Stiri pe scurt, -auto-
![]() ![]() ![]() |
Stiri pe scurt, -auto-
cj98czh |
![]()
|
||
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.331 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|||
medelin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 559 Joined: 23 May 10 ![]() |
Asta daca nu se inseala si-i mananca chinezii, japonezii si coreenii….care oricum au muscat grav.
De americani nu mai vorbim. This post has been edited by medelin: 10 Sep 2024, 15:18 |
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
- b 22 auz 7-B-798 Chiar existand tractorul,plugul il trag cu inima!
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.380 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.794 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
comparatia e anapoda....ca nu se inlocuieste masina termica cu farfuria zburatoare electrica...cum s a inlocuit aparatul foto fie el cu film sau card cu telefonul.
si inainte de film fuse placa metalica etc. camerele video intra in aceeasi oala This post has been edited by wolfin: 10 Sep 2024, 15:48 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.331 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
medelin |
![]()
|
Prin americani ma refeream la tesla, care e imbatabila la pret, autonomie si retea de incarcare.
This post has been edited by medelin: 10 Sep 2024, 16:05 Attached thumbnail(s) IMG_4107.jpeg ( Size: 428.01k ) Number of downloads: 311 |
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.971 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Tesla chinezesc vrei sa zici
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.174 Joined: 13 October 06 ![]() |
Comparam mere cu pere. O cunostiinta vroia sa-si ia GTI nou, dar la 45K cat a primit oferta, a zis pas, si-a luat 330i de 9 luni vechime cu aprox. 2000 euro mai mult. Acum daca te gandesti, Golf-ul era o afacere buna, ca i-a crescut valoarea intre timp.
![]() This post has been edited by mircea_aq: 10 Sep 2024, 16:05 |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.971 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Sa compari golf cu BMW seria 3 mi se pare o comparație suspecta. In mod normal seria 3 este superioară din toate punctele de vedere.
This post has been edited by axabrt: 10 Sep 2024, 18:53 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.174 Joined: 13 October 06 ![]() |
QUOTE(mircea_aq @ 8 Sep 2024, 17:17) Si totusi scade: https://tradingeconomics.com/commodity/brent-crude-oil |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.380 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(wolfin @ 10 Sep 2024, 15:44) comparatia e anapoda....ca nu se inlocuieste masina termica cu farfuria zburatoare electrica...cum s a inlocuit aparatul foto fie el cu film sau card cu telefonul. si inainte de film fuse placa metalica etc. camerele video intra in aceeasi oala ba fix asa va fi.... Sau cum telefonul smart a inlocuit pe ala cu butoane |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
meg2s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.145 Joined: 5 November 15 From: Bucuresti ![]() |
https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/aut...eratie-21728703
abia astept sa vad cu se va numi editia speciala de 30 de ani... ![]() |
--------------------
CUPRA
Formentor
(2023) e-Hybrid++ 204CP (Ex) Megane Sedan Privilege (2008) 1.5 dCi 78kW && Megane 4 GT (2018) 1.6 dCi 163CP EDC
(Ex) Skoda Octavia 4 Style++ (2022) 2.0 TDI 150 DSG |
|
einstein1984 |
![]()
|
https://commission.europa.eu/document/97e48...f152a8232961_en
The future of European competitiveness – A competitiveness strategy for Europe |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(meg2s @ 11 Sep 2024, 07:34) https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/aut...eratie-21728703 abia astept sa vad cu se va numi editia speciala de 30 de ani... ![]() il scot din productie pana atunci ca se vor vinde doar SUV-uri si crossovere. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.794 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
20 ani pt un model e o cifra..asa cum a fost si 10 ani.
