Dacia Logan 1.6 16v Black Line Noir Nacre, Proaspat posesor de Logan
![]() ![]() |
Dacia Logan 1.6 16v Black Line Noir Nacre, Proaspat posesor de Logan
Ion_R5 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 19 December 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2010 Black Line 1.6 16v euro4
- B-xxxxxxx Jegul se curata cu apa si sapun. Insa nesimtirea, lipsa educatiei si a caracterului nu se anihileaza la fel de usor.
|
|||
alexalina |
![]()
|
![]() www.megane2.fr Group: Members Posts: 349 Joined: 17 February 09 ![]() |
Poze?
|
--------------------
renault
megane dCi
2004
- HEL
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pãdure ![]() |
QUOTE(Ion_R5 @ 1 Nov 2010, 13:35) Daca vream ceva de calitate trebuia sa dau aproape dublu. Cat a costat? |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
care dublu, noua Octavia de 1.6 cu toate dotarile ce le ai pe logan e 13.000, asa ai dat 9500 pe o masina de 5500 cu ceva dotari.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.326 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Ion_R5 @ 1 Nov 2010, 12:35) - am vazut sub scaune trase circuitele electrice pentru incalzire in scaune <nu are incalzire in scaune> Tare ma tem eu ca firele ce le-ai vazut sunt de la pretensionarile centurii de siguranta ... Ai airbag-uri laterale? ca daca da ... atunci o parte din fire pt. asta sunt .. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Argoane, de ce nu-ti iei tu Skoda Octavia cu toate dotarile la pretul asta ? Ia zi ?!
S-o stapansesti sanatos multi km de acum inainte. |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
Ion_R5 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 19 December 08 From: Bucuresti ![]() |
Am dat 29142,81 RON + 3 vouchere
echivalent Euro 6809 (include aici si pachetul legislativ in valoare de 40 euro, stingator, trusa medicala, triunghiuri reflectorizante) ###################### Pretul de lista 9500 Euro +++++++++++++++++ Reducere 100 Euro ###################### Urmeaza taxa de mediu/prima inmatriculare, circa 700 euro Asta inseamna cam 7500 Euro cu totul. Cam la 12800 Euro se putea lua Skoda Octavia 1.2 TSI --- adica un pic peste 10000 cu vouchere. Sigur, deja e alta masina. Ca sa nu se inteleaga altceva - am optat pentru Logan. La consumul de benzina, tot pe acolo e si orice alta masina pe benzina. This post has been edited by Ion_R5: 18 Nov 2010, 11:44 |
--------------------
Dacia
Logan
- B-xxxxxxx Jegul se curata cu apa si sapun. Insa nesimtirea, lipsa educatiei si a caracterului nu se anihileaza la fel de usor.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Fiindca nu-i place 1.6 MPI. Nu se cade sa faca rabat la numarul de supape. Asa ca strange bani pentru TDI.
![]() Ontopic: asteptam poze si de ce nu, lista de dotari. Cred ca e primul Black Line de pe forum. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
1.2 TSI este un motor excelent, la fel si 16v-ul de pe Logan.
|
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Pacat ca la Logan doar motorul e.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
N-as vrea sa incepem discutii interminabile pe topicul colegului, dar motor de 1.2 (fie el si TSI) sau 1.6MPI pe o balena ca Octavia?
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Nu incepem, dar ar trebui sa mergi sa pui mana si vezi cum merge motorul ala intai.
