Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Doctoreasa, telefonic, mi-a zis sa-i dau nospa si metoclopramid de 3 ori cate juamtate de pastila, supozitor algocalmin (nu o sa ma lase nici batuta...) si in loc de apa ceai de musetel cu dicarbocalm.
Iar maine din nou la cabinet, la proba de sange |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
pai si doamna doctor cum a reusit? suie si tu domnisoara pe masa, poate scapi nemuscat
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
I-am păstrat niște zăpadă-n curte, că știu că-i place
![]() Attached thumbnail(s) 20150111_150026.jpg ( Size: 944.3k ) Number of downloads: 464 20150111_150030.jpg ( Size: 948.31k ) Number of downloads: 471 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Nu zici ca esti puturos, o dai in Tara!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Si al meu cauta aseara zapada aia mai bogata..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
I-am facut analiza de sange la d-soara. Parametrii sunt in linii mari in plaja normala mai putin TGP care este 354 unitati iar plaja normala 5 - 42. Ce drac inseamna asta?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
Transaminaza glutamat piruvică.
This post has been edited by Markos: 12 Jan 2015, 19:43 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
adica are probleme de ficat?
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Markos |
![]()
|
QUOTE GPT (ALT) Sau transaminaza glutamica piruvica sau aminotransferaza- alanina. Datorita faptului ca se gaseste in cea mai mare parte in ficat, se considera a fi o enzima destul de specifica acestuia. Rolul acestei enzime este de a cataliza transferul unei grupari amino de la alanina la α-ketoglutarat. Cand ficatul este afectat, enzimele GPT sunt eliberate in sistemul sangvin, astfel ca o analiza a sangelui poate indica anumite afectiuni hepatice. Pentru a determina ce boala s-a instalat la nivelul ficatului, in mod normal nivelul GPT-ului este comparat cu valorile altor enzime, cum ar fi : GOT(AST) si ALT(fosfataza alcalina). Valori normale ale GPT-ului : CAINE – min. 18 – max. 86 IU/L PISICA – min. 29-max. 145 IU/L Valori crescute: Leziuni hepatocelulare; Hepatita; Intoxicatii sau reactii la medicamente; neoplazii hepatice sau biliare; Hepatopatii corticosteroidiene; hipoxie; pancreatita; traumatisme; ciroza; echinococoza; hipercuproza; leziuni si necroze musculare; miozita; tratamente cu fenobarbital sau glucocorticoizi link PS: Tipii de la Biovet sunt super, îi recomand oricui; eu am marele bulan că-s cu Clinica la 5 min de mers pe jos, pe Sebastian. This post has been edited by Markos: 12 Jan 2015, 19:51 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Iti faci des analize acolo?
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Doar când e în șlapi.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(radian @ 12 Jan 2015, 18:48) I-am facut analiza de sange la d-soara. Parametrii sunt in linii mari in plaja normala mai putin TGP care este 354 unitati iar plaja normala 5 - 42. Ce drac inseamna asta? Intreaba veterinarul, dar eu cred ca e de la tratament. Anul trecut mi-am facut analizele dupa o cura de antibiotice si o bauta sanatoasa si TGP-ul si bilirubina au iesit nasol de tot. Le-am repetat dupa o saptamana si au iesit normale. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
La Biovet?
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
cica-s buni, si grecu meere acolo
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
radian |
![]()
|
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Imi pare rau..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
radian |
![]()
|
Incercam abordarea pozitiva, mai are cateva luni bune, si deocamdata e vioaie.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Imi pare rau pt boala aparuta,radian..Sa traiasca cat voi..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
iulia_boris |
![]()
|
Acu' eu ce sa spun,mai Dragos? Ca n-am zis sa traiasca ei cat femela,pacatele mele..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Radian arata a om sanatos. Isi ia intaritoarele zilnic si la timp. Eu il vad sarind de suta.
Sa traiesti, coane! |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Ciroza hepatica doar pe baza TGP? De foarte multe ori, in insuficiente cronice transaminazele tind sa se normalizaze. Sunt crescute obligatoriu in insuficiente acute.
Ai facut si o hemoleucograma? |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
radian |
![]()
|
Am atasat buletinul de analize medicale.
S-ar mai adauga simptomele: varsaturi dupa ce mananca, la inceput cu firicele de sange mai apoi de culoare neagra de asemenea si scaunul. Si dureri, noaptea in somn scanceste. Pe timpul zilei este relativ vioaie. This post has been edited by radian: 13 Jan 2015, 22:59 Attached File(s) ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Nu prea seamana a hemoleucograma..Parca-s alea pt ficat si pancreas..
This post has been edited by iulia_boris: 14 Jan 2015, 07:24 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Adresa aia e a ta? Ca sa nimerim cand venim in Petrosani?
|
--------------------
|
radian |
![]()
|
E adresa fictiva a lu' d-soara.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Îhî.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 09:13 |