Stiri pe scurt, -auto-
![]() ![]() ![]() |
Stiri pe scurt, -auto-
C a t a l i n |
![]()
|
||
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|||
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
n-a zis nimeni ca-i referinta...sau mai stiu eu ce...
insa seat e un constructor ce se adreseaza tinerilor (nu au break-uri...etc) si are destule motoare puternice, cupra 4...atat am vrut sa zic |
--------------------
*
*
- *
*
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
k, insa asta vroiam eu sa zic, ca nu sunt in "top", "hall of fame" etc. Si de asta ziceam ca nu ma mira ca fr-ul (ca din ce vad eu bocanegra e doar un fr ceva mai dichisit) nu impresioneaza prin cai putere
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Vlad B |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 28 January 08 From: Ploiesti/Bucuresti ![]() |
Deci tu cu logan de 1.4l, 75 CP nu esti impresionat de o masinuta tot cu 1.4l, dar 180 cai?
![]() Eu SUNT impresionat si mi se pare o putere mai mult decat suficienta pt "drumurile noastre toate".. |
--------------------
Renault
Clio 3
- PH 86 BAD
2007 // 1.4 Dynamique Monopost Renault 2007 // F1 Team R27
|
|
aphophis |
![]()
|
nu am zis ca nu sunt impresionat ci doar ca puterea e mica , mai ales daca vrea sa faca parte din "crema" hothatch-urilor, crema care are putere mai mare.
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
aphophis:Pai aia e puterea maxima.E pur o cifra tehnica.Nu inseamna ca daca are mai multi cai e o masina mai buna.Poate seat nici nu intentioneaza sa faca un track-car.
De fapt trendu e ca puterea sa fie cat mai accesibila.Fiecare masina are o tinta.Nu scrie nicaieri ca masina asta tinteste fix spre Clio sport. Da iar incepem sa o dam in comparatii.Mai bine muta un nena moderator daca poate discutia intr-un alt topic. Apropo.Poti s-o comanzi cu mai multe variante de putere.Deci pot s-o iei si cu 150 de cai. Eu sunt sigur ca tsi-ul ala trage mult mai bine cu 180 de cai pana la 4000 sa zicem decat clio sau corsa cu cai mai multi. This post has been edited by Arhimede: 7 May 2009, 22:41 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
aphophis |
![]()
|
pai asta am zis si eu. Nu cred ca tinteste varful.
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
aphophis |
![]()
|
mama mama ce pierderi au astia de la toyota. Si nici nu ma mira, multi cred ca toyota e noul gm, pentru ca repeta aceleasi greseli ca ale gm-ului
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Cred ca pe astia asteapta sa-i preia Renault-Nissan, si de aia au stat cuminti in ceea ce priveste fuziunile si preluarile pana acum
![]() |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
loganfan2008 |
![]()
|
![]() Volvo Group: Members Posts: 392 Joined: 6 May 08 ![]() |
din cate-mi aduc aminte, acum cateva luni cei de la Toyota erau singurii din industria automobilistica care nu erau afectati negativ de criza; oare ce s-a intamplat?
|
--------------------
Volvo
S40
1996 Swedish car
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
La ce profit au avut anii trecuți, eu nu mi-aș face totuși griji...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(loganfan2008 @ 9 May 2009, 23:32) din cate-mi aduc aminte, acum cateva luni cei de la Toyota erau singurii din industria automobilistica care nu erau afectati negativ de criza; oare ce s-a intamplat? ba erau afectati, au avut printre cele mai mari caderi de vanzari, atat in europa cat si in state. Cat despre rezerve , probabil au destule, insa is curios daca nu cumva tot profitul dintr-un an, nu e impartit actionarilor.. |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
smailmiami |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 318 Joined: 7 September 06 ![]() |
Mai mult ca sigur nu. La actionari ajunge o fff mica parte, ori din bun simt, ori care nu poate fi acoperita.
|
--------------------
Daewoo
Leganza
- DJ-10-DKL
2004
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Modus @ 9 May 2009, 22:09) Cred ca pe astia asteapta sa-i preia Renault-Nissan, si de aia au stat cuminti in ceea ce priveste fuziunile si preluarile pana acum ![]() ![]() Esti incorigibil man, pe bune! ![]() Toyota are doar pierderi contextuale, nu este în situația GM, gama depașită și neadaptată. În plus are o mare reputație de fiabilitate, și asta ajuta, cred ca vor depăși lejer momentul. |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
aphophis |
![]()
|
nu stiu daca e adevarat, insa pierderile alea ascund chestii mai naspa. Tot aud pe forumuri americane ca cica toyota a "ars" 80 de miliarde de dolari anul asta. Cat despre fiabilitate ![]() This post has been edited by aphophis: 10 May 2009, 08:49 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
BOG |
![]()
|
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
boga81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 18 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Mosler MT900 GTR XX Twin Turbo modificat de I.A.D. dezvolta 2500 CP si atinge suta in 2.5 secunde!!!!!!!