Dpv al motorizarii 16v-ul este o caciula foarte portrivita pentru Logan. |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Ion_R5 |
![]()
|
QUOTE(cj98czh @ 1 Nov 2010, 14:42) Tare ma tem eu ca firele ce le-ai vazut sunt de la pretensionarile centurii de siguranta ... Ai airbag-uri laterale? ca daca da ... atunci o parte din fire pt. asta sunt .. Nu are air-bag lateral. O sa mai ma uit inca odata - apropos de pretensionarile centurii... Cablurile pe care le-am vazut eu, vin chiar in fata sub sezut si se termina cu o mufa, care are in capat o alta mufa "oarba" <nu mai pleaca nici un fir din ea> - insa va trebui sa ma uit mai bine, eventual cu o lanterna. Am presupus ca este vorba despre circuitul de incalzire in scaune <Black Line fiind comercializat initial in Franta, am presupus ca pentru francezi a avut o lista mai lunga de dotari, printre care si incalzire in scaune> Lista dotarilor - nu am asa ceva. Chiar o sa scriu la vocea clientului sa imi trimita o specificatie detaliata a masinii - sa vad daca primesc asa ceva. Ca idee, Black Line este un nivel de dotare intermediar intre Laureate si Prestige. Fata de Prestige nu are: - geamuri electrice spate (se pot pune optional) - jante aliaj (se pot pune optional) Fata de Prestige are in plus: - satelit comanda radio/CD montat pe coloana volanului - radio/CD-ul are mufa de intrare sursa auxiliara ################# Apropos de ce are, ce n'are: Prestige faza 2 nu mai are schimbator imbracat in piele si nici reglaj lombar la scaun sofer, desi la faza 1 aveau. Tot asa am constatat cu surprindere ce nu mai care cheder de cauciuc la parbrizul din fata, pe latura de la plafon. Am vazut cateva tot faza 2 care aveau, dar am vazut si masini cu numere rosii care nu mai aveau. Astia scot tot de pe masina.... ![]() ################# Mai sunt cateva diferente fata de Prestige: culori bord, fete usi, tapiterie. Personal as fi preferat culoarea Gris Platine, insa asta e singurul pe care l-am gasit: Negru metalizat (Noir Nacre) Ideea e ca acuma nu se mai gasesc la vanzare decat cu motorizarile 1.2 sau 1.4 - dar fara aer conditionat. Eu am preferat sa iau un motor destul de puternic si am optat pentru 1.6 16v. Luasem in calcul si 1.5 DCI 85 cai, insa am ramas pana la urma la benzinar Referitor la motorul 1.2 TSI de pe Octavia - mi s-a parut cam subdimensionat pentru Octavia - asa ca idee. Am facut test-drive cu Octavia 1.4 TSI si se misca bine - insa m-am gandit ca 1.2 TSI e destul de impins ca motor si cu multi senzori/electronica. E suficient sa nu mearga un senzor in parametrii si masina nu mai trage si consuma ca porcu' (din pacate in teorie sunt toate bune si frumoase. In realitate, daca ai probleme cu orice masina ar fi - cei de la service de multe ori nu pot sa identifice problema si te plimba .... si in plus tot schimbi piese pe banii tai, pana ai noroc sa dai de piesa care a generat defectul.) Doamne fereste de probleme. Probabil ca de asta multi opteaza pentru Logan - e mai simplu si sunt mai putine de stricat la el. This post has been edited by Ion_R5: 18 Nov 2010, 11:45 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Ion_R5 |
![]()
|
Multumesc frumos pentru urari. Asemenea si voua.
Apropos de chestii "ciudatele" Ieri m-am uitat prin portbagaj... In laterale, spre aripile spate simetric stanga dreapta sunt un fel de mici compartimente, iar la margini sunt prinse tablele prin sudura in puncte, formand o muchie - chiar acolo unde se termina covorul de pasla care acopera roata de rezerva. Pe muchia din dreapta, buza respectiva este acoperita cam 70% din lungime cu 2 bucati de cheder de cauciuc, de aproximativ 10 cm fiecare. In partea stanga (simetric) insa nu este nici un cheder de cauciuc montat pe muchia imbinarii celor 2 table. Nu stiu, parca zici ca au pus unde si-au adus aminte... O intrebare: Inele de ancorare aveti in portbagaj? Daca da, la ce nivel de echipare? Trebuie sa ma mai uit, dar parca la mine nu am vazut inele de ancorare. Stiu ca am vazut la MCV asa ceva. PS: poze cred ca o sa pun cam peste 1 saptamana. Cam in 10 zile primesc cartea de identitate, care am inteles ca vine cu folia de secretizare aplicata. Stie cineva care sunt pasii urmatori (fisc, politie, etc) si cam ce presupune? (taxe, acte, etc) A montat cineva alarma? Ce alarma? Am citit aici pe forum ca se poate activa si o functie din UCH. Aveti ceva idei? Multumesc anticipat! <span class='edit'>1 Nov 2010, 15:58:</span> Am in plan urmatoarele modificari/imbunatatiri: - presuri + huse - montare protectii de plastic la pasajele rotilor (aripi), eventual si aparatori de noroi - jante aliaj (de preferat tot pe 15" desi nu sunt foarte estetice) - vopsit tamburi spate (am vazut ca mai toate masinile de pe strada au tamburii ruginiti - parca ar fi gazati cu vopsea, nu vopsiti cu simt de raspundere) - vopsit jante tabla (aceeasi observatie ca la tamburi) - arcuri sport Eibach (pastrand amortizoarele originale) - senzori parcare spate (eventual si fata) - alarma - antifonare interior (cu vopsea cauciucata sau benzi alu-bituminoase) - dimmer becuri faza scurta (diminuare tensiune alimentare pe becuri faza scurta - pentru mers ziua - prelungeste viata becurilor) - folie geamuri spate si luneta - eventual evacuare majorata - eventual dupa 10.000 km montare instalatie GPL, daca o sa merg foarte multi km/an (din calculele de acum - cam 10000 km/an, dar daca merg mai mult, poate ii pun GPL) Ceea ce nu as face si am vazut ca sunt topicuri intregi pe aici: - schimbat becuri cu tot felul de leduri, mai colorate sau mai incolore - tot felul de modificari sau investitii care sa transforme Loganul intr-o masina "super" ... iar cand faci totalul vezi ca ai mai bagat 2000 - 3500 Euro in masina (am citit de exemplu un topic cu un tip care a pus turbina pe motorul de 1.4 si a scos peste 100 si ceva de cai... etc...) This post has been edited by Ion_R5: 18 Nov 2010, 11:46 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
para06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 898 Joined: 14 March 10 From: CONSTANTA ![]() |
de ce ti-ai luat 1.6 16v daca te gandesti la GPL?
