Conflict de munca, angajat - angajator
![]() ![]() ![]() |
Conflict de munca, angajat - angajator
Ake |
![]()
|
||
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Sfat dupa deontologii forumului. Alt job ca doar e plin de oferte .Sau o adeziune la partidu` care trebuie
![]() This post has been edited by bion: 15 Oct 2010, 13:49 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ake si ai iesit cu pantaloni uzi?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ake, cind ai fost la Cluj, ai folosit buda din avion? In alea numa' daca faci podu' pe spate te poti pisa (daca nu vrei sa te pui cu curu' pe scaun).
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Explica-mi si mie: cum naiba sa te pisi cand faci podul pe spate? In ce directie?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
NWbyW
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
NU stiu! Incearca tu si zi-ne si noua. Multumim! Multi kmp fara probleme!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ba nene, se vede ca-i vineri, e lumea obosita. Unu' îsi ia casti cu sound cancelling, altu' se pisa din pozitia pod-pe-spate..
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Deh e criza monser
![]() @b76bgaarh fiind un gol de aer stropii au ramas supendati in timp ce emitentu cobora vertiginos asa ca nu pantalonii ci barbitza s-a putut umezi ![]() This post has been edited by bion: 15 Oct 2010, 14:06 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Ake, cind ai fost la Cluj, ai folosit buda din avion? In alea numa' daca faci podu' pe spate te poti pisa (daca nu vrei sa te pui cu curu' pe scaun). Cand am fost la Cluj a fost cea mai horror calatorie din viata mea. N-as fi vrut sa povestesc sa nu stric topicu. Da daca tot ai deschis discutia....Deci avionu se prezenta in felul urmator: (printre altele....) -Silicon sanitar transparent -intins cu deshtu-pe la termopane -caroseria (?!) pe alocuri arata ca una de Dacie '72 chituita cu ghips smirgheluit -niturile care tineau motoru ...ma rog...deci motorul era prins de aripa in niste cuie ruginite ai de mama lor. tot drumul am stat cu ochii pe ele sa vad care sare primu. Cat despre proprietatile dinamice cum sa zic.... ...dupa fo zece minute de la decolare am deschis ochii (ma rog, unul putin) si am vazut dedesupt aeroportul. Am decis sa ma duc la pilot sa- intreb daca n-ar fi mai bine sa ne dam jos sa impingem putin. Spre norocul lui nu m-au ascultat picioarele. Aveam senzatia ca ele merg la Cluj pe alt rand. ...boon.. dupa o perioada interminabila si nedeterminabila, timp in care domnisoara ne-a servit din partea companiei cu cca 50 ml de apa chioara am reusit in sfarsit sa iesim din nori. La fix exact cat sa-mi ridic picioarele pe banca sa nu ma lovesc la gioale de masivu Fagaras. Noroc ca nu creste nici o buruiana p'acolo ca sigur se umplea motoru de frunze. Si apropo de donsoara...ori purta masca ori ramasese cu o pareza ..da tot drumul a zambit asa...cum sa va descriu.. cam cum zambesti unuia sa-i ridici moralu inainte de eutanasie....Probabil inainte fusese sora la oncologie Ma rog..deci dupa oarece timp in care unii cozburatori- care mai puteau sa vorbeasca - si-au mai exprimat ba sfaturi cu privire la suflatul in jiglere, ba sugestii despre folosirea pardesielor drept parasute am ajuns deasupra Clujului. Eu deja incepusem sa ma intreb daca agregatu avea frane. Noroc ca m-am lamurit repede. N-avea! Trebuie sa recunosc ca e priceless senzatia sa vezi cum treci pe langa aeroport cam cu aceeasi viteza de la decolare. Numai ca l-am subestimat pe Fittipaldi de la mansa care probabil mare amator de GTA a considerat la fo 50 de metri de capatul pistei ca ar fi oportun sa se apuce de facut niste drifturi. Va dati seama ca eu care n-am facut in viata mea drifturi cu masina sa ma apuc acu la batranete de drifturi cu avionu.... Sa va povestesc si cum a fost la intors? Mai bine nu. Cam la fel cu exceptia driftului de final. This post has been edited by Ake: 15 Oct 2010, 13:58 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
bion |
![]()
|
Blueair ?
