MA INSOR, doresc TIPS & TRICKS
![]() ![]() ![]() |
MA INSOR, doresc TIPS & TRICKS
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
QUOTE(tribunul @ 14 Sep 2010, 20:19) in Bucuresti cam 100-150e/persoana, depinde de local QUOTE(Diac @ 14 Sep 2010, 22:02) cam 300ron cu totul... mancare, bautura, femei.. aa.. nu femei.. ce mai intra... mie mi se pare cam mult.. dar mai ieftin nu am prea gasit (erau, dar la localuri jenibile) |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(tribunul @ 14 Sep 2010, 21:19) Cica au fost cazuri cand a plecat mireasa cu altul, deci se poate si mai greu. Cat mai este bre darul acum? tocmai am primit o invitatie. La rude indepartate/ foarte indepartate/ prieteni cam 100 de epuroi de invitat. Sau 400 RON. Cam dublul meniului. La apropiati, mai dublezi/triplezi. |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma, da' ce jidani sunteti...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
io las 1000 de euroi fara sa stau pe ganduri.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
esti nasu` mare?
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Cris_Kgs |
![]()
|
![]() "Ăla cu Dacia" Group: Members Posts: 41 Joined: 21 December 08 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
Dacia / Skoda
Solenza 1.4/Octavia 2 facelift
2005 / 2011 Posesor de Solniță fără turometru, deci feriți-vă.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Acuma stiu ce grec o sa fie nasu' meu.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.635 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Brusc a intrat pe podium intre grecii preferati?
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 14 Sep 2010, 21:07) Stiu ca pe la mine pe la tara e vreo 4-500 ron de persoana sau 800-1200 de pereche. Asta acum un an, acu s-ar putea sa mai fi scazut. Ia uite ba cine strica piata, 'tu-l in pricepere!!!! Huo, chiaburu', pe el!!!This post has been edited by Marty: 15 Sep 2010, 06:24 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Cine are rude bugetare ce face! nu le mai invita la nunta...
Ca sa dea un cuplu de la 800 in sus darul, plus intretinere, mancare, eventual o rata doua, adica ce cheltuieli are in luna respectiva ... se imprumuta? This post has been edited by tribunul: 15 Sep 2010, 09:07 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.590 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu merge sa inchiriezi un POS pentru dar? Sa plateasca cu cardu de credit...
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
eu pot... e o idee...
![]() Markos.. iti pastrez loc la geam, langa domnisoarele de onoare sau loc langa OpenBar? zi din prima... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
scyla |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 23 August 06 ![]() |
QUOTE(skija @ 14 Sep 2010, 21:13) pe mine m-a abandonat digeiul in dimineata cu pricina. am primit un telefon ca nu mai ajunge, sedinta importanta cu actionarii radioului - sau ceva de genu asta, c a nu am retinut, deja ma innegrisem (o arde pe la city fm). mda. mi-a trimis un pusti care era la prima lui nunta, i se spunea digei baiatu (de catre meseni), s-a dus de la nunta direct la examen, burdusit de bani, ca de fericire ca s-a descurcat i-am umplut buzunarele ![]() deci sa ai in vedere si un abandon pe ultima suta...:-s |
--------------------
inca nu
inca nu
inca nu
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Langa OpenBar, ca vede bine si de acolo.
Ce e aia OpenBar? |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
QUOTE(tribunul @ 14 Sep 2010, 21:19) Cica au fost cazuri cand a plecat mireasa cu altul, deci se poate si mai greu. Cat mai este bre darul acum? tocmai am primit o invitatie. In Bucuresti cred ca 100E/pers; 150E/cuplu e OK. Apropo de fugitul miresei: am fost la o nunta (ca fotograf) dupa biserica dupa poza de grup mireasa s-a urcat intr-o masina condusa de un baietas de cartier si dusa a fost. Tare fost ca socru mare care platise nunta a tinut petrecerea mai departe a strans daru,tot ca si cum nu s-a intamplat nimic. This post has been edited by b34uen: 15 Sep 2010, 09:38 |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Proasta! Daca mai avea putintica rabdare pleca ea cu darul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(skija @ 15 Sep 2010, 09:27) ... Markos.. iti pastrez loc la geam, langa domnisoarele de onoare sau loc langa OpenBar? zi din prima... Acu' nu vreau sa-ti stric inima, da' grecu lasa mia de euro pe care am io sa io dau de la chirie! ![]() ![]() This post has been edited by kum: 15 Sep 2010, 09:47 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
skija |
![]()
|
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
tribunul |
![]()
|
Restul bauturilor le cumperi?
![]() |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
skija |
![]()
|
nu.. le dau cu bani...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Skija, vezi ca pe la agentiile care organizeaza paranghelii de-astea cu cantec mai gasesti pe cate cineva care poate fi angajat ca in noaptea respectiva sa aiba grija sa se intample toate asa cum vreti voi. Adica sa stea cu ochii dupa chelneri, sa cheme fotograful/ cameramanul cand se intampla ceva ce trebuie musai imortalizat, sa se asigure ca nu fac sticlele picioare, ca DJ-ul pune melodia care trebuie atunci cand trebuie si in general cam ce te gandeai sa rogi un var sa faca. Daca n-ai nici o ruda de care sa nu-ti para rau ca nu se va simti taman bine la nunta ta, intereseaza-te.
Stabileste clar ora la care vrei sa fie servit fiecare fel de mancare, ca poti avea surprize. La mine chelnerii voiau sa termine pe la 1 (era duminica si voiau sa scape repede), dar a avut cine sa intre-n ei si s-a terminat la 5. Pune-le oamenilor si meniul pe masa, ca sa stie de la inceput daca ai/ n-ai sarmale, si mai ales sa stie ce bauturi pot cere chelnerilor. Scrie clar daca-i cafea la discretie sau sunt numai doua cesti. Sper ca pentru primire n-ai luat sampanie dulce. Daca vrei sa fie si la tort un pahar, pune atunci de-aia dulce. Repet si eu ce-a zis Bucatel, aveti grija ca n-o sa prea aveti timp de mancat. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Markos |
![]()
|
io, daca vin si sparg vreo zece farfurii, trebuie sa le platesc?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu, intra la daune colaterale si se repara pe asigurarea restaurantului
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
skija |
![]()
|
markos.. daca alea 10 farfurii intra in mia aia de euro atunci esti ok...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
daca iti da ieuroi falsi... tu sa fii sanatos...
Suma respectelor,Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 12:10 |