probleme cu turatia de cand cu perioada rece
![]() ![]() ![]() |
probleme cu turatia de cand cu perioada rece
iulian1779 |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 3 January 11 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
supernova
2002
- bc05ysd
|
|||
dark_angel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 13 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Curata si u corpul clapeta si motorasul pas cu pas si la remontare ai grija sa nu iti traga aier fals pe la imbinarile dintre corpul clapeta si motor! spor!
|
--------------------
dacia
dacia
1900/-/1901
|
|
iulian1779 |
![]()
|
clapeta de acceleratie este curatata si pusa pe catarea pe care o are.intrebarea mea ar mai fi:exista si vre-o garnitura intre clapeta si motor?multumesc
|
--------------------
dacia
supernova
2002
- bc05ysd
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Exista o garnitura intre corpul clapeta si motor si una intre carcasa filtrului de aer si corpul clapeta.
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
ursu_florin2002 |
![]()
|
![]() Administrator Group: Members Posts: 279 Joined: 4 April 08 ![]() |
QUOTE(iulian1779 @ 4 Jan 2011, 22:53) clapeta de acceleratie este curatata si pusa pe catarea pe care o are.intrebarea mea ar mai fi:exista si vre-o garnitura intre clapeta si motor?multumesc Exista garnitura , si o si ai . Nu-ti dai tu seama ca o ai. uita-te mai atent.Sta perfect fixa pe corp clapeta. |
--------------------
Renault
Symbol
2008 - 1,4 8v
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Foloseste functia de cautare inainte de a deschide un nou topic.
http://www.daciaclub.ro/Probleme-turatie-p...-t89298-s0.html http://www.daciaclub.ro/Probleme-turatie-p...t178019-s0.html http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=82463&hl=turatie http://www.daciaclub.ro/Turatie-motor-page-1-t8120-s0.html http://www.daciaclub.ro/Turatie-relanti-FA...1-t1796-s0.html http://www.daciaclub.ro/Probleme-dupa-regl...143828-s30.html http://www.daciaclub.ro/probleme-cu-turati...ce-t201901.html |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
iulian1779 |
![]()
|
multumesc de raspunsuri.am sa ma uit atent dupa garnitura dintre clapeta si motor,dar la ce frig e afara o las pe alta zi mai insorita :)
|
--------------------
dacia
supernova
2002
- bc05ysd
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
ai putea sa intri pe mess la mine si te invat eu ce sa ii faci la garnitura aia daca nu gasesti...iti dau PM cu adresa mea de mess...
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
ionutzoo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 23 October 09 ![]() |
Salutare!Aceeasi chestie se intampla si la mine,dimineata,cand este frig,dar o las in jur de 5 min sa se incalzeasca si-si revine.Motorasul este curatat,totul este etans.Parerea mea este ca de vina este gerul.Cel putin la mine...!
|
--------------------
dacia
supernova
2001-RAPSODIE;Peugeot 406.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
danimarconi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 29 April 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Chiar asa, ca si eu am aceeasi problema. Si eu as vrea sa stiu. This post has been edited by danimarconi: 6 Jan 2011, 12:38 |
--------------------
Dacia
Supernova Confort
2002
- ....numere de HD...
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
as spune...dar citiva pe sectiunea solenza au ris de mine cum fac eu la problema cu garnitura corp clapeta si de atunci cine vrea ii spun pe mess...rezolvarea cu silicon este gresita...mai sigur este ce fac eu si nu am avut reclamatii dupa...chiar numai laude...
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
ursu_florin2002 |
![]()
|
Ar mai fi o idee sa dai garnitura jos , incet , cu grija; dai 2 ture de banda izoler strans calumea , apoi pui garnitura peste. Ar trebui sa mearga.
