Suspensie Sport, Amortizoare de R18 pe Dacia Berlina
![]() ![]() ![]() |
Suspensie Sport, Amortizoare de R18 pe Dacia Berlina
leo_bem |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 20 June 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
- BEM GOD is a DJ
|
|||
leo_bem |
![]()
|
arcurile alea de care spui iti schimba tinuta de drum ca sunt si ele un pic mai tari dar daca nu ai amortizoare corespunzatoare nu faci nimic
|
--------------------
dacia
1310
- BEM GOD is a DJ
|
|
IL-02-GTA |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 27 May 04 From: Slobozia ![]() |
In primul rand amortizoarele sunt noi,in al doilea rand nu vreu sa le transform pe ulei,ci doar sa modific pozitia talerului,arcurile de papuc diesel au spira mai groasa si in principiu ar trebui sa fie si mai tari decat cele de berlina,iar amortizoarele cred ca sunt pe ..........GPL..
![]() ![]() This post has been edited by IL-02-GTA: 27 Jun 2005, 12:38 |
-------------------- ....................
|
|
leo_bem |
![]()
|
eu v-am zis ce pot face pentru voi. iar pentru tine GTA daca vrei otinuta de drum mai sportiva nu vei face nimic cu amortizoarele din comert, alea normale. niste amortizoare sport in comert sunt foarte scumpe si ni gasesti pt dacia
|
--------------------
dacia
1310
- BEM GOD is a DJ
|
|
padual |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 29 November 04 From: MANGALIA ![]() |
ai mai nu fiti rai explicati-mi si mie ce v-am intrebat va rog frumos!
|
--------------------
Daewoo | Ford
MATIZ 0.8l - 49cp | Focus 1.8l - 115cp
2006 E | 1999
- CT-89-PAD|TX-6273-TX Doamne ajuta!
|
|
B-34-SGM |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 1.397 Joined: 16 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
QUOTE(padual @ 25 Jun 2005, 23:31) am citi pe aici pe forum ca ar ajuta la tinuta de drum sa pui pe spate la Berlina arcuri de Break(tot de spate firesc). Acum citesc ca si cele de Papuc ar fi bune. Poate sa imi explice cinvea ce modifica defapt in tinuta de drum aceste arcuri ca nu prea pricep?Va rog mult?Care ce schimba , cam asta as vrea sa imi spuneti si mie! Pui degeaba arcuri tari, daca amortizoarele sunt moi (de serie pt strada), masina se va balansa. Se pot pastra vechile arcuri(doar ca le scurtezi), iar daca folosesti un amortizor corespunzator,bare stabilizatoare groase )sau doua una peste alta ) masina va devenii foarte stabila. Mie mi-a facut amortizoarele Leo_Bem si sunt foarte multumit, nu se tin multe masini dupa mine pe viraje. |
--------------------
Dacia
1310 RACING
1991 full fara piele
- B 34 SGM www.prelucrariSIRA2000.ro
|
|
bitterman |
![]()
|
legal driver Group: Members Posts: 14 Joined: 18 June 04 From: Iasi ![]() |
salutare... poate nu sunt exact pe subiect dar... dacia mea este lasata pe spate...
si va intreb: De la arcuri sau amortizoare ? - si este ridicata pe fata... eu as vrea sa fie mai normala... adica invers (ridicata putin de spate si lasata pe fata) si iar va intreb ? cum pot sa fac asta si mai exact ce-mi trebuie ? si amortizoare si arcuri ? si nu vreau sa reglez sau sa tai nimica... doar daca cineva a facut asa ceva... sa-mi spuna si mie cu ce arcuri ? (dacie break, papuc, bmw, opel, etc..) si cu ce amortizoare ? va multumesc ! |
--------------------
Opel Kadett (1991)
Opel Astra (2003)
na
- IS xx RUX "|D|aca |A|i |C|ap |I|-ati |A|lta"
|
|
padual |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 29 November 04 From: MANGALIA ![]() |
si eu merci pt raspuns...!
|
--------------------
Daewoo | Ford
MATIZ 0.8l - 49cp | Focus 1.8l - 115cp
2006 E | 1999
- CT-89-PAD|TX-6273-TX Doamne ajuta!
