Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
kato |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
||
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
E proaspat ginerica. Il fezandeaza secuia.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Bre Bioane, nu toti ungurii din Ro sunt secui. Si nici ginerica ca n-am cui. Consoarta e orfana. De la prima sotie am ramas cuun socru si o soacra vitrega. 😤
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Dom' doctor, uneori dai dovada de o lipsa totala de sensibilitate si bagi bocancii unde nu trebuie...
|
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(radian @ 26 May 2022, 07:24) O cretina din Oradea, care imi este si verisoara si e asistenta medicala, imi zice la un momemnt dat ca stie ea o femela Basset hound. Wow, deja ma vedeam socru mare... Ma intreaba imbecila daca e vreo problema daca femela e sterilizata... Si e asistenta medicala... O duduie (decat farmacista) incerca sa imi explice (profund indignata) ca masculii intra in calduri. Avusesem tupeul sa ii spun ca doar femelele au perioade de calduri, masculii sunt dispusi oricand. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.217 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
I-oi fi zambit prea insistent, si se gandea la masculii umani.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Ew. Decat ew.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ginerica e termen generic pentru proaspat insurat. Chiar credeam ca duamna are origini in secuime. Nu ca ar face-o mai empatica fata de sot. Gena de satrap li se activeaza la fumei de cum semneaza la primarie
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
In banat are alt sens.
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 26 May 2022, 11:40) Am avut o discutie mai aprinsa cu un nene acum mai multi ani, pe tema asta. Catelusa, precedenta lu' Oscar, o femela do cocker spaniel, cand se interecta cu persoane adulte si simtea ea simpatie din partea omului se punea in cwr in fata omului si nu pleca pana nu-si primea mangaierile. In schimb avea boala pe copii, a lovit-o unul cand era pui si a zburat prin aer ca o minge de fotbal, si pe caini. Ori de cate ori avea ocazia sarea la bataie, o tineam doar in lesa s-o pot controla. Cand o lasam libera pe vreun maidan, sigur ca in zona nu sunt nici copii, nici alti cini, ma scana o data la zece secunde, trebuia sa ai contact vizual cu mine permanent. La pwla de Oscar i se rupe, daca-l las liber, or jucam "adu mingea" ori pleaca de nebun dupa mirosuri. Ei, nenea cu pricina avea un caine, lup alsacin, exemplar superb si foarte bine dresat. Mergea liber dupa stapan. La un moment dat ne intersectam. Lupul vine s-o miroasa la cwr pe d-soara mea. Obraznicie insuportabila. Catelusa s-a rasucit si a clampanit in gol, a fost la un pas sa-l muste de bot pe lup. Lupul s-a stapanit, n-a fost agreziv. Vine stapanul cainelui. Domne. imi pare rau de incident, dar a mea este in lesa, al dumitale este liber si a provocat-o. Pai da, zice, caini au tendinta sa imite comportamentul stapanilor. Mai, sa-mi sugi tu mie pwla, am avut eu tendinta sa te musc de nas? Acum vreo 2, 3 luni l-am vazut pe lup la plimabre cu stapanul. Mi-au dat lacrimile. Cainele, acum e batran, cred ca are peste 18 ani, mergea schiopatand si balanganindu-se in urma stapanului.pe strada. .. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.217 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(radian @ 26 May 2022, 18:02) La pwla de Oscar i se rupe, ..Lupul vine s-o miroasa la cwr pe d-soara mea. Obraznicie insuportabila. Catelusa s-a rasucit Pai stai asa... Oscar e o "ea"? ![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
radian |
![]()
|
Stai bre, ai scos franturi din context si ai facut un colaj care nu are nicio legatura cu ce am vrut eu sa spun.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
maho |
![]()
|
Ai dreptate, m-a pacalit inserarea timpului prezent (cu Oscar) la mijlocul postarii, intre doua amintiri despre trecut.
|
--------------------
Dacia
1310
|
bion |
![]()
|
La oscar genul e in curs de definire.
![]() Io am inteles ca la stapan oole nu ii mai folsesc si il incurca la stat pe scaun dar stimabilul partruped poate tine la egoul sau. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
radian |
![]()
|
Tu chiar vrei sa primesti replica invatate la biblioteca la cursuri intensive cu camionagii si racimetristi?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
na ca faci "dezacoarde" ......asa-ti trebuie daca scrii dupa nea bion
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
radian |
![]()
|
Baui apa dupa el…
Putina indulgenta pentru minoritar.😬 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
radian |
![]()
|
La plimbarea de dimineata, dintr-un copac, sare pe trotuar la vreun metru in fata noastra o veverita. Oscar surescitat tasnete dupa ea, la ce viteza ametitoare are catelul cu picioarele sale scurte, evident veverita i-a dat fum in nas. Dar si-a facut datoria,macar a incercat...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.056 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
radian |
![]()
|
Faini catelusii.