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
drift am patit si eu cu atr la oradea..... dar asta din cauza pistei care are mai multe gropi decat toate strazile din bucuresti... astfel nea pilotu a incercat sa aterizeze f lin dar o groapa a facut ca avionul sa se ridice un metru 2 si el sa nu stie daca da gaz sau incearca sa il puna pe pista.... pana la urma a ales varianta 2 si a fost cea mai stransa curba luata vreodat in viata mea senzatie maxima....
ps era vorba de cursa tarom... |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Auzi, nea Marty, daca tot umbli pe la avioane, pune, te rog, o bomboana de la Bucuria Chisinau, in vreun jiglor de la aeronava lui "Chioru", poate scapa dreacu' tzeara de ei...
Cand iti trimit o cutie de bomboane fondante? ![]() Sau niste suc de usturoi prin rezervor? ![]() 15 Oct 2010, 15:15: QUOTE(Markos @ 13 Oct 2010, 21:04) Il ajut si eu cu un salariu de profesor = 701 lei, poate scapa macar de-o rata, acopera macar o rata la Marty? This post has been edited by dragoselu: 15 Oct 2010, 14:15 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
bion |
![]()
|
Dom `diriginte ai decalotat-o. Martynezu` e fan cu sapca si steguletz de-al chiorului
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(bion @ 15 Oct 2010, 15:20) Cum asa, nea' Marty, sa tii cu kioru? Si-i mai si sufli jiglerele, a dracului de kior, n-ar putea crapa de asfalt... Tre' sa ai tupeu pamantului sa te dai cu Loganu' prin Bucuresti, ca presedinte, si sa nu-ti fie teama ca primesti o bila de plumb in ochiul putred... ![]() ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Marty |
![]()
|
Ake, apropos de driftu' ala, cumva ai zburat pe 1-2 Mai?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Te pomenesti c-ati impartit acelasi lonjeron...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Ake |
![]()
|
marty, era in mai sigur. Nu mai stiu data ca am facut mai multe drumuri atunci . La unul din ele, am venit cu un boing de tarom. Atunci am atras oprobiul a jumate de aeroport. Veneau la bucale astia de la CFR. da cum io cu fotbalu mai slabut...ma intorc catre colegul meu si-i zic. "-Uite-i ma p'astia de la Rapid"...liniste, priviri dispretuitoare..."Rapid Cluj !"corectez eu repede cu gand ca am salvat situatia. Evident ca s-a last cu reprosuri vehemente in jurul meu cum ca cum pana mea nu stiu cine e negru ala care valoreaza 15 milioane? Imi statea pe limba Rabindranath Tagore da am zis sa tac draq sa nu mai spun vreo prostie ca luam si fo palma. Pana la urma nu stiu cum s-a nimerit ca am venit cu cele 15 milioane de dolari langa mine pe banca. Da boing face numa 35 de minute asa ca n-am avut timp sa-mi fac curaj sa-l hauduiudu pe respectivu.
PS. roata aia ii da la asta? This post has been edited by Ake: 15 Oct 2010, 15:03 Attached thumbnail(s) carutoplan.jpg ( Size: 17.63k ) Number of downloads: 682 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
b76bgaarh |
![]()
|
ce scrie acolo airlingus.net????
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Marty |
![]()
|
Nu exact de la ala.
This post has been edited by Marty: 15 Oct 2010, 15:12 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Ake |
![]()
|
Ma rog...de la fracsu . Nu vezi ca i-am sters si numele din buletin? Ma gandesc c apoate nu te-or da astia afara. Poate te muta la bengoase. Stiuardeza
![]() This post has been edited by Ake: 15 Oct 2010, 15:21 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.181 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
ala din poza lui AKE nu e AN ?
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
bion |
![]()
|
Nu e AN e NUP.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.011 Joined: 23 July 09 ![]() |
@Bygy007, ca tot lucrezi la metrou, zi-mi si mie (ca am fost nevoit sa fac niste drumuri pana in Pantelimon si am mers cu metroul pana acolo - mergand ultima statie si cu garnituri de metrou vechi) ce-au domle` drogatii aia de copii de le mazgalesc cu spray de vopsea in halul ala, si de ce nu asigurati paza in depou si pt. garniturile vechi? Macar puneti o camera video ceva... Ca sa mor eu, a fost o experienta stranie pentru mine, parca eram intr-un film horror, singur in vagon, cu mazgalelile alea cu marker negru pe pereti (de exeteriorul vagonului nu mai zic - vopsit tot)... nu stiu, ma lua ameteala de la atatea simboluri de pe pereti.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Alea vechi sunt vopsite de ani buni. Au fost vopsite cand erau stationate in tunel.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 16:18 |