Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
Victoras2001 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Si io la fel gandeam despre Bono.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cu capusele cum stai? Citeva pot sa-ti fac rost de la ai mei.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Merci, dar te-as deranja degeaba. Am din belsug. Ca sa fiu cinstit, i-am pus lui Bono doua picaturi si mie sase.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Dupa o anumita doza sunt la acelasi nivel de comunicare
![]() This post has been edited by bion: 7 Jun 2011, 19:17 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Azi am gasit in parcarea de la munci bestia din poza.
Cum latratorul anterior s-a dus in locul cu verdeata de ceva vreme, am decis sa-l adopt. Foarte cuminte si tacut, nu s-a agitat deloc in masina, iar la baie a stat mai potolit decat ma asteptam. O sa merg zilele urmatoare cu el la doctor, sa-i faca tot ce trebuie. Dispare mancarea din fata lui de zici ca-i Copperfield. ![]() |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
corbex |
![]()
|
Sa vezi ce feroc se face! Multi anip fara probleme!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
e haios
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
Ii dai voie sa-l numeasca Marcel?
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
QUOTE(ageana @ 7 Jun 2011, 18:19) Sa vezi maine cati kk-ti or s-apara in loc... Mi s-a facut si mie mila anul trecut de-o lupoaica maidaneza ce-si facea veacul la mine pe strada, i-am dat vreo doua kile de hrana uscata (de fapt s-a autoservit din sacul ce-l aveam in garaj) si-am inchis-o in curte, cu gand s-o adopt... A doua zi umpluse de rahati din aia de om gospodar tot gazonul din fata casei asa ca a picat perioada de proba instant... N-avea loc al naibii toata gradina din spate, unde isi face veacul si carpatinul... In alta ordine de idei, de vreo zece zile m-a pricopsit fiica-mea cu o pekineza de Costinesti, am adus-o cu masina acasa si am facut-o front-office; ieri am vazut-o ca se tara cu fundul pe jos prin iarba, adica se tragea cu labele din fata, cele din spate tinandu-le in aer. O fi pe stop sau are viermi? La doctor n-am avut timp s-o duc, poate in week-end. Attached thumbnail(s) IMG_0042.jpg ( Size: 426.86k ) Number of downloads: 304 |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Asa mai face si carpatinul meu, Pet-icica (asa a botezat-o fiica-mea) nu facuse kk inainte, ci alerga prin praf iar dupa cativa pasi incepea sa-i polisheze evacuarea...
|
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
Markos |
![]()
|
atunci e posibil sa aiba ceva viermi
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Wolfman |
![]()
|
E si cam slaba, face motanul armata cu ea. Fiica-mi i-e teama sa n-o manance motanul pe catelusa, insa ma bazez pe faptul ca-i foarte prietenoasa, nu uraste pisicile ci cauta joaca cu ele.
Attached thumbnail(s) IMG_0841.jpg ( Size: 2.28mb ) Number of downloads: 313 |
--------------------
Opel
MOKKA X
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Am și eu o javră asemănătoare. Vezi că au o glandă la fund care trebuie stoarcă periodic, d-aia face așa. Du-te la un veterinar să i-o stoarcă.
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ce tare-i motanu'!
Du-te naibii ca io stau de-o luna fara sa-l vad pe-al meu! ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Wolfman |
![]()
|
Se linge-n fund destul de des, mai rau ca pisicile... Sambata o duc la vet sa o vada, vreau s-o deparazitez intern si extern acum ca a trecut perioada de proba. E foarte curata, isi face nevoile pe camp in afara curtii si-i foarte rea cu cine se apropie de gard, ieri si-a infipt coltii in papucul unuia ce venise dupa fier vechi. I-am facut o cusca izolata cu polistiren pe interior si policarbonat pe exterior insa nu sta deloc inauntru, doarme pe presul de la usa din fata noaptea iar ziua la usa din spatele casei... Nu stiu la iarna cum s-o descurca afara, n-as lasa-o in casa ca se urca peste tot ca o pisica.
