DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

315 Pages « < 262 263 264 265 266 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto

luck33ro
post 11 Apr 2009, 21:48
Post #7891

Membru autentic

Group: Members

calm baiatu...calm, ca nu apuci 20 de ani smile.gif

--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Tince1290
post 11 Apr 2009, 21:54
Post #7892

Membru cititor

dap...lasa ca si mie mi-a iesit saptamana trecuta unul in fata....eram in afara localitatii si aveam cam 110-120 km/h....si a iesit de pe un drum de tara....am pus frana cam pana la 60-70 si am schimat brusc banda..diferenta a fost ca eu eram in a 5-a si nu s-au blocat rotile dar a tremurat masina putin.....si s-a simtit ca nu i-a placut....oameni de lemn....n-ai ce le face.... 053.gif ....vezi ca poate a avut martori si te reclama la politie pentru violenta si pentru ca i-ai stricat paravanul....

eu spun ca in astfel de situatii nu violenta e solutia....trebuie sa te bucuri k nu ai patit nimic si sa mergi mai departe...ca prosti ca astia sunt peste tot....daca te iei la hartza cu unu' risti sa faci mai multe probleme....1) poti sa fi reclamat la politie si 2) risti sa gasesti unul mai voinic ca tine biggrin.gif...

--------------------
- - -
+
nh1980ro
post 11 Apr 2009, 22:13
Post #7893

Membru

From: Togo-Togo.

Parca pe DN viteza maxima e 90km/h.. biggrin.gif
Nu fac pe lupul moralist, dar cand o calcati cascati ochii bine, mai ales in apropierea localitatilor sau a drumurilor laterale pe care mai sunt si bizoni.
Reduceti viteza.

--------------------
Kona/Renault Lana'i/Clio 3 2007/2009
+
Tince1290
post 11 Apr 2009, 22:15
Post #7894

Membru cititor

si asta e cat se poate de drept....dar sti ce e culmea?...ca se intampla cand nu te astepti....eu de obicei merg cu 90-100 inafara localitatilor....dar in ziua aia mergeam cu 120...pur si simplu asa mi-a venit mie...habar n-am cum conduce andrei...dar necuratul isi face treaba biggrin.gif

This post has been edited by Tince1290: 11 Apr 2009, 22:16

--------------------
- - -
+
Mr_Devil83
post 12 Apr 2009, 02:44
Post #7895

Membru autentic

QUOTE(radian @ 10 Apr 2009, 22:34)
@Mr.Devil, iar ai iesit cu masina la o plimbarica?
*

da, am iesit. Hai prin deva cu golanul si baga-te in fata mea nesimtit. Sa iti arat cu stiu sa ma misc frate. Baga-te cu impresiile taranilor de au logan si ai sa vi la vecinul meu la service, sa imi repari masina. Baga-te acordand prioitati-le din regulament si respectand nenorocoitul ala de cod al bunelor maniere si iti garantez ca ma opesc in fata ta si te invit la o cafea.

domnu ians_andrei, cu supernova cred, perimteti-mi sa nu va cred. Pur si simplu cu marele dumneavoastra S, maria mea nu crede ca o suernova opreste in aia 20 de m aidumneavoastra + inca 10 m(de la mine), de la viteza de 110 la ora. Si nu cred ca ai avut tupeu sa-i dai una aluia de ti-a taiat calea.

De ce?

Pentru ca nu faci S mare si tragi perpendicular pe un drum de 12m cu o masina de 4,5m lungime cu tractiune pe fata. D'aia. Incearca numai in fata mea sa faci asa ceva si ai sa simti ce inseamna un pumn in gura.

