Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
orbex |
![]()
|
||
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 8 June 11 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Zdrobenza
2004
|
|||
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Tataie ce patisi?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
orbex |
![]()
|
Am luat salariul.
|
--------------------
Dacia
Zdrobenza
2004
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Si te-au orbit zerourile?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
orbex |
![]()
|
Dimpptriva, au fost asa putini ca urmatorele trei zile trebuie sa prestez gratis.
|
--------------------
Dacia
Zdrobenza
2004
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pictoras, ia o lesa mai naspa, las-o sa se joace cu ea, sa o roada, sa o ia ca pe jucarie. Apoi incearca iar sa mergi cu el in lesa.
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
La a mea, cand era mica, problema era fix pe dos: alerga nonstop ca bezmetica în toate directiile, în lesa fiind
![]() S-a rezolvat cu un curs de dresaj. Imi mai face o singura chestie, cateodata: atunci cand vede ca vreau s-o luam spre casa (stie zona perfect, e normal), deci ca se termina plimbarea, se aseaza în cur în semn de protest ![]() Si e cam greu s-o tarasc, n-are decat 38 de kile. Ma duc la ea si-o cert. Ridic mana (desi n-o lovesc niciodata), moment în care se culca speriata, ca un copil. Dup-aia o ia din loc ![]() This post has been edited by Markos: 8 Jun 2011, 19:46 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
I-am luat una de polirahat. A tarat-o dupa el, a capsat-o, a tras de ea, s-a pisat pe ea, a tarat-o prin propriul rahat, a facut tot ce i-a trecut prin cap. Nimic, nu pleaca de pe loc nici mort. De nervi ce am si ca sa nu-l rup cu bataia, ca asta-mi vine sa fac, am intrat in casa si l-am lasat in plata lui. Da tot legat. I-a cam priit pilda. Nu prea mai are chef sa faca pe nebunul, da nici nu moare de fericire. Rabdare, tata, rabdare. Deja am inceput sa-mi sun dilarii.
![]() Pai si asta, cand se gineste ca-l duc spre magazie, arunca ancora. Se face ca ploua, nu ma mai aude, nu ma mai vede... ![]() This post has been edited by Victoras2001: 8 Jun 2011, 19:51 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Motiveaza-l, tine mancare in cealalta mana.
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Dupa ce mai creste, ia-i una metalica, pentru plimbari. Zgarda de forta îi zice. Coltii aia se pot aseza fie spre interior (daca vrei sa-l înveti sa nu faca tampenii de capul lui - daca smuceste, îl cam doare), fie spre exterior, moment în care nu-l mai deranjeaza cu nimic.
This post has been edited by Markos: 8 Jun 2011, 19:54 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Da ma, da io nu-l pot urni de pe loc. Daca-l fortez, face ca apucatu', zici ca-i prins de pe garla. M-a si speriat. Apoi imi arunca o privire de ma duc in casa, ca sa nu ma vada, si urlu. Ma face sa ma simt ultimul idiot ca-l leg cu aia. Nu poti crede cum ma priveste.
This post has been edited by Victoras2001: 8 Jun 2011, 19:59 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Draga Victoras,
Catelul tau este precum un elev de clasa I, instabil, copilaros, incapatanat, etc. Ia-l cu usurelul, uita-te in ochii lui si fii pregatit cu o bucatica de carnita buna in mana pe care sa i-o dai ca recompensa. Te uiti in ochii lui, ii spui pe scurt si mai ferm (ii arati si bucatica de carne): "Iti pun lesa! Iesim la plimbare!". Daca incepi cu "Dumnezei" si dai semne ca esti agitat, catelul "simte" asta si ai sa-l plictisesti... Deci, rabdare, rabdare, exercitiu zilnic in reprize scurte, afectiune si iar afectiune... Ai sa vezi ca reusesti sa faci catelul sa inteleaga ca lesa este necesara. |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Afectiune exista mai multa decat iti inchipui tu. De Dumnezei nu-i cazul pentru ca la astia conteaza tonul, nu cuvantul rostit.