@kum: motanul ala e figura mare, vaneaza tot ce prinde (ciori, sobolani, odata a adus un iepure de camp din care a mancat doua zile). E plin de cicatrici pe bot, in crestet, si are urechile zdrentuite... Asta toamna aducea cate cinci-sase soareci pe zi de pe camp, ii culegea ca pe carti din biblioteca si halea in fata casei dupa ce se distra nitelus cu ei. A descoperit dupa aia ca-i mai simplu cu sobolanii, aducea cate unu'-doi pe zi si lasa doar ditamai cozile. Nu mananca decat carne cruda, odata si-a infipt coltii din greseala in mana mea, am iesit cu niste resturi de pui si le-am aruncat prea tarziu, apucase sa ma capseze. This post has been edited by Wolfman: 7 Jun 2011, 21:35 |
--------------------
Opel
MOKKA X
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(cosmin_2300 @ 7 Jun 2011, 22:19) Pictorase, ai notat, ma? QUOTE(Wolfman @ 7 Jun 2011, 22:26) I-am facut o cusca izolata cu polistiren pe interior si policarbonat pe exterior insa nu sta deloc inauntru, doarme pe presul de la usa din fata noaptea iar ziua la usa din spatele casei... La fel e si a mea, doarme pe presuri pe la usi, desi are cusca de cusca, izolata cu polistiren plus acoperis Lindab ![]() ![]() Bine, catsaua mea n-are voie în casa. De-aia am si ales rasa asta, plina de blana (de care e plina curtea). Iarna, la minus 20, te cheama la joaca prin curte, de plictiseala. This post has been edited by Markos: 7 Jun 2011, 23:45 Attached thumbnail(s) 2011_03_19_15.25.52.jpg ( Size: 1.47mb ) Number of downloads: 255 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Wolfman @ 7 Jun 2011, 22:26) ... @kum: motanul ala e figura mare, vaneaza tot ce prinde (ciori, sobolani, odata a adus un iepure de camp din care a mancat doua zile). E plin de cicatrici pe bot, in crestet, si are urechile zdrentuite... Asta toamna aducea cate cinci-sase soareci pe zi de pe camp, ii culegea ca pe carti din biblioteca si halea in fata casei dupa ce se distra nitelus cu ei. A descoperit dupa aia ca-i mai simplu cu sobolanii, aducea cate unu'-doi pe zi si lasa doar ditamai cozile. Nu mananca decat carne cruda, odata si-a infipt coltii din greseala in mana mea, am iesit cu niste resturi de pui si le-am aruncat prea tarziu, apucase sa ma capseze. Taci, nu mai povesti ca mai tare manerfesi! ![]() Aveam la bloc un motan de genu' cum e-al tau! Vasile ii ziceam! Ma! O mandrete de motan! Era portocaliu! Si destept! Ma astepta la scara cam pe la ora cand veneam de la birou! Il luam in casa, ii dadeam sa manance, statea vreo 2 minute si dup-aia se aseza in fata usii! Nu facea scandal! Doar statea! Bineinteles ca ii dadeam drumul! Eu as fi vrut sa-l pastrez, dar imi era mila de el sa-l tin in casa! Era invatat afara, sa se duca unde vrea, sa f..ta ce vrea! L-am gasit odata cu labuta din spate muscata! Cre' ca se pizdise cu vreunu' mai bazat! L-am dus la doctor si i-a facut nus'ce injectii, pansat, etc.! Nimic n-a zis! Parca stia ca-i spre binele lui! Alta data luasem in casa un motanel! Cu gandul sa il pastrez! Si m-a mancat in fund sa-l scot la plimbare prin gradina din fata blocului! Dupa ce l-am lasat sa se joace cat s-a jucat, hai inapoi in casa! Da' nu mai venea la mine! Io il strigam, el cangi! Dadea sa fuga de mine! Ma uitam la el tamp, fara sa stiu ce naiba are! Cand ma uit eu inapoi, Vasile al meu statea pregatit sa sara la ala micu! Avea o fata de te kkai pe tine de ras: exact ca un golan se uita la asta! Pai cred si eu: nu il mai luam in casa! Mancarea la usa si valea! Si a vazut el din ce cauza! Bine, ala micu peste vreo doua zile s-a uschit de tot (tot asa la o plimbare din asta: a plecat si nici in cuc nu l-a mai durut de mine). Si Vasile a redevenit clientul principal! Numai ca intr-o iarna (2009 spre 2010), a disparut! Imi place sa cred ca l-a luat cineva in casa! ![]() This post has been edited by kum: 7 Jun 2011, 23:53 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Azi de dimineata pe la 6:30 incep sa aud un scheunat prelungit si latraturi pe tonalitate inalta.
