Protest ”Gașca veselă”
![]() ![]() ![]() |
Protest ”Gașca veselă”
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Stiu ma, am vrut sa dau un exemplu de "gasca vesela".
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dacia_amg @ 15 Dec 2010, 21:08) Ce v-a apucat, ma? Va autoflagelati?! Pă mine nu m-ați deranjat... E drept, că unele din remarcile voastre mi se par deplasate... dar de aici, până la a vă închide gura (singuri- singurei) (și de tot) e drept, pe o perioadă determinată, e cam exagerat... Eu nu vreau să tăceți, ci numai să învățați să faceți glume mai de bun gust (ca să le pot savura și eu)... E drept, cere ceva efort ![]() ![]() dar nu-i imposibil... Sa mor de nu-s de acord cu tine. Multi s-au autoproclamat scursuri si doar incearca sa faca niste glume, de obicei repetitive si fade, ca sa nu zic proaste. Erau zile mult mai bune pe daciaclub, acum doar se face misto d-ala penal. Se ia cate un fraier in colimator si toti ii dau la coaste cum pot. Poate percep eu altfel caterinca, insa doar cateva entitati dau savoare cafenelei, multi doar s-au pierdu tp-aici, iar unii sunt de-a dreptul penibili. *** Text care face referire la o discutie privata inlaturat de moderator. Ce e privat ramane privat. *** This post has been edited by Liviu: 16 Dec 2010, 00:21 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Subscriu si eu la repaosul autoimpus, poate spre bucuria unor moderatori care se uita cam intr-o dunga atunci cand vad cuvantul "scursura" sub vreun avatar.
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.465 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE(klaus @ 15 Dec 2010, 21:06) Se pune si la mine drept protest daca ma raliez nepostarii? Nu de alta dar plec si nu mai am acces la net, asa macar as fi o victima cand de fapt eu nu mai pot... Să zici mersi că îți acceptă adminii cererea de concediu. De fapt, odată cu topicul ăsta, vă aprobă la toți concediile și am auzit că vă dă și primă. |
--------------------
.
.
.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Invidiosilor!
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Lostboy |
![]()
|
Până acum avem:
lostboy merced kum bucatzel ady77 c@talin richelieu |
--------------------
.
.
.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu stiu daca sint scursura, sa ma pronunt. Voi esteti mai vechi ca mine la cafenea.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Lostboy |
![]()
|
Este moșule, este ....
![]() ![]() Te bagi sau nu? This post has been edited by Lostboy: 15 Dec 2010, 21:38 |
--------------------
.
.
.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
N-aveti minte.
Edit: aia cu partile, precizez, ca am net de nesquik. This post has been edited by Muttley: 15 Dec 2010, 21:43 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Lostboy |
![]()
|
Update:
lostboy merced kum bucatzel ady77 c@talin richelieu corbex |
--------------------
.
.
.
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 15 Dec 2010, 22:14) Sa mor de nu-s de acord cu tine. Multi s-au autoproclamat scursuri si doar incearca sa faca niste glume, de obicei repetitive si fade, ca sa nu zic proaste. Erau zile mult mai bune pe daciaclub, acum doar se face misto d-ala penal. Se ia cate un fraier in colimator si toti ii dau la coaste cum pot. Poate percep eu altfel caterinca, insa doar cateva entitati dau savoare cafenelei, multi doar s-au pierdu tp-aici, iar unii sunt de-a dreptul penibili. dom'le, la cafenea e ca la bulau. cind intra omul prima oara, e fetita tuturor. dupa o vreme, daca nu se complace in threesome ca einstein1984, devine favoritul cuiva si are parte de repetabilitate si consistenta. dupa o vreme se plictiseste si incepe sa nu se mai lase asa usor ajungind in punctul in care e mai mare bataia de cap decit placerea si este lasat in pace, recte ignorat. acum se naste ambitia falica in fostul novice, cauta si el un nou venit sa-l prinda la inghesuiala si sa-l faca fetita lui. la inceput nu-i iese si trebuie sa se multumeasca cu participarea la postele colectivului, mai pe urma deprinde gustul si miscarea si-si trage si el papusa. exceptie face argon care prefera masturbarea agatat de lampa si viseaza la zilele cind era kapo peste blocul D. gardienii vegheaza sa nu se scurga rosu ci alb si eventual roz de la cite-o fecioara, mai trag si ei cite un ciocan la inghesuiala, dar discret, sa nu se vada pe camere, ai mai fraieri dintre ei o iau pe nesimtite cu mult untdelemn de la cite un subtil si dereftorii taie chitante la publicul larg sa se uite la panarama. masochistii protesteaza la vorbitor unde taxa e un oral scurt pentru inregistrarea reclamatiei iar ciudosii minca ardei iute pe principiul respinsului la scoala de aviatie care a plecat la antiaeriana: daca eu nu zbor, nu zboara nimeni! |
--------------------
*
*
*
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
alo, moderatorii, pot sa iau un ban in avans?
daca nu, io ca's nou-nout pe aici, raman ultimul sa sting lumina. in concluzie, de acord. edit: @yhattori ![]() This post has been edited by kxz: 15 Dec 2010, 22:02 |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Frumos eseu! Pina nu-ti iesi din mina fa-l si p'ala de-l asteapta cardinalul, insotit, eventual, de lada de bere, ca ai depasit termenul.