![]() Apoi, la primul maidanez a mers struna. Ori e asta prea capos, ori nu mai am io rabdare. Inclin sa cred ca mi-am pierdut rabdarea. O sa aflu sambata, c-o sa vina fiinta plina de rabdare, dupa cum sustin ele. Ii iert toate pacxatele lui Bono daca o persifleaza. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 8 Jun 2011, 20:05 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Rabare si tutun(pt tine beutura)
|
--------------------
Nu
am
1900
|
|
Markos |
![]()
|
n-auzi ca beau împreuna?
d-aia are piticul tupeu. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Atunci e clar......la Cluj o sa ninga.
|
--------------------
Nu
am
1900
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Eu zic sa-l lasi la cineva de incredere cat esti in concediu, sau sa rogi un vecin sa-i dea mancare si apa... Va trebui sa-l suporti in masina sute de km, apoi sa-l cari cu tine peste tot mi se pare cam naspa pt. amandoi. Pet-icica fiica-mi pe drum de la mare la Bacau a vomat de doua ori, a trebuit sa opresc s-o scot afara la pishare, etc. De 10 zile sta masina in garaj cu geamurile coborate sa iese mirosul de caine...
|
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Daca ar avea piticu' daru' vorbirii, io as merge-n lesa, nu el.
![]() Am si eu incapatanarea mea. pana acum s-a comportat ok in masina. In schimb nu stiu ce va face cand se va da jos. Ma gandeam sa-l iau maine in masina si sa opresc pe undeva, sa vad daca merge-n lesa. Ca daca ma dau io jos se suie automat pe scaunul meu si incepe sa planga. This post has been edited by Victoras2001: 8 Jun 2011, 20:15 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
orbex |
![]()
|
Daca ai prin casa poza din avatar si el a vazut-o, ce te mai miri? Arata-i una cu Gigi becali, se face frate cu tine instant.
|
--------------------
Dacia
Zdrobenza
2004
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
fa-i poza cand îl tragi cu lesa
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
M-am dus si l-am dezlegat. Nu m-a lasat inima sa-l tin asa.
![]() ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
orbex |
![]()
|
Sint nou si nu va cunosc, dar, din ce am citit, umbla vorba ca va troscaniti. Trebuie sa va spun ca am vazut pe disoveri o emisiune in care un american de culoare incerta, dresor de ciini, sustinea ca ciinii eint alergici la alcoale.
|
--------------------
Dacia
Zdrobenza
2004
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Bre Pictoras, daca-l fortezi nitel cu lesa n-are ce sa-l doara, eventual orgoliul de adolescent alintat. Abordezi chestiunea prea sentimental. Nu-i atribui sentimente umane. Este totusi un animal, care isi urmeaza simturile. Si indicatiile stapanului...
Cu domnisoara mea aveam probleme cand ii dadeam drumul din lesa. Trebuia sa-i faca matanii sa se intoarca la mine sa o leg din nou. N-am batut-o. Daca ii arat un bat, vine curioasa sa-l miroase, nu stie de frica. Am "fraierit-o" cu alune. E inebunita dupa ele. Aveam in buzunar tot timpul o punga cu alune, si de cate ori o chemam primea si cateva alune. Fara sa o leg de fiecare data. Si cu mersul in lesa am avut probleme cu ea. La fiecare 2, 3 pasi se punea in cur si facea greva. Fie cu putin mangaiat si cateva cuvinte de incurajare fie putin fortat din lesa o convingeam sa mai faca cativa pasi. Insist, n-am batut-o, doar putina fermitate. In fond, pentru ei toti cei apropiati sunt membrii haitei, si exista o competitie continua pentru statutul de lider. Daca abordezi prea sentimental realtia cu imblanitul (si cam asta faci...) iti faci rau si tie si lui. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(orbex @ 8 Jun 2011, 21:30) Sint nou si nu va cunosc, dar, din ce am citit, umbla vorba ca va troscaniti. Trebuie sa va spun ca am vazut pe disoveri o emisiune in care un american de culoare incerta, dresor de ciini, sustinea ca ciinii eint alergici la alcoale. Tu nu esti nou! Sub "blana" ta se ascunde altcineva... ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
E da... sentimente umane. Parca doar omul simte durerea, placerea, bucuria, plictiseala, teama, agresivitatea etc. La om speciala e doar ratiunea. Uita-te in ochii cainelui, e ca si cum te-ai uita la un om. Nu e nimic diferit, nimic special la om, fata de caine (in afara de ratiune).
Bine, in salbaticie pana si haitele de caini salbatici / lupi, au o forma de organizare. |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
Nu vreau s-o laud, dar blanoasa mea e mult mai inteligenta decat multi umanoizi pe care i-am cunoscut
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Chiar si decat unii profesori?
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Si-a depasit profesorul?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 07:08 |