Stiri pe scurt, -auto-
![]() ![]() ![]() |
Stiri pe scurt, -auto-
wolfin |
![]()
|
||
![]() Haha Group: Members Posts: 8.795 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|||
Habba |
![]()
|
![]() Vizionar Group: Members Posts: 564 Joined: 24 January 17 ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 11 Sep 2024, 11:16) axa, incep sa cred ca te pricepi la masini mai putin ca wolfin. Serviceuri nu s efac, se duc la Radacini sau alt service multimarca, semenaza un contract sii i dau acces in sistemul lor informatic, aia cumpara 3-7 scule si pun sigla MG la poarta. Sau pun sigla MG langa aia Suzuki .... MG e în portofoliul Autoworld la Cluj. Care e la bază VAG, dar a mai luat și Volvo și MG. Asa va fi și cu restul chinezilor, se vor găsi destui dealeri locali dispuși la business. E și normal. |
--------------------
ex Dacia
Logan
2005, Laureate 1.4mpi-K7J Drugs are bad, mkay?
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.971 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Și dibas Ploiesti la fel. E dealer MG.
Încă mai st probleme la MG , cică dsg ul.ala cam smucește. Probabil următoarea generație o sa fie ce trebuie. Sau nu. Oricum nu mai știu pe unde citisem că MG e.facut cu know how VW. " The MG ZS is made by SAIC, which also operates the SAIC-Volkswagen partnership in China. While they are different entities, they no doubt have the same suppliers in common." This post has been edited by axabrt: 11 Sep 2024, 14:57 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Si la Bacau au ”MG”, servicxe Opel, parca
Dar ce zice unul de MG ”MG-urile sunt ieftine si pe buna dreptate , asa si arata , asa se si conduc , asa se si simt Am vazut in service bordul dat jos la un MG , am crezut ca e jucarie din ou kinder , parca si aia e mai calitativa Mai bine Duster Hibrid” |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.795 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
un sang yong parca mai merge..dar totusi ....mg ..saic...forsing 4 yacht ....etc...pas...mai bine un renault sh.
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
meg2s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.145 Joined: 5 November 15 From: Bucuresti ![]() |
Sunt curios cati dintre cei care striga MG e plastic, e china, e low-cost etc.
au si mers cu MG. Am avut acum vreo 2 ani inchiriat un EHS (vers. Exclusive - adica maxim); am mers vreo 2k km pe diverse drumuri si diverse suprafete - n-am avut ce sa-i reprosez. Probabil ii gaseam ceva bube, ca sunt chitibusar, insa nu-mi amintesc sa am ce-i reprosa. N-am avut unde (si nici motive) sa-l incarc, dar exploatat ca HEV a fost totul ok. |
--------------------
CUPRA
Formentor
(2023) e-Hybrid++ 204CP (Ex) Megane Sedan Privilege (2008) 1.5 dCi 78kW && Megane 4 GT (2018) 1.6 dCi 163CP EDC
(Ex) Skoda Octavia 4 Style++ (2022) 2.0 TDI 150 DSG |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.331 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
condus si eu MG inchiriat vreo 1k km ... cum zice colegul de mai sus, nu a avut greturi pe autobahn-ul german .. era noua masina vreo 2500 km efectuati cand am luat-o .. nu m-a dat pe spate dar nici nu pot sa zic ca este un stift ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
wolfin |
![]()
|
Eu am dubii pe partea de postvanzare....garantie..si iesit din garantie
Asa ca masina ...un hs ...zilnic il privesc...nu zic pare ok...dar ...nu cred ca sunt doar idei preconcepute. |
--------------------
pegas
3120
|
|
sp67 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 4 December 03 From: Bucale ![]() |
QUOTE(wolfin @ 11 Sep 2024, 17:58) Si daca ar veni cineva si mi-ar da garantii ferme ca vor investi, vor face si vor drege, iar masina ar fi mai buna decat o europeana si la jumatate de pret, tot nu m-as atinge. China e un risc politic, e un regim care oricand poate intra in conflict cu Occidentul (si tot ameninta sa o faca invadand Taiwan-ul). Ia sa ne imaginam cum ar fi fost acum daca Rusia ar fi avut o oferta auto tentanta, si te trezeai acum ca tii in curte o masina ruseasca de vreo 3-4 ani, nevandabila si care incepe sa aiba probleme care nu mai pot fi reparate cu costuri rezonabile. Practic valoare de Remat. |
-------------------- |
|
wolfin |
![]()
|
https://autolada.ro/dealeri-lada.php
Modele LADA: Indisponibil / Indisponibil temporar (nu poate fi comandat) This post has been edited by wolfin: 11 Sep 2024, 16:22 |
--------------------
pegas
3120
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.971 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Asta i ai ridicat o la fileu lui Einstein.
