Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
Han Solo |
![]()
|
||
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
|
||
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 15 Mar 2017, 21:24) Alora ![]() Anul trecut intrasera in priza baietii de la Locala pentru dat amenzi pe treaba asta (era cam inainte de alegeri, cand s-au pus tomberoanele alea speciale pentru fecalele cainilor). O tanti pe la vreo 60 de primaveri iesise cu caniche-ul la plimbare pe langa parcul de copii. Planteaza ala bomba in mijlocul trotuarului si baba incepe sa-l felicite si pleaca. O opresc baietii si incep sa o "interogheze": doamna stiti ca exista lege bla bla bla... A inceput baba sa tipe la ei de ziceai ca-i posedata. S-au lasat pagubasi aia ca incepea lumea sa se uite ca la spectacol. Eu nu ma mai obosesc sa spun nimic. Le cunosc cam pe toate din vedere si m-am lamurit. Daca se duc babele cu cainii de canapea in parcul de copii si isi fac nevoile acolo nu zice nimeni nimic. Daca ma apropii la mai putin de 10 metri de un grup de copii (cu cainele in lesa, mergand la picior) incep sa se isterizeze toate ca au vazut ele la televizor cum sar cainii si incep tot felul de scenarii de zici ca ar trebui sa scrie pentru Hollywood. Acu vreo doi ani intrase una intr-o criza de isterie autentica. Urla continuu sa-mi tin cainele ca fetita ei a fost muscata de un maidanez si se sperie. In conditiile in care primul instinct al fetitei a fost sa vina la caine sa se joace cu el. Degeaba incercam sa-i spun frumos ca nu se intampla nimic, ca ar putea sa-si ajute copilul sa treaca peste "trauma" lasand-o sa se apropie de cainii cu stapan, ea stia una si buna, sa urle ca sirena in port. Nu stiu unde gasesti tu oamenii aia atat de amabili ca eu sunt satul. Imi vine sa ma mut in padure cateodata. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Si tu n-ai 'pigbul','d-ala rau','d-ala periculos' ca mine..Atunci sa vezi comentarii..Pe cand eu am in lesa un mare prostalau care s-ar juca cu orice creatura bipeda,prostu'..De multe ori ma enerveaza la culme pt ca el ,in inocenta lui,se bucura ca prostu' cand vede om si ala incepe cu tot felul de comentarii de cenzurat..Si nu intelege de ce-l sugrum si-l tarai dupa mine.Dar avem si cazuri unde oamenii nu se sperie de el si se joaca ,inclusiv cu copii..Pt ca asta si da din codalau ca disperatul si multi stiu ca asta inseamna ca vrea sa se joace si asa prind curaj.
This post has been edited by iulia_boris: 16 Mar 2017, 09:17 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Bai voi stati la periferie, m-am lamurit
![]() This post has been edited by luck33ro: 16 Mar 2017, 10:07 |
--------------------
**
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Ahem.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ufff, tanarul are cherry eye. Acum cateva luni am intrebat-o pe doctoreasa de catei si mi-a zis sa nu-mi fac probleme ca ii trece cu varsta. Nu prea i-a trecut, din contra. Azi am fost cu el la consultatie. Mi-a dat ceva picaturi sa-i pun in ochi timp de cinci zile. Daca nu-i trece, il asteapta cutitul.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Din pacate la rasa lui este des intalnita afectiunea..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.215 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Pe mine ma intreba unul , in tura de dimineata, dac e "corb".
As fi vrut eu, dar cred doar ca seamana. Negru cu pieptar alb Dar ii mai lipsesc vreo 5 cm la i altime si vreo 8 10 kg... |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Imblanitii vostri cum se comporta in timp ce stati la masa? Al meu nu cerseste, adica nu latra, nu plange, nu chiarie, desi de felul lui e foarte vocal. In schimb isi pune botul pe genunchiul meu, vad in ochii lui un repros cu fite aristocrate de superioritate, adica eu mananc, el nu. Si ii curg balele la greu.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Tu iti faci autoportretul?!
