DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

9 Pages < 1 2 3 4 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Prioritate in trafic, split de la "soferii care ne enerveaza"

AND
post 20 May 2005, 18:24
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Ma iertati dar faza cu prioritatea este discutabila. Da , aveam cedeaza trecerea dar cand trecem si noi domnilor? Daca vreti sa intrati pe drum principal si aveti o singura masina care vine cu sa zicem 50 la ora la peste 100m distanta , aveti timp suficient si nu se considera ca nu ai cedat trecerea! Nu puteti sa-mi spuneti ca nu i-am cedat-o! Nu l-am incomodat in nici un fel ..tinand cont ca el a accelerat de parca eu nici n-as fii fost in fata lui (bine ca m-am uitat in oglinda ca altfel ma facea muci - eram in tico) Oricum imediat dupa ce m-am dat repede la o parte omu a fost nevoit sa opreasca la semafor in intersectie. Pot recunoaste ca in momentul cand l-am vazut ca vine cu mult peste limita legala , o parte mai justitiara din mine a fost cea care a decis sa se bage happy.gif . Dar sustin in continuare ca nu era cazul sa cedez trecearea sau sa astept sa treaca nebunu! Daca intra in mine , nu mie-mi lua carnetu ci lui!

Edit: Cat despre trecerea de pietoni ne-semaforizata .. nu opresc niciodata pentru UN SINGUR pieton daca am trafic in spate. Nu vad sensul! 5-10 masini nevoite sa opreasca ca sa treaca O persoana? Poate sa fie si pe marginea marginilor bordurii ca nu opresc sleep.gif . In rest daca n-am trafic in spate , sau doar 2-3 masini , si sunt 2 sau mai multi pietoni , atunci bineinteles ca opresc. Nu caut sa incalc legea , dar caut sa gandesc logic pe sosea ( ce merita si ce nu )

This post has been edited by AND: 20 May 2005, 18:30

--------------------
Dacia Logan 1.4 Laureate - B - xx - xxx
Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Fire
post 20 May 2005, 19:42
Post #32

Membru incepator

AND, cred ca daca era cazul de accident erai tu de vina pentru ca nu ai cedat prioritatea si nu ai aproximat bine cat dura ca el sa ajunga in spatele tau.

Edit:
Deja ma enerveaza trecerile de pietoni ca in general daca nu te avanti sa mergi vreo 2 metri ca sa fii pe zebra propriu-zis, aia nu opresc, mi se pare nesimtire!

--------------------
Logan Ambition - B XX RHS
"Pai sa studiem problema sa gasim pe cineva"
+
Sony
post 20 May 2005, 19:45
Post #33

Membru autentic

From: Ban Land

QUOTE(AND @ 20 May 2005, 19:24)
Nu l-am incomodat in nici un fel ..tinand cont ca el a accelerat de parca eu nici n-as fii fost in fata lui (bine ca m-am uitat in oglinda ca altfel ma facea muci - eram in tico) Oricum imediat dupa ce m-am dat repede la o parte omu a fost nevoit sa opreasca la semafor in intersectie.
*

Te cam contrazici. mai sus afirmai ca ai vazut ca vine cu viteza! Iar acum scrii ca a accelerat (sa te sperie probabil) ca sa franeze. laugh.gif

QUOTE(AND @ 20 May 2005, 19:24)
Pot recunoaste ca in momentul cand l-am vazut ca vine cu mult peste limita legala , o parte mai justitiara din mine a fost cea care a decis sa se bage  happy.gif .
*

Nu era o parte mai justitiara, ci una inconstienta!
Nu as vrea sa te intalnesc pe sosea!

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
AND
post 20 May 2005, 20:15
Post #34

Membru autentic

Sony , Fire , in momentul cand m-am bagat , distanta era atat de mare intre mine si el , incat deja prioritatea nu nu ar mai intra in conversatie! Ar fii fost pur si simplu un accident in care eu eram lovit in spate = vina lui! Din punctul lui de vedere , ma vede la distanta ca intru pe strada , stie ca vine tare , stie ca ar trebuii sa incetineasca , insa o calca si mai tare ! Inconstient a fost el , nu eu! Nu mai era nimeni pe sensul ala decat eu care asteptam sa intru , si el venind tare la distanta. Eu sunt sigur ca am apreciat bine distanta , asadar el din momentul in care m-a vazut , a decis sa accelereze in continuare!

