Poezia care ne place, sa aiba ce citi tot tax-tristu'
![]() ![]() ![]() |
Poezia care ne place, sa aiba ce citi tot tax-tristu'
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Sau boschetofil! Cre'ca!
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
cristian_ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 23 April 07 ![]() |
Le zice panteisti
|
--------------------
OPEL
Astra
2001
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
Măriuța lu Scovardză cu Brândușa Capdăcal
S-or suit în graba mare în vagon la personal. C-or plecat cu noapcea-n nasuri ca să vindă la Oraș Câcea meră, câcea peră șî câcea fălii dă caș. Șî să vez atunși năcazu, dă parcă n-aveau dăstule, Măi veni șî domnu boactăr să le-ntrăbe dă țâdule: -Douăzăși dă lei amenda pântru fată șî mătușa!... -Drașe ie-ț-o, că-i prea scumpă! i-o răspuns baba Brândușa. Dă-ne una d-a măi lesne, iaca stăm șî în pișioare, Numa taie-ne-o țâdulă măi dân scurt, la fiecare!... -Bine, zâșe domnu boactăr, dă-m metale zășe lei Ș-apăi puneț cotărița cu bucace unge vrei!... Numa să nu stai pă scamne, să nu stai în cur dăloc, Că țâdula șe ț-am dat-o, îi măi lesne, fără loc. -Nu, că io mi-s prea bătrână, o nu vez c-am păru sur? Dă-i lu fată în pișioare, iară mie dă-m în cur!... This post has been edited by yhattori: 7 Dec 2010, 11:18 |
--------------------
*
*
*
|
|
canon |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 21 April 06 From: TARGU-JIU ![]() |
|
--------------------
DACIA
LOGAN LAUREATE +
2006/I Evolio S1200
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(rodi @ 7 Dec 2010, 10:19) poezie de Vasile Alecsandri, ,,bradul " de la Mircesti sigur nu e "bardul de la Mircesti"? ![]() Tolstoievski? |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Bardul creste doar la Birca. Nu le ai cu etnobotanicele.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Grecule, habar n-ai de limba romana! Cine te crezi tu sa corectezi un erudit ca rodipet?
![]() |
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
O fi acelasi brad? Cred ca are o relatie stabila cu el
![]() QUOTE(rodi @ 7 Dec 2010, 10:09) O, brad frumos, o brad frumos, Cu frunza neschimbata. Ma mangai si ma faci voios Si ma-ntaresti indata. O, brad frumos, o brad frumos, Cu frunza neschimbata. QUOTE(rodi @ 7 Dec 2010, 10:19) |
--------------------
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Forma corecta era:
"O brad frumos! O brad frumos! Mi-ai lasat un con in dos" |
--------------------
0.00
%
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Patriotul ercinci_ion
Depaseste un camion Intr-o curba de tip es Fiindca are abees ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
Trei pastori se intalnira
![]() Trei pastori se intalnira Trei pastori se intalnira Raza soarelui, floarea soarelui Si asa se sfatuira: Haideti fratilor sa mergem Haideti fratilor sa mergem Raza soarelui, floarea soarelui Floricele sa culegem. Si sa facem o cununa Si sa facem o cununa Raza soarelui, floarea soarelui S-o-mpletim cu voie buna. Si s-o ducem lui Cristos Si s-o ducem lui Cristos Raza soarelui, floarea soarelui Sa ne fie de folos. This post has been edited by rodi: 7 Dec 2010, 14:26 |
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Rodi, ce stii tu despre palilalie? Parca am mai intrebat undeva, dar nu-mi aduc aminte raspunsul...
