Zborul cu avionul, intrebari, sugestii
![]() ![]() ![]() |
Zborul cu avionul, intrebari, sugestii
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Shush @ 13 Sep 2010, 19:27) Oricum atunci ma impresionau chestiile astea, acum caut sa fie cat mai ieftin. Nu ma intereseaza mancare, bautura, entertainment. Cand zbori 10-15 ore sa vezi ce bune-s. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Durerile de urechi sint asa si asa cind zbori, devin insuportabile cind esti zburat.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(membru_DC @ 13 Sep 2010, 02:08) Cu toate ca se zice ca discutia dintre ele si pasagerul salvator stg. respectiv dr. are rolul de evaluare pisihologica a individului respectiv. Am nimerit odata acolo, da nu mi-a zis nimic, doar sa-mi pun geanta cu lectocu sus, ca cica e iesire da urgenta si nu se poate sub scaun. Nu m-a intrebat daca stiu sa deschid usa aia, i-as fi raspuns: nu stiu' da' credeti ca va fi nevoie? cred ca pot sa astept pentru urmatorul zbor atunci... 13 Sep 2010, 14:51: Asta apropo de evaluare psihologica vreau sa zic, orice om normal ar cobori din avion daca ar sti ca va fi nevoie sa deschida usa aia ![]() This post has been edited by cristianco2002: 13 Sep 2010, 13:51 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
QUOTE(cristianco2002 @ 13 Sep 2010, 14:50) Asta apropo de evaluare psihologica vreau sa zic, orice om normal ar cobori din avion daca ar sti ca va fi nevoie sa deschida usa aia ![]() Nu-i adevarat. Romanul intotdeauna spune "Nu are cum sa mi se intample mie asa ceva!" Dea aia aveam vanzari asa de scazute la prezervative si pasta de dinti. |
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
pe mine m-a pus dracu si la londra am cerut spre Jersey loc usa de urgenta ca e mai mult loc la picioare.
sa vezi ce interviuri am avut cu security apoi mai ales ca aveam pasaportul blindat cu vize arabe! una peste alta si avionu a fot de rahat si avea spatiul cam normal in dreptul usilor de urgenta. |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.466 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(cristianco2002 @ 13 Sep 2010, 14:50) Asta apropo de evaluare psihologica vreau sa zic, orice om normal ar cobori din avion daca ar sti ca va fi nevoie sa deschida usa aia ![]() E pe naiba... daca mi-ar promite ca apuc s-o deschid, ar fi ok. O problema mai mare din punctul meu de vedere ar fi inotatul dupa ce deschid usa. Cu sau fara rechini. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Sa vezi ce viteza iei la inot daca simti ragaind a usturoi rechinul din spatele tau! Mai ales daca si-a scris CD cu markerul pe coada.
|
--------------------
0.00
%
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Astia la klm au bagat taxa de vreo 15-20 de euro pe zbor (un zbor!) continental daca vrei la iesirea de urgenta. Insa, era mai mult spatiu, mi se pare ca erau chiar 2 locuri in loc de 3 pe randul ala.
M-am cracanat de ras, dupa ce ca nu pot sa tin si eu rucsacu p'aproape, cu casti (am d'alea mari cu noise cancelling, pe care le folosesc doar in avion, in rest am altele mai mici), aparat foto, etc.. |
--------------------
...
..
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.391 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si Air France la fel, dar mie mi l-au oferit moka. Daca nu plateste nimeni banii aia il dau si ei cuiva, ca doar nu-l lasa gol.