|
|
leo_bem |
![]()
|
QUOTE(bitterman @ 29 Jun 2005, 12:10) salutare... poate nu sunt exact pe subiect dar... dacia mea este lasata pe spate... si va intreb: De la arcuri sau amortizoare ? - si este ridicata pe fata... eu as vrea sa fie mai normala... adica invers (ridicata putin de spate si lasata pe fata) si iar va intreb ? cum pot sa fac asta si mai exact ce-mi trebuie ? si amortizoare si arcuri ? si nu vreau sa reglez sau sa tai nimica... doar daca cineva a facut asa ceva... sa-mi spuna si mie cu ce arcuri ? (dacie break, papuc, bmw, opel, etc..) si cu ce amortizoare ? va multumesc ! arcurile tale de pe spate si-au pierdut calitatile de arc, nu stiu daca intelegi, deci masina ta este lasata din arcuri ca nu mai sunt bune |
--------------------
dacia
1310
- BEM GOD is a DJ
|
|
bitterman |
![]()
|
legal driver Group: Members Posts: 14 Joined: 18 June 04 From: Iasi ![]() |
bine... si pe fata ? de ce e ridicata ? ce pot sa fac ? schimb arcurile - asta am priceput... dar de care ? pe spate de break sau papuc ? si pe fata sa se lase mai jos oleaca ? de care ? multumesc anticipat pentru raspunsuri...
|
--------------------
Opel Kadett (1991)
Opel Astra (2003)
na
- IS xx RUX "|D|aca |A|i |C|ap |I|-ati |A|lta"
|
|
hadrian_ |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 27 May 05 ![]() |
leo_bem,ai modificat amortizoare de dacia clasice ca se le faci "sport"?daca da,cum ai procedat,ai micsorat nr de gauri sau ai adaugat tablite ?Ce ulei folosesti pt a le umple?
Salut |
--------------------
dacia
1
- 16
|
|
leo_bem |
![]()
|
ulei nou noutsi unele modificari depinzand de taria fiecaruia
|
--------------------
dacia
1310
- BEM GOD is a DJ
|
|
leo_bem |
![]()
|
pe fata sta ridicata din cauza la alea de pe spate, deci trebuie sa pui niste arcuri pe spate bune, si ma rog depinbde ce vrei, mai joasa mi ridicata, mai sport depinde ce vrei
|
--------------------
dacia
1310
- BEM GOD is a DJ
|
|
hadrian_ |
![]()
|
of mai Leo_bem.Normal ca ulei nou.Eu intrebam ce marca folosesti.sau de ex,ce tip.Daca e secret si ce modificari faci,nu e problema.Eu am facut niste modificari,sa zicem ca alea pe care le face fabrica de amortizoare,dar...nu sunt ff
multumit.Asta deoarece nu cred ca a iesit etansarea pistonului asa cum vroiam.Nici la supapele de jos nu e perfect la toate.ca ex,daca pui apa nu ar trebui sa curga.Si de ex,talerele de jos,cele de D20 mm sunt acum in numar de trei iar orificiile calibrate libere 2.Ti-am spus noutati? ![]() apropo,vreau o solutie de arcuri pe fata mai tari,dar nu cu mult.Care e varianta eleganta? |
--------------------
dacia
1
- 16
|
|
leo_bem |
![]()
|
se pare ca voi nu ati inteles foarte bine, amortizoarele nu le fac eu personalci le face cineva in care am mare incredere, asa ca daca e cineva care vrea asa ceva sa ma contacteze.
|
--------------------
dacia
1310
- BEM GOD is a DJ
|
|
leo_bem |
![]()
|
apropo de arcuri , ovrei mai joasa sau cum?
|
--------------------
dacia
1310
- BEM GOD is a DJ
|
|
hadrian_ |
![]()
|
Da.o vreau si putin mai joasa dar si mai tare cam cu 25%.De lasat mai jos am lasat-o taind din amortizorul fata,mai exact din surubul de jos care se infileteaza in teu.am taiat 15 mm,masurat exact la ambele.am renuntat la piulita de asigurare,ca oricum f mare rol nu are.Ceea ce e important,e ca capatul surubului sa ajunga in fundul teului,ca sa nu stea intreaga greutate in spirele surubului.Am precizat toate astea pt posibili cei care vor sa faca figura asta.Dar doresc si niste arcuri mai tari,dar in limite rezonabile.Daca are careva experienta practica cu inlocuit arcurile fata....
