Usa torpedou nu se inchide bine
![]() ![]() ![]() |
Usa torpedou nu se inchide bine
tonyX |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 11 January 05 From: Timisoara ![]() |
Attached thumbnail(s) Imag005_1.JPG ( Size: 7.15k ) Number of downloads: 710 |
||
--------------------
Logan Laureate 1.6
- TM Mama timpitzilor e tot timpul gravida
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Acea clema fabuloasa e o clema de prins... airbagul... Nu are nici o treaba cu "clenciul". Poate doar ca era pus prost si impiedica clenciul...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
frontEND |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
am inpins de toate clemele pana mi-a venit rau... nu cred ca este ceva reglabil acolo!!
d-nule toniX faceti misto de noi??? |
--------------------
Volvo
S 40 2.4i
2004 summum
- B 03 ...
|
|
tonyX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 11 January 05 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(frontEND @ 12 Oct 2005, 02:39) am inpins de toate clemele pana mi-a venit rau... nu cred ca este ceva reglabil acolo!! d-nule toniX faceti misto de noi??? Ceea ce am postat aici e ceea cea au facut cei din Service la masina mea!!! Usa torpedoului se inchide acum " de minune ". De ce nu incercati totusi sa luati legetura cu cei din Service si sa le dati ideea sa sune la Uzina si nu sa va spuna " asa e toate ". Clema de la usa torpedoului se "agata" acum in decupajul dreptunghiular din interiorul torpedoului. Am sunat ieri la cel care mi-a rezolvat problema in Service si mi-a spus ca problema era ca nu prindea, citez: "cirligul de la usa unde trebuie". Uitati-va si voi unde agata clema de pe usa torpedoului ( in clema care tine airbagul sau in decupajul dreptunghiular ). Sorry daca nu am fost de ajutor, nu am facut decit sa postez ceea ce am patit eu si cum s-a rezolvat problema. |
--------------------
Logan Laureate 1.6
- TM Mama timpitzilor e tot timpul gravida
|
|
Cr3ativ3 |
![]()
|
![]() Ma-nvart pe-aici...fac cercuri Group: Members Posts: 264 Joined: 19 December 04 From: PITESTI ![]() |
Asa si daca trag de chestia aia din torpedou spre inapoi ce se intampla?(scuze de off topic)
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2004 Nu stiu sa ma semnez :P !
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Treaba la tonyX este clara: brida aia de prindere a ansamblului airbag era pusa gresit, si impiedica intrarea clenciului in gaura dedicata.
Problema reala este ca multi la care acea brida este pusa corect, si clenciul intra in gaura lui, au aceasta problema datorita deformarii usii in timp din cauza fortei cam mari a arcului de la comutator. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
cata28 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 1 August 05 ![]() |
QUOTE(cicos @ 26 May 2005, 13:04) Intr-adevar, nu la toate e asa. Am fost in parcarea de la servici si am luat cateva logan-uri la verificat: din 3 in care m-am uitat, 2 aveau defectul asta, unul nu ! Asta inseamna ca usitele sunt de vina: sunt strambe ! Nu ar trebui sa le schimbe prin garantie ? Nu este chiar asa deranjanta chestia asta, dar totusi strica estetica. Daca se uita cineva mai atent in masina, sesizeaza chestia asta ! Si acum, zau asa, au reusit ei un design interior destul de frumusel, linii frumoase, dar au zbarcit-o cu usita de la torpedou ! Bag seama ca nu e la toate, dar la multe da! Am si eu aceasi problema.Am lipit ceva pe usita in dreptul intrerupatorului. S-a rezolvat.Daca ai timp de stat dupa fundul lor prin service n-ai decat. Eu am sa ma duc la revizie si atunci am s-o schimb. Pana atunci merge si asa. Ce mare......... |
--------------------
dacia
logan laureate 1.4
- B 48 LDF
|
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
QUOTE(cata28 @ 12 Oct 2005, 17:23) Am si eu aceasi problema.Am lipit ceva pe usita in dreptul intrerupatorului. S-a rezolvat.Daca ai timp de stat dupa fundul lor prin service n-ai decat. Eu am sa ma duc la revizie si atunci am s-o schimb. Pana atunci merge si asa. Ce mare......... Pe pariu ca va reaparea? Problema asa cum a spus si klaus este de la arcul comotatorului care in timp va deforma si mai tare usa. Solutia parerea mea este slabirea acelui arc, parca cineva a umblat la el insa eu nu am gasit timpul necesar sa umblu la el. Cind voi avea tim am sa mesteresc prin zona. |
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
klaus |
![]()
|
Da, eu am umblat. Si am taiat ceva spire (cam multe, trebuiau mai putine), da acum merge, nu mai face probleme.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Klaus, asa ceva nu poate intra in "erori de proiectare/fabricatie"? Si astfel sa-i fortam sa schimbe prostia aia pe garantie?
