Protest ”Gașca veselă”
![]() ![]() ![]() |
Protest ”Gașca veselă”
yhattori |
![]()
|
||
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
|
||
--------------------
*
*
*
|
|||
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
klaus, iti arat io mai multe (fara adresa). Si-ti arat si la Nelu Balosu daca vrei. Iti arat un post in care ne-a cam jignit parintii, ca sa fiu decent.
Si inca ceva, klaus, ca n-am apucat sa replic pe topicu' ala deschis pentru a se exprima banatii, dar care topic a suferit un deces subit inainte de a apuca vreun banat sa se exprime: da', arat cu degetu' catre altii, poate si minat de ceea ce ziceai tu acolo, da' poate si pentru a atrage atentia asupra faptului ca respectivul ma provoaca si, daca-i raspund, pelinga el mi-o iau si eu. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Bre, m-as alatura si eu din solidaritate. Dar... masina n-am (adica am dar sta la mine in curte, ca n-am bani de intretinere), bani n-am, timp liber am, plictisit sunt, daca-mi luati si ultima placere - aceea de a posta la cafenea, imi dispare si ultima licarire de sclipire de viata din sufletel.
![]() Asa ca ma mai gandesc. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
QUOTE(radian @ 15 Dec 2010, 23:43) Fie vorba intre noi, cati dintre cei care s-au inscris pe lista de «autosuspend», din punctul meu de vedere, printre cei mai respectabili membrii ai foumului, la o adica si-ar baga mana in foc ca de maine ar putea fi moderatori ireprosabili ? Eu stiu ca daca nu sunt capabil sa pilotez avionul nu ma urc la mansa. Ma multumesc cu volanul pe care il manuiesc onorabil. 16 Dec 2010, 00:08: QUOTE(Filip @ 16 Dec 2010, 00:06) Nu ai inteles mai nimic! Rolul tau e sa postezi in continuare. This post has been edited by Richelieu: 16 Dec 2010, 00:08 |
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(Richelieu @ 16 Dec 2010, 00:07) Eu stiu ca daca nu sunt capabil sa pilotez avionul nu ma urc la mansa. Ma multumesc cu volanul pe care il manuiesc onorabil. Si daca ai pe scaunu' din dreapta p-unu' care-ti baga degetu-n ureche, iar pe bancheta din spate vreo 4 plozi cu "cardinale, phutu-te-n gheara, ne e foame, vrem acasa, cand ajungem, vreau la baie, fac mult caca" ai fi fericit. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Poi e vina mea ca i-am luat in masina, asa ca nu ma plang.
This post has been edited by Richelieu: 16 Dec 2010, 00:12 |
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Pentru ca mi-a fost adus numele in discutie vreau sa spun si eu cate ceva (fiind la cafenea imi permit si putin off-topic).
Vreau sa ii intreb pe cei care s-au simtit sau se simt "asupriti" de mine personal (caci nu pot vorbi decat in numele meu) ce ar vrea sa vada diferit in metodele de moderare? Sincer si fara bascalie ... stiu ca nu urmez litera regulamentului mereu si ca mai pun si suflet in moderare... stiu ca nu moderez "perfect" dar am un anume sistem de valori, sistem acceptat de unii si ignorat de altii. Experienta de viata mi-a aratat ca ORICE as face si ORICUM as face-o nu voi putea multumi pe toata lumea .. drept si prin urmare, pana acum mi-am pastrat traiectoria indiferent de opiniile celor din jur (caci mereu vor fi pro si contra). Deci ... continuand ce a spus Marty mai sus (ca o atentionare pe PM asupra saritului calului cateodata face mai mult decat un BAN) .. ce alte sugestii ati avea? Chiar vreau sa aud acest fel de opinii. Cum voi vreti o moderare mai obiectiva (desi obiectivitatea depinde din ce punct privesti si cine o defineste .. deci tot subiectiva e pana la urma) asa si noi vrem niste useri nu neaparat mai seriosi dar mai temperati in anumite situatii. Cat despre subiectul acestui topic, parerea mea e ca e o mare prostie .. nu va afecta cu nimic nici mersul forumului si nici "starea de spirit". Poate doar va fi mai putina caterinca. Cam asta am avut de spus ... daca imi mai vine vreo idee am sa o scriu pe aici. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
yhattori |
![]()
|
eu chiar fac mult caca dar ma tin.
