Pret chirie garaj, eventual preturi in Galati
![]() ![]() ![]() |
Pret chirie garaj, eventual preturi in Galati
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
+1
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Daca voi aveti permis din '97 si sunteti doctori docenti, io ce-s? Da' grecu'? Da' bion?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
scursuri.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Marty @ 29 Sep 2010, 09:57) Marty si Bion, voi sunteti super-doctori-docenti, grecu' este super-doctor-docent descendent din Agora! ![]() ![]() ![]() This post has been edited by dragoselu: 29 Sep 2010, 09:38 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Bion face parte din comisia de evaluare a doctoratelor, alaturi de Corbex.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(argon @ 29 Sep 2010, 09:58) Gazule, ia zi-mi si mie, ce tot poarta colegii nostri insemnul de "scursuri"? ![]() 29 Sep 2010, 10:05: QUOTE(tatabobu @ 29 Sep 2010, 10:04) Si primesc "flori"? Legume? Fructe? This post has been edited by dragoselu: 29 Sep 2010, 09:05 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 29 Sep 2010, 10:04) Gazule, ia zi-mi si mie, ce tot poarta colegii nostri insemnul de "scursuri"? ![]() E titlu academic al forumului elaborat si acreditat de Liviu, ...daca nu ma insel... ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Exista trei categorii de membri activi pe forum: scursuri, plopetoli si observatori.
Posibil sa existe si citiva pasivi. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cristian_ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 23 April 07 ![]() |
QUOTE(dizzy @ 28 Sep 2010, 12:40) Daca stiti un garaj de inchiriat in Bucuresti in zona Stefan cel Mare-Obor, la un pret decent, ziceti-mi si mie. Nu ma intereseaza sa aibe curent, apa, sapa, nimic, doar sa tin troaca cat de cat acoperita. Nu depozitez combustibil , lemne de foc, nimic ilegal imoral sau care ingrasa in el. In parcarea subterana de langa pasajul obor , 380 lei / luna |
--------------------
OPEL
Astra
2001
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Pfff... bunicul meu isi tinea Dacia 1300 in parcarea subterana de langa Piata Victoriei, platea o chirie, cum platea si la apartament, ca pe vremea aia era statul propietar. Deci nu isi tinea masina in spatele blocului sa ploua pe ea... a venit Revolutia (bunicul a murit in 1988), cum ziceam, a venit revolutia, a venit capitalismul... si... nu ne-am mai permis din 1991 sa platim chiria la parcarea subterana, asa ca am inceput sa parcam in spatele blocului masina. Si de 19 ani tot asa... vedeti cum se degradeaza lucrurile? Atunci aveam... acum nu mai avem, nu ne mai permitem. Pe vremea aia un om normal isi permitea... bine era colonel bunicul meu, lucra in securitate
![]() PS: s-ar putea sa fi gresit, sa fi fost parcarea de la Obor, oricum nu conteaza cert e ca in `91 a murit un fiu al unei vecine, el avea o masina, familia a vandut-o si ne-au lasat noua locul de parcare, ala de unde-am pus poze pe topicul meu. This post has been edited by Filip: 29 Sep 2010, 13:25 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Deci asta se kk pe el de ris cind scrie astea, pun pariu!!!!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Filip |
![]()
|
Da, dar faza e ca nu mint, chiar asa s-a intamplat.
![]() |
--------------------
Renault
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Filip @ 29 Sep 2010, 14:21) Pe vremea aia un om normal isi permitea... bine era colonel bunicul meu, lucra in securitate ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Filip |
![]()
|
Si a avut intr-o perioada si Dacie 1100 S.
![]() Dar vezi cum te aduce viata? Eu lucrez la o firma care monteaza aparate de aer conditionat. Asta din cauza lui taica-meu, ca a fost un visator toata viata. Cine-a avut bani dupa revolutie si s-a bagat in comert acuma e OM. Doamne... de ce nu m-am nascut cu 20 de ani in urma... sau si mai bine, de ce n-am fost eu in locul lui taica-meu... zau daca nu ma prindeau bine vremurile alea... si ma bagam si eu tare in sistem acolo. ![]() D-aia se spune ca copii seamana cu bunicii, nu cu parintii... ![]() This post has been edited by Filip: 29 Sep 2010, 13:37 |
--------------------
Renault
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(Filip @ 29 Sep 2010, 14:36) Cine-a avut bani dupa revolutie si s-a bagat in comert acuma e OM. Hai sa ne limitam la "o persoana cu multi bani" desi nu-i suficient sa fi avut bani dupa revolutie, mai trebuia sa faci parte din sistem....tu chiar suferi ca nu faci parte din tagma "afaceristilor" de romania???? pe de alta parte, imi poti spune te rog daca la un aparat de aer conditionat, Daewoo, dublu split exista o supapa / electrovalva, blocata, ceva de genul asta care imi impiedica circuitul agentului de racire in sufragerie?????...lasa alte afaceri in seama lu` Cocos et comp ![]() 29 Sep 2010, 14:46: QUOTE(Muttley @ 29 Sep 2010, 14:42) mda...si sa ai direct nepoti... This post has been edited by OAP: 29 Sep 2010, 13:46 |
--------------------
.
