dacia supernova vs alte masini
![]() ![]() ![]() |
dacia supernova vs alte masini
GrOzOy |
![]()
|
||
![]() Membru cu Dacie ! Group: Members Posts: 839 Joined: 8 September 09 From: Ramnicu Sarat,Buzau ! ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 , fara piele :D
- BZ 52 MTG Cazan Romanesc !
Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie ! |
|||
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
[quote=Maskatu,8 Oct 2010, 08:55]
Am urcat lista in postul 10 din acest topic cu ce trebuie verificat cand se cumpara o super nova. Puiu te-as ruga sa le povestesti pe scurt colegilor care inca traiesc cu impresia ca "gasesti o super nova clima buna si la 1200 euro", prin ce ai trecut tu cand ai cautat acum cateva luni super nova, si ce ai luat pana la urma si cu ce suma. Te rog,nu imi mai aduce aminte........am luat o masina cu multe probleme mecanice si estetice.......cu 1400 de euro.....si am luat-o doar pt ca frati-miu nu mai avea rabdare,pt ca asta a vrut-o el.....mai ales pt culoarea mai rara. [quote=pulbur,8 Oct 2010, 09:36] Tu vezi la cat se dau Solenzele ?! Unde pui tu o Solenza langa un Supernova ? Hai ca nu are rost , majoritatea de pe forumul asta is oameni cu perpective inchise,si ramase in urma. Aveti un DSN dar pun pariu ca alte masini nu ati mai condus,sau pur si simplu nu imi explic cum naiba mai considerati masina asta o masina ! Oameni buni,cum naiba sa dai pe o masina care se contorsioneaza in curbe,interiorul e din cele mai proaste materiale vazute vreodata de om...si ca sa pun capacul,PLOUA IN EA !! si mai si rugineste de ii sar amortizoarele dupa cativa ani. Cum naiba sa dai 1500 de un asemenea jeg ? Doar putin mai jos pun o dsn fata de o slz. Treaba cu perspectivele.......hmm.......ca nuca-n perete. Am un dsn si ai pierdut pariul,am condus si alte masini......si da.....e o masina. Nu stiu ce dsn ai tu,dar a mea nu se contorsioneaza in curbe......cat dai atata face. [quote=Ampt,8 Oct 2010, 09:47] Fiecare "jeg" are pretul si clientul lui ! ![]() Tu de ce nu o dai cuiva gratis pe a ta ? ( scuze, am glumit !) Totusi, as fi curios cand ai sa o vinzi cat o sa ceri pe ea ? Corect! Bune intrebari....... [quote=radu_stefan009,8 Oct 2010, 10:13] sa sti ca eu am gasit ![]() Baga detalii,mestere! [quote=pulbur,8 Oct 2010, 10:14] Tu stii cu cat s-a dat masina lui Calin_uku ? BN 01 UKU ? Sunt curios,am urmarit si aici si pe alt site de profil cum decurge vanzarea. [quote=B_i_t_z_a,8 Oct 2010, 11:15] Depinde de "dotari",kilometrii,aspect....si multe altele,dar ca sa iti faci o idee una "full" cu km relativ putini,fara rugina,si cu toate cele in regula undeva la 2500 minim! Aici nu sunt de acord...desi am ceva dotari after-market,n-as avea curaj sa cer atata. [quote=C a t a l i n,8 Oct 2010, 12:18] Daca vrei putere, iti recomand un tractor. Sau o locomotiva ![]() [quote=Ampt,8 Oct 2010, 13:50] Cat de mult ne-ar place SupeRNova totusi nu suporta comparatia cu un Logan, chiar si chel cum s-a spus pe aici ! Ca nu arata bine, ca ar fi un frigider sau dulap, totusi Loganul este cu cel putin doua clase peste SupeRNova ! P.S Am condus Logan la firma 2 ani de zile si culmea, era si ... chel !!! ![]() Corect! Dar sunt si vreo 2-3 chestii la care o dsn cheala e peste un logan chel.... [quote=caphonne,8 Oct 2010, 13:58] Mmmm ce mi-ar place un Loganel 16.16v ![]() Mie-mi spui........dar...rabdare avem,tutun avem,supernova avem.........avem di tati..bani,n-avem..ce ne trebuie logan......poate la anu'........chiar si asa,supernova n-o vand nici mort. [quote=Alexio,8 Oct 2010, 