Ideea cu silicon e periculoasa pentru ca atunci cand vei vrea sa pui in sfarsit garnitura noua , e posibil sa pocnesti gura la galerie , e din plastic. |
--------------------
Renault
Symbol
2008 - 1,4 8v
|
|
iulian1779 |
![]()
|
RAMSEN,sincer cu mess-ul nu prea ma impac,daca vrei sa-mi dai solutia,fa-o,cine are sa rada n-are decat,orice poate fi de folos trebuie privit cu seriozitate,multumesc.multumesc si lui FLORIN(ESTE O IDEE),si tuturor celorlalti
|
--------------------
dacia
supernova
2002
- bc05ysd
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Da, a descoperit si ramsen banda izolatoare sau aia de teflon si crede ca a descoperit gaura la covrig, ce sa zic...
Pe mess, pe mess. Bineinteles, daca stii ca spui 90% prostii preferi sa le spui pe privat, ca acolo nu te corecteaza nimeni si nu te faci de ras de te stie o gramada de oameni ce-ti poate pielea. QUOTE(silvio21 @ 28 Nov 2010, 22:06) Eu l-am ascultat pe Ramsen,am incercat si a mers. Am desfacut corpul clapeta si l-am curatat.Motorasul pas cu pas nu l-am desfiletat cum spunea doar am dat cu WD40 pe el,insa surpriza din cunostintele mele de mecanic cand am instalat corpul am observat ca are joc mare garnitura joc axial si neavand alta de inlocuit am improvizat si a dat rezultate bune. Am dat cu banda de izolat fire electrice TESA inainte de introdus garnitura pe corp aproximativ doua ture si corpul a intrat putin de tot fortat si etansarea este super.Proba de motoro rezultat excelent. La mine oscila relantiul de la 1000 rpm pana la 1800rpm parca o accelera cineva la semafor. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
pai daca da rezultate nu vad de ce ar fi prostii.. acoperi un gol aparut cu ceva surplus, merge silicon da ie mai greu de dat jos la o eventuala demontare, merge banda de teflon, merge banda izolatoare, orice daca face etanseizarea i bine, nu stiu de ce se fereste ramsen sa spuna metoda, poate sa o spuna si pe mesaj personal in forum la fiecare in parte care are probleme.
|
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Studiaza istoricul postarilor lui ramsen...
Ca sa ma exprim mai clar: are 10% postari inteligente. Unele lucruri se inscriu in alea 10%. Dar pentru ca are orgoliu cat casa si i se urca sangele la cap cand cineva il contrazice si ii arata cand zice prostii, politica lui e "pe privat" ca sa nu poata fi contrazis si "facut de rusine". Vrea sa-si pastreze aura de"marele cunoscator" Plus ca, sa fii pe un forum PUBLIC de pe care ai invatat o gramada si tu apoi sa spui: ceea ce stiu eu zic doar pe privat, se cheama pe scurt NESIMTIRE. Mai bine te abtii decat sa mananci materii maronii... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ursu_florin2002 |
![]()
|
Klaus , nu-i frumos......nu e cazul de jigniri.
![]() 8 Jan 2011, 13:53: QUOTE(ramsen @ 6 Jan 2011, 18:17) as spune...dar citiva pe sectiunea solenza au ris de mine cum fac eu la problema cu garnitura corp clapeta si de atunci cine vrea ii spun pe mess...rezolvarea cu silicon este gresita...mai sigur este ce fac eu si nu am avut reclamatii dupa...chiar numai laude... Ramsen , tu spune-ti parerea fie buna fie rea. Nu sta si te lua dupa toti idiotii. Pai ala care a ras de tine s-a gandit dupa ce i-ai dat rezolvarea in felul urmator :" ma cat de simplu era , si eu de prost ce sunt , nu mi-a dat prin cap asa ceva.....i-a sa-l fac eu de cacao pe asta....". Este forum pentru discutii ; fiecare isi spune parerea , ideea. Din idei se nasc alte idei. This post has been edited by ursu_florin2002: 8 Jan 2011, 13:53 |
--------------------
Renault
Symbol
2008 - 1,4 8v
|
|
klaus |
![]()
|
Frica de a rade cineva de ce spui e data de nesiguranta celor afirmate. Daca stii ca ce spui e corect, ti-ai rade in barba de prostia altuia care rade de un lucru corect.