Ma trezesc intr-un final, si dau sa ma duc in spatele curtii (de unde se auzeau sunetele). Ei bine, ce sa vezi, asta micu' si negru dormea linistit pe presul de la intrare, nu facea el zgomotul, era un caine al unui vecin. ![]() E suspect de cuminte saracu'. This post has been edited by ageana: 8 Jun 2011, 14:14 |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
Victoras2001 |
![]()
|
E jale. I-am pus azi lesa. Nu vrea nici mort. In nicio parte. Se aseaza-n cur si sta cu frana pusa. Nu-l pot determina sub nicio forma sa se miste. Doar tarat. L-am strigat, l-am rugat, l-am mangaiat, l-am implorat, l-am amenintat, nimic. Nu se misca neam.
Nu stiu daca gresesc sau nu, da acum sta legat, poate asa o sa aprecieze libertatea. Nu ma taie capul cum sa-l fac sa mearga in lesa. Iar ce nu stie el e ca daca n-o sa mearga in lesa am sa-l dau. Sunt nevoit sa-l iau cu mine pe unde ma duc si n-am cum sa fac asta daca el nu suporta sa fie legat. Am luat o carte de dresaj, da acolo scrie cum sa-l faca sa mearga intre mine si perete, nu cum sa-l urnesc din loc. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 8 Jun 2011, 13:50 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Wolfman |
![]()
|
Prin smuncituri ferme ar trebui sa-l faci sa se miste, ciobanescul meu mergea in lesa (cu derapajele de rigoare la vederea altor caini sau matze) insa a facut criza de nervi cand am vrut sa-l leg in lant, am crezut ca a turbat. Pana la urma i-am facut un tarc mare si nu l-am mai pus niciodata in lant.
|
--------------------
Opel
MOKKA X
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Orice mic progres a fost 0. Smuciturile nici atat. Se culca pe burta, pune capul pe labute si se uita-n ochii mei. Ei, trageti-l voi in felul asta.
Dupa 3-4 ore de stat legat, timp in care mi-a aratat cat e de suparat pe mine, a inceput sa schiaune a libertate. Am profitat de ocazie si l-am luat de lesa, a tuns-o spre oala cu haleala, strategic pozitionata ca sa-i faca pofta, si-a lins-o. Dupa care, ce sa vezi? Iar n-a mai vrut sa se scole de pe jos. Cum simte aia de gatul lui, cum se tranteste lat. L-am luat in brate (se lipeste vita de mine de-mi vine sa plang, mai ceva ca un copil) si l-am dus in magazie, unde l-am legat. Pana apare o parere pertinenta o sa stea legat. Libertate o sa aiba doar in momentele in care-l iau de lesa si-l duc spre haleala. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Degeaba-l legi, că nu rezolvi nimic așa.
E normal să nu vină după tine din prima! Cumpără-i ham .... al meu trăgea ca bou' până se sufoca! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Asta nu trage. Se pune Gigi contra. Cum simte ca se misca aia la gatul lui, cum refuza orice colaborare. E mai nenorocit ca mine.
Singurul moment in care l-am facut sa mearga de buna voie a fost dupa ce, legat fiind, l-am luat de lesa si l-am dus spre haleala. Si era ora lui de masa, nu l-am infometat. Dar privirea asta n-o s-o uit niciodata. E prea expresiva. Am ajuns sa i-o evit. ![]() <span class='edit'>8 Jun 2011, 17:56:</span> QUOTE(Markos @ 8 Jun 2011, 17:52) Nu-mi dai o mana de ajutor? ![]() This post has been edited by Victoras2001: 8 Jun 2011, 16:58 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 06:37 |