15:09] Destinat sau refuzat? Securizat ![]() [quote=B_i_t_z_a,8 Oct 2010, 16:51] Nu am spus ca orice supernova clima merita sau valoreaza mai bine zis 2500,am spus doar ca eu atat as dorii sa primesc daca mi`as vinde masina Esti liber sa ceri cat vrei......daca o sa si obtii..........om trai si om vedea. [quote=nassicu,8 Oct 2010, 19:47] Am stat si am citit tot ce ati postat voi aici si imi vine sa mor de ras , nu poti sa compari MASINLE cu orice dacie indiferent de primu sau ultimul model aparut, pot sa zic ca abea astept sa scap de 'masina' din semnatura si sa imi cumpar orice in afara de DACIA , in prezent conduc un logan 'FULL' din 2005 si DSN , sfatu meu pt oricine este orice masina in afara de DACIA. Ma chinui de jumatete de an sa vand 'masina' din semnatura daca este vreun doritor sau nostalgic pe aici poate sa imi lase PM cu incredere, in rest este Criza. Cu un mic amendament:daca isi permite!!!!! In rest,salutari si bafta la vanzarea dsn-ului! This post has been edited by puiu82: 9 Oct 2010, 13:59 |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
Alexio |
![]()
|
![]() Ciocolata mecanica! Group: Members Posts: 1.108 Joined: 7 December 08 ![]() |
puiu82 ce imi place ultimul tau post e criminal
![]() ai inclus tot topicul in niste quote si un post ![]() Cat despre tema temei ce propune o tema de cercetare pe tema unei masini pana in 1500 euro... cumpara omule ce simti (initiatorul topicului). Ia exemplu: eu desi am o masina straina inca mai merg si cu 1310 pentru ca asa simt. Asa si tu... cumpara ce simti, ce te inspira. Degeaba multi iti spunem sa iei matiz, dsn, slz ca tu tot ce vei avea in cap vei face. Cat despre: ploua in DSN/SLZ, sar arcurile, se rupe masina la -3.5(4) km/h, pica de rugina, e praf/prastie/blestem/belea etc... este dupa noroc, cum am mai zis si eu am 1310 din '98 si nu sare nimic la ea, nu se rupe nu e ruginita nu nimic, de ce? pentru ca am ingrijit-o. Concluzia: si dsn si slz si orice, pot fi masini in toate mintile daca sunt pe mana cuiva care le ingrijeste... asta este Dacia inclusiv Loganul si asa va fi si Duster, o masina care necesita o atentie deosebita, care necesita ingrijire periodica, care necesita vaselina pe sub ea. I le oferi merge brici si arata brici o vesnicie, nu i le oferi si o crezi VW pica dupa 3 ani de la iesirea din fabrica. AMIN! asa am grait asa sa se faca lumina. PS: pentru puiu82: este vreo moda cu "mandru posesor de"? ![]() This post has been edited by Alexio: 9 Oct 2010, 09:32 |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(puiu82 @ 9 Oct 2010, 05:15) Te rog,nu imi mai aduce aminte........am luat o masina cu multe probleme mecanice si estetice.......cu 1400 de euro.....si am luat-o doar pt ca frati-miu nu mai avea rabdare,pt ca asta a vrut-o el.....mai ales pt culoarea mai rara. ................ Poate in sfarsit inteleg unii incapatanati de pe aici ca in momentul de fata nu prea gasesti super nova buna (2002-2003) cu km putini, consumabile schimbate recent, clima si fara rugina. PS am incercat sa iti editez postul sa se vada citatele bine insa nu apar corect.. nu stiu de ce. This post has been edited by Maskatu: 9 Oct 2010, 18:18 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Alexio |
![]()
|
![]() Ciocolata mecanica! Group: Members Posts: 1.108 Joined: 7 December 08 ![]() |
Ca sa fiu sincer daca vrei o DSN in mintile ei ti-ar cam trebui minim 2000 euro... am studiat si eu acum site-uri intregi de SH... si daca vrei o SLZ stiu practic caci a luat un amic una si sub 2300 fara rugine si in stare impecabila nu gasesti.