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Klaus, ne poti spune cate spire sa taiem? S-a rezolvat complet problema doar prin taiat? Te intreb pentru ca ai specificat mai sus ca nu ajuta doar taiatul. Nu mai sta lumina aprinsa? Pe mine asta ma intereseaza, nicidecum linia usii.
|
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
klaus |
![]()
|
Taiati si voi 2-3 spire. Eu am taiat cam jumate si a trebuit sa alungesc arcul
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc, am sa incerc astazi si va tin la curent
|
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
Danco |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 197 Joined: 9 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Taierea arcului determina rigidizarea sa. Adica mai putine spire = un arc mai tare (si mai scurt). Solutia mai buna este inlocuirea arcului cu unul mai moale (din sarma mai subtire).
|
--------------------
---------------
Logan Ambition
- --------------- Vorbind ai pierdut privilegiul de a parea intelept!
|
|
klaus |
![]()
|
Lasa mai, ca la cat e arcul ala, merg taiate 2-3 spire...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Danco |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 197 Joined: 9 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
---------------
Logan Ambition
- --------------- Vorbind ai pierdut privilegiul de a parea intelept!
|
|
klaus |
![]()
|
Asa e, dar aia e solutia optima. Eu nu am reusit sa gasesc un arc potrivit, ca are o dimensiune usor dubioasa.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Xplode |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 5 January 05 ![]() |
Klaus prob;lema s-ar putea pune si astfel. Deja usile de la torpedou au stat destul de mult timp tensionate si s-au deformat. Asa ca prin taierea spirelor nu se rezolva decat problema cu lumina. Dar ce am putea face cu deformarea usii. Iar sa punem burete la intrerupator sa stea inchis nu va face decat ca usa sa se deformeze mai rau. Ce ne putem face?
|
--------------------
Dacia
Logan Laureat
- B-77-xxx Logan=Renult vs Logan=Dacia
|
|
mimunku |
![]()
|
![]() Membru de rezervă Group: Members Posts: 176 Joined: 18 October 04 From: Românica ![]() |
Si eu am taiat aprox 3,5 spire din arc. E de minune acum, se inchide perfect si e destul de in regula. Dupa mine, asta este cea mai buna solutie, celelalte cu trasul de usi, indoitul colturilor, tampoane de cauciuc etc. mi se par pure improvozatii.
|
--------------------
Dacia
Săndel de Brasil
2009 Daca n-ar fi proștii, deștepții ar muri de foame (Camil Petrescu)
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Mah oameni voi nu ati auzit de garantie??? Eu am fost la service si mi-au schimbat usa aia de la torpedou in 30 min, acum se inchide perfect. Daca aveti probleme cu masina duceti-va fratilor la service si rezolvati problema.... Asa la un bec ars sau la alte nimicuri ma bag si eu, dar la chestii mai importante... fuga la service
![]() |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
QUOTE(Mario_b @ 19 Oct 2005, 10:00) Mah oameni voi nu ati auzit de garantie??? Eu am fost la service si mi-au schimbat usa aia de la torpedou in 30 min, acum se inchide perfect. Daca aveti probleme cu masina duceti-va fratilor la service si rezolvati problema.... Asa la un bec ars sau la alte nimicuri ma bag si eu, dar la chestii mai importante... fuga la service ![]() Si dupa 20 km ti-o schimba iar? |
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
DRAGOSAKEAVI |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 24 September 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Am rezolvat problema prin demontarea întrerupătorului și taierea a 2 spire din arc. Acum ușa se închide mult mai bine iar lumina nu se aprinde dacă ușa este închisă
![]() This post has been edited by DRAGOSAKEAVI: 20 Oct 2005, 18:54 |
--------------------
DACIA
LOGAN LAUREATE 1,6
- XX-00-YYY
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
|
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
Xplode |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 5 January 05 ![]() |
Mario poate la voi oltenii e altfel. Voi sunteti mai dracosi. Noi la cate probleme avem nu ne mai impuiem capul cu un drum pana la dealer (benzina+timp+nervi). In capitala se pun problemele atfel. Toata lumea vrea sa profite.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureat
- B-77-xxx Logan=Renult vs Logan=Dacia
|
|
alex275 |
![]()
|
Am procedat si eu conform sfaturilor lui Klaus
Am taiat 3 spire Am "muncit din greu" 7 minute ![]() Rezultat: lumina nu mai sta aprinsa cu usa inchisa Usa a revemit la pozitia initiala Concluzie: asta e cea mai buna solutie!!! Merci Klaus |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
gabriel_TMF |
![]()
|
![]() membru cu bun simt Group: Members Posts: 81 Joined: 16 August 05 ![]() |
Am umblat și eu celebrul intrerupător, l-am desfăcut, relativ ușor, am tăiat aproximativ trei spire arcul s-a mai îmuiat, dar problema nu s-a rezolvat. Ușa stă tot "crăcănată", iar lumina se stinge doar câteva secunde apoi se aprinde din nou.