--------------------
+
Sony
post 20 May 2005, 20:17
Post #35

Membru autentic

Ba spui ca l-ai vazut ca vine tare, ba ca nu ti-ai dat seama de viteza, ba ca a accelerat ala! Eu zic sa nu o mai balbai atat si lasa-o cum a cazut!

--------------------
+
SYL
post 20 May 2005, 20:37
Post #36

doc

From: IF, Balotesti

@AND, daca cel care venea pe drumul cu prioritate, chiar daca era la 50-100m (dupa cum estimezi tu), faptul ca a fost nevoit sa reduca din viteza din cauza ca ai intrat "in fata lui", insemna ca nu i-ai acordat pripritate. Intr-adevar si el incalca legea, si chiar intr-un mod periculos, ca mergea cu 90-100 in Bucuresti. Oricum in caz de accident era greu de dovedit ca el mergea cu mult peste viteza legala, si mai greu de dovedit ca nu i-ai fi acordat pripritate, deoarece el te-ar fi lovit din spate....Probabil ca pe acest fapt se bazeaza taximetristii si multi altii care nu acorda prioritate si ti se baga in fata..

--------------------
Dacia Duster 1.33 TCe 4x4 (2024)
+
AND
post 20 May 2005, 21:00
Post #37

Membru autentic

Daca ma lovea , nu era deloc greu sa dovedesc cu ce viteza circula... m-ar fii facut praf - deci dovada ca avea cu mult peste limita! De supravietuit ..mai greu ( Matiz loveste Tico din spate cu 100 la ora ...PRAF ! )

Uitati-va ce-am desenat biggrin.gif ..pentru Bucuresteni in special deoarece cunoasteti zona si , am desenat pentru ca sa apreciati exact care era distanta!

Punctul albastru este Matiz-ul care gonea cu 90-100 la ora , iar punctul verde care iese de pe straduta cu medsana sunt eu! In rest sper ca am detaliat destul ca sa va dati seama exact de distanta in realitate.

Attached thumbnail(s)
Schema1.JPG ( Size: 53.3k ) Number of downloads: 230

--------------------
+
Fire
post 20 May 2005, 21:43
Post #38

Membru incepator

hehe, pai dupa desenul tau el era pe banda din stanga si tu ai fi intrat pe cea din dreapra asa ca nu ar fi fost probleme tongue.gif

--------------------
+
SYL
post 20 May 2005, 22:14
Post #39

doc

Unde naiba era ala cu Matizul pe bada din stanga ?? Era pe prima banda !!! Oricum in zona respectiva, daca nu ma insel, sunt trei benzi pe sens, nu doua.

--------------------
+
AND
post 20 May 2005, 22:28
Post #40

Membru autentic

Nu , sunt doua benzi micute pe fiecare sens , insa nu sunt marcate. Spatiul nu este suficient ca pentru doua benzi normale. Cam greu de explicat , insa nu prea ai loc pe nici una din benzi (chiar nu cunoaste nimeni bine zona?). Stiu doar ca m-am bagat pe prima banda si a trebuit sa virez imediat dreapta spre trotuar , pentru ca sa treaca nebunu cu matiz-ul care mergea cam pe mijlocul sensului ..deoarece venea oblic (datorita design-ului intersectiei). Oricum , desenul l-am facut ca sa puteti aprecia distanta!

--------------------
+
SYL
post 20 May 2005, 22:35
Post #41

doc

Faza s-a intamplat pe Bd Eroilor (ala care vine de la academie, coboara spre Splai, trece si pe langa Spit Universitar..) ?? Acolo sunt initial 3 benzi, apoi se fac 2, deci sunt cel putin 2 benzi peste tot.

--------------------
+
AND
post 20 May 2005, 22:45
Post #42

Membru autentic

Da asa e , trebuia sa desenez 3 initial , insa nu e important. Conteaza cele doua care urmeaza. Matizache gonea undeva intre banda I a mea si a II-a. Daca intra in mine nu intra perfect in spate , ci in partea stanga-spate ..asta daca nu ma dadeam la o parte.