|
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 745 Joined: 8 May 09 From: The Land Of Opportunities ![]() |
Daca are sa zic noroc...desi nu cred ca norocul trebuie sa faca parte din achizitionarea masinii,dar (paranteza la paranteza la paranteza) tinand cont ca e dacia orice este posibil....o sa gaseasca si o dacia supernova in stare foarte buna,bineinteles nu la 1500 de euro.Nu cred ca este om atata de nebun,inconsitent incat sa isi vanda masina pe bani de absolut nimic,cu care nu poti sa cumperi mai nimic in ziua de azi!E ca si cum ti`ai bate joc de masina!Mai bine ii dai foc sau ceva...
L.e:Stiti care ii treaba,nu zice nimeni ca nu gasesti la 1500 de euro supernova,dar gandestete cati bani mai bagi in masina aia,pana sa ajunga masina! P.s:Se pare ca fac parte din grupul celor mai "norocosi" proprietari de supernova! This post has been edited by B_i_t_z_a: 9 Oct 2010, 10:21 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
Alexio |
![]()
|
Deci ce zice initiatorul? Ce ganduri mai are?
Sau... un golf 1 adus din germania recent, inmatriculat in bulgaria ca sunt taxele mai mici... ca doar e "mashouna nemtzeasca domnule". ttrotinetaspeedroz.th.jpg Trotiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!! This post has been edited by Alexio: 9 Oct 2010, 10:27 |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
Eu cred ca nu trebuie sa ai noroc ca sa cumperi o masina buna.Trebuie sa ai putin habar de modelul de masina pe care vrei sa o cumperi.(probleme generale) si numarul problemelor.Spre exemplu la dacia supernova(ca de ea tot vorbim) numarul problemelor (hai s amai scadem 500 ca mai sunt deschise topicuri degeaba):dacia.jpg ( Size: 26.32k )
Number of downloads: 339
apoi la opel(corsa ca tot veni' vorba de el):opel.JPG ( Size: 17.69k ) Number of downloads: 344 si vestitul golf 3 :vW.JPG ( Size: 20.93k ) Number of downloads: 323 . .si asta e doar o parte. E adevarat,toate gunoiaele strainilor sunt aduse in tara si ne minunam de ele,dar uneori gunoaiele strainilor sunt mai bune ca "bijuteriile" noastre.Trebuie doar sa cascati ochii (lucru pe care eu nu prea l-am facut),dar in mare parte sunt multumit de masini .Motor si cutie foarte bun..insa ce a facut romanii bleach... |
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
Alexio |
![]()
|
Eh acum conteaza si cati posesori din cele 3 masini sunt inregistrati pe forum cat si vechimea forumului cat si inteligenta soferilor de a depista/simtii problemele, cat si numarul de masini aflat la noi in tara din pentru fiecare marca...
