Partidul Poporului- variantele Cojocaru si OTV, (topicuri comasate)
![]() ![]() ![]() |
Partidul Poporului- variantele Cojocaru si OTV, (topicuri comasate)
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
"Sa fie", "trebuiau/a", "sa se", "nu se", "va..."... nu spun ca nu e corect ce scrie acolo...
This post has been edited by Filip: 15 Sep 2010, 19:16 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(Tatanka-Iyotake @ 15 Sep 2010, 16:57) Desi ai nume de sorginte cosmopolita, nu esti la curent cu ierarhiile. In poza poate fi observata o persoana inconjurata de oi. Aceasta nu este un baci. La o stina, baciul este CEO. Nu merge cu oile. Acestea sint scoase la plimbare de Directorul de Zona sau Managerul de Produs, subordonati baciului. Mai exista si un Assistant Manager, care aduce apa si lemne de foc si spala tuciurile. Cam asta-i ierarhia danubiana intr-o firma de consulting pastoral autohtona. This post has been edited by corbex: 15 Sep 2010, 19:33 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
QUOTE(Markos @ 15 Sep 2010, 16:59) ce meci avem? ![]() QUOTE(tribunul @ 15 Sep 2010, 17:01) pa' daca au inceput astia sa depaseasca limita de 5% alcool in benzina e normal, se evapora mai repede QUOTE(Marty @ 15 Sep 2010, 17:02) Impotake, da' chiar n-ai nimic mai bun de facut decit sa-ti postezi scremetele labarite pe forum? Acu' pe bune, n-ai ceva mai constructiv de facut? Ca spre exemplu... sa salvezi dracu' Romania din degradare, nu sa-i pui pe altii s-o faca si tu sa stai s-o zgudui la loc caldut bre nimic nu sti, omu' a trecut deja la NEXT LEVEL ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
cica joaca blatistii aia..
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Joaca deja de citeva ore. La cazinou. Torje a pierdut 3425 de iepuroi.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
membru_DC |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 15 Sep 2010, 20:50) sunteti varza..... cum plm sa fie iepuroi din moment ce joaca cu ceaiu pe masa...... ![]() tare nr. de la Bentley-u' lu' JIJI: B-XX-JJO ![]() in schimb sunt de parere ca facea o impresie mai buna daca-si achizitiona unu din anii '60 .... la banii lui nu cred ca se simtea si impactul asupra oamenilor era altu'..... pacat ca verisorii aia ai lui, spargatori de seminte, isi joaca mereu masinile la ruleta.... cre' c-o sa ajunga sa-si cumpere Loganuri si sa posteze la probleme tehnice daca o tin tot asa on-topic: nimic, nici macar nu am citit primu' post ![]() ![]() This post has been edited by membru_DC: 15 Sep 2010, 20:22 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Ma neseriosilor, omu asta vrea sa va umple de bani si voi o dati in misto-uri..
Pai e frumos? Pentru cine nu s-a prins inca, individu asta care se ocupa cu postatul pe forumuri sub numele de Franklinn, Massachusetts, Tatanka-Iyotake, Kirishhimma, Ghedon, Tunn-27 si altele e strans legat de Partidul popoului si nenea Cojocaru. cum la ora la care s-a postat, Diaconescu era la DNA, iar dl Dr Cojocaru e prea batran sa stie sa faca spam pe net, banuiesc ca ori e vreun fiu/nepot de-al lui, ori chiar Dl Rosca* in persoana care se citeaza singur avand in vedere ca probabil in Franta acu e mare plictiseala. [*]"cetățean român cu domiciliul in Canada, inginer electronist, matematician, doctor in educație, arhitect de sisteme de tele-instruire cercetător, fondator si președinte al asociației "Dialog Piatra. Neamț", de doua ori grevist al foamei" This post has been edited by Ake: 15 Sep 2010, 20:17 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ei, daca e dublu grevist al foamei, se schimba situatia.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
Io fac greva foamei zilnic, intre prinz si cina. Nu vrea nimeni sa-mi ia interviu.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
@Markos
E si nu e de misto. Pentru anumite aspecte din viata unora trebuie sa avem decenta si respectul cuvenite. E vorba de perioada si atitudinile unora in perioada "Piata Universitatii". Metodele si dramatismul exacerbat al unor atitudini versus eficacitatea acestora sunt insa discutabile. Nu stiu cati ani ai, dar eu am prins in direct perioada aceea si crede-ma ca a fost nasol. This post has been edited by Ake: 15 Sep 2010, 20:26 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
membru_DC |
![]()
|
QUOTE(Ake @ 15 Sep 2010, 21:13) Ma neseriosilor, omu asta vrea sa va umple de bani si voi o dati in misto-uri.. Pai e frumos? [*]"cetățean român [...], de doua ori grevist al foamei" nu, ai dreptate ![]() @radian: ![]() QUOTE(radian @ 15 Sep 2010, 21:22) This post has been edited by membru_DC: 15 Sep 2010, 20:31 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Ake @ 15 Sep 2010, 21:25) @Markos E si nu e de misto. Pentru anumite aspecte din viata unora trebuie sa avem decenta si respectul cuvenite. E vorba de perioada si atitudinile unora in perioada "Piata Universitatii". Metodele si dramatismul exacerbat al unor atitudini versus eficacitatea acestora sunt insa discutabile. Nu stiu cati ani ai, dar eu am prins in direct perioada aceea si crede-ma ca a fost nasol. Am prins tot. Iar grevistii foamei se împart în trei mari categorii, dpmdv - idealistii, cei nenorociti si disperati în faza terminala (la propriu) si impostorii/sonatii/dereglatii. I-am respectat, în demersul si decizia lor, pe Marian Munteanu, pe Ticu Dumitrescu, pe Teodor Maries, plus destui altii. De nenea Rosca asta chiar n-am auzit, sorry.. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Ake |
![]()
|
D'aia sunt si eu doar partial rezervat. plus ca n-am inteles care-i legatura intre Cojocaru-P.P. si Rosca.