Tu vrei sa zici că nu se mai găsește sa cumperi din Rusia lada Hmm Că de exemplu acest model de Lada ? Largus? Lada_Largus_in_Tomsk.JPG ( Size: 296.36k ) Number of downloads: 227 Oare cu ce seamănă, oare? O fi vreo firma care s a aliat cu dictator sângeros pentru profit nesimțit, oare...? Acum sa vedem pledoaria apărării. Mă rog nu acum, poate maine... This post has been edited by axabrt: 11 Sep 2024, 17:37 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
meg2s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.145 Joined: 5 November 15 From: Bucuresti ![]() |
N-am studiat cazul Lada:
QUOTE Modele LADA: Indisponibil / Indisponibil temporar (nu poate fi comandat) dar explicatia imi pare a fi mai simpla decat credeti... De doi ani juma'te exista sanctiuni care vizeaza Rusia pe partea asta "nazista" a Eurasiei. Cum vreti voi sa importe AutoLada Romania masini??? ![]() QUOTE Oare cu ce seamănă, oare? Hmm... unde-i surpriza? Lada a avut actionariat majoritar Reno, in fabricile rusesti lada/reno s-au produs si masini cu sigla reno si cu sigla lada. Am vazut cateva modele lada cu aspect de Logan, doar fata-spatele dierite si ceva elemente la interior. Ca sa nu mai povestim ca acolo erau disponibile si alte motorizari/cutii pe reno Logan si Duster. QUOTE O fi vreo firma care s a aliat cu dictator sângeros pentru profit nesimțit, oare...? Reno s-a retras demult (dupa Febr.2022) din Rusia, la fel ca multe alte companii naziste, spor la citit (pagina asta s-a "nascut" parca in prima luna de la invazie): https://som.yale.edu/story/2022/over-1000-c...sia-some-remain This post has been edited by meg2s: 11 Sep 2024, 18:28 |
--------------------
CUPRA
Formentor
(2023) e-Hybrid++ 204CP (Ex) Megane Sedan Privilege (2008) 1.5 dCi 78kW && Megane 4 GT (2018) 1.6 dCi 163CP EDC
|
wolfin |
![]()
|
Prin est auto lada sau Автоцентр LADA - Авто ВАЗ (Лада) Молдова?
|
--------------------
pegas
3120
|
|
sp67 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 4 December 03 From: Bucale ![]() |
Cred ca ati luat prea literal comparatia cu Rusia. Rusii n-au facut vreodata, ei singuri, vreo masina competitiva. Poate doar Niva sa fi fost cat-de-cat interesanta prin anii 80.
In schimb ce fac chinezii in ultimii ani... Teoretic as fi client pentru asta https://www.nio.com/et5t?&noredirect= Insa n-as da nici 20K pe ea, din motivele de mai sus. |
-------------------- |
|
wolfin |
![]()
|
20 k ....parca m as risca...e sf masina.
In de e 70k ![]() This post has been edited by wolfin: 11 Sep 2024, 19:14 |
--------------------
pegas
3120
|
|
axabrt |
![]()
|
Cică n China e 35 mii usd
<span class='edit'>11 Sep 2024, 20:52:</span> Cat despre Renault cate face afaceri cu dictatorul criminal pentru Sfântul profit, daca aveai onoare ieșeau din Rusia în 2014. Dar stai ...și vw face afaceri cu dictatorul XI. Ăla care își încordează mischii la Taiwan. Deocamdată inofensiv This post has been edited by axabrt: 11 Sep 2024, 20:54 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
meg2s |
![]()
|
QUOTE daca aveai onoare ieșeau din Rusia în 2014 Ai vazut tu vreo reactie/sanctiune reala, majora, dupa evenimentele din 2014? Doar au fost certati putin cu degetul aratator prin gard... afacerile au continuat in ambele sensuri - vezi cazul Germaniei. QUOTE Dar stai ...și vw face afaceri cu dictatorul XI Sunt curios daca poti sa indici o singura companie relevanta din (ceea ce noi numim) lumea civilizata, care NU face afaceri direct sau indirect cu China. |
--------------------
CUPRA
Formentor
|
wolfin |
![]()
|
BOR e una.