Deci asta "ca spun pe privat ca mie frica sa nu rada altii de mine" nu e decat o dovada a nesigurantei cunostintelor si a orgoliului ce nu doreste a fi ranit. Daca stii ce spui si ai controlul celor spuse te doare la basca de prostia sau ignoranta altora. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
ramsen |
![]()
|
QUOTE(ursu_florin2002 @ 7 Jan 2011, 09:19) Ar mai fi o idee sa dai garnitura jos , incet , cu grija; dai 2 ture de banda izoler strans calumea , apoi pui garnitura peste. Ar trebui sa mearga. treaba cu SILICONUL este gresit...cum spune florin2002 numai ca nu se da atit de mult cu banda izolier ci atit cit sa iti permita ca atunci cind corpul clapeta cu garnitura pusa sa intre un picut fortat pe galeria de admisie aer...Ideea cu silicon e periculoasa pentru ca atunci cand vei vrea sa pui in sfarsit garnitura noua , e posibil sa pocnesti gura la galerie , e din plastic. QUOTE(klaus @ 8 Jan 2011, 00:08) Da, a descoperit si ramsen banda izolatoare sau aia de teflon si crede ca a descoperit gaura la covrig, ce sa zic... Pe mess, pe mess. Bineinteles, daca stii ca spui 90% prostii preferi sa le spui pe privat, ca acolo nu te corecteaza nimeni si nu te faci de ras de te stie o gramada de oameni ce-ti poate pielea. la citi prieteni am facut si le-am explicat telefonic aveam vreo reclamatie si ceva bagat de ei prin gura mea atunci nu mai spuneam aici ca stiu care este rezolvarea ...in schimb toti m-au sunat sau m-au cautat si m-au cinstit si mi-au vorbit numai de bine...deci din asta inteleg ca a fost buna solutia mea... QUOTE(ursu_florin2002 @ 8 Jan 2011, 13:50) Klaus , nu-i frumos......nu e cazul de jigniri. ![]() <span class='edit'>8 Jan 2011, 13:53:</span> Ramsen , tu spune-ti parerea fie buna fie rea. Nu sta si te lua dupa toti idiotii. Pai ala care a ras de tine s-a gandit dupa ce i-ai dat rezolvarea in felul urmator :" ma cat de simplu era , si eu de prost ce sunt , nu mi-a dat prin cap asa ceva.....i-a sa-l fac eu de cacao pe asta....". Este forum pentru discutii ; fiecare isi spune parerea , ideea. Din idei se nasc alte idei. eu ii multumesc pentru JIGNIRE lui KLAUS ca daca eu am jignit pe sectiunea logan am primit avertizare 10%,dar unul la domnul KLAUS nu are cum sa o primesca ca el este un pui de moderator si cum naiba sa avertizezi sau penalizezi un moderator de catre alt moderator...multumesc domnule KLAUS... a explicat florin2002 cum se procedeaza si eu cu o mica corectare... QUOTE(klaus @ 8 Jan 2011, 16:59) Frica de a rade cineva de ce spui e data de nesiguranta celor afirmate. Daca stii ca ce spui e corect, ti-ai rade in barba de prostia altuia care rade de un lucru corect. Deci asta "ca spun pe privat ca mie frica sa nu rada altii de mine" nu e decat o dovada a nesigurantei cunostintelor si a orgoliului ce nu doreste a fi ranit. Daca stii ce spui si ai controlul celor spuse te doare la basca de prostia sau ignoranta altora. daca stiu ce spun si cind stiu ca am facut ce spun si au fost foarte multumiti de ce am facut eu atunci am curajul sa ma i-au in piept si cu presedintele tarii pentru asta...daca nu as fi stat si as fi analizat problema asta nu as mai scrie pe aici ca eu o rezolv usor si ieftin...as fi stat in banca mea si as citi pe aici toate prostiile pe care unii din noi le mai si scrie...din 10 useri care scriu 3 spun numai prostii...acum dupa ce am scris astea stiu sigur ca vii si scrii pai si tu spui prostii...ha ha ha... astia sintem noi romanii,nu stim decit sa ne batem joc unii de alti... daca mai vrea cineva explicatii cu lux de amanunte ma puteti contacta pe PM... |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
Clublife |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 8 January 11 ![]() |
acceasi problema am avut si eu acum 3 saptamini ,a fost de la senzorul de temperatura l-am schimbat si gata. cu bine!