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bmwh548 |
![]()
|
Cum il educi asa il ai. Canicheul nici nu se mai sinchisea sa se uite in directia mea cand stateam la masa, asta vine, ma fixeaza cu privirea 10 secunde si pe urma isi vede de treaba.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bion |
![]()
|
Pedagog de caini care esti.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
QUOTE(radian @ 22 Mar 2017, 00:55) Imblanitii vostri cum se comporta in timp ce stati la masa? Al meu nu cerseste, adica nu latra, nu plange, nu chiarie, desi de felul lui e foarte vocal. In schimb isi pune botul pe genunchiul meu, vad in ochii lui un repros cu fite aristocrate de superioritate, adica eu mananc, el nu. Si ii curg balele la greu. Asa face si cand sunteti la biblioteca ? ![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
luck33ro |
![]()
|
La curve...
|
--------------------
**
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
Alaturi de stapan.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
iulia_boris |
![]()
|
Al meu vine rar..Stie ca de cele mai multe ori primeste si el ceva..Despre balit n.are rost sa spun..Este mare maestru in picturi rupestre..Sa nu mai zic despre plasticele masinii,zona portbagaj,ca.s mereu cu dare ca alea de melci..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.191 Joined: 29 May 06 ![]() |
Acu’ doua săptamăni m-am dus cu mașina la revizie.
Cum service-ul de la este gard in gard cu Romexpo și cum în dimineața respectvă era acolo o adunătură de câini, m-am dus și io să vad despre ce e vorba. Am fost aici (10 Lei intrarea). 01.jpg ( Size: 137.73k ) Number of downloads: 131 De când stăteam la coada pentru bilete am văzut că ceva nu era în regulă, pentru că au făcut românii organizare. Concret, căinii aveau bilete cumpărate în avans, oamenii nu. Așa că i-am lăsat pe câțiva în fața mea la rând pe motivul “Vă rog, avem arbitraj la ora 09:00”. Înăuntru altă organizare tipic românească. Cum dracu’ să te ducă capu’ să organizezi o altă coadă chiar în ușa de acces. 02.jpg ( Size: 183.79k ) Number of downloads: 141 Câinele oaie. 03.jpg ( Size: 109.91k ) Number of downloads: 140 C.ăcat de câine pe jos și stăpâni isterici care urlau “s-a c.ăcaaat !!!!”. 04.jpg ( Size: 74.5k ) Number of downloads: 140 Câini "relaxați". 05.jpg ( Size: 224.75k ) Number of downloads: 145 Plus o grămada de oameni stresați care la rândul lor stresau și cânii. Până la urmă, am înteles că este vorba despre acumulat puncte de concurs, puncte care apoi sunt un argument în plus la împerecherea câinilor și mai ales la vânzarea puilor. Adică o industrie în toată regula. Concluzia mea a fost că am asistat la o țigănie sinistră și mi-a părut rău pentru cei 10 lei. Mai bine stăteam pe canapea la service, pentru că aveam o carte bună la mine. Aș fi fost mult mai câștigat și nu doar material. La final, dedicatie pentru colegul @radian. 06.jpg ( Size: 250.88k ) Number of downloads: 42 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
bmwh548 |
![]()
|
Acu vreo 3 ani ma batea gandul sa merg la cateva expozitii cu el. Cand am vazut ca e mancatorie de ruc si toata lumea sta cu mainile intinse m-am lasat pagubas. Ma sterg undeva cu pedigree-ul lor si cotizatia anuala la asociatia chinologica. Sa fie sanatos cainele ca restul e cancan.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
luck33ro |
![]()
|
Altfel sunt foarte mandri de chinologia de exceptie pe care o fac...