Am impresia ca daciaclub e cam cel mai vechi dintre ele, soferii de Dacii sunt destepti in ce tine de mecanica caci nu sunt retarzi plini de bani care cumpara o masina careia ii schimba doar uleiul si la care habar nu au principiul de functionare a motorului si cred ca Dacia numara cele mai multe masini dintre cele 3 modele. |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
radu_stefan009 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 4 October 10 From: Pucioasa ![]() |
mai eu nustu ce sa mai zic....m-au influentat mult parerile voastre....(mai ales ca ploua in ea si se contorsioneaza in curbe..) dar tata e hotarat sa ia una deasta....si crek alternativa mai buna nu am....si cu germania si bulgaria nu ma incurc....sa mha duc in fiecare an acolo sa platesc taxe mi se pare peste puterile mele....
mai bine dacie.....se strica o leg cu sarma si merg mai departe si cine stie poate am noroc de una buna sau f buna ![]() This post has been edited by radu_stefan009: 9 Oct 2010, 14:03 |
--------------------
dacia
dacia
1300 1970
|
|
Alexio |
![]()
|
De unde esti?
|
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
radu_stefan009 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 4 October 10 From: Pucioasa ![]() |
pucioasa am mai zis de cateva ori
![]() |
--------------------
dacia
dacia
1300 1970
|
|
Alexio |
![]()
|
Ma scuzi sunt indragostit. Vezi ca undeva langa Bucuresti pe centura este o parc auto unde sunt si Loganuri la preturi de 1000 si ceva de euro. Intereseaza-te despre locatie ca poate faci o afacere buna.
9 Oct 2010, 14:10: PS: stiu si Pucioasa unde este. This post has been edited by Alexio: 9 Oct 2010, 14:10 |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
radu_stefan009 |
![]()
|
ms mult
|
--------------------
dacia
dacia
1300 1970
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
[quote=Alexio,9 Oct 2010, 10:29]
puiu82 ce imi place ultimul tau post e criminal ![]() ai inclus tot topicul in niste quote si un post ![]() Am editat,e mai bine acum? Cu scuzele de rigoare,la ora aia nu mai vedeam bine......... AMIN! asa am grait asa sa se faca lumina. PS: pentru puiu82: este vreo moda cu "mandru posesor de"? ![]() ![]() ![]() [quote=Maskatu,9 Oct 2010, 10:55] Poate in sfarsit inteleg unii incapatanati de pe aici ca in momentul de fata nu prea gasesti super nova buna (2002-2003) cu km putini, consumabile schimbate recent, climam si fara rugina. PS am incercat sa iti editez postul sa se vada citatele bine insa nu apar corect.. nu stiu de ce. Am editat eu si .....e mai bine acum? [quote=B_i_t_z_a,9 Oct 2010, 11:18] Daca are sa zic noroc...desi nu cred ca norocul trebuie sa faca parte din achizitionarea masinii,dar (paranteza la paranteza la paranteza) tinand cont ca e dacia orice este posibil....o sa gaseasca si o dacia supernova in stare foarte buna,bineinteles nu la 1500 de euro.Nu cred ca este om atata de nebun,inconsitent incat sa isi vanda masina pe bani de absolut nimic,cu care nu poti sa cumperi mai nimic in ziua de azi!E ca si cum ti`ai bate joc de masina!Mai bine ii dai foc sau ceva... L.e:Stiti care ii treaba,nu zice nimeni ca nu gasesti la 1500 de euro supernova,dar gandestete cati bani mai bagi in masina aia,pana sa ajunga masina! Cu prima parte sunt putin de acord,dar atata timp cat gasesti la preturi mai aproape de adevar........e greu sa convingi pe cineva ca masina ta e mai buna........pt ca daca vrei o masina impecabila,trebuie sa cheltui ceva.........si banii aia nu-i recuperezi la vanzare. P.s:Se pare ca fac parte din grupul celor mai "norocosi" proprietari de supernova! De cand ai masina si cati km are? Cand o sa inceapa sa isi arate varsta,o sa fii la fel de norocos? This post has been edited by puiu82: 9 Oct 2010, 14:27 |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 745 Joined: 8 May 09 From: The Land Of Opportunities ![]() |
Pai tocmai asta e si ideea ca nu trebuie sa convingi pe nimeni ca masina ta este mai buna,trebuie sa isi dea seama singuri...degeaba ii spun eu ca are schimbate toate consumabilele si defapt bate de pici din ea....Sunt constient ca banii care ii bagi in masina nu prea ai cum sa ii recuperezi,dar pana la urma ii bagi in masina pentru ca vrei sa fie mai buna,sa mearga mai bine,sa arate mai frumos...s.a..m.d,nicidecum sa ii cresti pretul
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
Alexio |
![]()
|
Si nu numai in Dacie. Eu am incercat sa-mi vand masina (Mazda) si sa recuperez si ce am bagat in audio,evacuare,roti(janta+cauciuc),si alte imbunatariri si nimeni nu imi da banii pe ele si nici mai scump decat altele modelul si anul ei nu pot sa o dau.
