DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages « < 3 4 5 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Gradinita si Cand sa-l dau la scoala pe pitic?, La 6 ani + 3 luni+ 2sapt sau 7 ani+3 luni +2 sapt

Laurentziu83
post 9 Oct 2010, 16:31
Post #121

Membru autentic

Group: Members

@kaspersky: sa inveti o a doua limba pentru ca se vorbeste in mediul tau, e una, si practic o inveti "din mers", si sa o inveti doar pentru ca "da bine", e altceva. Cati dintre cei ce citesc aici n-au invatat rusa si nu le-a folosit niciodata si acum nu mai stiu o boaba? Nu se cheama ca a fost timp pierdut pentru ei atunci?
Sau, reformuland, intr-adevar e bine sa inveti o limba straina, dar sa o inveti la timpul ei, in scoala, nu sa ti-o bage cineva cu furca de la varste mici cand ai putea mai degraba sa te joci.

Mai spuneai ca "prinde mai bine la varste mici", dupa aceasta logica ar fi bine sa-i invatam materii de facultate, ori eu zic ca n-are rost.
Pana la urma capsunarii au invatat foarte bine spaniola pe unde s-au dus, fara sa aiba mai mult de 4 clase.

Iar cu calculatorul imi mentin parerea ca nu are ce cauta in viata prescolarului, atata timp cat sunt alte 1001 activitati cu care isi poate capta atentia. Eu unul prefer sa-i captez atentia mai mult cu activitati fizice, are timp si de cele intelectuale dupa ce i se mai dezvolta creierul. Cu calculatorul oricum s-a obisnuit toata lumea care a fost nevoita sa tasteze la el pana in 50 de ani, asa ca nu-i mare paguba.

This post has been edited by Laurentziu83: 9 Oct 2010, 16:34

--------------------
. . .
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
corbex
post 9 Oct 2010, 21:27
Post #122

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

Group: Members
From: bucuresti

Nu va mai chinuiti, au gasit astia solutia.

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
5 Pages « < 3 4 5
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th August 2025 - 16:41
Forum Renault