Partidul Poporului- variantele Cojocaru si OTV, (topicuri comasate)
![]() ![]() ![]() |
Partidul Poporului- variantele Cojocaru si OTV, (topicuri comasate)
Tatanka-Iyotake |
![]() ![]()
|
||
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 22 August 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1997
- 38BC-UZI
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Poate n-ai inteles de prima data: MARSH LA KKT!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
'ai, ma, nu vezi cit s-a straduit sa fie scurt? Si n-a pus numele lu' Cojocaru-siloz decit de 7 ori.
Pune-ne si Proclamatia de la Izlaz, te rugam ! This post has been edited by corbex: 17 Sep 2010, 10:23 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
iar ai venit ma??? pune si proclamatia de la viena.
Duma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
O dedicatie cu acordu' de la Schengen se poate?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Tatanka-Iyotake @ 17 Sep 2010, 11:16) ROMÂNI, Veniți la REVOLUȚIE! ora si locul, se poate? preferabil nu in uichend, mersi frumos. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Na, ma, de aici si du-te la alt parbriz !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Tatanka-Iyotake @ 17 Sep 2010, 11:16) 1.1. În urmatorii 10 ani, fiecare cetățean major al României va fi despăgubit cu echivalentul sumei de 20.000 de euro. Laser frateeee, imi iau dastar full opsan cu piele QUOTE(Tatanka-Iyotake @ 17 Sep 2010, 11:16) Ceea ce înseamnă, 6 milioane de locuri de muncă, schimbarea din temelii a economiei și societății românești. Si la aia care lucreaza in aparatul de stat nu te gandesti? QUOTE(Tatanka-Iyotake @ 17 Sep 2010, 11:16) Acest ACT CONSTITUTIV a fost prezentat, pe larg, de postul de televiziune OTV, în data de 5 iulie, 2010, și în data de 6 iulie, 2010. După acestă dată, postul de televiziune OTV a solicitat cetățenilor țării să semneze pentru susținerea PARTIDULUI POPORULUI și să trimită listele cu semnaturi la OTV. Iată, deci, că cei care au împins România în actualul dezastru economic și social, încearcă, prin diversiunea pusă la cale de OTV, să împiedice crearea forței politice capabile să scoată țara din sărăcie și umilință. Io zic sa adaugati in proiectul de lege si un articol privind schingiurea si scuiparea in public a lui diaconescu... Adica asa nu se mai poate.... Omul ala nu are scrupule de nici un fel... Acum cativa ani l-a adus pe Michi Alexandrescu in studiou, si a pretins ca era interesant ce avea de spus. QUOTE(Tatanka-Iyotake @ 17 Sep 2010, 11:16) Sa ce? Sa traim bine? QUOTE(Tatanka-Iyotake @ 17 Sep 2010, 11:16) Imi pare rau, eu nu fac rushini de-astea... dar daca imi trimiteti prin fax, la (+40-21) 319.31.31, promit s-o citesc si s-o dau mai departe. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
blabla
QUOTE este accesibila aici(necesita telesarjare-donlwod-descarcare) la glina se poate telesarja don l'woda asta? |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
QUOTE(corbex @ 17 Sep 2010, 10:32) La banii astia iti spal si luneta si geamurile laterale, ba chiar si oglinzile. ![]() ![]() This post has been edited by Micutzu_BH: 17 Sep 2010, 11:00 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
totusi ar fii tare sa se impuna legea cojocaru?!?
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
corbex |
![]()
|
Aia care zice ca sa se puna robinete de bere la fiecare colt si ATM-uri la liber in marile intersectii?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 441 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
1.1. În urmatorii 10 ani, fiecare cetățean major al României va fi despăgubit cu echivalentul sumei de 20.000 de euro.
![]() 1.3. Banii necesari pentru plata despăgubirilor vor fi obținuți, în principal, prin instituirea unui IMPOZIT PROGRESIV pe marile averi dobândite prin așa-zisa privatizare. Cei mai mulți cetățeni, peste 90%, nu vor plăti nimic în plus față de ce plătesc acum. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
corbex |
![]()
|
Nu te ride de varianta Cojocaru! Si Dan Diaconescu in Direct a zis ca e fezabila.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Domnul Presedinte?
![]() |
--------------------
facebook
groups
|
|
apunake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 1 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Iar nu a scris nimic despre masoni și extratereștri. Și i-am zis... bagă nene masoni și extratereștri că asta merge la bizoni.
|
-------------------- |
|
eXtenSion |
![]()
|
Vai, nu am vazut sfarsitul!!!
Așa să ne ajute Dumnezeu! ![]() ![]() |
--------------------
facebook
groups
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
telesarjarea e moca?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Odă labe1.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Cris_Kgs |
![]()
|
![]() "Ăla cu Dacia" Group: Members Posts: 41 Joined: 21 December 08 From: Pitesti ![]() |
Amin.
|
--------------------
Dacia / Skoda
Solenza 1.4/Octavia 2 facelift
2005 / 2011 Posesor de Solniță fără turometru, deci feriți-vă.
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Mie-mi place ca si lui i-a venit sa borasca atunci cand a scris prostia aia din prima postare:
tatanka.JPG ( Size: 8.91k ) Number of downloads: 282 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Cris_Kgs |
![]()
|
![]() "Ăla cu Dacia" Group: Members Posts: 41 Joined: 21 December 08 From: Pitesti ![]() |
Nenea asta Cojocaru, e doctor sau pacient (la psihiatrie)? Ca nu am inteles.
|
--------------------
Dacia / Skoda
Solenza 1.4/Octavia 2 facelift
2005 / 2011 Posesor de Solniță fără turometru, deci feriți-vă.
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 17 Sep 2010, 12:21) Attached thumbnail(s) produs_decathlon.jpg ( Size: 67.7k ) Number of downloads: 374 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
![]() PS : nu am citit prima postare, nici nu vreau sa o citesc ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
DragosP |
![]()
|
"Nici nu știi ce pierzi!"
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 05:26 |