--------------------
Dacia 1300 / SUPERNOVA EUROPA 1984 / 2002
+
radian
post 12 Apr 2009, 08:18
Post #7896

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

La o cafea ma poti invita si fara sa opresti in fata mea... biggrin.gif

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
luck33ro
post 12 Apr 2009, 09:02
Post #7897

Membru autentic

QUOTE(Mr_Devil83 @ 12 Apr 2009, 02:44)
da, am iesit. Hai prin deva cu golanul si baga-te in fata mea nesimtit. Sa iti arat cu stiu sa ma misc frate. Baga-te cu impresiile taranilor de au logan si ai sa vi la vecinul meu la service, sa imi repari masina. Baga-te acordand prioitati-le din regulament si respectand nenorocoitul ala de cod al bunelor maniere si iti garantez ca ma opesc in fata ta si te invit la o cafea.

domnu ians_andrei, cu supernova cred, perimteti-mi sa nu va cred. Pur si simplu cu marele dumneavoastra S, maria mea nu crede ca o suernova opreste in aia 20 de m aidumneavoastra + inca 10 m(de la mine), de la viteza de 110 la ora. Si nu cred ca ai avut tupeu sa-i dai una aluia de ti-a taiat calea.

De ce?

Pentru ca nu faci S mare si tragi perpendicular pe un drum de 12m cu o masina de 4,5m lungime cu tractiune pe fata. D'aia. Incearca numai in fata mea sa faci asa ceva si ai sa simti ce inseamna un pumn in gura.
*

vrem o reconstituire...tre sa fie f. interesanta faza cu supernova lu James Bond din Deva laugh.gif

--------------------
+
$$ilvviu
post 12 Apr 2009, 09:09
Post #7898

Membru autentic

From: Roman/NT

Si din povestea asta care e bizonul? biggrin.gif

--------------------
Renault Laguna Initiale 2002 - NT-97-SLR
Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX
+
kog
post 12 Apr 2009, 09:11
Post #7899

epuri orijinali

From: Lipova - Arad

daca il vad vreodata pe Mr_Devil83 in spatele meu (mai am drumuri si prin Deva) trag frumos pe dreapta si il las sa treaca, eu nu vreau probleme unsure.gif

--------------------
Dacia 1310 1989 TLX - AR-05-DGF
Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos...
"ti ciuda ca consum putin?" by argon
+
C@talin
post 12 Apr 2009, 09:33
Post #7900

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

Io zic sa te duci pe alt drum paralel ca daca vrea sa dea inapoi pana la magazinu din colt si intra peste tine ? Ai PUS-OOOOO atunci !!!!

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
and_rei
post 12 Apr 2009, 13:53
Post #7901

Membru multumit de fosta lui SupeRNova

From: Bucuresti

QUOTE(luck33ro @ 11 Apr 2009, 21:48)
calm baiatu...calm, ca nu apuci 20 de ani  smile.gif
*

QUOTE(Tince1290 @ 11 Apr 2009, 21:54)
dap...lasa ca si mie mi-a iesit saptamana trecuta unul in fata....eram in afara localitatii si aveam cam 110-120 km/h....si a iesit de pe un drum de tara....am pus frana cam pana la 60-70 si am schimat brusc banda..diferenta a fost ca eu eram in a 5-a si nu s-au blocat rotile dar a tremurat masina putin.....si s-a simtit ca nu i-a placut....oameni de lemn....n-ai ce le face.... 053.gif ....vezi ca poate a avut martori si te reclama la politie pentru violenta si pentru ca i-ai stricat paravanul....

eu spun ca in astfel de situatii nu violenta e solutia....trebuie sa te bucuri k nu ai patit nimic si sa mergi mai departe...ca prosti ca astia sunt peste tot....daca te iei la hartza cu unu' risti sa faci mai multe probleme....1) poti sa fi reclamat la politie si 2) risti sa gasesti unul mai voinic ca tine biggrin.gif...
*

QUOTE(Tince1290 @ 11 Apr 2009, 22:15)
si asta e cat se poate de drept....dar sti ce e culmea?...ca se intampla cand nu te astepti....eu de obicei merg cu 90-100 inafara localitatilor....dar in ziua aia mergeam cu 120...pur si simplu asa mi-a venit mie...habar n-am cum conduce andrei...dar necuratul isi face treaba biggrin.gif
*