--------------------
+
ashu
post 21 May 2005, 20:06
Post #43

Membru erectil

QUOTE(AND @ 20 May 2005, 00:15)
Insa am considerat ca am timp sa ma bag in fata lui , si el are suficient timp sa incetineasca ( deoarece cand m-am bagat era la vreo 100m de mine )
*

Tu te auzi ce zici? Notiunea de prioritate o stii dupa ureche sau cum? In momentul cand fortezi pe cineva sa-si modifice viteza de mers inseamna ca nu ai acordat prioritate. Punct. Fara interpretari. Asa gandeste si organul, fii linistit. In caz ca te lovea nu era nici un fel de culpa comuna, tie iti lua carnetul si te amenda, iar ala isi repara masina pe RCA-ul tau. Si la cum te vad ca gandesti, cred ca nu ti-ar fi stricat. Ar fi bine sa mai citesti regulamentul, chiar si la faza cu pietonii, nu conteaza ca e unul sau o suta, daca e pe trecere tu trebuie sa opresti. Faptul ca ti-ai facut si aplici propriul regulament te face periculos si pe mine ma face sa imi doresc sa nu te intalnesc in trafic.
Sincer sunt siderat. Mai degraba era ala cu Matizul indreptatit sa posteze aici, nu tu. Macar de ti-ai recunoaste greseala si ai incerca sa n-o mai repeti pe viitor.

Si acum on-topic: ma enerveaza soferii care fac precum AND, asteptandu-se sa franezi tu cand intra ei de pe stradute laterale, asta desi nu e trafic si te-ar putea astepta linistit, si te-au vazut din timp, deci o fac voit, nu din neatentie. Cu greu ma abtin sa nu fac ca Ciombe cand ma intalnesc cu unu d-asta.

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
AND
post 21 May 2005, 20:15
Post #44

Membru autentic

ashu , serios acum , exagerezi! Uite-te la desenu ala mic. Distanta era imensa , NU AVEA ROST sa astept sa treaca. NIMENI nu ar fii asteptat sa treaca , nici tu nu l-ai fii asteptat sa treaca cand il vezi asa departe smile.gif Nu ma lua acum ca n-ai vrea sa ma intalnesti in trafic , pentru ca probabil toti d'aici ne-am intalnit odata si odata in trafic fara sa stiim. Ce vrei sa-mi spui ca tu opresti la fiecare trecere de pietoni daca e cineva la bordura si se circula cu 60 ? Sigur , au fost cazuri cand am oprit si eu doar pt un singur pieton , dar foarte rar.

--------------------
+
Fire
post 21 May 2005, 23:09
Post #45

Membru incepator

acum m-a antrenat si pe mine ashu smile.gif
Ma intorceam spre casa....mai aveam putin pana sa trec de XXl...eram pe la acel pod sub care e cale ferata. Merg linistit si vad cum din dreapta de pe o straduta se tot baga in strada un papuc. Ala se facea ca nu ma vedea....eu aveam ceva viteza,vreo 60, si nu imi acorda prioritate, pana la urma trebuie eu sa franez ca sa evit o coliziune....n-am putut sa ma abtin si l-am injuratm,iar el se facea ca nu ma vedea

--------------------
+
ydaniel
post 22 May 2005, 13:20
Post #46

Adrenaline junkie!

From: black sea

o noua categorie:soferasi asa de varsta mea se angajeaza la firme masini noi&autoutilitare si se cred zmei zmeilor!intr-o zi acum vreo 7 luni mergeam intr-o masinuta cu motor in 2T unul cu un iveco daily nou ma depaseste(eu aveam 70 km/h) si dupa 5 km ne vedem iarasi...intrase intr-un taximetrist pt ca a trecut pe rosu...

--------------------
Oriunde, oricand... ARO!
Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita!
+
marksman
post 22 May 2005, 13:33
Post #47

Post mortem nihil est

From: sat

Mda, bine ca mi-ai adus aminte: eram pe un drum cu prioritate, am semnalizat regulamentar ca vreau sa fac dreapta. Din sens opus, unul cu un Iveco Daily se baga si el pe straduta aia, paralel cu mine, fara sa semnalizeze si fara sa acorde prioritate, si imi intra-n fata. Dupa ce-i dau niste flash-uri din spate, dobitocul pune o frana brusca, mai-mai sa intru in el, apoi accelereaza si dispare.

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
+
Ciombe
post 23 May 2005, 08:54
Post #48

Membru autentic

From: Arad

..dar el ce cauta cu suta la ora ziua la ora 17:00 ?

And, asta e problema lui, nu a ta! Lasa-i naiba sa sara ca dau ei singuri cu capul de prag! Daca te lovea, la Politie SIGUR ramaneai fara carnet.

