Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ala-i un shoarec viu?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Nu.
Era o cartita vie. Am impresie ca ii spunea ceva la ureche... ![]() This post has been edited by Neagu Ionut: 29 May 2011, 21:23 |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursureºti Vale ![]() |
ba e un caşeluº alb viu
![]() This post has been edited by Markos: 29 May 2011, 21:24 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Şuşea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Inca viu. Urmeaza sa-l manince cirtita.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Cum o fi mai corect? Te bat rau, sau te bat bine?
![]() La "te bat rau" percuteaza mai bine. Cred ca-i de la intonatie. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 31 May 2011, 11:11 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Te bat exact cum/cat trebuie !
![]() This post has been edited by Shush: 31 May 2011, 11:21 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Te bat cu atita ura de-o sa faci temperatura.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
![]() Deci a descoperit ca se poate urca p-o scara pe care eu nu ma urc decat treaz. Vis-a-vis stie despre ce vorbesc. ![]() A mai descoperit ca are coada si probabil, dupa parerea lui, e nefolositoare. Altfel nu se explica de ce vrea neaparat sa si-o smulga din cur. Sau o fi gelos p-o pisica lovita de-o masina, pisica a carei coada s-a uscat si-a cazut. La propriu. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursureºti Vale ![]() |
Urmeaza sa descopere ca esti stelist.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Şuşea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Il bat pana miauna. De fapt a descoperit. Ca la ce urlete am scos la finala cupei, nu l-am mai gasit prin magazie. Era pe sub damigene. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 31 May 2011, 12:09 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Pana behaie
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ma crezi ca as behai prin Romana, in pielea goala, i patru labe si cu pene infipte-n cur, daca s-ar jura Gigi ca pleaca? O zi intreaga as face asta.
This post has been edited by Victoras2001: 31 May 2011, 12:13 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Te cred, ca parca si io as behai. Da' fara piele goala, pene-n cur si 4 labe.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tatabobu |
![]()
|
Deh, saman si io cu-n cane. Privire 'ntelijenta, da' nu ma pot exprima. Ce-a facut Poli din mine
![]() |
--------------------
DACIA
1300
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Azi l-am dat cu advantix. In vreo 5 locuri, incepand dintre omoplati si terminand putin inaintea cozii. M-am gandit ca daca asta foloseste domnul Vet, folosesc si eu acelasi lucru.
![]() I-am cumparat strachina de inox. Timp de 15 minute s-a vazut in ea si latra, maraia, ii dadea tarcoale, da nu se punea pe halit. Intr-un tarziu s-a gandit sa ia o boaba din strachina, a carat-o la adapost si-a halit-o. Dupa care s-a obisnuit cu strachina si n-au mai fost probleme. Nu prea-i priesc boabele. La inceput a mancat pe nerasuflate. Acum o tot freaca aiurea. Nu baga mai mult de 100g la o masa, da poate ca asa trebuie. Ideea e ca pilaf baga pana lesina. Acum a mai slabit. De maine intra iar pe haleala gatita. Domnul Vet, saru'mana. Vad ca advantix-ul asta e facut de Bayer. ![]() Pe "masa de operatie" IMG_2707.JPG ( Size: 911.48k ) Number of downloads: 199 As mai avea o intrebare, ca tot n-am apucat sa vorbesc cu medicul. Opera o potaie. Da nu stiu cum o opera, ca se auzea o icneala lunga si surda, de l-a bagat pe pitic in boala. Am mai si stat cu el in brate 30 de minute. Vad ca-n schema de vaccinare intra si L, leptospiroza. Al meu e imun? Ca vad ca n-au de gand sa-i faca. Sunt corecte vaccinurile pe care i le-a facut pana acumIMG_2621.JPG ( Size: 893.93k ) Number of downloads: 168 ? This post has been edited by Victoras2001: 6 Jun 2011, 14:05 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
Markos |
![]()
|
ce bere e aia?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Bavaria.
|
--------------------
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
Cam neagra si cam fara spuma, sa fie cumva vin inauntru?
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
corbex |
![]()
|
De unde , e VAT 66! S-a boierit si Victoras, nici el nu mai vrea boabe.
This post has been edited by corbex: 6 Jun 2011, 14:08 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 6 Jun 2011, 15:01) Ce le stie beraru'. ![]() QUOTE(namidee @ 6 Jun 2011, 15:03) Nu e neagra, desi nici pe aia n-o pot refuza. E blonda si cam dulce pentru unele gusturi. This post has been edited by Victoras2001: 6 Jun 2011, 14:12 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Marty |
![]()
|
Adica foarte buna! Recomand!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
corbex |
![]()
|
Vad ca e cam tare. Se bea su sifon?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
GBC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 29 May 06 ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 6 Jun 2011, 13:49) Azi l-am dat cu advantix. In vreo 5 locuri, incepand dintre omoplati si terminand putin inaintea cozii. Acum a mai slabit. "..... terminand putin inaintea cozii": sa nu fie intr-o zona in care sa ajunga cu botul lui agil! "Acum a mai slabit": sunt convins ca ti-au mai zis si altii si ca ai avut grija dar hai sa-ti zic si eu - grija mare de tot cu deparazitarea interna, sa fie facuta a la timp. Sa nu aiba cine stie ce animale (gen limbrici) - atunci se intampla la pui sa nu creasca in greutate sau sa slabesca. Ma rog, or mai fi cateva mii de cauze, dar nu asta discut. |
--------------------
Dacia
Logan
2004, Ambition
- B xy xyz In God We Trust, All Others Pay Cash!
If the peasants are disturbing you, get out of the village! |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
corbex |
![]()
|
In poza nu se vedea tot textul. Acum ma intreb de unde stie berea, in orasele de divizia B nu se gaseste.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 10:55 |