@pentru Luck.sa nu-mi spui tu mie ca tu conduci afara cu 100 si in oras cu 50 ca nu te cred. huh.gif .sunt constient la volan dar pur si simplu cand iti sare unul in fata nu ai ce sa-i mai faci.cred ca ti s-a intamplat si tie sunt sigur

@pt tince : pe loc n-am mai stat sa ma gandesc pentru ca deja eram un pachet de nervi si a trebuit sa ma descarc radmasa.gif .omu avea vreo 45-50 de ani dar nu a avut curajul sa se dea jos din masina.nu ca ma laud...sunt un pusti de 19 ani dar cand am dreptate ... . de condus conduc bine zic eu.in 5 luni de cand am carnetul o singura data era sa fac accident din cauza mea ( la real vitan n-am dat de dreapta) restu...

si nu a avut martori pt ca drumul era liber cuc biggrin.gif

--------------------
Renault Megane 2.1 Silver 2005
"Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
+
luck33ro
post 12 Apr 2009, 17:45
Post #7902

Membru autentic

of saracu... uite asa se naste o noua generatie de shumacheri wacko.gif

--------------------
+
giany911
post 12 Apr 2009, 19:47
Post #7903

Aproape util

QUOTE(ianys_andrey @ 12 Apr 2009, 13:53)
sunt un pusti de 19 ani dar cand am dreptate ... . de condus conduc bine zic eu.
*

Cine ii nebun sa recunoasca ca, conduce ca o cizma?

This post has been edited by giany911: 12 Apr 2009, 19:47

--------------------
Dacia Berlina 2000
Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna.
+
kog
post 12 Apr 2009, 19:58
Post #7904

epuri orijinali

eu, dar nu conduc ca o cizma, mai mult ca un slap. (lamaile in geam) tongue.gif

--------------------
+
and_rei
post 12 Apr 2009, 20:02
Post #7905

QUOTE(giany911 @ 12 Apr 2009, 19:47)
Cine ii nebun sa recunoasca ca, conduce ca o cizma?
*

giani?crede-ma ca sunt unii MULT mai cizma decat mine radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
"Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
+
Tince1290
post 12 Apr 2009, 20:51
Post #7906

Membru cititor

bai....voi nu intelegeti...uni sunt facuti pentru a conduce....ca mine cool.gif sofer1.gif ..si sunt buni din prima zi....alti nu sunt...deci nu puteti compara dupa vechime....stiu o gramada de incepatori care conduc mai bine decat "soferi" cu peste 2 ani wink.gif....probabil andrey e unul din cei buni biggrin.gif....

daca nu ma credeti...orientati-va dupa poza de la avatar...a lui andrey e intr-o parcare in timp ce a lui kog e pe camp biggrin.gif (glumesc)....in plus de obicei femeile si batranii conduc mai slab (kog nu o lua in nume de rau..nu la tine ma refer biggrin.gif)...deci....eu il cred pe andrei....tine-o tot asa baiete..numai sa ai grija sa nu-ti lovesti fetita wink.gif

--------------------
- - -
+
kog
post 12 Apr 2009, 20:55
Post #7907

epuri orijinali

radmasa.gif tare aia cu poza pe camp radmasa.gif . Oricum kog are multe de invatat, e proaspat iesit pe soselele patriei biggrin.gif

Si acum sa fiu mai serios. Nu stiu daca 18 ani e o varsta la care esti capabil sa iti dai seama de toate pericolele si sa gandesti rational tot timpul (nu mai zic de 16 ani). Eu fac acus' 21 de ani si inca imi sta mintea la prostii (in ceea ce priveste condusul, frane de mana, scart la semafor, etc. dar incerc sa ma controlez si sa ma obisnuiesc cu faptul ca "ai draiv Dacia" si nu o masina de 200 de cai in FlatOut2)

This post has been edited by kog: 12 Apr 2009, 21:00

--------------------
+
Alex G.
post 12 Apr 2009, 21:05
Post #7908

Membru autentic

I-ai tras un pumn barbatului de la volan ?