Alta categorie care ma enerveaza: Cei care stau la stop si se zgarma in nas iar cand se face verde uita ca trebuie sa pelce de pe loc.. Eram sambata prin oras, la un semafor. Drum cu doua benzi, io pe dreapta. In fata mea trei masini...Se pune verde, primele 2 pleaca, ala care statea fix in fata mea se face ca uita sa plece... dau clacson scurt, ala nesimtit tot nu schiteaza nici un gest... atunci ma asigur, dau sa depasesc pe stanga... cand ajung in dreptul lui, ala ma vede si pleaca cu scartait d eroti blink.gif ... atunci, de-al dreacu m-am bagat peste el (hehe, eram cu papucul, el cu o solnita) riscand sa dea in mine si s araman io fara carnet, da asa, de-al dreacu am tras de volan ... bineinteles ca mi-a dat clacsoane, bineinteles ca m-a durut la banana de clacsoanele lui... biggrin.gif . E marfa sa fii papucar!

--------------------
Oltena 12 TRS, Dacia 1304 Papuc - B-83-JJJ, AR-30-JJJ
+
Sony
post 23 May 2005, 09:28
Post #49

Membru autentic

Astia specificati de Ciombe sunt cei care de obicei se baga in pole position si nu vad semaforul! Daca nu au placerea sa ia fata coloanei pentru ca nu era nimeni la stop cand au ajuns ei ii tin in spate pe cei care au venit ulterior.

--------------------
+
Cib
post 23 May 2005, 10:08
Post #50

fost posesor de Solenza

From: Iasi

and tu interpretezi codul rutier asa cum iti vine tie mai bine. Parerea mea e ca niste ore cu un profesor de legislatie nu ti-ar strica. De ce?simplu:
1. prioritatea nu e in functie de numarul de pietoni care se afla pe trecere. E prioritate si gata. Ca ti se pare corect sau nu, asta e o alta mancare de peste, dar nu iti da dreptul sa faci decat o propunere legislativa in parlament ca sa schimbe regulamentul. Pana atunci ESTI OBLIGAT sa respecti legea.
2. Codul rutier este unul, iar prioritatea este clara. Daca acolo nu sunt marcaje inseamna ca se considera cel mult 2 benzi pe sens, dar la regulament nu scrie ca daca el circula pe banda 2 tu poti intra pe banda 1 fara probleme. La regulament scrie sa dai prioritate la TOATE masinile care circula in acel moment pe strada cu pricina. ca noi facem asta ca sa ne miscam mai repede nu inseama decat ca eo intelegere tacita intre soferi, dar daca unul vrea sa-si faca masina pe banii tai...
3. faptul ca iti facea masina muci nu este o dovada ca circula acela cu viteza. Singurele probe acceptate in acest sens este radarul si masurarea urmelor de franare. Cum radarul nu era pe acolo trebuia sa platesti tu o expertiza prin care sa stabilesti viteza respectivului, el se alegea cu o amenda pentru depasirea vitrezei in localitate, dar tot tu ramai vinovat pentru accident. Ca tu ai apreciat gresit viteza cu care se deplasa respectiva masina e vina ta, pentru ca din cauza acestei aprecieri eronate tu nu ai acordat prioritate. Ca el mergea sau nu cu viteza peste limita legala era doar cuvantul tau impotriva cuvantului lui. Iar el e nevinovat pana aduci probe in acest sens.

Faptul ca esti neatent si ca nu poti aprecia corect conditiile din trafic nu iti dau dreptul sa cauti scuze. Pentru ca cel mai grav este ca nu constientizezi greseala, ba din contra gasesti alti vinovati. Nu stiu cine te-a invatat asa, dar nu cred ca constientizezi ce declari ca faci pe drum...
No offence... Ai grija ca de murit se moare o singura data, iar masina nu te poate ajuta cand o comiti urat de tot

This post has been edited by Cib: 23 May 2005, 10:12

--------------------
Nissan Almera Tekna Oltcit 12TRS 2005 - B-43-ZGO, SV-02-SST
Solenza... O masina buna! Pacat ca e facuta de romani.
nu ma cert cu nimeni, doar contrazic oamenii care spun tampenii
+
MAS
post 23 May 2005, 10:30
Post #51

