Pret chirie garaj, eventual preturi in Galati
![]() ![]() ![]() |
Pret chirie garaj, eventual preturi in Galati
Filip |
![]()
|
||
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Filip @ 29 Sep 2010, 19:20) parca am violat ei hai, acum nu exagera si tu... This post has been edited by Markos: 29 Sep 2010, 18:34 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Filip |
![]()
|
Pai zau asa... adica am ajuns sa plec capul in pamant de rusine, cand am vazut ce reactii au avut cunoscutii mei, nu mai puteam sa privesc in ochi persoana cu care discutatm... da-o incolo de treaba, ok e o dezamagire ca NU ma descurc intr-un domeniu, dar totusi, n-am facut rau la nimeni sa fiu dojenit in halul asta.
Nu stiu... viata e ca un trafic aglomerat, tu incerci sa ajungi la o destinatie anume, si trebuie sa-ti faci loc. Eu am dat de un drum infundat... ce-am facut, in loc sa stau la coada, sa merg pana la capat si sa fiu nevoit sa ma intorc de unde am plecat, am cautat alta straduta, care sper sa ma duca undeva... unde... timpul o sa spuna. This post has been edited by Filip: 29 Sep 2010, 18:42 |
--------------------
Renault
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
eu zic sa le furi meseria alora cu aerele, e meserie buna si de viitor.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Miria |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 1 September 08 ![]() |
Pacat Filip pt o rabla ,o cazatura, un cazan de masina cum vrei tu sa ii spui ti-ai ratat cariera.Chiar daca nu esti competitiv,ai renuntat prea repede inseamna ca esti LAS!!!!!!!!!Nu toata lumea se descurca dar macar incearca,sunt atatia copii ffffffff saraci ce muncesc la lemne doar sa faca o facultate si tu ai dat cu piciorul pt ce ?Pt o rabla din 93 de Dacie.Esti culmea imi pare rau pt tine SINCER!
This post has been edited by Miria: 29 Sep 2010, 18:51 |
--------------------
Renault /Range Rover
xxx
2006/2011 http://medicaldiecast.weebly.com/index.html
|
|
Filip |
![]()
|
Am fost cat se poate de clar in exprimare... Markos a inteles, asta daca n-a postat la misto ultima oara.
![]() Bun vindeam masina... si... imi mai plateam un an de facultate... nu-i problema, banii vin, banii pleaca. Banii se fac. Dar de ce sa intretin ceva sortit esecului? De ce sa platesc o facultate la care nu ma duc din placere, si nu am o inclinatie spre cunoastere, sa zic asa. Cel mai nasol era ca imi pierdeam UN AN din viata, un an pe care nu mi-l mai da nimeni in apoi, un an de experienta adevarata, intr-un domeniu. Si asa, rau am facut ca mi-am pierdut anul trecut. Trebuia dupa bacalaureat sa ma orientez spre altceva. Privind mai in urma, rau am facut ca n-am muncit vacantele de vara, sa ma fi invatat cu responsabilitatea de mic. O zi in care nu faci nimic productiv, e o zi pierduta. E foarte nasol, desi nu constientizam in majoritatea timpului, zilele ne sunt limitate. Sunt multe, intradevar, dar trec, si nu se mai intorc. Eu ca om simt ca trebuie sa ma zbat in fiecare zi, dar sa si ajung undeva, nu sa fac ce nu-mi place. This post has been edited by Filip: 29 Sep 2010, 19:03 |
--------------------
Renault
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
@filip
daca glumesti, inseamna ca am ras pe bune. daca nu, afla un exemplu de om de la tara, care a pus mana pe carte, si-a dedicat timpul atat studiului, cat si micii afaceri pe care si-a deschis-o, a fost serios in ceea ce a facut, a putut sa aiba si relatie si sa se distreze. e mai usor sa spui, nu pot, nu merge, nu sunt facut pentru asta, decat sa te zbati ![]() |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Pilif, esti... pe dos.