|
--------------------
dacia
1
- 16
|
|
leo_bem |
![]()
|
QUOTE(hadrian_ @ 4 Jul 2005, 17:59) Da.o vreau si putin mai joasa dar si mai tare cam cu 25%.De lasat mai jos am lasat-o taind din amortizorul fata,mai exact din surubul de jos care se infileteaza in teu.am taiat 15 mm,masurat exact la ambele.am renuntat la piulita de asigurare,ca oricum f mare rol nu are.Ceea ce e important,e ca capatul surubului sa ajunga in fundul teului,ca sa nu stea intreaga greutate in spirele surubului.Am precizat toate astea pt posibili cei care vor sa faca figura asta.Dar doresc si niste arcuri mai tari,dar in limite rezonabile.Daca are careva experienta practica cu inlocuit arcurile fata.... arcurile le poti taia ca sa se poata plia mai mult si atunci ele vore fi mai tari, amortizoarele dupa cum ti-am spus ti le pot face eu dupa placul tau, iar ce ai facut tu cu taiatul amortizorului e nimic, oricum daca esti interesat spune-mi si atunci putem vorbi la telefon sau neputem intalni. pa |
--------------------
dacia
1310
- BEM GOD is a DJ
|
|
Ciumonk |
![]()
|
![]() EPURUL UCIGAS Group: Members Posts: 429 Joined: 10 April 04 From: Oradea ![]() |
Cum poti spune ca nu are nic un rol contrapiulita(piulita de asigurare,siguranta etc)?Daca se rupe urechea din contraaripa(din oala),cea care mentine arcul intr-o anumita pozitie si nu il lasa sa se invarta?Stii ce se poate intampla?Se invarte amortizorul si iese din teu.
This post has been edited by Ciumonk: 4 Jul 2005, 18:58 |
--------------------
Fiat 500,Fiat 600
`64 Fiat 600 VTM,
`65 VW 1200
- BH-xx-xxx;BH-xx-xxx
|
|
leo_bem |
![]()
|
nu, deci tot nu ati inteles. am zis ca ce a facut el acolo nu e bine, deci acolo nu se umbla.
Acolo se baga amortizorul pana in capat si se strange contra-piulita. Atat ! This post has been edited by Ov: 5 Jul 2005, 19:27 |
--------------------
dacia
1310
- BEM GOD is a DJ
|
|
Ciumonk |
![]()
|
![]() EPURUL UCIGAS Group: Members Posts: 429 Joined: 10 April 04 From: Oradea ![]() |
leo_bem,nu de tine spuneam ci de hadrian_.
Ar fi bine sa-si monteze din nou contrapiulita(daca mai are cum ![]() |
--------------------
Fiat 500,Fiat 600
`64 Fiat 600 VTM,
`65 VW 1200
- BH-xx-xxx;BH-xx-xxx
|
|
leo_bem |
![]()
|
a deci el nu a pus piulita?am inteles
desigur ca o sa se desfaca si ........... |
--------------------
dacia
1310
- BEM GOD is a DJ
|
|
Ciumonk |
![]()
|
Si daca se desface are 2 posibilitati:prima baba de pe stanga sau primul stalp..aaaaa sau prapastie sau zid sau camion sau......
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Fiat 500,Fiat 600
`64 Fiat 600 VTM,
`65 VW 1200
- BH-xx-xxx;BH-xx-xxx
|
|
leo_bem |
![]()
|
........sau o masina din aia scumpa.......
![]() |
--------------------
dacia
1310
- BEM GOD is a DJ
|
|
IL-02-GTA |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 27 May 04 From: Slobozia ![]() |
Sau un echipaj de militieni-vanatori de recompense.....
![]() ![]() ![]() |
-------------------- ....................
|
|
Paul_ |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 9 June 05 ![]() |
si eu am sa imi duc la cineva la intarit amortizoare dar am nedumerire mia zis cineva ca in 1 luna o sa mi se moaie daca imi poate si mie raspunde cei care folosesc asa ceva .mersi
|
--------------------
dacia
1310
- CJ 01 HUA
|
|
leo_bem |
![]()
|
da, daca le duci la cine nu trebuie mi se pare normal. apropo cat costa?cum le face?eu folosesc asa ceva si nu am avut probleme pentru ca am pe cineva care mile face si am mare incredere in elsi pot face si pentru altii
|
--------------------
dacia
1310
- BEM GOD is a DJ
|
|
Paul_ |
![]()
|
300 000 (30 lei grei) pt 1 amortizor
|
--------------------
dacia
1310
- CJ 01 HUA
|
|
Paul_ |
![]()
|
si mai trebuie sa cumpar 2 litri sau 4 nu mai stiu exact de ulei pt cutie de viteze pt amortizoare poti sa imi spui si pretul la care le face respectivul prieten al tau
|
--------------------
dacia
1310
- CJ 01 HUA
|
|
B-34-SGM |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 1.397 Joined: 16 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
In amortizoare sa baga ulei special pentru asa ceva, nu ulei de cutie de viteze. Aia e o improvizatie!
|
--------------------
Dacia
1310 RACING
1991 full fara piele
- B 34 SGM www.prelucrariSIRA2000.ro
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:24 |