I-AU ELIBERAT!, Cei 4 sunt teferi si vin in tara
![]() ![]() ![]() |
I-AU ELIBERAT!, Cei 4 sunt teferi si vin in tara
bogdan_i |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 28 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
Symbol
- b-45-...
|
|||
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
O fi prins drag de el...
Acuma serios..ca sa o recunoasca lumea. |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai au tras de fiare si au luat energizante inainte sa se urce in hercules... Doar nu era sa arate ca niste... fosti ostatici...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Ar trebui sa le trimita nota de plata acasa; plata in rate.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
Da-i dom'le pace. Au avut o zi de recuperare deja in ambasada din Irak, si ambasadorul parea in reportajul ce-l vazui foarte bucuros si energic.
Deocamdata totul ok, normal este a ne veseli ca avem motive. Cred ca am trecut milimetric pe langa o catastrofa de proportii si nu stiu daca sheicul ala, asociatia arabilor din romania sau serviciile de informatii cu Base in frunte sau toate odata sunt de laudat la faza asta. Iar mai incolo un pic, dap, e o ok sa se dea drumul la polemici, poate ies si ceva rezultate din asta. Nu de alta, dar daca chiar exista ceva legaturi mafiot-teroriste inauntrul tarisoarei noastre, bine ar fi sa fie luate frumusel in ditamai suturile. Nota bene: eu tot le-as administra o bataita moralizatoare alor nostri 3 jurnalisti care s-au crezut turisti inocenti si intangibili intr-o zona de razboi si riscuri peste cotele rosii ale cartierului unde au fost capturati cica. |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Stai sa vedem..s-au crezut turisti sau au avut treaba si li s-a tras teapa..stai asa ca eu mai astept sa vad ce e cu BMW-ul ala facut cadou de Omar, cu afacerile lu tac-su cu Omar....mai multe...
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
La momentul asta Munaf poate o ia pe coaja de la americani. De aia vroia sa vina in Romania, ca sa scape. Deocamadata nevasta-sa mai trebuie sa astepte. Ceva declaratii, interviuri cu ostaticii au fost luate?
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
kukuruz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 4 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Lolek @ 23 May 2005, 16:05) eu tot le-as administra o bataita moralizatoare alor nostri 3 jurnalisti care s-au crezut turisti inocenti si intangibili intr-o zona de razboi si riscuri peste cotele rosii ale cartierului unde au fost capturati cica. deh, farmecele janei-marioara, asa se-ntampla... care jana, la randul ei, era momita prin mahalale p'acolo de macho-boy-ul munaf... |
-------------------- |
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu. Intra in carantina, procedura standard. Cel putin asa s-a declarat la radio.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
"masini identice cu numere identice"
????? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE Cei trei jurnalisti romani au fost adusi in tara, in jurul orei 15.00, cu o aeronava militara de tip Hercules. Pe aeroport, au fost intampinati de rude, prieteni, dar si de presedintele Traian Basescu si de premierul Calin Popescu Tariceanu. Cei trei pareau bine, vizibil emotionati si foarte fericiti. Dupa ce si-au intalnit familiile, au intrat intr-un hambar de pe aeroportul militar Otopeni, fiind dusi intr-o locatie necunoscuta. Potrivit unor informatii neconfirmate, inca, cei trei ziaristi urmeaza sa fie dusi la Spitalul Militar, unde se vor face verificari amanuntite privind starea lor de sanatate. sursa: HotNews.ro Oare ce hambare au astia la Otopeni? |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Hangar. Nu hambar.
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Emotionati cu revenirea jurnalistilor. Acuma hambar, hangar....ce mai conteaza?
![]() Mare si ieftin spectacol s-a facut din toata tragedia asta. Inca o scarba mare m-a luat cu natia asta. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
kukuruz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 4 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(kaspersky @ 23 May 2005, 16:24) "...au intrat intr-un hambar de pe aeroportul militar Otopeni..." asa o fi cerut jana ca sa le demonstreze racanilor niscaiva figuri noi invatate in captivitate... |
-------------------- |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Sau anungem sa ii tratam noi mai naspa decat teroristii si sa ii tina intradevar intr-un hambar
![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
cam des gresesc... mai era pe undeva o duma cu "...socul post reumatic" ...cred ca tot pe hotnews...
![]() asarban, nici eu nu am priceput ce a fost cchestia cu coloane identice etc.... asteptam din partea ta dezvaluiri complete ![]() deci "eroii" intra in carantina.... pe cati ani? ![]() |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
kukuruz |
![]()
|
QUOTE(AL @ 23 May 2005, 16:36) deci "eroii" intra in carantina.... pe cati ani? ![]() cica doar trei zile. 3 zile in care le administreaza purgative la greu. |
-------------------- |
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Sa verse tot ?
|
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
kukuruz |
![]()
|
yep!
pe toate caile si prin toate mijloacele |
-------------------- |
|
Fire |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 12 May 05 From: Bucuresti ![]() |
bai dar pe voi nu v-a surprins o anumita chestie? Adica...voi ati vazut cat de energici erau cand au coborat din avion? Ziceai ca au castigat la Olimpiade si se reintorc in tara. Toti curatei, zambitori atletici...