Concluzie: Dacă ușa a stat mult timp tensionată s-a deformat și tăierea spirelor este zadarnică. Asta ca să nu munciți degeaba. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,4
2005 laureate
- B 47 TMF
|
|
IulianP |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 28 October 05 ![]() |
Off-topic: Oufff... tocmai ce scrisesem toate detaliile si a cazut net-ul
On topic: Am facut si eu „operatiunea” de realiniere a usii torpedoului (gracias Klaus) si am sa postez aici succesiunea manevrelor pt a incuraja si pe altii care se confrunta cu acceeasi problema, dar le e teama sa intervina! Eram exasperat de faptul ca, de cum venea seara si aprindeam pozitiile, imi „fila” becul din torpedou si ma mai si intrebau amicii „da’ ce-are, deja se lasa bordul?”. ![]() Asa ca am purces la treaba, dupa cum se vede si in fotografii: 1. se scoate intrerupatorul buclucas; Klaus a explicat deja ce si cum... cu o surubelnita, cu un cutit, cu ceva lat si subtire; 2. intrerupatorul dupa extragere; l-am plasat pe un tichet de parcare de dimensiunile unui card bancar pt a putea vedea mai bine proportiile; 3. intrerupatorul desfacut; partea sa mobila iese relativ usor, dar, fara a va stresa prea tare, aveti grija sa nu se rupa ceva ca este totusi plastic! Se vede si arcul „impricinuit”. Sa mai aveti grija sa nu pierdeti/scapati prin locuri inaccesibile de sub scaune (ca mine ![]() 4. se taie arcul cu ce aveti la indemana: eu l-am scurtat cu 3 sau 3,5 spire; taiati fara grija ca se alungeste usor fara sa isi piarda functionalitatea; 5. arcul este taiat 6. se reclipseaza totul la loc; se conecteaza papucii... 7. am mai scos „tzumburusul” ala de plastic de pe mijlocul fetei interioare a usii torpedoului ( ![]() 8. Rezultatul final: Uraaaa - nu se mai aprinde becul aiurea ! Unghiul de fotografiere nu este cel mai fericit sau elocvent, dar usa sta f bine aliniata, nu perfect, insa (de ex.) de pe locul pasagerului foarte greu iti dai seama ca ar fi vreo diferenta stanga-dreapta. Sper ca a fost suficient de clar! Mai scuzati din erori, e primul post pe site, deh... emotiile... ![]() Toate cele bune! sa va stea usile drept si sa nu va „fileze” becul! ![]() Attached thumbnail(s) PIC_0036.JPG ( Size: 24.18k ) Number of downloads: 564 PIC_0039.JPG ( Size: 36.79k ) Number of downloads: 582 PIC_0041.JPG ( Size: 20.73k ) Number of downloads: 533 PIC_0042.JPG ( Size: 15.51k ) Number of downloads: 540 PIC_0049.JPG ( Size: 10.6k ) Number of downloads: 462 |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 Ambition
- B 02 BUB
|
|
diesel2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 252 Joined: 9 February 04 From: Galati ![]() |
am cumparat o masina alaltaieri pt. cineva si am observat ca usa de la torpedou statea perfect inchisa, fara lufturi si am zis ca sugur au modificat ceva la matritza. Se pare ca masinile astea noi acum nu mai au probleme cu torpedoul.
|
--------------------
Toyota Auris
1,6 dual VVT-i, 124cp - 2007
...si un amarat de Logan..adica doua..si un Guster
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai nu e asa, ca nici a mea nu a avut nici o problema cateva luni bune, dup-aia s-a indoit usa. Oricum, am indoit-o la loc 'de mana', am taiat 2 spire din arc si deocadmdata totul e bine
![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
A mea,din iulie a.c., a avut problema asta inca de cind am luat-o. Am trecut neconformitatea pe PV si am lasat-o asa...nu ma deranjeaza, "las-o bre ca merge asa, m-am obisnuit cu ea".
![]() |
--------------------
x
x
- x
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 13:08 |