acum slabut..parca prea timid..sau efectiv nu au avut ce sa ii faca...dar pentru 5 euro unitate .... 6 abtipilde..... au reusit ceva articole in presa...publicitate...omul cumpara. versus acum 10 ani...unde era ceva...altfel ac automat...butoane pe usi ..logo metalic nu plastic...jante 16...etc. This post has been edited by wolfin: 11 Sep 2024, 09:04 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
axabrt |
![]()
|
QUOTE(axabrt @ 7 Sep 2024, 20:47) Că sa va dați seama unde sunt chinezii azi Studiu de caz Geely Anii 2004 cam așa. [attachmentid=1628160020] Am pipăit personal răgălia. O mizerie . Dacia 1310 care inca se mai vindea era super lux Anii 2024, după vreo 20 de ani adică. Un fleac. [attachmentid=1628160021] Wtf ? Doar 15 mii în China . Preț de logan Cum e posibil? Concluzia. In cur and toți vom avea mașini chinestezice. Poate nu in 3.4.5 ani dar în curând Concluzia 2. Producătorii germani au belit .o. rău.! Că sa (mai) vanda și ei ceva se vor milogi de Ursula sa i rupă pe chinezi cu taxe sa ma laud singur si veni stirea.... https://www.automarket.ro/stiri/marca-chine...rie-119521.html A doua incercare de descalecare...dupa aia de acu 20 de ani eu zic ca de data asta le iese |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
wolfin |
![]()
|
arata bine...dar..uiti ceva...inca nu sunt extinsi suficient pe piata..si nu ma refer doar la vanzari. eu ca si cumparator de buna credinta...as cumpara mai bine un renault decat un geley beley....ca dupa post vanzare....o belesti cu 2 service in toata ro.
|
--------------------
pegas
3120
|
|
axabrt |
![]()
|
Momentan nu s extinși.
Vor face vreo 8 unități de service, unde probabil vor angaja cetățeni chinezi cu dubla calificare adică securiști mecanici, sau securiști electricieni și așa va începe ușor ușor colonizarea cu chinezi a provinciei Romulania. Fiindcă ăștia vor veni în Romania și se vor împuia pe aici, o sa facă copii chinezești mecanicul cu domnișoara securista de la recepție și nu o sa fie puțini. Suntem pierduti |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
wolfin |
![]()
|
nu sunt eu ala genu woke...dar e aiurea ce zici.
nu stiu cati chinezi stii...dar sunt mai harnici si familisti decat tine si mine. iar in colentina....e plin de ei...de 30 ani. nu fac scandal mai mult sau mai putin decat alte rase..inclusiv autohtone ps ce telefon ai? This post has been edited by wolfin: 11 Sep 2024, 10:26 |
--------------------
pegas
3120
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.344 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
QUOTE(wolfin @ 11 Sep 2024, 10:25) nu sunt eu ala genu woke...dar e aiurea ce zici. nu stiu cati chinezi stii...dar sunt mai harnici si familisti decat tine si mine. ps ce telefon ai? Hai ca poti mai mult, dar remarca cu telefonul, sincer, este puerila. Ce alternative ai pt telefon? Europenii, in naivitatea lor, cred ca o sa fie numai lapte si miere daca omoara industria europeana, pentru ca da, consumatorii europeni si CEO-ii europeni au omorat o parte. Fraierii (nu ma refer la tine) se bucura ca nu mai face profit Renault sau VW in europa si ca vine chinezul si iti aduce masini si componente de acolo, dar uita ca totul este dependent, iar industrie distrusa in europa se traduce in locuri de munca pierdute si putere de cumparare redusa in viitor, inclusiv pentru astia care se bucura acum ca le da chinezul ceva ieftin. |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
axabrt |
![]()
|
Telefon n chineze bineînțeles.
Deja plătim energia mai scump decât în SUA sau in China , doar că vrem sa salvăm planetă și asta costa bani și așa e moda in Europa. Acuma trebuie sa salvez și pe Volkswagen sau Renault tot din banii mei. Sa luam mașini scumpe sa nu moara Renault de foame că ne invadează chinezii. Logica asta îmi cam da cu virgula. Deci e un fel de taxa de protecție așa? Mie așa mi pare... |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
wolfin |
![]()
|
QUOTE(cristic1982 @ 11 Sep 2024, 10:30) n ai inteles unde bateam la axa.. se plange de auto dar n are probleme sa foloseasca "Telefon n chineze bineînțeles." This post has been edited by wolfin: 11 Sep 2024, 11:17 |
--------------------
pegas
3120
|
|
axabrt |
![]()
|
Auzi da nu toți avem o mătușă bogata ...
Unii e mai săraci așa. Deci acuma trebuie sa i plâng pe aia de au lucrat la Nokia după logica ta. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
medelin |
![]()
|
Chinezii s-au prins de faza si acum vand ei direct: shein, temu, MG, Geely….asa ca nu mai renteaza sa dea piesele la fel de ieftin in Europa(vag, renault si altii). Practic e asaltul final de ucidere a competitiei locale.