Pe scurt, daca nu sti sa furi, sa inseli, sa omori, fara facultatea aia esti o cauza pierduta. Tampit si defect poti fi cu si fara facultate, da' banii pe cai normale vin doar dac-o ai. Stai in firma de aer conditionat. Cand simti nevoia de "nou", recomand termopane, apoi usi metalice si tot asa. Vei evolua pe toate planurile cu siguranta. Fraiere! |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Muttley @ 29 Sep 2010, 20:19) Stai in firma de aer conditionat. Cand simti nevoia de "nou", recomand termopane, apoi usi metalice si tot asa. pai astea merg împreuna ca focu'! îsi deschide firma de amenajari interioare. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu zic ca unii dintre voi aveti impresia ca facultatea aia care o facea el avea si vreo valoare reala. Sa vezi ce-l cauta lumea dupaia sa se angajeze, la nu stiu ce cadastre agricole, sau ce dracu' zicea el ca face pe la agronomie. Si nici macar nu era un "performer".
Mai important e sa-i placa dracu' un domeniu, chiar si asta cu aere conditionate, sa il inteleaga, sa-si faca daca poate un "renume" in el. P-aia cu masina o baga la misto, e un fel de scuza cu care se minte, poate chiar involuntar. Caci sa fim seriosi, cat i-ar fi ajuns banii de pe rabla aia, sa plateasca inca un an la facultate, in cel mai bun caz. Macar fa-ti dracu' carte de munca la ei, sa ai asigurare medicala, nu prea te ajuta ca spaga tot o s-o dai, dar macar de fenta asa. Daca tot ai ales drumul asta, sper ca nu stai tot zilier. Si 30 de lei zilnic cat ziceai tu ca faci mi se par niste bani foarte putini. Daca in Bucuresti nu o sa faci la program de 8 ore de munca pe zi macar 1500 de lei ti-ai ales prost locul de munca. Macar, e un minim asa, ca ai casa, n-ai de ce sa-ti faci rate, ar trebui la ce cheltuieli zici tu ca ai sa-ti ajunga. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Filip |
![]()
|
Corect. Treaba e ca eu am plecat de la 0. Nu stiam sa pun un burghiu in capul de la bormasina. In mod normal seful ar fi angajat pe cineva specializat. Cartea de munca o sa vina si ea. Momentan sunt multumit de cat iau, in primul rand pentru ca invat. Cand o sa-mi insusesc deprinderile cum trebuie, atunci or sa vina si pretentiile. Momentan la un montaj, colegul meu pierde timp invatandu-ma si pe mine. Asta afecteaza afacerea. Cand ai o zi, sa zicem in care ai 3 aparate de montat, in 3 locuri diferite, orice minut conteaza. Se pierde timp in trafic etc. Eu inteleg lucrurile astea. Nu mai zic, trebuie sa faci si o pauza de masa etc. Omul este corect, si lucrurile vor veni de la sine. O mare greseala fac cei ce vin cu pretentii de la inceput. Mai intai trebuie sa stii sa faci ceva, ca sa primesti banii. Ca in rest, sa cari scule, sa faci ordine, si unul de pe strada stie.
|
--------------------
Renault
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Altu' cu idei marete...