.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Filip |
![]()
|
Va voi ruga sa-mi dati pe PM datele complete, adica modelul aparatului, cu ce freon merge (daca stiti), si o sa intreb. Momentan nu cunosc prea bine fineturile tehnice. In principal lucram cu Fujitsu si DAIKIN. In fine, nu ma costa nimic sa intreb.
SI on topic: normal ca sufar, ca puteam, de fapt taica-meu putea sa faca parte din sistem, A AVUT O SANSA PE CARE PUTINI OAMENI O AU, si trebuia sa PROFITE DE EA! Ma agatam si cu dintii de sansa asta! Daca eram fiu de taran mai intelegeam... dar asa? ![]() This post has been edited by Filip: 29 Sep 2010, 13:58 |
--------------------
Renault
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu si daca-si ia o nevasta credincioasa care va dori sa participe la slujbe dese in timpul carora sa se poata ruga: "Da-mi Doamna, asa, mai da-mi o data doamne, da-mi tare!".
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Filip |
![]()
|
Tu n-ai priceput nimic vad. Eu sunt nemultumit ca n-a dus mai departe ce a inceput bunicul meu, nu ca nu mi-a dat mie nu stiu ce. Eu nici nu-i cer lui taica-meu bani de benzina pt. masina mea, contribui la intretinere, la curent, imi platesc telefonul si internetul - ca d-aia am mai si avut probleme cu internetul, ca din lipsa de bani nu-l plateam la timp, toate ca sa nu-i cer bani, sa il "cocosez" financiar mai rau pe om.
Lipitoare eram daca incercam sa stau pe banii lui in continuare. Astept scuze! ![]() Am zis ca a avut o ocazie PE CARE EU NU O AM, si n-a PROFITAT de ea! Si am mai zis ca mi-as fi dorit sa fi fost EU in locul lui sa PROFIT. Atat. Tu ai inteles ca sunt "lupul cel rau" care ii mananca salariul, si mai departe pensia. Departe de realitate. Eu contribui la TOT in casa, si la cheltuieli de mancare, la tot. Ca nu se poate altfel. Eu am renuntat intr-o clipita la facultate, ca sa pot sa muncesc, sa trecem amandoi de momentele astea grele, si nu i-am reprosat nimic. Bine, alternativa era sa-mi vand masina, lucru exclus, si la sapat santuri m-as duce, numai sa nu-mi vand masina. This post has been edited by Filip: 29 Sep 2010, 14:33 |
--------------------
Renault
|
|
OAP |
![]()
|
@Muttley;: calmeaza-te bre
![]() |
--------------------
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Filip @ 29 Sep 2010, 15:32) Am zis ca a avut o ocazie PE CARE EU NU O AM, si n-a PROFITAT de ea! ce ocazie? |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Filip |
![]()
|
Si legat tot de Muttley: normal ca vreau mai multe! Si daca as avea o avere de 1 milion de euro, eu mi-as dori 10! In momentul in care o sa ma plafonez, eu CA OM o sa devin o inutilitate! Faptul ca-mi doresc in fiecare zi MAI MULT: o viata mai buna, mai multi bani, mai mult comfort, mai multa putere de munca, mai multa minte, MAI MULT... ma transforma intr-un om rau?!?!? Eu cred ca esti intr-o mare confuzie!
@Markos: sa devina securist! Ce s-o mai dau la intors, asta e adevarul. Avea 28 de ani cand a murit bunicul, putea sa fie integrat in sistem, daca incepea de mic! This post has been edited by Filip: 29 Sep 2010, 14:37 |
--------------------
Renault
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
OAP |
![]()
|
Filipe deschide ochii mari, tu ai o sansa mai mare decat crezi tu ca ar fi fost bine sa urmezi o cariera in secu` sau ce decurge din asta...ai o varsta care iti permite nu numai sa visezi da si sa iei ceva de la capat daca nu-ti convine...incearca sa fi bun in ceea ce faci si apoi cauta un bilet de avion cu o durata cat mai mare de zbor spre ce directie iti convine tie...esti tanar cum naiba sa regreti ca nu te-ai nascut cu 20 de ani mai devreme....
![]() |
--------------------
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
io sunt nemultumit ca nu a ramas taicamiu in canada dupa revolutie... ca acum eram la cercul polar cu ursii albi...si ma durea in coor de base... se pune????
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Muttley |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 18:24 |