Merci Marty pentru informatii. Eu credeam ca toboganul are vreun locas sub usa care comunica doar cu exteriorul. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(adip @ 13 Sep 2010, 13:35) Pot sa dorm linistit sau sa ma joc pe laptop/telefon/psp. Si niciodata pana acum nu m-au pus sa arunc ciocolata si jeleurile din bagajul de mana, deci nici de foame nu mor ![]() ![]() Can am fost cu KLM in Chicago m-am ametit putin de la sticlutele alea mici de vin, a fost stewardesa draguta si mi-a dat mai multe ![]() This post has been edited by Shush: 13 Sep 2010, 15:52 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Io cand am zburat prima oara am zburat cu asa ceva de la TM la CT( 4 ore cu escala pe Otopeni care atunci era un maidan cu balize
![]() This post has been edited by bion: 13 Sep 2010, 23:16 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Bioane, in poza ta, cu spatele... e Vlaicu?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.391 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce avion e ala? E mai nou decat asta:
flinstonespaperair.jpg |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Aero A 45 Avion bomotor cehesc fabricat prin anii 50-60. Am vazut cu surprindere ca sunt inca destule in uz la privati.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Shush @ 13 Sep 2010, 12:27) Oricum atunci ma impresionau chestiile astea, acum caut sa fie cat mai ieftin. Nu ma intereseaza mancare, bautura, entertainment. te-ai scos, uite viitorul ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
neumann |
![]()
|
e mai nou, insa bion a zburat si cu de-alea din poza ta.
QUOTE E pe naiba... daca mi-ar promite ca apuc s-o deschid, ar fi ok. O problema mai mare din punctul meu de vedere ar fi inotatul dupa ce deschid usa. Cu sau fara rechini. Parerea mea e ca ai mai mari sanse sa o pui de o hipotermie. Ce se mai uita lumea la LOST ![]() Cred ca nu te califici sa zbori la iesirea de urgenta... Orice om normal ar lua urmatorul zbor, cum spuneam ![]() |
--------------------
...
..
|
|
bion |
![]()
|
Am mai fost pasager si in doua avioane romanesti63149285.jpg ( Size: 109.18k )
Number of downloads: 398
yrsao.jpg ( Size: 115.74k ) Number of downloads: 369 Pe urma am fost plimbat cu din aste de linieIL-14 si IL-18( nu chiar cu ala de la DHL care a ratat decolarea ![]() il14p_teemutuuri.jpg ( Size: 195.7k ) Number of downloads: 384 Vidou e incurajare pentru cei care urmeaza sa zboare in curand ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Richelieu |
![]()
|
|
--------------------
0.00
%
|
|
corbex |
![]()
|
Bioane, da' Boeingurile alea care decolau de pe apa nu le-ai apucat?
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Richelieu |
![]()
|
Nu prea l-au interesat alea. Astea erau mai confortabile si se plimbau multe pitipoance cu ele.
Graf_zeppelin.jpg |
--------------------
0.00
%
|
|
bion |
![]()
|
Era monopost si nenea Traian n-a vrut sa ia pe nima.
Dom` baron Richthofen era mai amabil. Sport extrem a fost o data cu un AN24 ainainte de TM am prins o furtuna reade tot. Topaia masinaria de zicei ca e rodeo. Trozneau tablele si plasticele in draci.Earm cu stomacu` cand in gura cand in cur ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
corbex |
![]()
|
Daca ai refuzat oferta stewardesei !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
AN24 alea de pe cursele interne erau sport extrem, recomand!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Uneori dau filme bune ca să te poți relaxa.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Richelieu |
![]()
|
QUOTE(bion @ 13 Sep 2010, 19:24) In plus te aducea la aterizare in orice conditii. Chiar si cand l-au impuscat a aterizat impecabil si in treij' de secunde a dat ortul. red_baron.jpg ( Size: 267.79k ) Number of downloads: 268 This post has been edited by Richelieu: 13 Sep 2010, 21:53 |
--------------------
0.00
%
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Markos @ 13 Sep 2010, 17:32) Cat de ieftin mai vor sa faca astia biletele ? Sper in decembrie sa merg in Norvegia si Polonia cu Ryanair cu 10 - 15 euro biletul ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
eu am mers cu AN26 si nu mi s-a parut asa nasol , bine am mers putin
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 07:11 |