Si acum banii nostri se vor duce si mai repede in China. Dupa 30jdă ani de cumparat din china, ieftin, producatorul european inchide poarta si suportam consecintele. De unde si vorba ca “ieftin si bun nu prea exista”. Ne-am bucurat, acum e momentul sa platim. |
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.344 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
@axa nu platesti taxa de protectie, daca investesti in produse europene, intr-un fel, platesti un viitor pentru copilul tau.
Dar stiu, toti se plang ca sunt prea saraci, dar vor sa fie vazuti in nu stiu ce masina, sa isi traga poze in nu stiu ce vacanta etc. In fine, fiecare face ce vrea, dar in viitor sa nu te plangi de saracie, o buna parte din ea este rodul actiunilor tale de pana atunci. Stiu, multi o sa rada, dar acum este lupta pentru viitorul continentului asta: industrie/venituri si migratie/demografie. Oricum sunt destui naivi care cred ca masinile electrice, panourile fotovoltaice si migratia celor din tarile islamice sunt ceva bun pentru europa. This post has been edited by cristic1982: 11 Sep 2024, 11:18 |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
einstein1984 |
![]()
|
axa, incep sa cred ca te pricepi la masini mai putin ca wolfin. Serviceuri nu s efac, se duc la Radacini sau alt service multimarca, semenaza un contract sii i dau acces in sistemul lor informatic, aia cumpara 3-7 scule si pun sigla MG la poarta. Sau pun sigla MG langa aia Suzuki ....
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
nu as fi asa convins..ca se duc la radacini...ca acum au pus sigla Cadillac
![]() ![]() Cristi eu am Samsung facut in korea ![]() ![]() iar ce zici tu era scris intr o carte..nu mai tin minte..acum multi ani..in care se lansa sintagma...asasinat economic la nivel de tara This post has been edited by wolfin: 11 Sep 2024, 11:23 |
--------------------
pegas
3120
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Era un exemplu la indemana, nu trebuie luat ad literam. Ideea e ca nu trebuie sa construiasca hale sau sa aduca mecanici chinezi.
Cristic, nu-l halesti pe Luca, dar zici fix ce zice si el in scrisoarea catre Europa... P.S; el nu a inchis vreo fabrica in UE... Doar reconversie, fara concedieri. This post has been edited by einstein1984: 11 Sep 2024, 11:28 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
cristic1982 |
![]()
|
QUOTE(wolfin @ 11 Sep 2024, 11:19) nu as fi asa convins..ca se duc la radacini...ca acum au pus sigla Cadillac ![]() ![]() Cristi eu am Samsung facut in korea ![]() ![]() iar ce zici tu era scris intr o carte..nu mai tin minte..acum multi ani..in care se lansa sintagma...asasinat economic. Turcia este alt cal troian, la fel ca Marocul. Cateodata este nevoie de un nationalism economic, altfel nu poti supravietui pe viitor. Stiu, actionarii aia care baga bani in campanii electorale, poate nu o sa fie multumiti, dar este nevoie. De asta au bagat rusii si chinezii bani in ONG-uri verzi, s-au prins ca astia le pot face jocurile murdare (inchideri de fabrici si centrale, oprirea comercializarii auto termice etc.). |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
axabrt |
![]()
|
Se lucrează la un „facelift major” pentru Logan, iar mașina va fi prezentată la final de 2025, a spus Mihai Bordeanu, managing director, Dacia Brand South Eastern Europe. Se lucrează și la o nouă generație Sandero, a mai spus oficialul Dacia. Bordeanu a spus și că există câteva sute de comenzi pentru electrica Spring (versiunea facelift).
Declarațiile au fost făcute la un eveniment de presă la care Dacia a prezentat o „serie limitată” Logan XX, cu ocazia împlinii a 20 de ani de la lansarea mașinii care a făcut istorie în industria auto. Această ediție limitată are doar câteva mici elemente grafice în plus față de Loganul convențional: plafon de culoare neagră (opțional), stickere, elemente decorative pe scaune și pe oglinzi). Nu vă luați bre, că vine faceliftul Major. O sa folosească alte abțibilduri? This post has been edited by axabrt: 11 Sep 2024, 11:59 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
STIRI PE SCURT!!!
FARA COMENTARII!! |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 08:12 |