ce parere aveti de legea anvelopelor de iarna?
![]() ![]() ![]() |
ce parere aveti de legea anvelopelor de iarna?
C a t a l i n |
![]()
|
||
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|||
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Io zic c-o sa ninga.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sigur o sa ninga, dar pe soselele patriei, proaspat date cu sare, nu se va aseza. Nu mai pupati voi surprinderea autoritatilor din anii precedenti !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
2xGI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 993 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
o sa avem zapada mare........
Attached thumbnail(s) imagesCADHY4W0.jpg ( Size: 64k ) Number of downloads: 494 |
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
- momentan Treanta 2 niciodata sa nu spui niciodata
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
corbex, pe astia i-a surprins iarna si cand prima ninsoare a fost in decembrie asa ca nu ma mai mira nimic. Isi scot utilajele alea, le aliniaza, se duce primarul in vizita la ei si atat.
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Pai daca nu s-a intrebat nimeni cum ajung la servici cei care lucreaza pe utilajele de deszapezire...
|
--------------------
.
.
.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
sa faca bine sa doarma in ele
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
johny_bravo006 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 20 December 09 ![]() |
Eu, iarna trecuta pe 26 dec. am mers cu breack-ul meu din '93 din Galati pana la tzara la mine (vreo 70 km) cu cauciucuri de vara si erau putin uzate si nu am ramas inpotmolit. Daca stii sa mergi cu masina te descurci si cu ce ai... . Preventiv am avut si vreo 3 kg de sare si o lopata in porbagaj.
Acum pe solenza am all season matador si nu am de gand sa le schimb. This post has been edited by johny_bravo006: 10 Nov 2010, 16:18 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Confort
- XX 05 WAZ
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ce-ai pus tu aici sint gume "Toreador", nu "Matador" ! Dar matadoarele sint cum zice Markos, za best !
This post has been edited by corbex: 10 Nov 2010, 18:19 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
johny_bravo006 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 20 December 09 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Confort
- XX 05 WAZ
|
|
corbex |
![]()
|
Colegu', cred ca trebuie sa-ti faci up grade la bobina de traductie. Asta are impedanta mare. As sugera un dual core.
This post has been edited by corbex: 10 Nov 2010, 18:37 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() |
--------------------
-
-
|
|
hol |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 21 June 06 ![]() |
Subscriu la ceea ce spui johny_bravo006. Folosesc astfel de anvelope, mai exact MATADOR MP 61 Adhessa M+S si sunt foarte multumit, iar cine nu cunoaste sa stie ca Matador apartine de grupul Continental si incalta masinile Skoda din fabrica.
10 Nov 2010, 18:49: http://www.matador.sk/index.cfm?Module=Act...=WebPage&s=MP61 This post has been edited by hol: 10 Nov 2010, 18:49 |
--------------------
dacia
logan
2005 1.5 dci
- ct07hol
|
|
corbex |
![]()
|
Confirm pozitiv. Acum doi ani solenza din dotare a luat-o la vale pe transfagarasan, incaltata fiind cu matadoare, fara sa fi facut mai mult de o greseeala. Aceea de a ma fi suit in masina. Nici n-am apucat sa dau la cheie. Noroc ca pe ambele margini ale drumului erau pereti de zapada de 1,5 m.
Si aveau consistenta antiderapanta. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
hol |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 21 June 06 ![]() |
Confirm pozitiv. Acum doi ani solenza din dotare a luat-o la vale pe transfagarasan, incaltata fiind cu matadoare, fara sa fi facut mai mult de o greseeala. Aceea de a ma fi suit in masina. Nici n-am apucat sa dau la cheie. Noroc ca pe ambele margini ale drumului erau pereti de zapada de 1,5 m.
Si aveau consistenta antiderapanta. Probabil , cand te pricepi, te pricepi.... vara nu-i ca iarna, cum sugera unul din clasici preferati de autor... Sanius placut la iarna...sau vara? |
--------------------
dacia
logan
2005 1.5 dci
- ct07hol
|
|
corbex |
![]()
|
Ai dreptate! Cred c-a fost greseala de pilotaj, fiindca in aceeasi iarna, cu aceleasi anvelope, am putut controla perfect masina din Pantelimon si pina hat, in Colentina! Nici macar pe coastele de pe soseaua Fundeni nu mi-a facut figuri.
This post has been edited by corbex: 10 Nov 2010, 19:26 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pentru fanii Mortadoarelor. Imi pare rau ca nu am pozat mortadoarele din dotare cand le-am dat jos si care pe dinafara erau liceu si innauntru muzeu. Pe interior era o pidsa transversala pana la sarma
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
Fiindca esti pervers si te uiti dupa ele.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
QUOTE(rodi @ 10 Nov 2010, 12:35) QUOTE(rodi @ 10 Nov 2010, 10:09) Ramane de vazut daca se aproba, ,,constiinta ii urla a paguba, fireste..." ![]() Asta e mai tare ca Janyna! Isi raspunde singur la intrebarile pe care nu si le-a pus. QUOTE(johny_bravo006 @ 10 Nov 2010, 16:14) Eu, iarna trecuta pe 26 dec. am mers cu breack-ul meu din '93 din Galati pana la tzara la mine (vreo 70 km) cu cauciucuri de vara si erau putin uzate si nu am ramas inpotmolit. Era asa de mult noroi incat riscai sa ramai inpotmolit cu cauciucuri de vara? ![]() |
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Unde n-a ramas inpotmolit, la Instambul?
![]() |
--------------------
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Ie bune iestieiturilie aiestea!
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(johny_bravo006 @ 10 Nov 2010, 18:31) Tu crezi ca-s idiot? QUOTE(hol @ 10 Nov 2010, 19:06) Confirm pozitiv. se poate închide, mersi. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.652 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
QUOTE(dandee @ 28 Oct 2010, 19:48) exact cum zice si titlul! ce parere aveti despre aceasta lege in conditiile crizei de astazi? vor deveni mai sigure drumurile sau mai putin circulate? astept parerile voastre Drumurile vor fi mai putin circulate pt ca multi isi dau seama ca sunt pasibili de pedeapsa chiar daca nu au nici o vina. |
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 10 Nov 2010, 13:21) bine ca ati pus poze cu cutremure , se vede ca este facatura pina si masina cu cauciuce de iarna deraiaza pe sicanele alea de zapada , eu va anunt cu 2-3 zile inainte (pe topicul dedicat) iar voi anuntati autoritatile ca sa nu ii ia pe nepregatite , eu mizez totusi pe iarna cu zapada weather.jpg ( Size: 32.69k ) Number of downloads: 209 ![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 01:32 |