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
yhattori, sa inteleg ca la parnaie rezista aia mai destepti si nu aia mai tari in pumn, sau o combinatie de?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
de constipati sigur fug toti.
|
--------------------
*
*
*
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(Muttley @ 15 Dec 2010, 21:09) Scriu si aici regretul ce mi l-am exprimat fata de Lostboy pe PM. Daca era o chestie organizata in privat, sa dispara aia "veseli" de pe Cafenea fara sa stie restul lumii, da, era o treaba super inteligenta. S-ar fi ridicat la maxim 2 zile semne de intrebare, unii ar fi fost mai mult sau mai putin derutati si totul ar fi avut o evolutie spontana si mai ales eficienta. Pacat de idee, ca s-a consumat. Corect dar n-ai de unde cere .Gura bate curu ![]() ![]() Yhattori& Lostboy. Chiar asa v-a marcat la hemoroizi ucenicia pe DC ca acu va doresti cadou de la Mos Craciun sa le-o trageti unora ![]() ![]() PS Io pariez pe-un sapun ca in trei zile pe unu` din semnatari il apuca limbarita la deste ![]() This post has been edited by bion: 15 Dec 2010, 23:05 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Subscriu... s-a dus dracu si cafeneaua...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Merced |
![]()
|
Sunt sanse sa-si revina de pe 18.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Lostboy @ 15 Dec 2010, 20:40) 1. Vă facem acest cadou pentru a vă bucura de un forum CAFENEA mult mai liniștit și curat fără aberațiile noastre. Să discutați în liniște despre cum ninge afară, cât e stratul de zăpadă, absorbante de umiditate și altele .... vă las să completați voi; Auzi ma, si daca le place linistea, unde plm revii ?2. În această perioadă nu vom posta nimic, dar nu vă bucurați, vom reveni din 1.01.2011 MAI VESELI și MAI CATERINCOȘI, sper eu. ![]() QUOTE(vis-a-vis @ 15 Dec 2010, 20:46) Nimeni pe lume nu-i indispensabil, intotdeauna se va gasi inlocuitor. [...]Forumul va merge cu sau fara noi. Absolutamente corect!QUOTE(argon @ 15 Dec 2010, 20:50) Sa-mi bag cretzu', ia uite unde era Julian Assange!!!yhattori, am o mica obiectie de facut, stiu ca te deranjeaza da' nu ma-ntere'! In cazul Janynei nu e vorba de threesome, e vorba de gang bang organizat, chiar de campionatu' mondial de futat! Sa va zica fratele vostru cam cum sta treaba din punctul lui de vedere. Ne place caterinca. Mult! Si pe cale de consecinta o practicam, dupa cum zicea visu' mai sus, unii mai cu talent, altii mai nesarat, uneori delicati, alteori brutali. Faza e ca din cind in cind mai ne-o luam in cap si mai meritam sa ne puna cineva pelinia de plutire, mai c-o vorba, mai c-o palma, mai c-un ban. Cel putin din punctul meu de vedere, pe Cafenea, unde userii nostri sunt mai inteligenti decit ai lor, warnu' e motiv de caterinca sau un fel de raboj pentru moderatori, sa stie ce-a facut respectivu' in ultimii 5 ani. Dupa parerea mea, pentru majoritatea userilor de cafenea, un simplu "ba, ai sarit calu', las-o si tu mai moale ca ne-a sare lumea-n cap!" ar fi mult mai eficient, mai personal, Dar, ma rog, nu sunt eu moderator, altii au fost delegati cu aceasta activitate, faceam doar o sugestie. Despre proteste, ce sa zic? Si aici consider ca cel mai mult rezolvi pe calea dialogului, daca vrei sa obtii ceva. Gindesc ca abtinerea de la postare nu va aduce nimic nou in relatia admini/moderatori - gasca vesela din scursulesti, poate doar frustrare si iluzii desarte din partea scursurilor, distractie si relaxare din partea cerberilor. Pe linga faptu' ca vor avea mai putin de moderat, mai putine reporturi, se vor distra copios vazind cum stam seriosi ca tutele si nu postam nimic, in speranta ca va veni cineva la noi sa ne traga de mina ca sa ne intoarcem. Mai vroiam sa mai zic ceva, da' nu mai stiu ce si... oricum ma plictisisem. This post has been edited by Liviu: 16 Dec 2010, 00:23 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Merced |
![]()
|
'Traiti tovarasu' plutoner!
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Lostboy, nu-mi este foarte clara motivatia demersului tau. Inteleg ca propui o actiune de protest. Dar, protest impotriva a ce ?