Incep sa devina interesante plimbarile cu Oscar. Acum 2 zile, consoarta il socate pe Oscar la plimbarea de dupa-amiaza. Il duce la Bradet (zona de agrement, aflata la cca. 10 - 15 minute de mers lejer, de la blocul meu, pe Dealul Institutului, padure, natura, etc.). Intr-o groapa nu prea adanca, au dat de un pui de vulpe. Trancalaul meu a inceput sa latre si a reusit sa sperie sufiecient de tare puiul de vulpe incat acesta a gasit resurse sa sara afara din groapa si s-o tuleasca in padure. Veverite, vulpi, ciocanitori, rate salbatice... This post has been edited by radian: 15 Jun 2022, 18:28 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Pana la urma cred ca l-a salvat. Daca nu era Oscar ala micu' nu gasea suficienta adrenalina sa o tuleasca si murea in groapa.
|
--------------------
Dacia
Sandero
|
radian |
![]()
|
QUOTE(radian @ 15 Jun 2022, 07:45) Relatia idilica cu natura se complica nitel... Canalele mass media locale, de 2, 3 zile, sunt pline cu semnalari legate de prezenta unei ursoaice, unii zic cu 2 pui, altii cu 3 pui, in zona. Ultima, azi noapte, ar fi fost vazuta langa cantina sutdenteasca. Asta inseamna necaz mare. Intre respecitva cladire si blocul meu sunt cam 300 de metri si in vecinatate imi plimb catelul dupa-amiaza... Pe timpul zilei, cand il plimb eu pe Oscar, n-ar trebui sa-mi fac probleme, circula multe masini prin zona si am inteles ca ursilor nu le prea place zgomotul, dar, sper sa nu fie nevoie sa-l invat pe Oscar sa-si faca nevoile pe balcon la litiera... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Pai invata-l sa fie sangeros. Cand vede ursu', sa sara la gatu' lui.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
kato |
![]()
|
daaaa........oricum, preventiv, inainte de plimbare sa-l serveasca cu o inghetata
![]() ”Doi ciobani din varf de munte duceau o viata linistita, numai ca de la o vreme le atacau lupii stana. Se gandesc ei si primul hotaraste sa-si ia trei perechi de caini: unii mici, pentru ca sunt rai, altii mijlocii pentru ca sunt mai rai, si altii mari pentru ca rup tot. Celalalt cioban isi ia un pechinez pe nume “Gigi buze reci”. Vin lupii si cainii cei mici sunt mancati, cei mijlocii sunt zdrente, iar cei mari sunt franjuri. In cele din urma este trimis si “Gigi buze reci care de-abia se vedea din iarba. Un lup mai batran il vede si spune: – Pana aici ne-a fost, hai sa fugim! Un lup mai tanar spune: – De asta, ma? Pai asta ne suge de p*la! – Da, da’ stii ce buze reci are?” |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
radian |
![]()
|
https://gddhd.ro/actualitate/o-ursoaica-cu-...FE2b13u3Hyx5vV4
16 Jun 2022, 10:43: Viata-i grea... This post has been edited by radian: 16 Jun 2022, 09:43 Attached thumbnail(s) Oscar.jpg ( Size: 178.32k ) Number of downloads: 124 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
paul_damian |
![]()
|
Ca orice animal, daca doarme cu partile vulnerabile (gat, abdomen) expuse inseamna ca se simte in maxima siguranta. Poate sa se planga el cat vrea ca il bati si il infometezi, ca nu-l crede nimeni
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.056 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
I se rupe de lumea asta!!
![]() |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
radian |
![]()
|
Nu stie ce-i aia bataie. Doar de pisicile din cartier si-a mai furat-o. Daca ii arat o coada de matura vine curios s-o miroase…
iar despre infometare… Cand are el suspiciuni ca-i rost de haleala, zgomot de cratite, usa de la frigider, etc., devine foarte vocal pana isi primeste “ciubucul”. Este un mare plangacios… |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
paul_damian |
![]()
|
Sper ca ti-ai dat seama ca glumeam, nu?
|
--------------------
Dacia
Sandero
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.962 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
[attachmentid=1628139730]
O fi ruda cu câinele lu radian |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 12:38 |