Masina este singurul obiect care din clipa in care l-ai cumparat incepe sa isi piarda valoarea. |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
S-o crezi tu ca e singurul...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Alexio |
![]()
|
si nevasta?
|
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
radu_stefan009 |
![]()
|
fi-ti sinceri.....cat consuma un cielo???maxim
9 Oct 2010, 17:23: am vb si cu tataie mai devreme si a zis sa iau orice alcva in afara de nova sau supernova sau solenza This post has been edited by radu_stefan009: 9 Oct 2010, 17:23 |
--------------------
dacia
dacia
1300 1970
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
Vrei consum de taximetrist sau consum real?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
|
--------------------
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
tr04www |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.122 Joined: 13 October 09 From: Bucuresti ![]() |
se pare ca sunt singurul care e multumit de supernova???
intradevar am mai bagat destui bani in ea dupa ce am cumparat-o dar nu tot ce am bagat era absolut necesar(multe au fost niste idei fixe de ale mele), dar mie imi place supernova, pentru banii care i-am dat pe ea este o masina super. si eu ma gandeam sa imi iau cielo inainte de dsn dar in banii astia nu gaseam decat cu sute de mii de km si rugina mai multa ca la supernova. oricum, la design amandoua arata bine, si supernova si cielo.in cielo ai confort mult peste supernova dar nu imi place pozitia la volan, parca as sta in barca. sfatul meu:daca gasesti o supernova intretinuta si cu km cat mai putini o recomand.daca nu cielo.in nici un caz golfuri si astra din anii 80. bafta! |
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
cata82 |
![]()
|
![]() MEMBRU RAPIDIST Group: Members Posts: 450 Joined: 12 November 09 From: Bucuresti - sos. Polona ![]() |
QUOTE(pulbur @ 8 Oct 2010, 08:36) Tu vezi la cat se dau Solenzele ?! Unde pui tu o Solenza langa un Supernova ? Hai ca nu are rost , majoritatea de pe forumul asta is oameni cu perpective inchise,si ramase in urma. Aveti un DSN dar pun pariu ca alte masini nu ati mai condus,sau pur si simplu nu imi explic cum naiba mai considerati masina asta o masina ! Oameni buni,cum naiba sa dai pe o masina care se contorsioneaza in curbe,interiorul e din cele mai proaste materiale vazute vreodata de om...si ca sa pun capacul,PLOUA IN EA !! si mai si rugineste de ii sar amortizoarele dupa cativa ani. Cum naiba sa dai 1500 de un asemenea jeg ? Voi nu urmariti piata ?! Tu stii ce masina iti iei de 1500-2000 de euro ?!Defapt scuze,iti iei masina...nu.... Pulbar , stai linistit ca si intr-un Mercedes Kompresor ( din 2008 ploua ) , am la servici unul care ploua cu galeata in el . Nu stiu ce ai tu cu supernova , dar mie unu , imi place chiar daca are minusurile ei ca de altfel toate masinile secondhand. Eu nu cred ca gasesti o masina sh. sa nu aiba un mic defect . |
--------------------
Dacia
Supernova
2001 REPARATII RADIO-TV
MEMBRU RAPIDIST |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(pician90 @ 9 Oct 2010, 12:06) Eu cred ca nu trebuie sa ai noroc ca sa cumperi o masina buna.Trebuie sa ai putin habar de modelul de masina pe care vrei sa o cumperi.(probleme generale) si numarul problemelor.Spre exemplu la dacia supernova(ca de ea tot vorbim) numarul problemelor (hai s amai scadem 500 ca mai sunt deschise topicuri degeaba):dacia.jpg ( Size: 26.32k )
