fata a facut femeia cand a trebuit sa dea cu spatele.... la urma am inteles de ce a urlat asa... i-au trebuit vreo 2 minute sa dea cu spatele 6 metri. Oricum... macar am enervat-o un pic... si alta data poate se gandeste si ea ca exista o lege a circulatiei (pe care, probabil, nu prea a citit-o). |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Tince1290 |
![]()
|
eu...in calitate de conducator de atv de la varsta de 16 ani pot spune ca acum la 18 mi-a venit mintea la cap....cu adevarat....adica acum 2 ani condamnam sistemul pentru ca nu pot iesi cu atv-ul pe strada...dar bine am facut ca nu am iesit ca muream pe drumuri.....abia in 2 ani am reusit sa invat sa ii respect pe ceilalti in trafic si sa nu mai fac prosti....tin sa mentionez ca in cei 2 ani chiar am realizat ca poti muri foarte usor atunci cand ai putere mare la degetul mare (sau la piciorul drept)...fie ca e dacie....fie ca e altceva....masinile sunt facute de oameni....le dai tare?...tare merg..ele nu au cap sa gandeasca....de aceea trebuie sa ai tu cap sa le controlezi.....daca nu ai cap...chiar si o masina de 40cp te poate ucide....eu pe un amarat de atv de 200cc era sa mor de vreo 3 ori si am scapat la limita....si asta in situatii lipsite de trafic....daca eram asa teribilist printre alte autovehicule si pietoni....ori muream eu ori altcineva.....pentru cei cu iesiri necontrolate..va recomand karting (<50cc) ca acolo nu puteti rani pe nimeni si nici nu muriti voi....iar pentru restu'.....conduceti prudent...viata are prioritate
![]() PS: nu am facut niciodata acte de teribilism pe sosea....si nu am incalcat nicio regula pentru care se suspenda dreptul de a conduce (o singura exceptie dar am fost obligat atunci si desi fiecare nerv se opunea a trebuit sa o fac)....sunt cuminte.....fiti si voi!!! ![]() This post has been edited by Tince1290: 12 Apr 2009, 22:00 |
--------------------
-
-
-
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ce faci bre? Te crezi la sedinta de partid (PCR) si-ti faci autocritica?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.735 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
radiane, tu crezi ca stie el la 18 ani ce e aia PCR?
This post has been edited by Illusi0n: 12 Apr 2009, 22:55 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Tince1290 |
![]()
|
ce-i aia pcr?
![]() This post has been edited by Tince1290: 12 Apr 2009, 23:00 |
--------------------
-
-
-
|
|
marksman |
![]()
|
PCR=Partidul Comunist Roman
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() si da...auto critica...cat mi-am reprosat dupaia ca m-am bacat pe interzis....si la vreo 2 saptamani trecand pe acolo cu masina am aflat ca in intersectia respectiva era camera de supraveghere ![]() ![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
@ Yanis,ai grija ca nu e bine ce faci......incearca sa eviti situatiile astea,nu aduc nimic bun.
Eu zic ca ai avut noroc de data asta. Vrei neaparat sa te descarci,un claxon,o injuratura si iti vezi de drum. Frumos si elegant,fara batai de cap. Daca greseai tu si iti luai un pumn?Sau mai rau,un cutit,o bata in cap......iti convenea? Ai tu grija de tine,ca altii n-au...... Poate mai stam de vorba vineri,daca vii la intalnire. Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(Tince1290 @ 12 Apr 2009, 23:13) ...ce crezi ca adolescentii din ziua de azi nu mai au nici un pic de interes pentru istorie si patriotism? ![]() ![]() majoritatea nu. Ce ii intereseaza pe acestia: manelele, viata de cartier cu pitzipoanca aferenta (eventual mai multe), sa fie bautori fruntasi, sa fie "jmecheri" si "bashtani". Daca nu faci parte dintre astia, atunci vorba ceea: "numai respect". QUOTE(Tince1290 @ 12 Apr 2009, 23:13) si da...auto critica...cat mi-am reprosat dupaia ca m-am bacat pe interzis....si la vreo 2 saptamani trecand pe acolo cu masina am aflat ca in intersectia respectiva era camera de supraveghere ![]() ![]() ![]() Eh, pentru toate exista o "prima data". Eu am luat prima amenda dupa 8 ani de condus. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Tince1290 |
![]()
|
QUOTE(puiu82 @ 13 Apr 2009, 00:31) ![]() QUOTE(Illusi0n @ 13 Apr 2009, 08:36) nu fac...multumesc de "respect" ![]() ![]() This post has been edited by Tince1290: 13 Apr 2009, 09:12 |
--------------------
-
-
-
|
|
and_rei |
![]()
|
QUOTE(Illusi0n @ 12 Apr 2009, 21:29) Baiatu', daca ti-ai fi bagat mana la mine in masina ti-ai fi scos-o taiata. Ale dracu' cioburi de la geam, ca n-a rezistat pumnului tau. Mai ales ca nu erau martori. 5 luni de carnet? Si cati km? De fapt nu conteaza, mai vorbim dupa ce treci de suta de mii. Cam atunci apuci sa vezi si sa traiesti cam toate situatiile la volan. Pana atunci lasa-te de apucaturile astea. Azi ti-a mers, ca ala n-a avut curaj sa se dea jos la tine. Maine insa, o sa cobori la unul si o sa te intalnesti cu teava unui pistol. N-o sa stii cum sa o cotesti mai repede si sa te faci pierdut pe vreo straduta. Pe verificate. Illusion.paravantul era din plastic.plasticul nu se face cioburi.am reactionat asa deoarece tata a crezut ca sunt eu de vina (probabil nu l-a vazut de unde a iesit) iar sora mea s-a speriat foarte tare si a inceput sa planga in hohote.nu va mai da-ti voi mari calmi la volan ca nu sunteti ![]() ![]() toate bune ![]() This post has been edited by ianys_andrey: 13 Apr 2009, 10:33 |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 15:47 |