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
rodi |
![]()
|
Miorita
În vârfutul muntelui, Hai, lerui doamne, Tot sunt trei pacurarasi, Tot pe unul l-au mânat Sa întoarca oile. Pân' oile le-ntorcea, Cei doi legea i-o facea: Ori sa-l puste, ori sa-l taie. "Ho, ho, ho, nu ma puscati, Ci pe mine m-astupati În turisul oilor, În jocutul mieilor; S-aud oile zbierând Si mielutii tropotând. Pe mine pamânt nu puneti, Numai draga gluga mea, Fluierul, dupa curea: Când vântul o vâjâi, Fluierul meu o hori; Când vântul o sufla, Fluierul meu o cânta. Cele doua oi cornute, Mândru mi-or cânta pe munte; Oile cele balai, Mândru mi-or cânta pe vai. PS.off: ce sa facem , doar o precizare DannyY : Repetitio, mater studiorum est . (lat.) ia de potoleste, latineste ... |
--------------------
---
---
---
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Aici se desfasoara un razboi al nervilor.
![]() ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@corbex: mai degraba e concurs de umplut forumul de inutilitati
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
rodi |
![]()
|
off: Ce sa facem, trebuie sa raspundem.
Poezia ? Colindele ? Plecati de aici cu cele de mai jos : offtopicul vostru permanent. jigniri repetate. denaturari ale textului cu buna stiinta. Plecati spre un topic de offtopic ! on: Din an in an la sfarsit de an Cerul și pământul colinda vin sarbatorile Cerul si pamântul [bis] În cântari rasuna, Îngeri si oameni [bis] Cânta împreuna. Refren: Hristos se naste, Domnul coboara, Îngerii cânta, Magii îl adora, Pastorii-alearga, Ieslea o-nconjoara, Mari minuni se întâmplara În Viflaim azi E mare minune Fecioara curata (/ Fecioara Maria) Fiu nascut în lume (/ Naste pe Mesia) Din cer cuvântul În trup se arata Noaptea cu luna Zi se face-ndata Din rasarit vin Magi cu bucurie Cu daruri vestite, (/ Cu drag sa închine) Aur si tamâie Hristos se naste Veniti la-nchinare Cu vesel suflet, Vesela cântare. |
--------------------
---
---
---
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ma, io tot nu m-am prins! Ce se da aici?
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
rodi |
![]()
|
Foaie pentru minte inima si literatura.
Stii, nobletea numelui Dacia, obliga. This post has been edited by rodi: 7 Dec 2010, 17:38 |
--------------------
---
---
---
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Daca e de vita de vie iau si eu cateva legaturi.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
rodi |
![]()
|
Nu este ca la piata, este ca in viata: Ce este frumos ramane (altfel de cultura - legatura)
|
--------------------
---
---
---
|
|
77licu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.130 Joined: 28 December 07 From: Bacau ![]() |
rodiCA scrie lucruri traznite[raspuns intercity].
|
--------------------
Dacia
MCV
.
- BC
|
|
rodi |
![]()
|
77liCA ! Trazniti intercity
![]() Mircea Dinescu Doamne-fereste Istoria parca ne duce-n burta si parca a uitat să ne mai nasca, preafericitii cu privirea scurta sorb borsul dogmei ce le ploua-n basca, facind spre lucruri zilnic reverente căci cine stie ce episcop doarme în polonic, în cosul pentru zdrente, în tevile acestor triste arme unde Nebunul isi cloceste crima si ne omoara fiindca ne iubeste, când ne e foame deseneaza peste, când vine frigul aresteaza clima, opriti Istoria-cobor la prima opriti la statia Doamne-Fereste 1989 This post has been edited by rodi: 7 Dec 2010, 18:36 |
--------------------
---
---
---
|
|
Richelieu |
![]()
|
|
--------------------
0.00
%
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Poezie dadaista:
Foaie verde loboda Curge apa-n beci Foaie verde rodi(e) Unde e Ion? This post has been edited by ady77: 7 Dec 2010, 19:39 |
--------------------
|
Richelieu |
![]()
|
pe islaz.
N-am gasit alta rima, sa traiti! ![]() |
--------------------
0.00
%
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 22:34 |