Number of downloads: 339 apoi la opel(corsa ca tot veni' vorba de el):opel.JPG ( Size: 17.69k ) Number of downloads: 344 si vestitul golf 3 :vW.JPG ( Size: 20.93k ) Number of downloads: 323 . .si asta e doar o parte. E adevarat,toate gunoiaele strainilor sunt aduse in tara si ne minunam de ele,dar uneori gunoaiele strainilor sunt mai bune ca "bijuteriile" noastre.Trebuie doar sa cascati ochii (lucru pe care eu nu prea l-am facut),dar in mare parte sunt multumit de masini .Motor si cutie foarte bun..insa ce a facut romanii bleach... Ce ai spus tu nu are absolut nici o relevanta si legatura cu realitatea. Sunt multi factori de care trebuie sa tinem seama: -de cati ani este deschis forumul -cati useri inregistrati are -cati posesori ale acelui model exista in total -cati din ei au cont pe forum -cati din ei activeaza zilnic/saptamanal/lunar,etc -unii intra din an in paste doar cand au nevoie, altii zilnic -nu vad la fel de multi posesori de opel spre exemplu, stand in fata blocului curatand injectoarele, sau mesterind la masini cu se intampla in cazul daciilor.... |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
radu_stefan009 |
![]()
|
fiat punto 1.1 ce ziceti???
![]() parca arata bine |
--------------------
dacia
dacia
1300 1970
|
|
pician90 |
![]()
|
QUOTE(Maskatu @ 9 Oct 2010, 19:47) -nu vad la fel de multi posesori de opel spre exemplu, stand in fata blocului curatand injectoarele, sau mesterind la masini cu se intampla in cazul daciilor.... asta pentru ca nu prea e nevoie..Si proprietarii de masini straine sunt oameni precum noi si in cazul unor defectiuni, discuta pe forum,Spre exemplu daca as avea opel si as avea o defectiune m-as consulta cu forumul exact cum fac aici cu dacia deci..se poate lua in considerare si numarul de probleme intampinate la fiecare masina. La momentul de fata supernova mea nu are nici o problema tehnica,dar dupa ce am condus mai multe modele de masini sh straine gen opel corsa b,astra f,golf 3,dacia mi-a lasat un gust amar(putin) .In cea mai mare parte confortul difera foarte mult,apoi starea tehnica.Un opel din 95' cu tabla perfecta fara nici o scartaiala de hayon,fara s sa fie nevoie de "rigidizare",plastic de calitate care se "asseaza"perfect...deci hai sa recunoastem supernova e buna daca o ai de la inceput,ai grija de ea si nu te zgarcesti la piese,fiecare revizie facuta la timp.. lucru pe care nu prea il gasesti la masinile din targ prea curand. Am auzit de oameni care spun de o masina straina sh ca nu au probleme dar de unu' care are supernova si zice ca nu are probleme...(fie ele cat de mici) Supernova zic eu ca a fost un inceput de fabricatie a unei masini bune.La solenza s-au mai desteptat. Eu raman la parerea asta si cu greu am sa o schimb. de fiat punto m-am documentat putin si cica au probleme cu fiabilitatea(consum cam mare) si nu se prea merita, pierzi multe,putere,daca o compari cu una de 1.4 care consuma cam tot atat. insa tabla e galvanizata din cate am inteles. This post has been edited by pician90: 9 Oct 2010, 19:47 |
--------------------
super nova
|
|
uragan |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club ! Group: Members Posts: 327 Joined: 9 July 09 ![]() |
QUOTE(Alexio @ 9 Oct 2010, 14:10) Ma scuzi sunt indragostit. Vezi ca undeva langa Bucuresti pe centura este o parc auto unde sunt si Loganuri la preturi de 1000 si ceva de euro. Intereseaza-te despre locatie ca poate faci o afacere buna. <span class='edit'>9 Oct 2010, 14:10:</span> PS: stiu si Pucioasa unde este. Lasa ca mai am eu un prieten care s-a grabit sa-si ia Logan din asta de zici tu la 1.000 si ceva de Euro si a mai bagat pana acum in el peste 1.000 de Euro , sunt satul de preturile astea ieftine , atatia bani dai atata face si masina , daca vrei masina buna la 1.000 si ceva de Euro recomand dacia pe injectie , in rest la preturile astea sunt numai ciurucuri . |
--------------------
Dacia
Solenza
2005 E4 , Clima
- AG ** DYN Be the one , Not Anyone !