Le Bubulateur

Referitor la patania lui AND...
Am vazut desenul, cunosc locul foarte bine, trec pe-acolo in fiecare dimineata la servici... Stai linistit ca daca te lovea ala, el era de vina si tu plecai calm cu permisul la tine si cu asigurarea lui in buzunar... el, in primul rind, venea pe banda pe care se face OBLIGATORIU dreapta; faptul ca a mers drept, constituie o incalcare. Conform regulamentului in vigoare, el trebuia sa mearga pe banda 2 sau trei si dupa trecerea de intersectie, sa se incadreze, dupa caz, in banda 1 sau 2.
El, din cate ai povestit si din ce am vazut in desen, mergea haotic...
Oricum, tu aveai timp sa te incadrezi si sa faci metri buni pina sa ajunga el la tine, deci daca te lovea ar fi fost el vinovat pentru incadrare gresita pe benzile de mers, viteza excesiva, neadaptare la conditii de trafic, conducere nepreventiva, nerespectarea distantei regulamentare and shit...
Asta daca si numai daca intamplarea s-a petrecut conform schitei tale...
Cib, conform spuselor tale, n-ai mai putea sa intri pe autostrada daca ai face ceea ce spui in post-ul tau...
Ai ajunge la intrarea pe autostrada pe la 12 ziua si ai intra pe autostrada de-abia pe la 1 noaptea, dupa ce vei fi dat prioritate la TOATE masinile care circula pe drumul respectiv... loooollllll

This post has been edited by MAS: 23 May 2005, 10:33

--------------------
scandura cu rulmenti noua, din 2000 - B-02/36-MAS B222BIP
Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
+
lar
post 23 May 2005, 11:05
Post #52

Agent Smith

In opinia mea, in cazul intamplarii lui AND lucrurile stau cam asa: Dupa cum spune el, Matizul se afla la o distanta de cca 100 m de intersectia cu strada de pe care dorea sa se inscrie el pe artera principala si mergea cam cu 90-100 km/h, ceea ce corespunde cu approx 27m/s. Deci Matizului i-au trebuit cam 4 secunde sa ajunga in dreptul intersectiei cu straduta de pe care venea AND. Dar tot AND spune ca nici nu a apucat bine sa intre pe banda (in conditiile in care a accelerat) si a fost nevoit sa traga tare dreapta ca sa nu fie lovit. Pai AND tie iti trebuie 4 secunde ca sa faci inscrierea respectiva ? Eu cred ca ori ala cu Matizul era mai aproape, ori avea viteza mai mare blink.gif de 100km/h, iar in ambele cazuri tu trebuia sa estimezi corect situatia si sa-i cedezi trecerea pentru a evita producerea unui accident. Dar problema este ca daca tu apucasei sa te inscrii pe banda si ala te lovea in spate el cadea drept vinovat. Aici e de fapt problema, ca la politie tu puteai sa spui ca nu dom'le, eu mergeam pe banda 1 si a venit ala cu Matizul peste mine. Dar era oare moral ?

--------------------
Seat Leon 1P 2009 Sport Pack - B xx xxx
Curiozitatea omoara pisica !
+
Sony
post 23 May 2005, 11:09
Post #53

Membru autentic

Nu ai vazut ca la un moment dat a postat ca Matizul a accelerat? Dar eu, personal, ma indoiesc de asta. Argumentul ala a aparut cand toti ii condamnau atitudinea.

--------------------
+
AND
post 23 May 2005, 11:33
Post #54

Membru autentic

MAS , mersi , in sfarsit cineva a inteles ca nu am facut nimic ilegal!
@Sony , spun ca a accelerat deoarece cand m-am ferit , si l-am vazut cum a trecut pe langa mine , am realizat ca avea mai mult de 90 la ora. Pot spune ca sunt absolut sigur ca nu a incetinit deloc pana cand a trecut de mine.
@Iar , da cam in 4 secunde cred ca a ajuns matizache in spatele meu . Eu am accelerea in momentul in care m-am bagat ! Nu am continuat accelerarea decat cativa metri apoi, deoarece mai in fata era trafic..fapt pentru care matizul imediat dupa ce m-a "dat la o parte" a trebuit sa franeze si sa opreasca la semafor.