|
--------------------
pegas
3120
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.381 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(axabrt @ 11 Sep 2024, 14:56) Și dibas Ploiesti la fel. E dealer MG. Încă mai st probleme la MG , cică dsg ul.ala cam smucește. Probabil următoarea generație o sa fie ce trebuie. Sau nu. Oricum nu mai știu pe unde citisem că MG e.facut cu know how VW. " The MG ZS is made by SAIC, which also operates the SAIC-Volkswagen partnership in China. While they are different entities, they no doubt have the same suppliers in common." SAIC detine fabrica in care se produce VW acolo, asta nu insemna ca le-a facut VW masina..... |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(meg2s @ 12 Sep 2024, 08:06) Ai vazut tu vreo reactie/sanctiune reala, majora, dupa evenimentele din 2014? Doar au fost certati putin cu degetul aratator prin gard... afacerile au continuat in ambele sensuri - vezi cazul Germaniei. Sunt curios daca poti sa indici o singura companie relevanta din (ceea ce noi numim) lumea civilizata, care NU face afaceri direct sau indirect cu China. pai au inceput procesele |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Relu11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.079 Joined: 21 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(wolfin @ 11 Sep 2024, 15:58) Eu am dubii pe partea de postvanzare....garantie..si iesit din garantie Asa ca masina ...un hs ...zilnic il privesc...nu zic pare ok...dar ...nu cred ca sunt doar idei preconcepute. Dar stii ca importatorul in Romania este acelasi cu cel de la Kia, nu? Nu vad de ce ar fi diferit... Cat desprea dealer... din ce stiu eu se supun importatorului nu trateaza direct cu MG China. |
--------------------
.
.
.
|
|
wolfin |
![]()
|
si?
maine importatorul poate sa zica gata nu mai aduc MG..ca nu se vinde. ce fac..iau de pe aliexpres capete de bara..ca pe autokarma mai recente asa doar mg6 apare... de exemplu. repet..am in cap Great Wall Motors cu hover ...dupa ceva ani au disparut. repara masina daca mai poti..piese si knowhow This post has been edited by wolfin: 12 Sep 2024, 09:17 |
--------------------
pegas
3120
|
|
medelin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 559 Joined: 23 May 10 ![]() |
QUOTE(wolfin @ 12 Sep 2024, 10:11) maine importatorul poate sa zica gata nu mai aduc MG..ca nu se vinde. Asta se poate intampla la orice asiatica/americanca. Daca maine orban ajuta direct rusia in conflict, se poate intampla si cu suzuki. |
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
- b 22 auz 7-B-798 Chiar existand tractorul,plugul il trag cu inima!
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.381 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(wolfin @ 11 Sep 2024, 15:35) un sang yong parca mai merge..dar totusi ....mg ..saic...forsing 4 yacht ....etc...pas...mai bine un renault sh. diferenta fiind care? Capital chinezesc, au dat faliment de vreo 3 ori in mileniul asta.... Importatorul, daca nu da faliment, are responsabilitatea garantieie pe ce a vandut. This post has been edited by einstein1984: 12 Sep 2024, 09:26 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Relu11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.079 Joined: 21 January 08 From: Bucuresti ![]() |
@wolfin Maine poate sa dispara orice importator... garantia la MG ca si la KIA este internationala 7 ani sau 150.000 km din bara in bara.
Pana la urma e alegerea fiecaruia, dar unele retineri sunt nejustificate, parerea mea. Culmea ca MG se vinde si inca bine de tot. This post has been edited by Relu11: 12 Sep 2024, 09:28 |
--------------------
.
.
.
|
|
wolfin |
![]()
|
Posibil .... dar probleme cu garantii ai inclusiv local cu produse locale....international....ma si vad sunand in germania sau singapore
![]() Dar da, pare ca pun carul inaintea cailor GM etc QUOTE(einstein1984 @ 12 Sep 2024, 09:26) diferenta fiind care? Capital chinezesc, au dat faliment de vreo 3 ori in mileniul asta.... Importatorul, daca nu da faliment, are responsabilitatea garantieie pe ce a vandut. ![]() This post has been edited by wolfin: 12 Sep 2024, 09:33 |
--------------------
pegas
3120
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Pai la tesla nu le duceau la budapesta pana acum pentru garantie? DAb parca sunt doar caroserie
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
La tesla parca o reparau online
![]() |
--------------------
pegas
3120
|
|
axabrt |
![]()
|
zi si mie te rog cum repara online chestia ?
tesla_broken_wheel.jpeg ( Size: 160.86k ) Number of downloads: 73 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
einstein1984 |
![]()
|
dowloadezi o bascula
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
STIRI PE SCURT!!!
FARA COMENTARII!! |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 12:08 |