Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
DannyY |
![]()
|
||
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Vin cu scara de acasa, no problem.
![]() |
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mai bine cumperi una d-aci. Nu merita oboseala sa o cari atata amar de drum.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Aveti Dedeman?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
@radian:
Ai idee cat a trecut de la recoltarea probelor si pana cand au fost lucrate? Buletinul asta nu indica o ciroza hepatica. E bine sa-i faci si o creatinina (observ ca ureea e usor marita - in cazul in care creatinina e ok nu ai de ce sa-ti faci probleme). O ecografie i-ai facut? De slabit...a slabit in ultimul timp? |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Proba de sange a fost recoltata saptamana aceasta, luni dimineata si rezultatul analizelor l-am primit in aceeasi zi. De la recoltare si pana am primit mailul cu rezultate au trecut cca. 11, 12 ore.
Nu stiu daca are legatura sau e doar simpla coincidenta, pachetul de sase injectii pentru tusea covulsiva l-a facut saptamana trecuta de luni pana sambata inclusiv. Din care ultimile doua, doza mare. A inceput sa vomita din noaptea de vineri spre sambata. De aseara nu a mai vomitat si parca e la fel de vioaie ca inainte. E toata ziua cu nasul in blidul de mancare. Inainte primea graunte pentru caini talie mica si cate 1, 2 pliculete mici de carne pentru caini adulti. Acum, am renuntat la pliculete (pe motiv de carne rosie), a ramas pe graunte si legume fierte, dar nu prea moare de incantare.... Nu am cantarit-o, dar la o evaluare vizuala nu pare sa fi slabit. P.S. D-soara ori a fost foarte flamanda, i-a revenit pofta de mancare, ori e reinacarnarea vreunui chinez care a suferit de foame toata viata. I-a pregatit sora-mea orez fiert amestecat cu putina branza. L-a halit cu o pofta iesita din comun. A mancat doua bliduri. Cred ca in viata ei nu a savurat mai mult o mancare decat orezul fiert ... This post has been edited by radian: 14 Jan 2015, 23:26 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
trotineta |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 17 May 08 ![]() |
Trebuie incercat cu mancare gatita ...orez cu ficat rinichi raport 1:0,5:0,2 kg incearca doar o portie mai mica max 1/2 organe de preferat de vita ...Atentie la hrana din pet shop-uri toate sunt mizerii dar sunt recomandate de absolut toti veterinari ( fara bobitele otravitoare ei ce mai muncesc ) . Ca veterinar pot sa-recomand un vet din Sf. Gheorghe ft bun ( vin cu probleme nerezolvate din toata tara ! Nu este reclama nu sunt ruda si nu am niciun interes ...si eu am ajuns aci tot la recondarea la o cunostinta ) daca esti departe de localitatea Sf. Gheorghe pot sa-ti dau nr. de telefon sa discuti cu vet. ...
|
--------------------
dacia
solenza
2004/1.9D
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Radiane, cit timp a fost in tratament ai taiat-o de la tuica?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
Da nene, mi-a donat mie si cota ei.
![]() Trotineta, ms de sfat. Sf. Gheorghe e un pic cam departe, pe de alta parte, d-soara da semne de revigorare. Nu in ultimul rand, doctoreasa locala, de care chiar nu am niciun motiv sa fiu nemultumit, mi-a spus clar, exclus carne rosie. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Cred ca are dreptate. Proteina in exces solicita si mai mult organismul si ficatul ei nu functioneaza in parametri normali momentan. Atentie ca daca e mofturoasa la mancare si o inveti cu cea gatita pe urma ai sa te rogi de ea sa manance boabe.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
Mai buna mincarea gatita. Si mai sanatoasa.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
De acord ca cea din comert e greu de verificat. Una scrie pe ambalaj si alta e inauntru. Dar si cea gatita poate fi o problema daca se exagereaza cu proteina, se observa usor in aspectul blanii.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
corbex |
![]()
|
Un ciine educat maninca orice. Orez, fasole verde, cartofi, ciorba cu toate legumele, etc.. Gatite corespunzator. Ii pui niste pipote in orez, nu exagerezi cu carnea.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
corbex |
![]()
|
Pai cine crezi ca e educatorul?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(corbex @ 15 Jan 2015, 13:00) Nu te inregistrezi matale cu predica asta si sa pui inregistrarea pe iutub? Ca io nu-mi conving neam potaile ca asa tre' sa manance un caine educat. Poate matale ejti mai convingator. Le-o pun fro doua-trei nopti in bucla si poate-i conving. PS Bine, io am incercat sa-i conving si ca atunci cand iti intra un strain in curte nu tre' sa se gudure la el, sa dea din coada si sa astepte sase aplece sa il linga pe mana!... Noroc ca au vecinii caini seriosi. Tot potai, dar macar is tafnoase si deloc sociabile... ![]() This post has been edited by dacis: 15 Jan 2015, 13:19 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Boris nu halea croante neam.In fapt noi cu mancarea gatita i-am lungit viata pt ca la un megaesofag mancarea gatita este recomandata.Desi nu stiam ca are asa ceva.Cyrus m-ar manca si pe mine.Asta aspira boabele mai ceva ca un aspirator de 2000w..D-alea superpremium..Idem hrana gatita.Depinde de caine.Dupa ce va face un an il trec doar pe gatita.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
trotineta |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 17 May 08 ![]() |
Cat mai mult
![]() 17 Jan 2015, 09:34: ...ma uit si eu ![]() This post has been edited by trotineta: 17 Jan 2015, 09:34 Attached thumbnail(s) IMG_20140201_185654081.jpg ( Size: 1.75mb ) Number of downloads: 277 |
--------------------
dacia
solenza
2004/1.9D
|
|
radian |
![]()
|
Ufff
![]() Aproape doua saptamani a fost OK, acum m-a sunat sora-mea sa-mi spuna ca iar ii este rau la d-soara. A reinceput sa tuseasca intr-una si in plus vomita cheaguri mari de sange si se sufoca. Doctoreasa, la telefolon mi-a zis sa-i dau o capsa de miofilin si ma suna diseara cand se intoarce in localitate sa o duc la cabine sa-i mai faca nu stiu ce tratament. This post has been edited by radian: 25 Jan 2015, 10:50 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Nu-i a buna...
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Asta era clar.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
radian |
![]()
|
La recomandarea d-nei doctor i-am dat, la amiaza, o pastila de miofilin. S-a linistit complet. Nu stiu ce sa mai inteleg. E vioaie, are chef de joaca, mananca.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Oameni buni, cat v-a costat sa va microcipati cainele....si sa-l vaccinati cu vaccinul polivalent anual?
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
radian |
![]()
|
Ufff, trece cate o saptamana in care e Ok apoi iar revine cate o criza de tuse. De ieri iar a inceput sa tuseasca saraca si sa vomite. A pacalit-o sora-mea si i-a dat o pastila de miofilin dar la cateva minute a vomitat tot.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 13:14 |