Alex

--------------------
- - -
+
marksman
post 12 Apr 2009, 21:29
Post #7909

Post mortem nihil est

From: sat

QUOTE(ianys_andrey @ 11 Apr 2009, 21:41)
m-am da jos si am inceput sa-l laud de toate natiile si familiile si rudele si copii si tot ce mai avea el.si ca sa vezi tupeu de galatean prost incepea sa gesticuleze din interior.i-am deschis usa si i-am bagat un pumn ( nu prea sanatos ca apucase sa inchida repede usa) apoi i-am spart paravantul de la usa continuandu-mi laudele la adresa lui.m-am urcat inapoi si mi-am continuat drumul ramas uimit de ce mi s-a putut intampla...

*

Baiatu', daca ti-ai fi bagat mana la mine in masina ti-ai fi scos-o taiata. Ale dracu' cioburi de la geam, ca n-a rezistat pumnului tau. Mai ales ca nu erau martori.

QUOTE(ianys_andrey @ 12 Apr 2009, 13:53)
@pt tince : pe loc n-am mai stat sa ma gandesc pentru ca deja eram un pachet de nervi si a trebuit sa ma descarc  radmasa.gif .omu avea vreo 45-50 de ani dar nu a avut curajul sa se dea jos din masina.nu ca ma laud...sunt un pusti de 19 ani dar cand am dreptate ... . de condus conduc bine zic eu.in 5 luni de cand am carnetul o singura data era sa fac accident din cauza mea ( la real vitan n-am dat de dreapta) restu...

si nu a avut martori pt ca drumul era liber cuc biggrin.gif
*

5 luni de carnet? Si cati km? De fapt nu conteaza, mai vorbim dupa ce treci de suta de mii. Cam atunci apuci sa vezi si sa traiesti cam toate situatiile la volan. Pana atunci lasa-te de apucaturile astea. Azi ti-a mers, ca ala n-a avut curaj sa se dea jos la tine. Maine insa, o sa cobori la unul si o sa te intalnesti cu teava unui pistol. N-o sa stii cum sa o cotesti mai repede si sa te faci pierdut pe vreo straduta. Pe verificate.

This post has been edited by Illusi0n: 12 Apr 2009, 21:32

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
User is online!Galerie FotoPM
+
Iulikk
post 12 Apr 2009, 21:52
Post #7910

Fost Membru Solenzar

From: Litoral

Va plangeti voi aici... dar eu ce sa zic care am carnetu de o saptamana si cand ma vad astia cu mamaliga in geam trec pe langa mine si pe stanga si prin dreapta, sa numai zic ca daca ma misc mai greu un pic imediat sar cu claxoane... de parca ei nu au fost la fel la inceput.... parca nici nu as exista pe sosele.

Eram azi pe o sosea cu sens unic... eu fiind pe sensul "bun" si imi apare o parasuta cu un cielo in fata (eu eram deja la iesirea de pe drumul cu sens unic, "femeia" intrase cam lungime de 2 masini pe drum) si imi face semn ca disperata sa dau cu spatele. Eu cobor geamul la masina si ii zic femeii: "E sens unic femeie... ce tot zbieri asa? Nu ai vazut semnu ca e mare cat tine... inca un pic si iti cade pe masina!", la care ea raspunde: "Bai tu sa vorbesti cand scapi de mamaliga".... auzind astea am pus masina bot in bot cu ea (ma rog.. la ceva distanta... vreo 1-2 metri) si am oprit motoru zicandu-i ca eu nu ma dau la o parte. Sa fi vazut ce fata a facut femeia cand a trebuit sa dea cu spatele.... la urma am inteles de ce a urlat asa... i-au trebuit vreo 2 minute sa dea cu spatele 6 metri. Oricum... macar am enervat-o un pic... si alta data poate se gandeste si ea ca exista o lege a circulatiei (pe care, probabil, nu prea a citit-o).