![]() |
--------------------
**
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.191 Joined: 29 May 06 ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 23 Mar 2017, 20:25) Cand am vazut ca e mancatorie de ruc si toata lumea sta cu mainile intinse m-am lasat pagubas. Daca se poate, te rog zi-ne mai multe, dezvolta putin ideea. Multumesc. @luck33ro Dupa cum am mai auzit, asociata chinologica este o mare adunatura de samsari de caini. Si ca tot vorbim despre samsari, stapanii de ciobanesti caucazieni aratau exact ca samsarii de masini din Vitan. Trening, burta, ceafa groasa, etc. Asadar, daca va bate gandul vreodata sa mergeti la o astfel de tiganiei numita pompos "Dog Show" mai bine faceti orice altceva. Oricum veti fi mai castigati. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
bmwh548 |
![]()
|
Exact ce-am scris. Toti se ponegresc intre ei (ala e corcit domne, stiu eu sigur, ma-sa si ta-su erau frati, am fost eu la botez etc), baietii de la asociatie nu se sfiesc sa ia "atentii" de la cei care cauta femele/masculi pentru monta (sau care vor sa fie "promovati"). Nu zic, poate sunt si iubitori de caini acolo, dar eu unul nu sunt amator de cautat ace in carul cu fan.
Am avut de-a face si cu vreo doi samsari care dadeau femelele la imperecheat la fiecare intrare in calduri incepand de la varsta de un an. In cativa ani femelele erau praf. Rezultau pui de "calitate slaba", bolnaviciosi, dar care aveau pedigree mostenit de la parinti. Pui vanduti pe bani grei. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
luck33ro |
![]()
|
Mai sunt si crescatori seriosi care investesc bani grei in canisele lor, dar aia sunt raritati.
![]() Oricum la un dog show romanesc se vede din avion un caine de valoare, daca apare in peisaj desigur... |
--------------------
**
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.346 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
La ciobanesti romanesti sa vezi mancatorie si pile, cunostinte, relatii si bani. Arbitraje aiurea pentru a avea pedigree cainii unora (organizatori, anumiti membri ai asociatiilor) si pentru a vinde puii mai incolo...
Cand cumperi un caine trebuie sa te uiti bine inainte de unde cumperi ca sa nu dai cateva sute de euro degeaba. Asta daca vrei unul cu pedigree. |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ciinii cu pedigree dau carne, lapte, pene si lina? De ce ar vrea cineva un ciine cu pedigree? E că cam cum ar vrea un peemfe? Sa-si bage vecinii in fibrilatie?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.346 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Sunt unii care asta cauta. In plus statul te obliga sa ii castrezi daca nu au pedigree sau sunt caini utilitari.
Stie cineva daca un caine de paza (de curte) se califica drep caine utilitar? |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
iulia_boris |
![]()
|
Caine utilitar e ala care este atestat pt cautari bombe,droguri,salvat persoane,politie,samd Daca ai tidula la mana ca face d-astea este utilitar.
Samsarii nu sunt crescatori.Si 'crescatorii' care fac d-alea spuse de bmwh548 sunt doar niste samsari nenorociti care si-au facut 'canise'.Cine nu face diferenta si generalizeaza,ca asa suntem noi romanii,este in eroare.Daca nu se sterilizeaza cotarlele fara pedigree niciodata cainii storciti pe sosele,cei din lagare,cei abandonati,etc nu vor disparea vreodata din imputita asta de tara! Nu va suparati dar va intreb cati bani ati donat pt vreun adapost? Sau un caz disperat? In toate tarile civilizate asa s-a inceput cu scaderea cainilor fara stapani..Prin sterilizare.Dar la noi toti refuza ca sunt toti chinologi si stiu ei mai bine..Mai ales cand spun ca 'tre' sa se simta si el bine' sau ca 'ca orice femeie tre' sa simta si ea fiorul matern'..Si cand imperecheaza pechiromi de Romania si dup-aia arunca puii in saci legati la gura..Exista inclusiv veterinari care sterilizeaza DOAR dup-o monta ca-i mai simplu pt ei ,ca raman organele inflamate dupa fatare,nepasandu-le o clipa ca nimeni nu adopta nici macar cainii care au 3kg.. Sunt prea multe de spus.. gibon,sa stii ca si 'p-afara' la fel sunt expozitiile.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 12:33 |