MA INSOR, doresc TIPS & TRICKS
![]() ![]() ![]() |
MA INSOR, doresc TIPS & TRICKS
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
QUOTE(Merced @ 31 Jan 2013, 23:43) Si nu-i aud sa faca planuri de nunta, ba chiar rad mereu cand ii intreb si spun ca nu are vreo importanta majora pentru ei treaba asta. Nunta mi se pare cel mai inutil lucru. De ce trebuie "un act" daca tot "te iubesti nebuneste"? |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pai intreaba-i p-aia care fac asta, nu pe mine.
Eu nu sunt impotriva "actului", da' sunt impotriva nuntilor planuite in graba din motive cel putin discutabile, din punctul meu de vedere. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Markos @ 31 Jan 2013, 23:29) La multi ani cu intarziere bosorogule. Sa iti cumpar un baston sau ti-l da Corbex pe al lui? |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
eu ma pregatesc pentru anul viitor.
de ziua indragostitilor ar trebui sa fac faza cu inelu ![]() ![]() Oricum la anu fac 30, asa ca nu ma plang ca am pierdut tineretea insurat ![]() |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 31 Jan 2013, 23:27) Definește "praf". Dacă te referi la aspect fizic, o întrebare am: ce te f**e grija cum arată ea? E un proverb care mie-mi place: "Nu o iubesc pentru că este frumoasă, este frumoasă pentru că o iubesc". Dacă te referi la altele (stă cu el din interes, și-o trage cu alții, etc), da, atunci poți încerca să-i spui (deși sigur nu o să creadă ceva din ceea ce spui, deh, "dragostea-i oarbă"). la partea a doua ma refer... Acu vreo 5 ani am umblat io cu ea vreo luna si am regretat amarnic ca n-am stat dracului in banca mea. Tineti minte ca am postat mai demult o conversatie de mess cu una ce i s-a aprins teracota si nu deschidea usa sa iasa fumu ca e frig afara? Aia e. Eu am prins-o calari pe unu cu inca una... desi pretindea ca e fata cuminte, si desteptu asta a vazut si el faza deci stie cat o duce capu. Acu inteleg, il mananca il mananca da nu se insoare dracu cu ea. |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
De fapt prima. Celelalte sunt tolerate, ca să zic așa. Și slujba în sine e oleacă diferită.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cit de ignorant sint eu, da' tot stiu ca exista pacatul preacuviei, nu al curviei. Si vechii sfinti apreciau moderatia.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.515 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
QUOTE(cdadan @ 31 Jan 2013, 19:44) Fotografie0196.jpg ( Size: 1.07mb ) Number of downloads: 504 ![]() LE: L-am vazut si pe al matale la bucatarie. Sa traiasca si sa creasca mare ca tatal lui. This post has been edited by dan22y: 1 Feb 2013, 09:30 |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
dan22y,probabil visa ceva frumos piticu' carn..E scump foc..
![]() Sa va traiasca sanatosi tuturor! A,si cu discutia spus versus nespus.. Io propuneam o discutie civilizata si cu tact..Daca-l vede ca se contreaza se retrage omu' nostru din discutie si pace.. This post has been edited by iulia_boris: 1 Feb 2013, 09:38 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
eu credeam ca asta e topic de tips and tricks....
This post has been edited by Marius97fer: 1 Feb 2013, 09:47 |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(kog @ 1 Feb 2013, 08:59) la partea a doua ma refer... Acu vreo 5 ani am umblat io cu ea vreo luna si am regretat amarnic ca n-am stat dracului in banca mea. Tineti minte ca am postat mai demult o conversatie de mess cu una ce i s-a aprins teracota si nu deschidea usa sa iasa fumu ca e frig afara? Aia e. Eu am prins-o calari pe unu cu inca una... desi pretindea ca e fata cuminte, si desteptu asta a vazut si el faza deci stie cat o duce capu. Acu inteleg, il mananca il mananca da nu se insoare dracu cu ea. Daca ti-e prieten bun vorbeste cu el chiar daca nu ai succes, macar ai incercat. Daca ti-e doar amic/cunostinta lasa-l sa se arda ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DragosP @ 1 Feb 2013, 07:34) Dumnezeu binecuvanteaza si banu' mult, mult ce trebuie dat la popi ca sa se uite la tine cu ocazia "necesitatilor" astea gen nunta, botez, inmormantare? Sa fim intelesi, sunt ok cu religia dar nu cu "reprezentantii" ei pe pamant |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
DragosP |
![]()
|
Desigur. Să fim înțeleși!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Jupane kog, Ia sa facem noi putin "crisis management"!