La ce regim au fost supusi astia ma? Parca au fost plecati la un spa timp de 2 luni. Nici o vanataie,nici o urma de subnutritie....incep din ce in ce mai mult sa sustin ideea de inscenare...pana la un punct cand au fost predati altei grupari "profesioniste" Mertzanul sau BMW-ul ala pe care l-a primit cadou tatal Mariei Jeanne...... ![]() This post has been edited by Fire: 23 May 2005, 22:08 |
--------------------
Logan
Ambition
- B XX RHS "Pai sa studiem problema sa gasim pe cineva"
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(kukuruz @ 23 May 2005, 15:41) Tu vorbesti serios? De ce, e posibil sa fi luat boli care ataca kkul de om? ![]() Acu serios, m-am bucurat mai mult decat as fi crezut cand am auzit ca au fost eliberati. Multumesc lui Dumnezeu, ca tare mi-era ca ii vedem pe ogrish. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Ceva este ilogic: ii tinem pe astia 3 in carantina 3 zile, nu se stie unde, deoarece trebuie sa li se faca analize medicale complete. Ok pana aici. Dar ce serviciu de paza si protectie avem daca il lasa pe Presedintele Romaniei sa se intalneasca cu 3 persoane posibili purtatori de boli foarte grave? La fel si familiile. Uman este de inteles cu familiile, dar in mod normal trebuiau sa se vada intr-un mediu septic si sa imbratiseze dupa ce li se fac cateva analize, macar.
Inca o chestie ciudata, de ce cei 3, daca au fost nevinovati, nu si-au sunat familiile dupa ce au fost eliberati, cat timp au fost in ambasada? De teama sa nu spuna ceva ce nu trebuie stiut de cei din tara? |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
ocs |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 14 December 04 ![]() |
poate nu ati vazut ca serviciile secrete aniverseaza 6 luni si le trebuia un proiect . Dupa mine totul a fost pus la cale dinainte si de aici.Ca la "revolutie".N-au contat 'de-ce-dati-i" ci securitatea sa scape. Si a scapat.
De ce pe mister Vasile nu-l intreba nimeni de afacerile necurate din Buzau? This post has been edited by ocs: 24 May 2005, 05:55 |
-------------------- "Asteptarea este cea mai grea provocare a sperantei"
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
QUOTE(madalina @ 24 May 2005, 00:32) Ceva este ilogic: ii tinem pe astia 3 in carantina 3 zile, nu se stie unde, deoarece trebuie sa li se faca analize medicale complete. Ok pana aici. Dar ce serviciu de paza si protectie avem daca il lasa pe Presedintele Romaniei sa se intalneasca cu 3 persoane posibili purtatori de boli foarte grave? Si pe Tariceanu nu? Alooo! Toarasu` pai astia vor sa ne ajute sa scapam de ei mai repede. Sa devina cu adevarat eroi. |
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
kukuruz |
![]()
|
ati vazut-o pe jana? cu buricul gol, imbracata fix ca destrabalata aia din serialul cu numai iubirea, ziceai ca e pe scena dupa un show fierbinte ca sa dea bezele la multimea prostita
|
-------------------- |
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Voi chiar credeti ca astia au fost prost tratati? Sau mai stiu eu ce?
Nooooo...astia au fost luati ca fraieri ptr. ceva santaje legate de ceva afaceri sau bani care trebuia sa ii rezolve senatoru' sau altii apropiati lor! Pai din Ro. vin destul de multi bani prin "afacerile" lor de acilea si voi credeti ca isi taiau singuri craca? Pai uite o idee...S-a schimbat guvernarea, astia nu mai puteau sa se desfasoare normal, si au rezolvat in felul asta...Au rapit, si au primit permisiunea sa isi desfasoare afacerile cum trebuie...iar guvernantii au primit laude...Toata lumea e fericita! Pai bai tata daca au fost retinuti si alea alea cum trebuie, sa va zic eu! Eu am fost jefuit si retinut timp de 1 ora cu pistolu' la tampla, dezbracat in fundu gol si luat tot doar pasaportu', biletele de tren si toalele au ramas! Asta in Varsovia! Si am fost si la un psiholog sau cum naiba ii spune ca ptr. mine a reprezentat o trauma...Si concedii medicale si toate cele...Mi-am revenit complet, dar "experienta" a fost unica si a ramas intiparita in memorie... Si toate astea ptr. 1 ORA de retinere cu pistoale si alea alea...adica ceva conditii similare...SI ASTIA ??? Dupa 2 luni topaie de parca nu se intamplase nimic, erau curati, bine hraniti, bine imbracati alea alea... Oare de ce? Asta cu 3 zile....hmmm...pai trebuie sa ii invete ce trebuie sa declare de acum incolo ! D-aia! This post has been edited by dantes: 24 May 2005, 09:20 |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Bai, de cand fetele cu buricul gol au devenit destrabalate? Ha?
Pai daca-i asa, e strada plina de destrabalate. Si ce vi se pare atat de ciudat ca au avut energia de a se bucura nespus cand si-au revazut rudele?? A? Voi ce-ati fi facut? Ati fi mers cu capul plecat si garbovit, cautand sa nu va vada nimeni, cum dorea CTP-ul? E adevarat ca astia trei au picat ca fraierii intr-o capcana care ne-a pus cu totii pe jar, dar rogu-va fiti si voi mai aproape de definitia de om. Adica ala care se bucura de bucuria aproapelui sau. Remarcile unora dintre voi arata cat sunteti de .... romani ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
...."Oare de ce? Asta cu 3 zile....hmmm...pai trebuie sa ii invete ce trebuie sa declare de acum incolo ! D-aia!".....da' ce nu au avut timp 2 luni?
![]() This post has been edited by Slider: 24 May 2005, 09:24 |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Mda
![]() ![]() Later edit... Am vazut ca maddan a postat in acelasi timp cu mine si nu stiu daca a remarcat ce am scris... QUOTE Voi ce-ati fi facut? Ati fi mers cu capul plecat si garbovit, cautand sa nu va vada nimeni, cum dorea CTP-ul? DA! Si eu stiu ce vorbesc! Din cunostinta de cauza...din pacate! This post has been edited by dantes: 24 May 2005, 09:37 |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 20:34 |