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
QUOTE(Maskatu @ 9 Oct 2010, 19:47) Ce ai spus tu nu are absolut nici o relevanta si legatura cu realitatea. Sunt multi factori de care trebuie sa tinem seama: -de cati ani este deschis forumul -cati useri inregistrati are -cati posesori ale acelui model exista in total -cati din ei au cont pe forum -cati din ei activeaza zilnic/saptamanal/lunar,etc -unii intra din an in paste doar cand au nevoie, altii zilnic -nu vad la fel de multi posesori de opel spre exemplu, stand in fata blocului curatand injectoarele, sau mesterind la masini cu se intampla in cazul daciilor.... Cand pica la un opel ceva incepe propietarul sa planga ![]() Se poate opera si in fata blocului dar daca esti priceput. Eu unu am reparat o supapa ca nu mai deschidea bine si a fost de munca fiindca nu e asa de usor la un motor de sn . radu cielo papa mult nu-ti recomand doar daca ai firma , oricat lai regla sau i-ai pune instalatie de gaz papa mult si bine . Cauta matiz sau sn daca nu ai ban ide mai mult doi trei ani cat te inveti pe ea nu-i bai . Intretinerea e usoara daca nu are bube. Un logan de 1000 de euro e vai de mama lui trebuie bagat in service si operat la greu , plin de rugina pise moarte ca doar a fost taxi . This post has been edited by djasu82: 9 Oct 2010, 20:54 |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Alexio |
![]()
|
Treaba cu consumul este relativa si iti zic de ce (pt. initiator).
La 1310 consumul urban este 9%... cand sunt in toane bune consum 8 cand sunt stresat si 12. La Mazda 6 este 11.10%... cand sunt bine-dispus consum si 9.5 cand sunt stresat si 14... Acum depinde de toanele tale si de cum conduci tu. QUOTE(Maskatu @ 9 Oct 2010, 18:47) -nu vad la fel de multi posesori de opel spre exemplu, stand in fata blocului curatand injectoarele, sau mesterind la masini cu se intampla in cazul daciilor.... 1. mi-ai furat ideea su motivele despre forum ![]() 2. Posesorii de Dacia nu merg in service din orice asa ca ei stiu si problema si solutia, comparativ cu un posesor de masina straine care merge in service doar cand ajunge problema la un stadiu "negru" nestiind el tocmai cauza si nici solutia caci o repara mecanicii, prin urmare nu are ce posta ca la Dacia decat cel mult: - problema: "BAI, NU MAI MERGE SA MOARA CICI, desi eu ii bag benzina buna, ulei si lichid de parbriz" -solutia: gata merge, m-a costat X RON. mergeti si voi la GigiServ S.R.L. This post has been edited by Alexio: 10 Oct 2010, 13:01 |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 22:27 |