De-a lungul timpului s-au adunat cateva motive de suparare, si, buba s-a spart din cauza lui Rodi. Habar n-am cine-o fi Rodi in viata reala, nici nu ma intereseaza in mod deosebit, desi prin scurta sa prezenta pe forum a reusit sa irite pe multi (inclusiv pe mine). Totusi, atunci cand nu esti de acord cu opiniile unui user, il contrazici, iti argumentezi punctul de vedere, daca vezi ca n-ai cu cine discuta il igonri sau o dai pe caterinca, dar, atat. In momentul in care recurgi la violente verbale gresesti, indiferent care ar fi motivatia. Nu mi-am propus sa judec pe nimeni, eu insumi am calcat pe bec (in sensul mai sus amintit, de mai multe ori). Prin prezenta voluntara si consecventa pe acest forum de-a lungul anilor, ne-am constituit ca o comunitate. Si, pentru ca aceasta comunitate sa aiba o viata lunga este nevoie de un set de conventii pe care de comun acord ni le-am asumat. Unii dintre noi, in plus, si-au asumat si rolul de a impune respectarea acestor conventii. O fac mai mult sau mai putin bine, loc de mai bine exista oriunde, oricand, dar, hai totusi sa nu uitam, ca n-o fac nici din obligatie, nici pentru bani, si chiar aloca ceva timp pentru asta. Sunt convins ca moderatorii acestui forum, fac ceea ce fac pentru forum din buna intentie. Mi se pare un pic deplasat sa-mi pun problema ca cineva care isi aloca benevol o parte din timpul liber pentru moderarea forumului sa inventeze personaje fictive care sa se «lupte» cu «gasca vesela» de la Cafenea, adica, exact cu cei care fac rating pentru daciaclub. Consider ca e necesar ca cei care au calcat pe bec sa-si primeasca sanctiunile meritate. Si, daca e sa ne referim strict la scandalul «Rodi» cred ca cel care a generat toata supararea asta a primit o sanctiune suficient de grava (moderator preview). Sunt absolut de acord ca este loc de discutii la modul de acordare a sanctiunilor (nu le contest pe ale mele personale), dar, hai sa fim un pic mai indulgenti, sa nu le cerem moderatorilor nostrii sa fie justitiarii perfecti. Fie vorba intre noi, cati dintre cei care s-au inscris pe lista de «autosuspend», din punctul meu de vedere, printre cei mai respectabili membrii ai foumului, la o adica si-ar baga mana in foc ca de maine ar putea fi moderatori ireprosabili ? Cata vreme avem spatiu de exprimare libera, exista si riscul unor derapaje, si cineva, trebuie sa-si asume rolul ingrat de a turna cate o galeata de apa rece in capul celor infierbantati. Demersul initiat in acest topic, banuiesc ca se vrea o forma de protest impotriva politicii de moderare a lui Liviu, dar ma tem ca mai degraba ar putea fi interpretat ca un apel la «anarhie». Sper sa nu te superi pe mine, dar nu ma raliez la lista ta. Cine calca pe bec merita sa fie tras de urechi, indiferent ca este sa nu din «gasca vesela». O interventie preventiva a moderatorului impotriva acelor 1001 de posturi aiurea ale lui Rodi ar fi evitat situatia tensionata de acum, dar «greva postarilor» la Cafenea cred ca este o reactie un pic cam dura. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Muttley |
![]()
|
QUOTE(Lostboy @ 15 Dec 2010, 21:41) Categoriile javrei: 1) lostboy, kum, ady77, cacalin, richelieu, voi sunteti aia cu glumele nesarate. Adica plictisitoare, lipsite de umor si uneori (chiar des in cazul unora) badaranesti. Din punctul meu de vedere, daca nu postati nu stiu cate zile e ca si cum ar ramane Marty fara hartie igienica. Adica mi s-ar rupe. 2) bucatzel, Merced, voi nu cautati sa va afirmati, nu fortati nota, nu luptati pentru o cauza, sunteti decenti. D-aia nu vad ce cautati in toata povestea asta. 3) corbex - inteleg ca e batran, deci pentru mine intra la categoria "mosnegi simpatici care stiu internet si si-au uitat varsta" alaturi de bion. La fel, n-ai vreun filtru de cafea in cuptor pe care sa-l pazesti? Aia cu caterinca de-mi provoaca spasme si lacrimi curgandu-mi in bot sunt altii, si nu prea-i vad in lista aia. Totodata-mi place sa-i cred suficient de intregi la cap incat sa stie cum stau lucrurile si sa nu se agite. Da' na, pana pe 18 mai au timp sa se treaca pe lista. Varianta "B" ar fi sa va vedeti de treaba si sa nu va mai tot bateti cu pumnu-n paru' de pe piept ca sunteti si faceti si dregeti si sunteti persecutati. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Parer personala: 1001 posturi a lu' rodi luate impreuna erau mai putin injurioase ca 2 individuale ale "gastii vesele".
Imi mentin parerea cu paiu' de era vizibil in ochiu' lu rodi. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 11:48 |