This post has been edited by yhattori: 16 Dec 2010, 00:17 |
--------------------
*
*
*
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(radian @ 15 Dec 2010, 23:43) [...] cei mai respectabili membrii ai foumului, la o adica si-ar baga mana in foc ca de maine ar putea fi moderatori ireprosabili ? QUOTE(Richelieu @ 16 Dec 2010, 00:07) Eu stiu ca daca nu sunt capabil sa pilotez avionul nu ma urc la mansa. Ma multumesc cu volanul pe care il manuiesc onorabil. Ma, asta cu moderarea e ca si aia cu invitatii de lanunta: poti sa le dai sa manince si sa bea ce vor pe daibogea, sa cinte Depeche Mode, Bon Jovi, Shakira, Take That, Bee Gees, Rolling Stones, Beetles, Jerry Lee Lewis, Ansamblul "Teleormanul", Sofia Vicoveanca si multi altii, la plecare sa le dai invitatilor cite un inel de aur cu un diamant de 4 karate si sa le platesti taxiu Mercedes S, tot vor exista nemultumiti. INTOTDEAUNA VA EXISTA CEL PUTIN UNU' SA MACANE!!!!!! Ca nu i-au placut sarmalele, ca pestele lui a fost cel mai mic, ca lui ii place sampania de la Angelli, nu Cordon Rouge... plm. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Cui nu-i place nu tre` sa vina pa DC ca nu-i obligatoriu.Carcotasi or sa fie pana-i lumea.Deci vorba aia :ramane cum am stabilit.Fsssss. Din parte`mi topic closed
Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Baaaai nu pot sa cred! Yhattori a pierdut un pariu!
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Atentionarea pe PM sau in topicul cu pricina, daca e posibil in timp util, inainte sa se ajunga la temperatura de fierbere, ar putea fi benefica. In masura in care moderatorul e pe aproape. Deci tot ideea lui Marty, putin extinsa. Oamenii se mai lasa luati de val, daca flame-ul se produce si dupa cite un succes al lui Dinamo, e previzibil si aproape justificat.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Muttley |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 16 Dec 2010, 00:16) ......... invitatii de lanunta: poti sa le dai sa manince si sa bea ce vor pe daibogea, sa cinte Depeche Mode, Bon Jovi, Shakira, Take That, Bee Gees, Rolling Stones, Beetles, Jerry Lee Lewis, Ansamblul "Teleormanul", Sofia Vicoveanca si multi altii, la plecare sa le dai invitatilor cite un inel de aur cu un diamant de 4 karate si sa le platesti taxiu Mercedes S, tot vor exista nemultumiti. INTOTDEAUNA VA EXISTA CEL PUTIN UNU' SA MACANE!!!!!! Ca nu i-au placut sarmalele, ca pestele lui a fost cel mai mic, ca lui ii place sampania de la Angelli, nu Cordon Rouge... plm. Esti un mare bou, si ma doare capu' de-mi plesneste!!! |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
a pierdut steaua si nici macar nu ninge si voua va arde de protexte...
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
hai sa nu fim ipocriti... cati dintre moderatori nu au dat ban pentru ca s-a incalcat "spiritu' " nu litera regulamentului??? Cati nu au avut rafuieli personale cu unii useri... si s-au razbunat printr-un ban mic... 2-30 de zile, warn si alte metode. Hai sa nu fim ipocriti...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
V-aduceti aminte de topicul "Excursie la Marea Neagra" ?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(Liviu @ 16 Dec 2010, 00:14) Deci ... continuand ce a spus Marty mai sus (ca o atentionare pe PM asupra saritului calului cateodata face mai mult decat un BAN) .. ce alte sugestii ati avea? Chiar vreau sa aud acest fel de opinii. Liviu, stii foarte bine ca nu la tine ma refeream in cazul asta! Era o chestie cu caracter general. Daca toata lumea ar intelege lucrul asta (si ma refer la ambele parti), cred ca s-ar ajunge macar la o toleranta acceptabila.QUOTE Cum voi vreti o moderare mai obiectiva (desi obiectivitatea depinde din ce punct privesti si cine o defineste .. deci tot subiectiva e pana la urma) asa si noi vrem niste useri nu neaparat mai seriosi dar mai temperati in anumite situatii. Absolut de acord! Dar, asa cum noi va mai dam cite un report din cind in cind ca sa va atentionam in stilul descris de klaus, mai dati si voi un pm si trageti-ne de mineca, ca poate nu ne lasam dusi de vval si nu ne dam seama in focul distractiei.QUOTE Cat despre subiectul acestui topic, parerea mea e ca e o mare prostie .. Hai sa privim un pic mai optimist. MIe-mi place sa cred ca Lostboy a incercat sa initieze un dialog si sa ajunga la o conciliere tragind un semnal de alarma, dar nu s-a exprimat fericit. D'accord? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(corbex @ 16 Dec 2010, 00:22) Atentionarea pe PM sau in topicul cu pricina, daca e posibil in timp util, inainte sa se ajunga la temperatura de fierbere, ar putea fi benefica... Ideea e buna, dar, mai bine cum a zis Marty initial, pe PM, o antentionare scurta. O interventie pe topic ar putea avea efecte secundare. Daca de exemplu tu zici ca Basescu e bun, eu zic ca Basescu e rau, tu zici ca eu sunt un bou, eu zic ca ba p'a ma-ti, ca tu esti bou, Liviu ce face? Daca te atentioneaza pe tine primul, o sa sara iepurila de cur in sus ca s-a dat moderatorul cu opozitia, daca ma atentioneaza pe mine primul, e clar, moderatorul e vandut PDLului, iar, moderatorul, om ii si el, poate si-ar da si el cu parerea personala... L.E. Topicul asta totusi se pare ca are un efect pozitiv, ofera posibilitatea punerii in discutie a unor probleme de organizare. This post has been edited by radian: 16 Dec 2010, 00:33 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
yhattori |
![]()
|
ar merge un poll.