--------------------
+
raig
post 23 May 2005, 11:46
Post #55

Membru incepator

Sunt din ce in ce mai uimit cand citesc acest topic.
Mi se pare normal ca la o intersectie sa dai prioritate cand e cazul dar , daca esti in oras nu e normal sa faci pe radaru si sa apreciezi daca ala mere cu 50 sau cu 150 , cred ca ar trebui sa presupunem ca ala la care-i acorzi prioritate mere cu "viteza maxima legal admisa" asa ca daca ai 100 de metri distanta ar trebui sa intri lejer. Dupa cum stiu eu cele mai multe si mai grave accidente se intampla pentru depasirea vitezei si nu pentru neacordarea de prioritate.
Cred ca e f grav ca multora li se pare normal ca ala venea cu "100+" si ca daca murea cineva in situatia aia vinovatul ar fi fost AND.
Cred ca cei care circula prin oras cu viteze peste limita legala trebuie sa fie responsabili de accidentele pe care le produc , in special in cazuri din astea.
Am vazut destui care vad ca vrei si ai timp sa iesi si accelereaza sa nu te lase , asa ca nu ma mira nimic.
Am patit cateva faze urate in afara localitatii , cand , in depasire cu loc suficient , curba la distanta confortabila sau un drum drept pe care vezi un punct mic negru si pe cand esti la jumatatea camionului vezi ca punctul s-a transformat intr-un bolid ce vine cu 160-170 spre tine si daca nu gasesti un loc de refugiu te face varza , ca doar el are 5 stele la crashtest si airbaguri pe toate partile si isi permite, si , daca cumva scapi , afli ca ai intrat in depasire fara sa te asiguri si esti vinovat(asa cum sustin unii pe aici).
Cele mai "frumoase" accidente pe care le-am vazut au fost cele in care s-au intalnit doi vitezomani din astia, care credeau fiecare ca e drumul lor si ceilalti trebuie sa sara prin santuri sa le faca loc , si chiar ma gandeam ca poate aia au cautat. E neplacut cand vezi ca un inconstient din asta omoara oameni nevinovati si cred ca dupa ce vezi o faza din asta , macar cateva zile , iti dai seama ca de fapt nu te grabesti asa tare sa trebuiasca sa dai flashuri si claxoane toata ziua , si , in loc sa te enervezi ca traficu e nasol, iti pui o muzica buna si te misti si tu in rand cu ceilalti (ar fi chiar asa de anormal ?-incercati cool.gif ).
Se pare ca pentru unii de pe acest forum prioritatea este lege iar viteza legala este optionala. TRIST
O sa fiu foarte atent daca o sa conduc spre Bucuresti.

--------------------
Renault Clio Symbol 1.5 dci 48 kW nov 2003
RaiG
+
AND
post 23 May 2005, 11:59
Post #56

Membru autentic

raig , citeste ce a scris MAS si inchipuieti ca are dreptate si tu te inseli PUNCT! Clar voi interpretati gresit ce am spus , si refuzati sa ma credeti cand spun ca oricare dintre voi ati fii intrat fara sa-l asteptati pe nebun sa treaca , pentru ca nu era nevoie!! Si totul era complet legal.

--------------------
+
raig
post 23 May 2005, 12:02
Post #57

Membru incepator

"Tu te auzi ce zici? Notiunea de prioritate o stii dupa ureche sau cum? In momentul cand fortezi pe cineva sa-si modifice viteza de mers inseamna ca nu ai acordat prioritate."

pai si daca eu ies si merg cu 50 si ala ma loveste dupa 30 de metri cu 80 dupa aceasta definitie este tot neacordare de prioritate laugh.gif !

Mi se pare absolut normal ca daca cineva intra in fata mea sa ridic usor picioru de pe acceleratie , doar el este in accelerare si poate i se si inneaca motoru blush.gif .
Daca a intrat pe banda si eu il lovesc voi fi vinovat , cel putin asa stiu eu ca e legea prin arad , pentru neatentie sau neadaptarea vitezei.
Faza cu modificatul vitezei de mers mi se pare chiar dupa ureche , cum demonstrezi ca ti-ai modificat viteza de mers? Spui singur ca ai avut 130 si a trebuit sa franezi la 50? wacko.gif

--------------------
RaiG
+
Sony
post 23 May 2005, 12:06
Post #58

Membru autentic

@raig, ai incercat sa cauti in Regulament notiunea de prioritate?

--------------------
+
raig
post 23 May 2005, 12:06
Post #59

Membru incepator

to AND
citeste mai atent ce am scris
am sustinut ca e grav ca multora li se pare normal ca se circula cu viteze mari in oras , nu am sustinut nicaieri ca ai gresit ci ca ai avut dreptate , nu imi dau seama ce te-a deranjat si unde ma insel

--------------------
RaiG
+
AND
post 23 May 2005, 12:13
Post #60

Membru autentic

Oops , raig mii de scuze , am citit prea repede si n-am vazut decat ca mi-ai zis ca am facut pe radaru laugh.gif

--------------------
+
9 Pages < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th July 2025 - 03:26
Forum Renault