Imbecili de peste hotare, ca sa nu ne simtim singuri
![]() ![]() ![]() |
Imbecili de peste hotare, ca sa nu ne simtim singuri
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Esti litoneural. Unde am zis ca scoala lor e naspa?La wesis pleaca putorile si prostii. Cauta ieftin si usor. De aia e plin si la noi de ei.
Ca peste tot e o elita care merge pentru scoli f. bune indiferent de locatie si pret. This post has been edited by bion: 25 Nov 2022, 19:35 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Acum un an de zile Viktor Orban a plafonat pretul carburantilor. Extaz pe capul romanilor verzi. Un barbat cu oo care stie sa dea cu pumnul in masa cand este vorba de interesele cetateanului. Un patriot...
Acum, din 1.000 de benzinarii independente din HU cca. 400 sunt in pragul falimentului. In special cele din mediul rural. Inca o dovada, desi nu era chiar necesara, masurile populiste intr-o economie de piata inevitabil au efect de bumerang. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
Dar ai observat care e a doua cauză a falimentării lor, pe lângă plafonarea prețului la carburanți?
Majoritatea celor care nu au trafic, mai ales de străini, care sa consume din zona de boutique, nu au de unde face profit cat sa plătească macar costurile. Așa au ajuns benzinării pe sate și nu doar, sa se închidă. Rezista cei cu magazinul bogat și diversificat cu program non-stop, dar mai ales cei cu trafic de străini, care alimentează neplafonat, deci aduc profit. |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
IRONICK |
![]()
|
Inclusiv Vodafone a fost gonit din Ungaria. Cumparat evident de stat/blabla .. Orban.
De ce nu ar face la fel si cu piata energiei? Mai pe gratis, asa. This post has been edited by IRONICK: 26 Nov 2022, 10:29 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Rue, nu contest al doilea motiv amintit de tine. Dar faptul ca o statie de distributie carburanti este amplasata intr-o zona cu trafic redus si sandramua are o oferta insuficient de diversificata astea deja sunt chestii care tin de investitor, daca a facut un studiu de fezabilitate a investetiei si de cat de inspirat a fost in alegerea sa. Cu aceste, sa le zicem vicii de proiectare, statiile cu pricina au functionat.
Acum, masura populista a lui Orban de plafonare a pretului la carburanti a pus capac la apropape jumatate din statiile independente din Hu. Si le-a tras un bobarnac zdravan si fermierilor care acum trebuie sa se deplaseze pe distante mai lungi sa-si alimenteze utilajele agricole. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
In pm dar in RO cum e. cu independentii.Am in zona vreo 3.Drec stie din ce traiesc
Clienti rari Lumea ii evita pe motiv de calitate a marfii si oferta restransa. La cteva sute de metri omv si mol clienti kklau chiar daca au preturi mai mari. Langa Sacalaz, Beregsau zone cu vad si fara concurenta sunt ruinele a doua statii falimentare de 20 de ani. La hunguri o fi cum zici. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
Nu eu zic, la stiri ziceau. In plus, principaluldistribuitor decarburanti din Hu, MOL, firma de stat, nu mai decat la statiile protii. Daca am inteles eu bine, distribuitorii en gross primesc subventia de la stat. Si cum cu subventia e mai rarut nu prea mai daumaterie prima la independenti.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.976 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
BBC a transmis un comunicat oficial în care spune că „este extrem de îngrijorat de tratamentul aplicat jurnalistului nostru Ed Lawrence, care a fost arestat și încătușat în timp ce relata de la protestele din Shanghai. El a fost reținut mai multe ore înainte să fie eliberat. În timpul reținerii, a fost bătut de poliție. Totul s-a întâmplat în condițiile în care lucra ca jurnalist acreditat”.
„Este foarte îngrijorător că unul dintre jurnaliștii noștri a fost atacat în acest fel în timp ce își făcea treaba. Nu am primit nicio explicație oficială sau vreo scuză din partea autorităților chineze, în afară de faptul că oficialii care într-un final l-au eliberat au spus că l-au arestat pentru binele lui ca să nu ia Covid de la cei din mulțime. Deci s a inventat noul tratament anticovid. Te arestează poliția chineză și te bate cu bulanul |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.799 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.976 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Chinezii se plâng că nu mai pot cumpăra coli A4, devenite simbolul protestelor. Ce spune principalul lanț de papetărie
Da zic și eu, daca au voie sa cumpere A3 și să facă 2 A4? |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Prelucrarea colilor nu este remunerată.
Stați în case ! |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.346 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Cum avem mai multe zile libere, am zis să fac împreună cu familia o escapadă până la Budapesta. Bineînțeles, aici plin de români. Nici în Bulgaria sau Grecia parcă nu erau atâți.
În fine, nu despre români este vorba, ci despre unguri: bă frate, nația asta a rămas în secolul 19, plin de imbecili. Nici nu mă miră că îl votează atâția pe Orban, când sunt atâția sosoci pe aici. Toată zona asta de relații cu publicul (hotel, restaurante, bănci, parcări, muzee etc.) este la pământ, numai proști incapabili să converseze în altă limbă în afară de maghiară. Bulgarii sunt la ani lumină față de retarzii ăștia. Păi în București sunt orientați spre client, față de neandertalienii din Budapesta. Mă așteptam ca unii care , cică, au fost capitală de imperiu, să fie mai deschiși față de turiști, dar ei preferă să fie proști. Până și în Rusia, în Samara și togliatti (nu în vreo capitală) am avut experiențe mai bune decât aici. Proști, dar mândri... This post has been edited by cristic1982: 1 Dec 2022, 23:42 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
bion |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
axabrt |
![]()
|
Mda deci nenea bion ne pune un articol in germana despre o întâlnire dintre macrou și bideu.