http://www.stiriauto.ro/articol/6272/Mosle...n-2-5-secunde-/ |
--------------------
Suzuki
SX4 1.6 4x4 Navi
- ex: '08, Sandel 1.5 dCi MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm
Gone CrAzY! Back soon... |
|
daciafan |
![]() ![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
motoare din ce in ce mai mici, puteri din ce in ce mai mari citeste aici
|
--------------------
/
/
/
|
|
aphophis |
![]()
|
Prima de casare în Spania: 2.000 de euro
QUOTE Guvernul spaniol a decis acordarea unei prime de casare a automobilelor vechi de 2.000 de euro, pentru a stimula achiziția de mașini noi, printre alte măsuri de relansare a economiei, grav afectată de recesiune. „Am propus un plan de stimulare directă a vânzărilor de mașini”, a declarat premierul Jose Luis Rodriguez Zapatero în timpul discursului asupra stării națiunii susținut în Parlament. El a precizat că prima va fi de 2.000 de euro, suportată de guvern și regiuni, cu câte 500 de euro fiecare, și constructorii auto, cu diferența de 1.000 de euro. Programul primei de casare va intra în vigoare la 1 iunie și va dura un an, fondurile bugetare alocate fiind de 100 de milioane de euro. Vânzările de mașini, la jumătate față de anul trecut Producătorii auto au solicitat, de mai multe luni, acordarea unor ajutoare directe pentru încurajarea achiziției de automobile, în condițiile în care recesiunea a afectat puternic vânzările. Înmatriculările de mașini noi din Spania au scăzut în aprilie cu 45,6%, față de intervalul similar din 2008, potrivit Asociației Naționale a Producătorilor de Automobile. Modelul spaniol: reduceri de impozite și stimulente fiscale Zapatero a prezentat totodată o serie de alte măsuri menite să atenueze criza economică. Astfel, premierul a anunțat reduceri de impozite pentru companiile mici, stimulente fiscale pentru dezvoltarea pieței spațiilor destinate închirierii, precum și crearea unui fond pentru dezvoltarea durabilă, în valoare de 20 de miliarde de euro. http://www.capital.ro/articol/prima-de-cas...uro-119474.html |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
fanu_WZI |
![]()
|
![]() Membru in trecere Group: Members Posts: 160 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
primul E-Class Coupe din istoria Mercedes
![]() nu mai e de stat degeaba cu aceleasi modele in showroom e clar. trebuie sa-si puna toti mintea la cotributie sa scoata modele noi. off : cate E class break ati vazut in oras ? This post has been edited by fanu_WZI: 14 May 2009, 10:06 |
--------------------
Megane
Sedan
Manager 2007 - 1.5dCI 85CP Euro4 Logan VAN 2007 - 1.4 MPi
Clio Symbol Expression 2005 - 1.5 dCi 65CP Euro3 |
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Iar se scumpeste benzina (@$!%$%!@$@%!$# - fiecare intelege ce vrea
![]() http://www.promotor.ro/noutati-auto-auto-d...-petrom-4375676 Am vazut dupa aceea ca deja era data stirea in topicul "Preturi carburanti" ![]() This post has been edited by Highwayman: 15 May 2009, 14:42 |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
The new Polo: The new Bad ass mother F***
![]() [attachmentid=1627523811] [attachmentid=1627523812] [attachmentid=1627523813] [attachmentid=1627523814] Interior ca la orice alt vw: [attachmentid=1627523815] QUOTE In total, seven different engines will be offered on the new Polo in its first year – four gasoline and three diesel – spanning a power range from 44 kW / 60 PS to 77 kW / 105 PS. Five of these engines are entirely new or are being used for the first time in the Polo. The new engines include all three TDIs (turbo-diesel direct-injection); thanks to common rail technology implemented for the first time in the Polo, these engines are both efficient and refined. The Polo 1.6 TDI with 66 kW / 90 PS, combined with a "BlueMotion Technology package", achieves a fuel consumption of 3.6 liters per 100 kilometers and 96 g/km CO2 which makes it the most fuel efficient and lowest emitting five-seater diesel in the world. This post has been edited by RaduNG: 15 May 2009, 13:05 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
foarte draguta masina, ideala pentru oras, versiunea 1.6 tdi este extrem de nepoluanta...bate si hibridele clasice sa zic asa (prius, civic insa masinile astea sunt din clase superioare...)
|
--------------------
*
*
- *
*
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Spatele mi se pare un dezastru dar compenseaza cu agresivitatea din fata.
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
aphophis |
![]()
|
+1 radung la ultimul post. si mie mi se pare extrem de urat spatele. insa interiorul e dragutel, insa prea clasic
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ce ma? E un echilibru bun. Din fata se incrunta la tine, din spate iti zambeste.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
nu sunt fan vw, chiar din contra, dar noul polo chiar imi place. intr-adevar spatele nu e la fel de reusit ca fata, dar mi se pare mie sau spatele este un pic "retro"?? cum si clio 3 ph2 pare mai mult o evolutie din clio 1 la partea din fata.
pe mine ma incanta mai mult 1.2 tsi care am inteles ca o sa aiba parca 100cp ![]() This post has been edited by slider2: 15 May 2009, 14:17 Attached thumbnail(s) VW_Polo_III_rear_20071124.jpg ( Size: 408.99k ) Number of downloads: 67 VW_New_Polo_07_lg.jpg ( Size: 174.45k ) Number of downloads: 61 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
unde e placerea sa ai motor turbo de 1,2 la aceesi putere cu cel de 1,4 16v????
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
STIRI PE SCURT!!!
FARA COMENTARII!! |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 18:23 |