--------------------
Autoturism visiniu cu roti - CT ?? XXX
Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
+
Tince1290
post 12 Apr 2009, 21:56
Post #7911

Membru cititor

eu...in calitate de conducator de atv de la varsta de 16 ani pot spune ca acum la 18 mi-a venit mintea la cap....cu adevarat....adica acum 2 ani condamnam sistemul pentru ca nu pot iesi cu atv-ul pe strada...dar bine am facut ca nu am iesit ca muream pe drumuri.....abia in 2 ani am reusit sa invat sa ii respect pe ceilalti in trafic si sa nu mai fac prosti....tin sa mentionez ca in cei 2 ani chiar am realizat ca poti muri foarte usor atunci cand ai putere mare la degetul mare (sau la piciorul drept)...fie ca e dacie....fie ca e altceva....masinile sunt facute de oameni....le dai tare?...tare merg..ele nu au cap sa gandeasca....de aceea trebuie sa ai tu cap sa le controlezi.....daca nu ai cap...chiar si o masina de 40cp te poate ucide....eu pe un amarat de atv de 200cc era sa mor de vreo 3 ori si am scapat la limita....si asta in situatii lipsite de trafic....daca eram asa teribilist printre alte autovehicule si pietoni....ori muream eu ori altcineva.....pentru cei cu iesiri necontrolate..va recomand karting (<50cc) ca acolo nu puteti rani pe nimeni si nici nu muriti voi....iar pentru restu'.....conduceti prudent...viata are prioritate wink.gif

PS: nu am facut niciodata acte de teribilism pe sosea....si nu am incalcat nicio regula pentru care se suspenda dreptul de a conduce (o singura exceptie dar am fost obligat atunci si desi fiecare nerv se opunea a trebuit sa o fac)....sunt cuminte.....fiti si voi!!! biggrin.gif

This post has been edited by Tince1290: 12 Apr 2009, 22:00

--------------------
- - -
+
radian
post 12 Apr 2009, 22:52
Post #7912

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

Ce faci bre? Te crezi la sedinta de partid (PCR) si-ti faci autocritica?

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
marksman
post 12 Apr 2009, 22:55
Post #7913

Post mortem nihil est

radiane, tu crezi ca stie el la 18 ani ce e aia PCR?

This post has been edited by Illusi0n: 12 Apr 2009, 22:55

--------------------
Nick Ușor
+
Tince1290
post 12 Apr 2009, 22:59
Post #7914

Membru cititor

ce-i aia pcr? smile.gif

This post has been edited by Tince1290: 12 Apr 2009, 23:00

--------------------
- - -
+
marksman
post 12 Apr 2009, 23:02
Post #7915

Post mortem nihil est

PCR=Partidul Comunist Roman

--------------------
Nick Ușor
+
Tince1290
post 12 Apr 2009, 23:13
Post #7916

Membru cititor

radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif baaaai!!!! am intrebat la misto!!! laugh.gif ...ce crezi ca adolescentii din ziua de azi nu mai au nici un pic de interes pentru istorie si patriotism? tongue.gif....te inseli...in plus daca nu stiam cautat pe "goglă" si tot aflam tongue.gif

si da...auto critica...cat mi-am reprosat dupaia ca m-am bacat pe interzis....si la vreo 2 saptamani trecand pe acolo cu masina am aflat ca in intersectia respectiva era camera de supraveghere unsure.gif ...totul s-a intamplat in ultimele 2 luni deci nu e exclus sa primesc ceva prin posta unsure.gif ...poate ma lasa astia pieton sleep.gif ....

--------------------
- - -
+
puiu82
post 12 Apr 2009, 23:31
Post #7917

MOTANU'RAPIDIST!

From: bucuresti,giulesti

@ Yanis,ai grija ca nu e bine ce faci......incearca sa eviti situatiile astea,nu aduc nimic bun.
Eu zic ca ai avut noroc de data asta.
Vrei neaparat sa te descarci,un claxon,o injuratura si iti vezi de drum.
Frumos si elegant,fara batai de cap.
Daca greseai tu si iti luai un pumn?Sau mai rau,un cutit,o bata in cap......iti convenea?
Ai tu grija de tine,ca altii n-au......
Poate mai stam de vorba vineri,daca vii la intalnire.
Bafta!