E o varza generala in toate postarile astea pe net - gagiul a smapat toate forumurile nu numai aici - intre disertatiile nationalist-apocaliptice, candidatura lui DD, si elucubratiile economice ale lui cojocaru This post has been edited by Ake: 15 Sep 2010, 20:53 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Eu n-am inteles mare kkt din topicul asta, da' ca chestie, daca se lasa cu revolutie si cafteala in mecla clasei politice, modelelor de viata romanesti si manelistilor, ma bag fara discutie.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
corbex |
![]()
|
Tocmai d'aia te enerveaza cineva care n-a inteles nimic din fenomen sau nu i-a pasat si vine sa canalizeze sperantele si energiile celor care au fost acolo, sau au simpatizat, sau au auzit, in scopuri ce duhnesc de departe a parvenitism politic si interes personal. Personal, ma enervez cind cineva ma ia de prost. Acel cineva nu poate fi prea destept, altminteri n-ar incerca.
This post has been edited by corbex: 15 Sep 2010, 20:53 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Ake |
![]()
|
![]() |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(corbex @ 15 Sep 2010, 21:52) ... vine sa canalizeze sperantele si energiile celor care au fost acolo, sau au simpatizat, sau au auzit, in scopuri ce duhnesc de departe a parvenitism politic si interes personal.... 'nea, sa-nteleg si eu, ca-s mai tanar, mai batut in cap si cu mare (observ) potential de carne de tun. Daca maine de exemplu s-ar iesi in strada, cel responsabil de miscare ar putea s-o genereze din interese politice sau personale? Iar eu, ca un jitsel naiv si inocent sa-l ajut sa-si atinga scopurile, cu ocazia asta riscandu-mi pielea-n diverse moduri? Poate pentru astia mai intelepti va suna a "1+1=2?" dar exista si prostime care nu stie pe ce lume se afla (ex: eu). |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
corbex |
![]()
|
Comunistii aveau bine definit conceptul "tovarasului de drum". Adica faci ce ai de facut, nu prea conteaza impreuna cu cine, nu prea conteaza mobilurile celorlalti, atita vreme cit drumul duce in directia in vare vrei TU sa mergi. Daca ei, avind un mobil diferit, te duc intr-acolo, te sui in caruta lor, fiind insa pregatit sa le dai la cap imediat ce interesele tind sa nu mai coincida.
E o filozofie practicata de toata lumea, in toate timpurile. Trebuie sa discerni daca tu esti caruta cuiva sau esti in caruta altcuiva. Conteaza cine tine haturile. Iti poate da cu ele peste ochi. Tot felul de dubiosi incearca sa se foloseasca de mine, de tine, de noi, ca sa faca un pas inainte catre telul lor, futurindu-ti idealuri despre care stiu ca sint importante pentru tine. This post has been edited by corbex: 15 Sep 2010, 21:33 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(corbex @ 15 Sep 2010, 19:24) Desi ai nume de sorginte cosmopolita, nu esti la curent cu ierarhiile. In poza poate fi observata o persoana inconjurata de oi. Aceasta nu este un baci. La o stina, baciul este CEO. Nu merge cu oile. Acestea sint scoase la plimbare de Directorul de Zona sau Managerul de Produs, subordonati baciului. Mai exista si un Assistant Manager, care aduce apa si lemne de foc si spala tuciurile. Cam asta-i ierarhia danubiana intr-o firma de consulting pastoral autohtona. ![]() ![]() Nice one Mr. Shepard! ![]() Pana la urma despre ce e vorba, ca n-am avut rabdare sa citesc tot pomelnicul ala, partidul lui diaconescu zero-tv? "Fiecare justitiar actioneaza ca procuror, judecator si executor, auto-incorporindu-se in razboiul de eliberare" ![]() This post has been edited by Garett: 15 Sep 2010, 21:39 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
corbex |
![]()
|
Cred ca numai Marty l-qa citit, ca prea s-a enervat. Merg pe mina lui.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ai loc?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
corbex |
![]()
|
merg ca pisica, daca-i musai.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
astia mai batrani, precum corbex sau Venerabilul bion, îi simt de la o posta, e chestie de fler, de experienta de fapt.
problema nasoala o reprezinta masa imensa de tineret si de batuti în cap. e gîrla astia. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ei, lasati... ca nu aia tineri l-au votat pe Iliescu-n 90 si 92
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Am asa un feeling neplacut ca va prinde. Mai ales pe la iarna.
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
corbex |
![]()
|
In 90 am ramas cracanat. Provin din zona necolectivizata a Muscelului. Oameni care n-au depins de pomana statului. Oameni alergati sa dea cotele si perceptia. Oameni alergati la propriu. Oamei care la 6 dimineata erau deja pe coasta la coasa, sau fin, sau alta treaba. Ei bine, oamenii astia, au votat 90% FSN !
Omul e ceea ce faci din el. 15 Sep 2010, 22:45: QUOTE(vis-a-vis @ 15 Sep 2010, 22:38) Atunci nu l-au votat, spectrul lui Ceausescu era prea aproape. Dar vor vota acum cu urmasii acestuia, cu turma, fara numar ! Tinerii de azi nu erau nascuti in 90. This post has been edited by corbex: 15 Sep 2010, 21:45 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 02:23 |