Ce renume sa-si faca bai pe piata AC-urilor, ai baut de la scurgerea de pe bloc?!? E vreun incurca-lume in vreo firma, baiatul de mingi, ce kkt sa realizeze acolo? Iar diploma de facultate nu inseamna sa te angajezi neconditionat in domeniul ala, trebuie SA O AI si atat! Adica faci medicina si te angajezi la proiectat tevi de canalizare, la extrem e plauzibil si scenariul asta. QUOTE(Merced @ 29 Sep 2010, 20:23) Daca in Bucuresti nu o sa faci la program de 8 ore de munca pe zi macar 1500 de lei ti-ai ales prost locul de munca. Bai da-ma-n mama dracu' si-n fi-su'! Acuma zici?!? Maine-mi dau demisia direct! Ia-te ma de mana cu el, daca sunteti doi poate nimeriti vreun cal dintr-ala verde de pe tavan. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Muttley @ 29 Sep 2010, 20:33) Ce renume sa-si faca bai pe piata AC-urilor Futachi? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Tu vrei sa i se uzeze surubelnita?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Filip |
![]()
|
D-aia nu merge nimic cum trebuie in tara asta, pentru ca nu se respecta profesia, te pregatesti intr-un domeniu, ca mai apoi sa activezi intr-un alt domeniu, ce nu are nici o legatura cu pregatirea. Si apoi, scuzati-mi intrebarea, ce rost mai au anii aia pierduti la studii? Ce usi iti deschid? Tine diploma loc de calificare? Daca da... cam nasol. D-aia nu merge nimic in tara asta! Hai sa facem o facultate. Nu conteaza de care, dar sa fie acolo o hartie. Nu conteaza ca nu s-a prins nimic de mine, hai sa avem studii superioare! Halal mentalitate! D-aia o sa ajunga tara asta din ce in ce mai rau!
|
--------------------
Renault
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 29 Sep 2010, 14:39) io sunt nemultumit ca nu a ramas taicamiu in canada dupa revolutie... ca acum eram la cercul polar cu ursii albi...si ma durea in coor de base... se pune???? Bai, numai nemultumititi pa-aci... Bre arhi, da' tomberonezii nostri cafenii de Brasov nu te pot face sa ti se rupa de Base? ![]() QUOTE(Marty @ 29 Sep 2010, 13:25) ![]() This post has been edited by radian: 29 Sep 2010, 19:44 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Filip |
![]()
|
Dar tu cat castigi in Pitesti, si cu ce te ocupi?
|
--------------------
Renault
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
De ce? Ai vreo intentie?
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Coane,atunci ramii la aere conditionate.
Inseamna ca gindesti limitat! Sau esti...... Nu te supara!! Habar nu ai cit de mult inseamna bucatica aia de hirtie numita diploma! Vei vedea tu mai tirziu! Si-ti vei da cu tesla-n ..... De fapt,polemica inutila! Atitia colegi de forum incearca sau au incercat sa-ti deschida ochii! E ca si cum ai vorbi cu peretii! Bafta. |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Eu ma tem sa nu vrea sa holding MS-DOS-ul lui Merced. S-ar explica multe...
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Muttley |
![]()
|
Pilif, te pregatesti intr-un domeniu si activezi in altul pentru ca asta e contextul romanesc. Unii poate au noroc sa faca o facultate din pasiune si sa lucreze in domeniu, altii nu. Dar preferi sa ramai somer?
Rostul anilor pierduti la studii? Nu exista ani pierduti la studii, ramai cu ceva util chiar daca nu aplici, in plus iti exersezi mintea la cursuri si in sesiune, nu dai gauri in pereti, in plus iti traiesti tineretea sanatos, facand ceea ce trebuie, nu sari direct de la scutec la onanie cum faci tu. Si nu fi ipocrit, daca ai face facultatea aia de medicina si ai proiecta tevi de instalatii, tot mai bine ar fi decat sa dai gauri in aparate de AC, si ai contribui cumva la redresarea acestei tari de a carei soarta declari ca-ti pasa atat de tare. Merced, am inteles 150 roni pe zi. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Asta cu te pregatesti, cred ca-l sare pe Pilif.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
nu bre radiane ca pe aia ii cunosc de mic si nu mai prezinta interes...
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Markos |
![]()
|
lui Pilif i-ar trebui o perversa de prin Tg Ocna
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
pilif asa de zgarcit ca la el si laba e scumpa !!!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Filip |
![]()
|
Normal, nu numai ca iti consumi calorii si vitamine prin procesul asta, dar e daunator si pentru sanatate!
|
--------------------
Renault
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
daunator e sa nu faci cand trebuie ....scotianule !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 23:49 |