|
--------------------
*
*
*
|
|
Muttley |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 16 Dec 2010, 00:27) Daca toata lumea ar intelege lucrul asta (si ma refer la ambele parti), cred ca s-ar ajunge macar la o toleranta acceptabila. Din experienta personala de pe forum, cand iti dai in petec te raportezi la riscuri. Una e sa te temi de un ban de 20-30 zile, alta e sa te temi de o atentionare pe PM. Da' asta nu-nseamna ca nu merita experimentat, ca finalitatea depinde de multe chestii. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Din experienta personala eu nu pot intelege cum se ajunge la injurii. Una e sa faci misto, sa mai glumesti, alta e sa iei la carici pe fata pe cineva. Inclusiv pe privat. Totusi problema aici este ca se dau sanctiunile si in functie de antecedente.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(Muttley @ 16 Dec 2010, 00:35) Daca dupa ce primesti un PM cu un mesaj elegant, gen "vezi c-ai sarit calu', las-o un pic mai moale ca n-are sens sa ne certam aiurea pentru o timpenie.", continui cu prosteala, inseamna ca-ti cauti de drum vreo 20-30 de zile si nu stii cum sa zici. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Nu stiu cat ma vor lua moderatorii in seama, dar hai sa-mi spun si eu parerea (ca tot am deraiat si eu acum cateva zile si am avut concediu fortat): recent am fost numit moderator pe 4Tuning pe una din sectiunile de care nu prea vrea sa se atinga nimeni din echipa de moderatori: sectiunea "Machete auto/moto". Motivul pentru care lumea se fereste de aria respectiva e simplu, media de varsta destul de scazuta duce la scandaluri periodice si trebuie sa fiu mereu cu ochiul pe ce se posteaza.
Cand mi-am luat functia in primire am inceput sa "tai si sa spanzur" bazandu-ma pe regulament. Inevitabil m-am trezit cu o avalansa de mesaje private de la userii nemultumiti de masurile luate. Mi-am pastrat calmul si am discutat cu fiecare in parte atragandu-le atentia asupra greselilor, nu am mai avut probleme decat cu un user client vechi la categoria mi-am mai facut o clona, am mai luat un ban; de atunci totul a devenit mult mai usor si nu mai sunt nevoit sa petrec ore intregi pentru a verifica posturile (cred ca in medie se fac ~150 de posturi pe zi). Putina ingaduinta din partea moderatorilor si un dialog deschis cu userii "buclucasi" ar aduce mai multe beneficii decat suspendarile pe X zile. Evident sunt constient ca pe Daciaclub situatia e alta, numarul de moderatori nu e suficient de mare pentru a se supraveghea toate sectiunile, dar reporturile se pot solutiona si intr-o maniera mai "diplomata" decat "Userul X are ban/este suspendat" si atat. Un apel la ratiune si cumpatare este uneori mult mai eficient decat o sanctiune care nu face altceva decat sa enerveze mai tare. Bineinteles, daca X nu intelege de vorba buna ajungem si la sanctiuni... |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Muttley |
![]()
|
Merced, stiu persoane (din fericire una foarte apropiata) care n-au injurat in viata lor. Si altele (eu) care la nervi isi baga, isi scot, pana fac ciuperca. Acu-ti explici?
Si nu e normal sa te iei de antecedente? Eu cand sunt banat imi iau portii grase, si mi se pare corect... Marty, de acord. This post has been edited by Muttley: 16 Dec 2010, 00:46 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
(din experienta personala...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Merced |
![]()
|
Eu zic ca problema e mai simpla. Unii se iau la pu|a p-aici si iau 5-6 zile suspend, iar altii primesc cu zecile pentru niste chestii cu totul diferite, unele chiar "persoanele" pentru cei care "ofera" pauza. Simplu. Desi nu m-a afectat in mod direct niciodata, e o chestie pe care n-am reusit s-o inteleg.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Marty |
![]()
|
Nu-i vorba, toti avem probleme acasa, la servici, la coada la bilete la sanatoriu, toti avem frustrari. Doar ca le exprimam diferit si nu intotdeauna ne gasim pe aceeasi lungime de unda cu celalalt.
Oricum, cred ca toata lumea-i constienta ca manile astea-ntinse si concilierea asta vor tine o perioada, dupa care iar vom ajunge la un "moment0". Macar putem incerca asta din cind in cind, meritam acest lucru. Toti! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
yhattori |
![]()
|
QUOTE(Merced @ 16 Dec 2010, 01:45) Eu zic ca problema e mai simpla. Unii se iau la pu|a p-aici si iau 5-6 zile suspend, iar altii primesc cu zecile pentru niste chestii cu totul diferite, unele chiar "persoanele" pentru cei care "ofera" pauza. Simplu. Desi nu m-a afectat in mod direct niciodata, e o chestie pe care n-am reusit s-o inteleg. divide et impera, bre! n-ai facut armata? ia adu-ti aminte! |
--------------------
*
*
*
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 12:33 |