Coreea de Nord a bombardat Coreea de Sud, incepe razboiul?
![]() ![]() ![]() |
Coreea de Nord a bombardat Coreea de Sud, incepe razboiul?
tony-s |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|||
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@Merced: ala vrea sa fie Chengdu J-20? Ca daca e asa, cica nici vopseaua nu-i copiata de la americani, au recunoscut si chinezii (deci au avut acces la ea) ca e invechita si nu poate fi folosita la un avion stealth modern.
@tony-s: cine a sustinut ca Juniper e companie chinezeasca? Tu sustineai despre Cisco ca e nec plus ultra, ca e Dumnezeul retelelor si nimic nu se poate fara Cisco daca vrei "sa n-ai probleme". Eu ti-am spus ca asta e doar in imaginatia ta (sau in ceva documente de prin '80-'90). Cisco si Juniper sunt foarte comparabile, si se musca reciproc de vreo 10 ani, daca nu mai bine. M-am lamurit in ceea ce priveste argumentele pe care le dai si informatiile de care dispui. This post has been edited by marksman: 8 Apr 2013, 16:48 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ala cica e. Ma rog, poze adevarate nu erau pe Wiki cel putin.
Ideea cu tehnologia e complet tampita ma Tonica. O sa-mi sara unii in cap ca ma pricep si la avioane, da' F-117, ala cu forma aia de nici n-ai crede ca zboara, d-aia arata asa, ca sa nu-l ia radaru'. Ca atunci, alea erau posibilitatile. Dupa cum vezi, lucrurile s-au schimbat, si ala actual al chinezilor nu are forma aia, ci mai degraba a copiat conceptul unui F-22, daca e sa fim corecti. Da' sa nu vorbim si aici prostii, ca pe vremuri, in topicul cu fotbal, da? |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Probabil de aia cumpara chinezii avioane de la rusi pt. ca ale lor sunt prea bune
![]() ![]() |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu cred ca te certi cu mine, nu?
Ca eu n-am zis ca ale lor ar fi bune, eu doar ti-am aratat, cu "desene" ca ce dezvolta ei acum nu seamana cu ce s-a doborat in Serbia. De altfel, daca era inca ok acea abordare, nu le trageau pe dreapta americanii. F-117 are limitarile lui. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
tony-s |
![]()
|
Pai discutia era despre cat de performante sunt avioanele chinezesti......
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Markos @ 8 Apr 2013, 17:02) N-au! Cel putin momentan tot asta folosesc operational, 30, 33 si 35. QUOTE(Merced @ 8 Apr 2013, 17:37) Inca o intrebare din ciclul "Ce-i aia o corea?": care-i avionu' chinezesc copiat dupa ala american(F-117, ca sa fim corecti) doborat in Serbia? Ca mie asta ... nu-mi seamana deloc cu asta ... Au ceva in comun, amandoua zboara! ![]() This post has been edited by Garett: 8 Apr 2013, 17:01 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Merced |
![]()
|
Tonica, in discutia aia ai incercat sa argumentezi cu niste aberatii. Recunosti asta?
This post has been edited by Merced: 8 Apr 2013, 17:01 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
tony-s |
![]()
|
Ok, nu mai are rost sa continui o astfel de discutie....chinezii produc cele mai performante avioane si ei au descoperit si implementat toate tehnologiile moderne iar americanii si rusii incearca sa-i copieze.
This post has been edited by tony-s: 8 Apr 2013, 18:07 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Garett @ 8 Apr 2013, 18:01) N-au operațional, dar el există ![]() Au terminat toate testele cu Sukhoi T-50, anul ăsta a intrat în producție, primele zece bucăți sunt gata în 2014. Sukhoi-T-50-PAK-FA-KnAAPO-1S.jpg This post has been edited by Markos: 8 Apr 2013, 18:23 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Pai operational ma refeream si eu.
Ca asa, teoretic, si F-35 exista! ![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Acu vazand io fragmentul referitor la studii din CV lu` aciu am priceput de unde a luat modelul pentru iegzploatarea si intretinerea Furiei Galbene
![]() Ca tot vorbiti de orezari mi-am amintit o brosurica citita pe cand imi aprausera flocii ( si care m-a cam speriat) unde viitorul de aur al omenirii era galben pai si rasa alba ere folosita la munci necalificate :Louis Boussenard - 10.000 de ani intr-un bloc de gheata. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(Merced @ 8 Apr 2013, 17:37) Mama, ce misto e primul si ce nasol i-al 2-lea. ![]() Cine dracu' si-ar lua un F117? E urat cu spume, te rad vecinii cand parchezi in fata casei asa ceva. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
ii pui botoane si e mai fromos ca Fat Frumos !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Macar da-l vopseau, dracu, in galben.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
@Merced - poate au mai luat avionul la pilă.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Si ce te razi ma? E o rusine sa muncesti cinstit?
![]() Ce? Crezi ca toata lumea tre' sa stie carte? |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
l@u |
![]()
|
daca toti ar sti carte ar juca poker si atunci cine ar mai munci ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(cdadan @ 8 Apr 2013, 21:02) Cine dracu' si-ar lua un F117? E urat cu spume, te rad vecinii cand parchezi in fata casei asa ceva. E plin de senzori, habar n-ai ce-i ăia ![]() 8 Apr 2013, 22:32: QUOTE(Merced @ 8 Apr 2013, 21:47) This post has been edited by Markos: 8 Apr 2013, 21:32 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Merced |
![]()
|
Ce-a ajuns sa "cante" si Yolo, hsbp...
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Al naibii daca nu seamana!
In alta ordine de idei, ne incadram la taepodong 3. Deci hai mai repede cu scutul ala oltenesc! Maximum_Range_of_North_Korean_Missiles.jpeg ( Size: 233.93k ) Number of downloads: 197 This post has been edited by Diac: 9 Apr 2013, 09:23 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
In Argentina primesc emigranti?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Oare un război ar afecta grav producția Samsung?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sigur. O fi cazul sa facem stocuri?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Păi așa mă gândeam..
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.114 Joined: 11 February 04 ![]() |
Chiar credeti ca ceainizii au chef de cafteala cu restul lumii pentru un tantalau scandalagiu isteric precum KimJongUncool?
Ceainizii sunt baieti destepti, sunt in relatii bune si cu Phenian-ul si cu Seul-ul. La ora actuala nu cred ca are vreunul idea tembela sa dea cu nuke-ul. Cate Nuke crezi ca pot sa aibe NK? 4-5? Cate detoneaza pe bune? 1-2? Ok, deci avem un Hiroshima+Nagasaki reloaded. Si dupa aia or sa-i ocupe pe NK prietenii lor chinezii cica pentru a-i elibera de sub tirania grasului cu bomba nucleara. PE de alta parte SK de-abia asteapta sa faca fratii lor de la Nord o miscare gresita pentru a face rost de niste forta de munca megaieftina si megaflamânda. Rusia are si ea o bucata de granita cu NK si ar putea si ea manca nitel Sushi This post has been edited by dizzy: 9 Apr 2013, 10:01 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 19:03 |