Iti luai un 1.5DCI si nu aveai treaba cu consumu This post has been edited by para06: 1 Nov 2010, 16:04 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2003
- CT92PAR
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
10 lei un bec.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(tribunul @ 1 Nov 2010, 17:12) 10 lei un bec Nu becurile de 10RON se ard, ci alea la 100RON.This post has been edited by IRONICK: 1 Nov 2010, 22:04 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Ion_R5 @ 1 Nov 2010, 14:09) Nu are air-bag lateral. Referitor la motorul 1.2 TSI de pe Octavia - mi s-a parut cam subdimensionat pentru Octavia - asa ca idee. Am facut test-drive cu Octavia 1.4 TSI si se misca bine - insa m-am gandit ca 1.2 TSI e destul de impins ca motor si cu multi senzori/electronica. tot atata electronica are si ala in el, in plus are mult mai mult cuplu, care se simte QUOTE(para06 @ 1 Nov 2010, 15:03) dc nu ar merge gpl pe 16v? sau e vreun motor supersport si nu merge pus? vw pune gpl din fabrica pe 1.4tsi de 150cp |
--------------------
.
.
.
|
|
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Legat de 1.2 tsi pe octavia, eu am condus si masina chiar se misca bine.
This post has been edited by bogdan_dsn: 1 Nov 2010, 16:50 |
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Ion_R5 |
![]()
|
Recomand sa cititi topicul referitor la dimmer faza scurta:
http://www.daciaclub.ro/Dimmer-faza-scurta-t190283.html Eu unul il gasesc util. (atat protectia becului cat si diminuarea consumului pe timpul zilei) In ceea ce priveste eventualitatea montarii instalatiei GPL - lucrurile stau simplu, pentru un parcurs de circa 10000 km/an, nu cred ca ma apuc de modificari, insa daca ajung sa merg 20000 - 30000 km/an, atunci ma gandesc la asta. Ramane de vazut cum vor evolua preturile carburantilor. Sigur, varianta diesel 1.5 dci 85 cai, o luasem si eu in calcul, dar am zis ca nu merg mult si m-am oprit la benzinar. La diesel mai e riscul cu injectoarele, pompa de inalta si turbina. Daca s-a dus ceva, s-a dus si economia. Oricum, intrebarea nu am inteles-o.... "GPL pe 1.6 16v?" De ce, trebuie pus numai pe 1.4? ...care dupa ce e lesinat, pe GPL sa devina si mai lesinat? This post has been edited by Ion_R5: 18 Nov 2010, 11:47 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
omu are dreptate referitor la cablajele de sub scaune...sunt pentru incalzire in scaune!
sa o stapanesti sanatos si multi km fara niciun fel de incident! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
bossake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 6 December 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bogdan_dsn @ 1 Nov 2010, 16:50) eu as zice ca se misca undeva la limita decentei. Dar depinde si cu ce masina esti obisnuit. Oricum e un motor suuuper ok fata de cel pe care l-a inlocuit (1.6 mpi 8v 102cp). Felicitari pt achizitie si sa te plimbe sanatos cat mai multi km. ![]() This post has been edited by bossake: 1 Nov 2010, 22:20 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.6 16v
- B 21 xxx
|
|
dr_mKe |
![]()
|
La mine se arata cam 40.000 km rulaj anul asta si totusi n-am ganduri serioase de GPL.
Numai ce m-am intors dupa 350 km, consum 6.5% si am mers ca racheta ![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Ca sa conchidem, are reprize superioare unui 1.6 de 100-110cp aspirat si asta cu MULT !
|
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
cdadan |
![]()
|
+1
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
Sa o stapanesti sanatos...asteptam si noi poze sa vedem :> pe ce ai dat banii:P
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:37 |