--------------------
Toyota Auris 2011 - B-999-CGS
Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad.
+
marksman
post 13 Apr 2009, 07:36
Post #7918

Post mortem nihil est

QUOTE(Tince1290 @ 12 Apr 2009, 23:13)
...ce crezi ca adolescentii din ziua de azi nu mai au nici un pic de interes pentru istorie si patriotism? tongue.gif....te inseli...in plus daca nu stiam cautat pe "goglă" si tot aflam tongue.gif

majoritatea nu. Ce ii intereseaza pe acestia: manelele, viata de cartier cu pitzipoanca aferenta (eventual mai multe), sa fie bautori fruntasi, sa fie "jmecheri" si "bashtani".

Daca nu faci parte dintre astia, atunci vorba ceea: "numai respect".

QUOTE(Tince1290 @ 12 Apr 2009, 23:13)
si da...auto critica...cat mi-am reprosat dupaia ca m-am bacat pe interzis....si la vreo 2 saptamani trecand pe acolo cu masina am aflat ca in intersectia respectiva era camera de supraveghere  unsure.gif ...totul s-a intamplat in ultimele 2 luni deci nu e exclus sa primesc ceva prin posta  unsure.gif ...poate ma lasa astia pieton  sleep.gif ....
*

Eh, pentru toate exista o "prima data". Eu am luat prima amenda dupa 8 ani de condus.

--------------------
Nick Ușor
+
Tince1290
post 13 Apr 2009, 09:12
Post #7919

Membru cititor

QUOTE(puiu82 @ 13 Apr 2009, 00:31)
....o injuratura si iti vezi de drum.
Frumos si elegant,fara batai de cap....

*

radmasa.gif

QUOTE(Illusi0n @ 13 Apr 2009, 08:36)
Daca nu faci parte dintre astia, atunci vorba ceea: "numai respect".

*

nu fac...multumesc de "respect" icon_mrgreen.gif ....numai bine si respect si voua tongue.gif.....sau cum ar spune un coleg de pe forum: "Suma respectelor. Tince...."

This post has been edited by Tince1290: 13 Apr 2009, 09:12

--------------------
- - -
+
and_rei
post 13 Apr 2009, 10:32
Post #7920

QUOTE(Illusi0n @ 12 Apr 2009, 21:29)
Baiatu', daca ti-ai fi bagat mana la mine in masina ti-ai fi scos-o taiata. Ale dracu' cioburi de la geam, ca n-a rezistat pumnului tau. Mai ales ca nu erau martori.
5 luni de carnet? Si cati km? De fapt nu conteaza, mai vorbim dupa ce treci de suta de mii. Cam atunci apuci sa vezi si sa traiesti cam toate situatiile la volan. Pana atunci lasa-te de apucaturile astea. Azi ti-a mers, ca ala n-a avut curaj sa se dea jos la tine. Maine insa, o sa cobori la unul si o sa te intalnesti cu teava unui pistol. N-o sa stii cum sa o cotesti mai repede si sa te faci pierdut pe vreo straduta. Pe verificate.
*

Illusion.paravantul era din plastic.plasticul nu se face cioburi.am reactionat asa deoarece tata a crezut ca sunt eu de vina (probabil nu l-a vazut de unde a iesit) iar sora mea s-a speriat foarte tare si a inceput sa planga in hohote.nu va mai da-ti voi mari calmi la volan ca nu sunteti smile.gif.evident nu am experienta.doar 5000 km pana acum.deabia de acum incepe show-ul biggrin.gif

toate bune smile.gif

This post has been edited by ianys_andrey: 13 Apr 2009, 10:33

--------------------
+
315 Pages « < 262 263 264 265 266 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 22nd July 2025 - 15:47
Forum Renault