|
--------------------
dacia
logan
2005 Ambiance
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(ursu_florin2002 @ 8 Jan 2011, 13:50) Klaus , nu-i frumos......nu e cazul de jigniri. ![]() ...... Este forum pentru discutii ; fiecare isi spune parerea , ideea. Din idei se nasc alte idei. Parerile se expun in topicurile de pe forum, daca ne spunem parerile pe privat, putem folosi la fel de bine messengerul sau mail-ul... e cam aceeasi mancare de peste. Notiunea de "forum" se refera la o idee generala, ceva mai complexa si elaborata care implica mai multi oameni, de la cateva zeci, pana la cateva sute, oameni care combat diverse idei, in cautarea unor raspunsuri. Daca postam pe forum si scriem ca "te ajut eu, da-mi pm sau iti dau pm" toata treaba de mai sus se duce pe apa sambetei. PS nesimtit nu este jignire. Uita-te in dex. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
ramsen |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 8 Jan 2011, 11:18) Studiaza istoricul postarilor lui ramsen... Ca sa ma exprim mai clar: are 10% postari inteligente. Unele lucruri se inscriu in alea 10%. Dar pentru ca are orgoliu cat casa si i se urca sangele la cap cand cineva il contrazice si ii arata cand zice prostii, politica lui e "pe privat" ca sa nu poata fi contrazis si "facut de rusine". Vrea sa-si pastreze aura de"marele cunoscator" Plus ca, sa fii pe un forum PUBLIC de pe care ai invatat o gramada si tu apoi sa spui: ceea ce stiu eu zic doar pe privat, se cheama pe scurt NESIMTIRE. Mai bine te abtii decat sa mananci materii maronii... cind eu m-am inscris pe acest forum pe data de 15 Mai 2008 metoda era simpla pentru ei...pune silicon si gata...de atunci am intrat la ginduri si am inceput sa analizez problema...am apelat la cunostintele mele pe care le-am dobindit in clasele 9 si 10 la liceul Dacia din Pitesti si la un meserias in mecanica...concluzia a fost simpla...garnitura se uzeaza si aerul fals este aspirat pe linga ea si gulerul galeriei aer...pentru o etanseitate buna trebuie pe sant bagat ceva ca atunci cind garnitura este pusa la loc sa fie mai larga si mai etansa pe galerie...simplu ca buna ziua...dar noi nu stim sa analizam situatia si ne repedem la jigniri si avertizari...sa nu mai zic si de conturi suspendate...asta este sintem romani... |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
ursu_florin2002 |
![]() ![]()
|
QUOTE(Maskatu @ 8 Jan 2011, 18:53) Nu m-am referit la " nesimtit" , ci la " Mai bine te abtii decat sa mananci materii maronii..." Si , pana la urma .....chiar nu-ti poti permite sa faci un om "nesimtit" ,chiar din orice. ![]() 8 Jan 2011, 19:50: Oricum s-a deviat mult de la subiectul "probleme cu turatia de cand cu perioada rece" , si nu-si are locul aceasta discutie....parerea mea. ![]() This post has been edited by ursu_florin2002: 8 Jan 2011, 19:55 |
--------------------
Renault
Symbol
2008 - 1,4 8v
|
|
jordash |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 27 December 10 ![]() |
sunt nou pe aici ,dar daca si moderatorii au astfel de manifestari si instiga la vorba lunga fara rost si deviaza de la subiect pentru niste intrigi personale cred ca dau delete la cont...pe nici un forum n-am vazut asa ceva...semanati cu basescu cu b mic si boc cu b la fel de mic...rusine domnilor
|
--------------------
dsn
rapsodie
2002
- b54ktl
|
|
Maskatu |
![]()
|
Adevarul poate fi dureros uneori, mai ales cand cineva ti-l spune "in fata".
Pentru a nu crea si mai multe divergente, inchidem aici. PS nu poti sa dai delete la cont. This post has been edited by Maskatu: 8 Jan 2011, 21:24 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 01:15 |