Eu am înțeles numai reduction inflation. Zise macrou că bideu subvenționează la greu, dar oare el ce face cu trains de grand vitesse? |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
IRONICK |
![]()
|
A ajuns Macron sa isi dea cu parerea de Biden.
Vai de pln. Trajeasca Merkal! Fmm. Screenshot_20221202_092508.jpg ( Size: 500.13k ) Number of downloads: 262 This post has been edited by IRONICK: 2 Dec 2022, 10:27 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bion |
![]()
|
Un gerontofil critica pe unu cu dementa senila. Ma rog ala e pus acolo de forma. Dar cand deraiaza de la prompter e jale
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Macar Biden stie care e nordul, din instinct.
Restul sunt praf, iar Merkel e de-a dreptul complicele lui Putin, jigodia ![]() This post has been edited by Bicicleta galbena: 2 Dec 2022, 11:20 |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
bion |
![]()
|
Stie o cenzurat.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Ajută mult
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
axabrt |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
bion |
![]()
|
Sluta franceza avea copii si cred ca un kkt de salar de profesor.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bion |
![]()
|
Nu prea ai propietatea termenilor
![]() Cica morocanii au promis ca o lasa mai usor cu noile initiative Pupat piata independentei ![]() IMG_20221202_WA0007.jpg ( Size: 712.18k ) Number of downloads: 199 2 Dec 2022, 23:32: http://www.mediafax.ro/sport/suporterii-ja...n-doha-21374432 In loc sa sparga seminte, rupa scsune si sa se pise in cel mai bun caz in peturi This post has been edited by bion: 2 Dec 2022, 22:32 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(cristic1982 @ 1 Dec 2022, 23:41) Cum avem mai multe zile libere, am zis să fac împreună cu familia o escapadă până la Budapesta. Bineînțeles, aici plin de români. Nici în Bulgaria sau Grecia parcă nu erau atâți. În fine, nu despre români este vorba, ci despre unguri: bă frate, nația asta a rămas în secolul 19, plin de imbecili. Nici nu mă miră că îl votează atâția pe Orban, când sunt atâția sosoci pe aici. Toată zona asta de relații cu publicul (hotel, restaurante, bănci, parcări, muzee etc.) este la pământ, numai proști incapabili să converseze în altă limbă în afară de maghiară. Bulgarii sunt la ani lumină față de retarzii ăștia. Păi în București sunt orientați spre client, față de neandertalienii din Budapesta. Mă așteptam ca unii care , cică, au fost capitală de imperiu, să fie mai deschiși față de turiști, dar ei preferă să fie proști. Până și în Rusia, în Samara și togliatti (nu în vreo capitală) am avut experiențe mai bune decât aici. Proști, dar mândri... Eu am avut o experiență diferită, azi, în Budapesta. Toți cei cu care am interacționat au vorbit în engleză, care a fost net mai bună decât maghiara mea. Mă descurc cât să nu mor de foame, bună ziua, vă rog, mulțumesc, la revedere, cam pe aici. În Budapesta mi s-a rupt un șiret la bocanc, am intrat la H&M, am întrebat pe un vânzător dacă vorbește engleză, a zis că da, i-am zis de șiret, nu au, asta a fost. Am găsit în altă parte, am vorbit cu vânzătoarea în engleză, am văzut că știa, era cineva în față. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(bion @ 2 Dec 2022, 15:32) 317502003_5651890448237644_2091427696699282624_n.jpg ( Size: 78.79k ) Number of downloads: 130 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
axabrt |
![]()
|
Sa fie eco, sa fie bio.
Dar stai. Die blackout is coming https://www.adac.de/news/elektroautos-fahrverbote/ |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.346 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
@marksman - experiențele mele negative au avut loc în primele 2 zile (30 și 1 - când am încercat să vizităm câteva obiective), ieri a fost ok, într-unul din târguri vânzătorii spunând inclusiv mulțumesc clienților români, iar la restaurantul unde am cinat, băieții de acolo vorbeau perfect engleza. În fine, poate aveam așteptări prea mari, iar frustrările generate de imbecilii lor m-au dezamăgit prea tare în primele zile (angajata de la bancă care nu știa să spună că s-a oprit programul cu publicul, cei de la barierele dinspre catedrala corvinus care nu puteau să spună cum/unde se poate parcă, una de la ghișeul unde se vindeau bilete pentru plimbări pe Dunăre, care nu a fost capabilă să explice când și de la ce doc pleacă, cel de la hotel care se hahaie când i-am spus că în camera este frig, dar nu putea lega o conversație coerentă...). Nu sunt vreun expert în limba engleză, dar experiențele avute în alte țări au fost mult mai bune (inclusiv în Spania, unde engleza sau franceza nu sunt prea vorbite).
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(cristic1982 @ 3 Dec 2022, 11:19) Am inteles, nu bag mana-n foc pentru veridicitatea informatiei, ca este ceva lege, HG, in fine un act normativ care obliga insitutiile publice si private sa nu depaseasca 18C la interior. Daca-i asa si nu au si oaresce exceptii am pus-o. Revelionul il fac si anul acesta in cwrul gol (mai exact in costum de baie) la un complex termal in Hu. de data aceasta la Hagymatikum la Mako, (Macau pentru cei cu sange verde). O fi ea apa din bazine calda, dar daca in interiorul cladii vor fi doar 18C am pus-o, am sa ies din apa doar cand o sa merg la toaleta... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 17:24 |