Inteleg eu ca problema ta este sa-ti salvezi / ajuti amicul, nu sa te razbuni pe pomisoara aia. Daca tinta ta este asta, io-te ce te saftuiesc eu: tu sau mai bine un altul din anturajul vostru care are autoritate de familist si om la casa lui, un asezat si calm si, in plus, cu oaresice cheag material (casa, masina, slujba / afacere buna) luati-l pe individ deoparte - eventual impreuna cu "tsutsa", ca sa nu traiasca nu niscaiva impresii! - si spuneti-le asa: "Ba fratilor, noi credem ca voi va cam grabiti cu nunta. Vedeti si voi cum e vremea / criza / dezastrul national facut de Base (ori, dupa caz, de USL)... Ia nu va pripiti asa tare cu insuratoarea si faceti ce faceti, da' munceste ba in draci, ca sa aiba tanara domnita o casa frumoasa si bogata, o masina bengoasa si in 2-3 ani dupa nunta o serie de copii, la foc automat. Ca de aia o iubesti, ca sa o faci fericita. Io vad ca voi va iubiti imens, asa ca un petec de hartie nici nu va ajuta, nici nu va incurca. Vorba aia: daca dragoste e / nu e...." Io as lua ca aliat chiar si o persoana de sex muieresc, sa o convinga pe fumeia cu pricina ca inca 1-2 ani de munca ii vor asigura o prosperitate si mai mare, o nunta ca in povesti unde ea va straluci ca o adevarata printesa etc.etc.. (Fumeile is in general sensibile la aceste argumente. Unele chiar exagerat de tare!) Daca ea / el sunt fiica / fiul unuia din Top 300 din Capital, care le da ca bani de nunta macar 100.000 EUR, strategia trebuie usor schimbata. (Desi, din cate povestesti tu, nu prea-i cazul!) Dar indiferent cum faci, tu trebuie sa le arati ce tu vrei pentru ei in locul binelui de maine adus de o nunta facuta rapid bine imens de peste 1-2-3 ani, care le va face nunta / viata de familie un vis. Pe principiul dialecticii marxiste "mai binele-i dusmanul binelui" si reciproc! Daca indivizii musca momeala, cu timpul orbirea jupanului tau preten are toate sansele sa dispara de la sine. Si asa il si salvezi de la inec si il si pastrezi ca prieten. Ca tu vrei nu doar ce vor ei, ci si mai mult de atat PS Parerea mea... QUOTE(Markos @ 31 Jan 2013, 23:18) Ai ochit fruna? QUOTE(DragosP @ 1 Feb 2013, 09:18) Serios???? Ei uite ca nici asta n-o stiam |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Ma nu stiu cum e la voi cu prietenii, dar in cazul meu si al prietenilor mei e cam asa :
"Ba tu esti prost ? Nu vezi ca e urata/proasta/coorva/etc. ?" (scuze DragosP pentru cuvantul neortodox) Daca deja zic doi oameni treaba asta e clar. Bros before hoes ! |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Merced |
![]()
|
E clar ca nu te mai invita la nunta.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
DragosP |
![]()
|
Ba curvă e foarte ortodox.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Shush |
![]()
|
Sigur ?
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
Merced |
![]()
|
Pai nu vezi ca nu e un cuvant pe care sa-l cenzureze forumu'? Ce nu cenzureaza forumu' e foarte ortodox.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(dan22y @ 1 Feb 2013, 09:25) Fotografie0196.jpg ( Size: 1.07mb )
Number of downloads: 504 ![]() LE: L-am vazut si pe al matale la bucatarie. Sa traiasca si sa creasca mare ca tatal lui. Pare multumit ![]() |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
multam de sfaturi dacis. Probabil ca o sa fac cum spui tu. Cam asta e si ideea. Acu nu gandeste drept din pricini evidente. Daca reusim sa il facem sa amane planurile de insuratoare probabil ca are sa apuce sa se mai racoreasca putin si macar sa gandeasca problema la rece pentru ca totusi cel putin in opinia mea casatoria e un lucru serios.
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.727 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(kog @ 1 Feb 2013, 11:08) multam de sfaturi dacis. Probabil ca o sa fac cum spui tu. Cam asta e si ideea. Acu nu gandeste drept din pricini evidente. Daca-l faci sa inteleaga ca lumea asta e plina de femei, batalia e castigata ![]() QUOTE(kog @ 1 Feb 2013, 11:08) Daca reusim sa il facem sa amane planurile de insuratoare probabil ca are sa apuce sa se mai racoreasca putin si macar sa gandeasca problema la rece pentru ca totusi cel putin in opinia mea casatoria e un lucru serios. Bagati si voi ca e criza, chestii din astea... Duceti-l si voi la ceva fetite vesele si-l potoliti. Vede si el diversitatea lumii vii. Mereu am fost de parere ca inainte de casatorie trebuie sa existe o perioada de golaneala. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Sfatul meu chiar este macar semi-profesionist. Mai mult de atat nu-ti zic, ca n-ai nevoie. Dar daca vrei sa faci o paralelal cu ceva ce stie destul de multa lume, chestiile astea se rezolva dupa principiile din Aikido: nu te opune, ia ce ti se da si continua miscarea. Ca inteleg ca ai interesul sa ramai prieten cu respectul...
QUOTE(marksman @ 1 Feb 2013, 11:13) Daca tu crezi ca in situatia povestita individul aude ori vede ceva, atunci esti cam naiv. No offence, please |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 16:49 |